ویزاهای کوتاه مدت uk )  یونایتد کینگ دم) بریتانیا

 

1 1 1 2 300x150 ویزاهای کوتاه مدت بریتانیا                                                                                                    

آیا قصد مهاجرت دارید و در اینکه کدام کشور با معیارهای شما مطابقت دارد تردید دارید ؟آیا در باره ی اصول و قوانین کشورها اطلاعات کافی دارید ؟ آیا می دانید کدام کشورها برای مهاجرت  کاری ، توریستی ، اقامت دائم ، و تحصیل مناسب است ؟  آیا می دانستید  بریتانیا یا united kingdom    بخاطر رونق اقتصادی و رفاه اجتماعی بالا گزینه ی مناسبی می تواند برای مهاجرت شما باشد ؟ آیا درمورد قوانین uk اطلاعات کافی دارید ؟ uk  کشوری است در اروپای غربی و پایتخت آن شهر لندن می باشد uk از چهار  بخش تشکیل شده که سه بخش آن  انگلستان ، ولز و اسکاتلند  است که بریتانیای کبیر را تشکیل می دهند و ایرلند شمالی بخش چهارم آن را تشکیل می دهد . بریتانیا دارای  نظام سلطنتی مشروطه به مرکزیت لندن می باشد uk  کشوری توسعه یافته و دارای ششمین اقتصاد بزرگ دنیا براساس تولید ناخالص داخلی و هشتمین اقتصاد دنیا بر پایه ی برابری قدرت خرید است و نیز uk نخستین کشور صنعتی دنیاست . از نظر اقتصادی ، فرهنگی ، نظامی ،علمی و سیاسی در سطح بین الملل سرآمد دیگر کشورهاست

 

 ویزاهای توریستی و کوتاه مدت uk عبارتند از :

ویزای بازدید ی ازدواج

ویزای والدین دارندگان ویزاهای TIER4

ویزای بازدیدی نمایشگاهی و تجاری و …..

ویزای تحصیل دوره های کوتاه مدت

 

ویزای بازدیدی ازدواج : شخص باید درخواست دهد برای ویزای ازدواج اگر :

۱ . شخص بخواهد ازدواج کند یا ثبت نام کند برای شراکت مدنی در UK

  1. شخص اعلام نامزدی کرده باشد با یک تبعه ی بریتانیایی

۳ برنامه نداشته باشد که بماند یا اقامت طولانی مدت   داشته باشددر uk  بعد ازپایان  شراکت مدنی

۴٫نیازهایی برای واجد شرایط شدن داشته باشد

نکته: اگر شریک مدنی شخص تغییر کند نیازی به تغییر ویزا به ازدواج ندارد باید شخص درخواست ویزای بازدیدی معیار ها   کند

مدت زمان پروسه ی اخذ ویزای ازدواج uk: حداقل باید سه ماه قبل از مسافرت درخواست اخذ ویزا داده شود

شخص باید در نظر بگیرد برای ویزا کمتر از سه ماه

نکته : شخص باید راهنمای زمان پروسه را در کشور خود چک کند . چون مدت زمان اخذ ویزا بسته به قوانین کشورها متفاوت است

هزینه : هزینه ی درخواست ۸۷ یورو می باشد

مدت زمان ویزا : ( مدت زمانی که شخص می تواند با این ویزا اقامت داشته باشد )   مدت ویزا  ۶ ماه می باشد

کارهایی که شخص با اخذ این ویزا می تواند انجام دهد : می تواند برای ازدواج استفاده کند

یا بدست آوردن یک شریک مدنی در UK  تا قبل از انقضای مدت ویزا

شخص مجاز است در همه ی نقاط کشور هدف خود را اعمال کند

کارهایی که دارنده ی ویزا مجاز به انجام آنها نیست :

۱ استفاده از منافع عمومی

۲ اعضای خانواده ی خود را بعنوان همراه ببرد همراه شخص باید مستقلا درخواست ویزا دهد

۳ نمیتواند با اخذ ویزا ی مکرر بمدت طولانی در UK اقامت داشته باشد

۴ نمیتواند ویزای خود را تمدید یا تبدیل کند

  1. مجاز به کار نیست بغیر از کارهایی که مربوط به بیزینس وی باشد بطور مثال ملاقات هایی که مرتبط با هدف وی باشد

۶ . نمی تواند تحصیل کند بغیر از تحصیلات ۳۰ روزه

 

شخص باید ثابت کند که دارای شرایط زیر می باشد

بالای ۱۸ سال سن داشته باشد – برای ازدواج محدودیت نداشته باشد یا برای ورود به شراکت مدنی در مدت ۶ ماه مدت اقامت

رابطه ی اشخاص باید حقیقی باشد – بعد از اتمام ویزا uk را ترک خواهد کرد توانایی مالی یزای تامین زندگی خود را داشته باشد بدون کارکردن یا استفاده از سرمایه های دولتی – یا بتواند حمایت شود از طریق دوستان و یا خویشاوندان – توانایی پرداخت هزینه های برگشت و یا مسافرتهایی که می خواهد انجام دهد .

مدارک مورد نیاز :  برای درخواست باید شخص موارد زیر را  تامین کند

۱ . پاسپورت معتبر یا دیگر مدارک شناسایی مثل شناسنامه . کارت شناسایی و…

۲ ثابت کند که تمکن مالی برای تامین هزینه های مسافرت خود را دارد  برای مثال داشتن حساب بانکی بمدت ۶ ماه قبل از درخواست

۳  . ارائه ی پلان برای رابطه .   برای مثال اسنادی که نشان دهد کجا قرار است زندگی کنند

۴ . ارائه ی جزئیات زندگی و برنامه ی سفر

نکته : برای بالا بردن شانس اخذ ویزا شخص می تواند مدارکی ارائه دهد که برای این شراکت یا ازدواج پول خرج کرده است

۵ . شخص در صورتی که قبلا ازدواج کرده باشد باید مدارکی ارائه دهد که محدودیتی برای ازدواج دوباره ندارد مثل طلاقنامه یا مدرکی دال بر فوت همسر

از همه ی مدارک باید یک نسخه ترجمه شده تهیه کند

 

ویزای والدین بچه هایی که ویزای TIER4 دارند

شخصی می تواند درخواست ویزای والدین دهد که فرزند وی در مدرسه ایی تحصیل می کند که شهریه ی آن بصورت روزانه پرداخت می شود و دانش آموز از بابت شهریه وابسته به والدین خود می باشد

مدت زمان پروسه ی اخذ ویزا : سه ماه قبل از سفر باید درخواست داده شود

مدت زمان اعتبار ویزا ۶ تا ۱۲ ماه می باشد و قابل تمدید می باشد تا زمانی که فرزند شخص به ۱۲ سالگی برسد . شخص در دو صورت نمی تواند ویزای خود را تمدید کند ۱ در طول این ۱۲ ماه اعتبار ویزا دانش آموز به ۱۲ سالگی برسد

۲ . در صورتی که دانش آموز دراین مدت تحصیلات خود را به پایان برساند .

شخص باید بعد از پایان مدت ویزا و در صورتی که نتواند ویزای خود را تبدیل به ویزای دیگری کند  باید خاک uk را ترک کند

اگر دانش آموز به دلایلی بدون والدین خود در نیوزیلند تحصیل کند والدین باید یک برنامه برای مراقبت از فرزند خود ارائه دهد .

باید ها و نباید ها :

شخص می تواند در صورت نیاز ویزای خود را تمدید کند ( قابل تمدید در صورت ضرورت )

اقداماتی که دارنده ی ویزای والدین محروم از آنها می باشد :

استفاده از کمک های دولتی – اجازه ی کار و کسب درآمد – اقامت بلند مدت با تمدید ویزاهای کوتاه مدت – اجازه ی تحصیل – خرید خانه برای زندگی دائم در uk – فرستادن دعوتنامه برای الحاق اقوام به وی . افراد وابسته به شخص باید مستقلا در خواست ویزا دهند

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای والدین :

داشتن پشتوانه ی مالی برای تامین زندگی خود در زمان اقامت در نیوزیلند – داشتن خانه دائمی خارج از uk – تعهد به ترک خاک uk بعد از انقضای ویزا – داشتن حساب بانکی حداقل به مدت ۶ ماه اخیر برای اثبات اینکه شخص پشتوانه ی مالی برای هزینه ی برگشت و یا مسافرتهای پیش رو را دارد

فرزند شخص متقاضی نیز باید شرایطی داشته باشد تا شخص بتواند ویزای والدین را اخذ کند

باید زیر ۱۲ سال باشد – حتما ویزای TIER4 را دریافت کرده باشد – در یک مدرسه ی مستقل که برای آن شهریه پرداخت می کند ثبت نام کرده باشد .

مدارک مورد نیاز برای درخواست : پاسپورت معتبر و مدارک هویتی معتبر مثل شناسنامه و … نتیجه ی تست سلامت که نشان دهد شخص از سلامت کامل برخوردار است – گواهی عدم سوء پیشینه – رزرو بلیط پرواز برای برگشت از uk بعد ازپایان مدت اقامت – همه ی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد

پروسه ی درخواست تمدید ویزا : درخواست از کشورهای خارج از UK  درخواست بصورت آنلاین انجام می شود برای اقدام به درخواست باید فرم درخواست و راهنمایی ها را دانلود کرده و مطالعه کند چون بسته به کشورهای مختلف شرایط درخواست متفاوت است

در خواست از داخل کشورهایمشترک المنافع   : اشخاصی که در یکی از این کشورها زندگی می کنند بدون هیچ محدودیتی ویزای خود را اخذ و براحتی ویزای خود را تمدید خواهند کرد

درخواست تمدید ویزا : اگر همچنان خود شخص وفرزند شخص متقاضی دارای شرایط اخذ ویزا هستند شخص می تواند ویزای والدین را تمدید کند . درخواست تمدید باید ۴ هفته قبل از اینکه ویزا منقضی شود و شخص در خاک uk است انجام شود.

برای تمدید ویزا شخص باید فرم درخواست را دانلود کرده و از طریق پست به آدرسی که در فرم نوشته شده است ارسال نماید یا حضورا از طریق مرکز  سرویسهای درخواست اقدام نماید

هزینه ها : هزینه ی درخواست ویزای والدین ۴۰۵ یورو – هزینه ی درخواست تمدید ویزا اگر از طریق پست ارسال کند ۸۱۱ یورو و اگر حضورا انجام دهد ۱٫۳۱۱ یورو می باشد

مدت زمان پروسه ی تمدید ویزا uk : برای درخواستهای آنلاین کمتر از ۸ هفته و اگر حضورا درخواست ارائه شود یک روز طول می کشد

گاهی اگر پروسه طولانی شود با شخص تماس گرفته میشود معمولا دلیل طولانی شدن پروسه مواردی مثل این که مدارک ساپورتر شخص نیاز به بازبینی و تحقیق دارد و یا مصاحبه با شخص متقاضی به دلیل وضعیت شخصی وی ضروری  می باشد (داشتن یک محکومیت کیفری ) اتفاق می افتد

نکته درمدت  زمانی که پروسه ی درخواست ادامه دارد شخص می تواند در uk بماند

 

 

   ویزاهای بازدیدی نمایشگاهی و تجاری و …….

افراد می تواند در موارد زیر درخواست این نوع ویزا را ارائه دهند

برای بازدید از کشورهای UK

برای فراغت : برای تعطیلات – دیدار از دوستان – برای شرکت در کنفرانسها و نمایشگاههای تجاری – برای شرکت در یک ورزش خاص – و دلایل دیگر مثل معالجه و درمان .

درخواست اشخاصی که در یکی از کشورهای UK   زندگی می کنند یا محل سکونت دارند پذیرفته نمی شود مثال شهروند بریتانیا باشد

ویزاها ی تجاری و توریستی uk قابل تبدیل به یکدیگر می باشند

اشخاصی که می توانند ویزاهای بازدیدی تجاری و نمایشگاهی و.. را درخواست کنند : افرادی که می خواهند  در مذاکرات شرکت های تجاری حضور داشته باشند . یا در دوره های آموزشی بکارگیری خدمات و یا دادو ستد محصولات و کالاها  شرکت کنند

اشخاصی که بازیگر  یا شخصی با توانایی ایجاد سرگرمی و یا موسیقیدان و .. هستند و برای اجرای برنامه به کشورهای UK سفر می کنند یا محقق دانشگاه که برای تحقیق و بررسی می خواهد به UK سفر کند

پزشکان یا دندانپزشکان که قصد تاسیس کلینیک  دارند

اشخاصی که در یک آزمون علمی شرکت کرده باشند

تجاری که قصد تاسیس شرکت دارند

مزایای ویزای بازدید تجاری و نمایشگاهی :

تحصیل ۳۰ روزه همراه با هدفی که به خاطر آن به uk آمده اید

تبدیل ویزابه ویزای ازدواج

محدودیتهایی که دارنده ی ویزای بازدیدی تجاری و نمایشگاهی دارد :

نداشتن اجازه ی کار و کسب درآمد

عدم امکان قامت طولانی مدت

عدم استفاده از مزایا و کمکهای دولتی

 

ویزای تحصیلی کوتاه مدت uk: شخص می تواند درخواست ویزای تحصیلی کوتاه مدت دهد اگر بالای ۱۸ سال سن داشته باشد و از یکی از موسسات مورد تایید اداره ی مهاجرت uk دعوتنامه ی تحصیلی داشته باشد اگر متقاضی زیر ۱۸ سال باشد گواهی رضایت والدین یا سرپرست داشته باشد برای اقامت و تحصیل در نیوزیلند . و مدارکی که نشان دهد متقاضی دارای تمکن مالی برای تامین هزینه های زندگی و پرداخت شهریه  ی موسسه ی آموزشی را دارد

مدت ویزا ۶ ماهه یا ۱۱ ماهه می باشد

مدت زمان پروسه ی دریافت ویزا حداقل ۳ ماه می باشد

هزینه های درخواست برای دوره ی ۶ ماهه ۸۹ یورو و برای دوره ی ۱۱ ماهه ۱۷۰ یورو میباشد

مزایای ویزای تحصیلی:  تحصیل  در دوره ی زبان همزمان با رشته ی  تحصیلی که برای آن ویزا دریافت کرده است

محدودیتها : عدم اجازه ی کار . عدم استفاده از کمک های دولتی . عدم اجازه ی درخواست ویزا برای همراه

 

 143.143 300x270 ویزاهای کوتاه مدت بریتانیا

 

در این مقاله اطلاعات کلی در مورد انواع ویزاهای کوتاه مدت کشورهای  uk ارائه شد ه است برای اطلاعات بیشتر برای اطلاع از قوانین کشورهای مختلف و شرایط اقامتی و مهاجرتی کشورهای مختلف شما نیاز به یک متخصص در این زمینه دارید  موسسه ی حقوقی mie متخصص در امور مهاجرت با کادری  مجرب و مسلط به امور بین الملل تمام وقت در دسترس شماست  با موسسه ی حقوقی بین المللی  mie هیچ سوالی بدون پاسخ نمی ماند

موسسه ی حقوقی MIE  معتبر ترین و باسابقه ترین موسسه در امور مهاجرت در ایران .

موسسه ی حقوقی MIE  با سالها سابقه ی فعالیت در امور مهاجرتی و بین المللی و با عملکردی موفق،  در کلیه ی امور حقوقی در امور بین الملل معتبر ترین موسسه در ایران می باشد  برای دریافت اطلاعات بیشتر و طرح سوالهای حقوقی خود در امور حقوقی داخلی و بین المللی  به سایتهای زیر مراجعه نمایید

 

WWW. LEGALMALEKPOUR. COM

WWW. Malekpour.ir

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.