,

نکات مهم مهاجرت

در این بخش میتوانید نکات مهم مربوط به مهاجرت را مشاهده نمایید . این فایل ها توسط آقای دکتر ملک پور تهیه شده است و به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است .

video نکات مهم مهاجرت
video نکات مهم مهاجرت
video نکات مهم مهاجرت
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱ نظرات, میانگین: ۲.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
14 پاسخ ها
  1. Mehdi می گوید:

    باسلام وعرض خسته نباشید من دارای مدرک کارشناسی ارشدحسابدارو۳۰ساله هستم چطوری میتونم جهت گرفتن ویزا واقامت کانادا اقدام کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

    پاسخ
  2. الهه ستاری می گوید:

    وقت بخیر
    خانمی هستم 35 ساله 9 سال سابقه بیمه دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته از مرکز آموزش عالی فنی و حرفه ای فیلد تخصصی ام هم پایپینگ هست برای مهاجرت راهنمایی میخواستم برای کدام کشور میشه اقدام کرد?
    سپاس

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. امکان تحصیل در کشورهایی نظیر هلند و دانمارک یا اخذ ویزاهای کاری برای شما وجود دارد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. ما برای پناهندگی هیچ گونه خدماتی نداشته و به هیچ عنوان این روش را توصیه نمی کنیم. برای اطلاع از روش های قانونی متناسب با شرایط خود می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  3. حسین نوروزی می گوید:

    سلام من دانشجوی ترم یکحقوق درمقطع کارشناسی هستم
    میخوام دردانشگاه سوربن فرانسه دررشته حقوق مقطع کارشناسی ارشد تحصیل کنم
    چون درحال حاضر از نظر مالی مشکل دارم سوالم اینه که با مدرک لیسانس حقوق دانشگاه های ایران پذیرفته میشم دراون دانشگاه؟

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. امکان تحصیل برای شما وجود دارد اما رزومه شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. فریده کثیری می گوید:

    من دختری بیست و سه ساله دارم که لیسانس روانشناسی از دانشگاه آزاد تهران مرکز دارد و قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در هلند را دارد لطفاً مرا راهنمایی کنید که چگونه اقدام کنم؟
    سپاسگزارم

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. با داشتن مدرک زبان انگلیسی این امکان برای شما وجود دارد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • باقراسدی می گوید:

      میخواهم در کشور اذربایجان کار کنم ودرباکو نیاز شدید کاردارم تو ایران هم کار پیدا نمیکنم چون پارتی ندارم مدرک تحصیلیم هم
      فوق دیپلمه ساخت تولید دارم جوشکاری وتراشکاری وفرز کاری ولوله کشی هم اشنا هستم خودمم اذری زبان هستم سرپرست خانواده هستم بیکاری داره نابود میکنه زندگیمو

      پاسخ
      • n hashemee می گوید:

        سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما برای ویزای کار باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی از کارفرما داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید.

        پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما برای ویزای کار بهتر است که شما job offer یعنی دعوت نامه کاری داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید اما کشورهای مذکور بازار کار و فرصت های شغلی زیادی ندارند.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.