هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا

 

آیا مایل به ادامه ی تحصیل در مالتا هستید؟ آیا از هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا 2018 مطلع هستید؟ هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا در سال 2018 چقدر است ؟ با توجه به شرایط ادامه ی تحصیل در مالتا آیا این کشور می تواند بهترین گزینه برای شما باشد ؟ آیا مایل هستید با آغاز تحصیلات خود در مالتا پروسه ی اخذ اقامت خود را آغاز کنید ؟ ما شما را در این خصوص راهنمایی می کنیم. در این مقاله سعی بر آن است که به معرفی و توصیف شرایط ادامه ی تحصیل در مالتا و هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا بپردازیم. که اطلاعات پایه و مورد نیاز برای داوطلبان و متقاضیان این رشته از نحوه ی پذیرش و برنامه های آموزشی و هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا در اختیار شما بگذاریم تا در نهایت داوطلبین با توجه شرایط و رشته انتخابی برای ادامه ی تحصیل در مالتا و هزینه های تحصیل و زندگی ، بهترین تصمیم را بگیرند. شما عزیزان بعد از مطالعه ی این مقاله چنانچه با ابهامی درخصوص مهاجرت به مالتا و هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا مواجه شدید می توانید با موسسات حقوقی ملکپور تماس حاصل بفرمایید و از مشاوره ی تخصصی در این باب بهره مند شوید.

هزینه ی تحصیل و زندگی در مالتا :

شخص متقاضی تحصیل در مالتا بایستی قبل از هر اقدامی برای ادامه ی تحصیل در مالتا کلیه ی جزئیات را در رابطه با تحصیل و هزینه های تحصیل در مالتا بداند و تا زمانی که اطلاعات جامعی را در این خصوص به دست نیاورده باشد ، نمی تواند مطمئن باشد که تصمیم مناسبی گرفته است. هزینه ی تحصیل در مالتا بسته به رشته ی تحصیلی فرد متقاضی و سبک زندگی او متفاوت است. بورس های متفاوتی جهت کمک هزینه های تحصیلی به خصوص برای دانشجویان تاپ وجود دارد که به طور معمول برای دوره های فوق لیسانس در رشته های مدیریت تعلق می گیرید. با در نظر گرفتن مطالب گفته شده و سبک زندگی متفاوت دانشجویان هزینه های تحصیل و زندگی را می توان به این صورت تخمین زد که ماهیانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو هزینه های زندگی هر فرد است که به صورت خلاصه در جدول ذیل نشان داده شده است.

 

موارد مصرف

 

هزینه

گوشت ۱۰٫۰۰ €
کاپوچینو ۱٫۶۲ €
پپسی ۱٫۳۲ €
آب ۰٫۹۴ €
شیر ۳٫۲۸ €
یک قرص نان ۰٫۸۳ €
برنج ۰٫۷۸ €
تخم مرغ (۱۲) ۱٫۹۲ €
پنیر ۳٫۱۲ €
مرغ ۲٫۸۸ €
سیب ۰٫۹۳ €
پرتقال ۰٫۸۵ €
یک بلیط یک طرفه ۱٫۵۰ €
تاکسی ۱۰٫۰۰ €
بنزین ۵٫۳۸ €
هزینه های عمومی ۸۶٫۹۱ €
اینترنت ۲۰٫۴۲ €
اجاره ی آپارتمان ۵۰۹٫۶۲ €

شهریه های دانشجویان بین الملل در کالج ها و دانشگاه ها ی مالتا متفاوت است .در کالج های دولتی و دانشگاه های دولتی هزینه ها به صورت چشمگیر کم تر است .و این امر برای دانشجویان خارجی مقیم مالتا نیز اعمال می شود، اما هزینه های بالاتر نسبت به افراد غیرمقیم مهاجر اعمال می شود. باید یک سال از مدت زمان اقامت شخص متقاضی گذشته باشد تا هزینه های تحصیل همانند افراد مقیم شود. هزینه ی شهریه برای دانشگاه های خصوصی در سال های اخیر افزایش یافته است و بسیاری از کالج ها، استانداردهای پذیرش خود را به پرداخت شهریه محدود می کنند. علاوه بر شهریه، هزینه های ثبت نام، مراکز بهداشت ، مراکز ورزشی و پارکینگ ها و سایر امکانات دیگر وجود دارد که کلیه ی مبالغ باید درآغاز هر ترم پرداخت شوند. بیمه ی درمانی برای شخص متقاضی نیز اجباری است ، هرچند دانش آموزان ممکن است اتوماتیک در طرح بیمه ی سلامت دانشگاه ثبت نام شوند. بسیاری از دانش آموزان برای تامین هزینه های مالی به اشتغال پاره وقت مثلا هفته ای ده تا بیست ساعت همراه با دوره ی مطالعات خود می پردازند. همچنین در فصل تابستان ، دانشجویان خارجی باید قبل اشتغال مجوز خود را برای اشتغال چک کنند، در حالی که دریافت کمک های مالی، بورس های تحصیلی و وام برای کمک به هزینه های زندگی به دانشجویان اعطا می شود. نکته ی حائز اهمیت این است که ممکن است هزینه ی تحصیل در مالتا اندک باشد اما این به این معنا نیست که شخص متقاضی هزینه ی زندگی خود را پرداخت نمی کند، در صورتی که هزینه های زندگی مثل هزینه های اجاره خانه ،آب و برق و تلفن به عهده خود دانشجویی است که می خواهد دوره ی تحصیل خود را در مالتا بگذراند. ادامه ی تحصیل در مالتا دارای مزایای زیادی است که از نمونه مزایای آن می توان به آب و هوای مساعد در مالتا اشاره کرد. هزینه های ادامه ی تحصیل در مالتا بسته به مدت زمان تحصیل فرد بسیار متغیر است. به طور متوسط حداقل نرخ تخمین زده شده بین دو تا چهار هزار یورو در سال است که باز هم بسته به نوع و مقطع حوزه ی مطالعاتی دانشجو می تواند متغیر باشد. شخص متقاضی ادامه ی تحصیل در مالتا باید از یکی از کالج ها و یا دانشگاه های مالتا پذیرش تحصیلی را داشته باشد. و کلیه ی مدارک تحصیلی گذرانده شده ی خود را به صورت رسمی ترجمه کرده باشد. همچنین شخص متقاضی ادامه ی تحصیل نیازمند اخذ گواهی عدم سوپیشینه و گواهی پزشکی مبنی بر صحت سلامت روان و جسم فرد متقاضی تحصیل است. شخص متقاضی ادامه ی تحصیل باید پرینت حساب بانکی خود را مبنی بر تمکن مالی داشته و از دیگر مدارک مورد نیاز کپی اجاره ی منزل و یا خوابگاه در مالتا است. البته گفتنی است امکان تحصیل در مالتا هم به صورت انگلیسی هم امکان پذیر است و دانشجو می تواند بدون مدرک زبان ر کال زبان مالتا دوره های زبان انگلیسی را تکمیل کند. مقطع لیسانس در مالتا چهار ساله است. دانشجویان مقطع کارشناسی مالتا مجوز کار در محدوده ای ده تا بیست ساعت به صورت هفتگی دارا می باشند .

نتیجه گیری:

امیدواریم توانسته باشیم با ارائه ی این مقاله در انتخاب مقصد راهنمایی لازم را به عمل آورده باشیم. همچنین در صورت تمایل برای داشتن اطلاعات جامع در این خصوص مشاورین مجرب موسسه ی حقوقی ملک پور در وین و در دفاتر همکار در ایران همه روزه آماده ی ارائه ی خدمات به شما عزیزان هستند. جهت داشتن مشاوره ی تلفنی رایگان با موسسات ما تماس بگیرید.

 

 

2 پاسخ
  1. مریم بانو گفته:

    سلام عرض ادب فراوان به دکتر عزیز ومهربون و کادر خستگی ناپذیر وعالیی سوالم اینکه هزینه تحصیل کودکان دوره ابتدایی به چه صورت هستش و اینکه برای کودکان 6تا10 سال برای اموزش زبان چه روش هایی رو دارن توی کشورشون

    پاسخ
    • M.N گفته:

      با سلام و احترام دوست عزیز و ممنون از توجه شما
      برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.