موسسات کاریابی معتبر در کشور اتریش

موسسات کاریابی اتریش

موسسات کاریابی در اتریش کدامند؟ هستید،اگر میخواهید شرایط پیدا کردن کار در اتریش درسال ۲۰۱۸  را بدانید،اگر میخواهید از مدارک لازم جهت کار دراتریش اگاه شوید،اگر میخواهید با موسسات کاریابی در اتریش اشنا شوید،اگر به دنبال ادرس موسسات کاریابی در اتریش هستید و در مورد کار در اتریش و مهاجرت به اتریش میتوانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و از مشاوره های رایگان تلفنی توسط وکلای برجسته و کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور استفاده نمایید.

تصویر ویزا و کارت قرمز سفید قرمز یکی از موکلین عزیز ما ،همراه با صدای پر مهر ایشون در مورد تیم ام آی ای و پروسه انجام کار

video موسسات کاریابی اتریش

روش های مختلفی برای جستجوی کار دراتریش  وجود دارد. یکی از این روش ها جستجو در وب سایت های حاوی فرصت های شغلی است. روش دیگر ارسال CV (رزومه) و معرفی نامه به کارفرما ی مورد نظر است. همچنین می توانید از خدمات موسسات کاریابی در اتریش  در زیر استفاده کنید:

واضح است که اطلاعات پایه از از زبان انگلیسی برای فعالیت و کار در اتریش می تواند به شما در ارتقاء شغلی بسیار کمک کند البته امکان کار در اتریش با توجه به قوانین و شرایط اتریش برای همه یکسان نمی باشد در نهایت در این مقاله سعی شده با معرفی موسسات کاریابی اتریش به شما خوانندگان گرامی اطلاعاتی بدهیم.با مراجعه به این موسسات کاریابی اتریش و ارسال رزومه به هر یک از انها جهت فعالیت میتوانید اقدام بفرمایید.موسسات کاریابی در اتریش که در ذیل اسم ادرس و شماره تماس و ایمیل آنها ذکر گردیده و می تواند با مراجعه به انها اطلاعات جامعی پیرامون شغلهای مد نظر و مدارک مورد نیاز جهت در خواست کار در این موسسات کاریابی اتریش بدست آورید.

ایا از اسامی موسسات کاریابی در اتریش مطلع هستید؟ موسسات کاریابی در اتریش جهت استخدام چه مدارکی را نیاز دارند؟ موسسات کاریابی اتریش در چه حوزه هایی نیرو جذب می کنند؟

AMS

Währinger Gürtel 104

۱۰۹۰ Vienna

Austria

Alsergrund

Get Directions

Transit information Währinger Straße-Volksoper and 2 more stations

Phone number +43 1 87871

Business website ams.at

MAN POWER

Lassallestr. 7 a

۱۰۲۰ Vienna

Austria

Leopoldstadt

Get Directions

Transit information Vorgartenstraße and 2 more stations

Phone number +43 1 516767000

Business website manpower.at

Pepective Global Executive Search

Landstr. Hauptstrasse 1/13

۱۰۳۰ Vienna

Austria

Landstraße

Get Directions

Transit information Landstraße and 2 more stations

Phone number +43 1 5122355-0

Message the business

Business website perspective.at

JOBBOX

Rotenturmstr. 12/2/14

۱۰۱۰ Vienna

Austria

Innere Stadt

Get Directions

Transit information Schwedenplatz and 2 more stations

Phone number +43 1 5351666

Message the business

Business website jobbox.at

Pers-Con Personal Consulting

Heiligenstädter Str. 43

۱۱۹۰ Vienna

Austria

Döbling

Get Directions

Transit information Spittelau More info

Phone number +43 1 8178595

Business website pers-con.at

Hays Österreich Personnel Services

Marc-Aurel-Str. 4

۱۰۱۰ Vienna

Austria

Innere Stadt

Get Directions

Transit information Stephansplatz and 2 more stations

Phone number +43 1 53534430

Business website hays.at

1213 موسسات کاریابی اتریش

این موسسات غالبا در رشته های فنی و زیر مجموعه های آن به طور مثال فلزکاری ، فعالیت های صنعتی مرتبط به اهن. مهندسی مکانیک،برق بخصوص گرایش قدرت. پرستاری و تکنسین زیر مجموعه های مهندسی مشاورین و تجارت مایل به جذب نیرو می باشند.

موارد مورد نیاز برای کار در اتریش

موارد زیر باید توسط هر متقاضی اقامت در اتریش برآورده شده باشد:

– وسائل معیشت کافی

متقاضیان باید درآمد دائمی و منظم و کافی برای برآورده کردن هزینه های زندگیشان، بدون اتکا به کمک های رفاهی دولتی را دارا باشند. در زمان درخواست اقامت میزان درآمد ماهیانه باید برابر با نرخ استاندارد قانون عمومی بیمه ی اجتماعی باشد.

– این نرخ برای افراد مجرد ۸۸۲٫۷۸ یورو

– برای زوج ها ۱٫۳۲۳٫۸۵ یورو

– به ازای هر فرزند ۱۳۶٫۲۱ یورو است

از انجا که اتریش عضو اتحادیه اروپا بوده و همانگونه که در مقاله معرفی ویزاهای شینگن به نویسندگی نیکا نیک رای متعلق به موسسه حقوقی ملک پور بدان پرداختیم.افرادی که ویزای کار اتریش را بگیرند و در نهایت این ویزا بعد از ۳ سال کار و پرداخت مالیات به اقامت دائم منجر گردد فرد می تواند براحتی در سایر کشورهای عضو پیمان شینگن زندگی و کار کند یکی از روشها برای ویزای کار اتریش ویزای جستجوی کار ۶ ماهه می باشند.که برا اخذ این ویزا نیازمند به کسب ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز می باشید موسسه حقوقی ملک پور با چندین سال تجربه در امر مهاجرت اماده همراهی شما در زمینه کاریابی برای شما می باشد.تا حاشیه امنی را برای شما فراهم آورد. و با اطمینان خاطر بیشتری برای مهاجرت اقدام کرد.شما دوست عزیز هرگونه سوالی در مورد مهاجرت به اتریش و کار در اتریش و موسسات کاریابی در اتریش دارید میتوانید با موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران در تماس باشید.

25 پاسخ
  1. شهاب تقوی گفته:

    با سلام و عرض ادب خدمت شما
    بنده دارای لیسانس معماری از دانشگاه غیر انتفاعی هستم و همسرم نیز دارای لیسانس برق الکترونیک با یک بچه 3 ساله ، جفتمون 5 ساله که در شرکت راه آهن مشغول به کار هستیم ، میخواستم بدانم شرایط مهاجرت کاری را داریم ؟و امکان پیدا کردن کار با توجه به سابقه کار و تحصیلمان وجود دارد؟
    ممنون از توضیحاتتون

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. شما امکان اخذ ویزای جستجوی کار آلمان و اتریش دارید. با توجه به سابقه کار و تحصیلات شانس بالایی برای کاریابی دارید. ممکن است پس از محاسبه امتیازات، شما واجد شرایط برای ویزای کاری استرالیا و کانادا نیز باشید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
    • M.N گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  2. هادی زینلی گفته:

    سلام وقتتون بخیر من 30 سالمه ، تکنسین برق هستم و مدرک فنی و حرفه ای 2800 ساعته ترجه شده رسمی دارم و همچنین فوق دیپلم برق صنعتی با سطح زبان انگلیسی متوسط و در حال تقویت ، در شرکتی به مدت 4 سال مشغول به کار بودم که با تعدادی تکنسین و مهندس که از اتریش به اینجا آمده بودند همکاری داشتم که باعث آشنایی بنده با شرکت واقع در اتریش شد و میخواستم برای کارفرما درخواست کار ارسال کنم، بنظر شما چه اقداماتی باید انجام بدم و رزومه را به چه زبانی ارسال کنم که مفید واقع بشه . با تشکر

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. الهه گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کارکنان mie علل الخصوص آقای دکتر ملک پور که همیشه گوش دادن به صدا و طرز بیانشون به من انرژی مثبت میده
    من 36 ساله و کارشناس پرستاری هستم 13 سال سابقه کار در اتاق عمل چشم رو دارم و در این زمینه تسلط کامل دارم و حتی میتوانم همراه رزومه کاری خود یک یا چند توصیه نامه از بهترین جراحان ایرانی که در سطح بین الملل شناخته شده اند ، داشته باشم . مدرک زبان ندارم اما طی ارزیابی در یک آموزشگاه میتوانم آیلتس 5/5 تا 6 بگیرم .مدرک همسرم نقشه کشی است اما هیچ سابقه کاری در رابطه با مدرک تحصیلی ندارد . اما 10 سال سابقه کار از دو شرکت یکی مشاور و دیگری آزمایشگاهی دارد . و همچنین یک پسر 5 ساله دارم . از نظر مالی هم صاحب دو آپارتمان هستیم که در یکی ساکن و از یکی اجاره دریافت میکنیم ،با سن همسرم 41 میباشد . با توجه به این شرایط سریعترین و بهترین گزینه برای مهاجرت برای ما کدام است . با تشکر از اطلاعاتی که در اختیار ما میگزارید تا با آگاهی کامل بتوانیم هدفمان را انتخاب کنیم

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما میتوانید از طریق ویزای کار، سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت اقدام نمایید اما جهت اینکه باید در مورد سایر مسایل مشاوره انجام گیرد. پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. Bita گفته:

    سلام، بنده لیسانس مدیریت و آبادانی روستا ک یکی از گرایشات کشاورزی است و فوق لیسانس جغرافیا و برنامه ریزی شهری کرایش برنامه ریزی مسکن از دانشگاه پیام نور دارم. دارم کلاس زبان میرم واسه گرفتن آیلتس. متاهلم و یک فرزند۹ساله دارم و ۳۱سالمه. مدرک سابقه کار ندارم. همسرم در زمینه ساخت درب و پنجره upvc فعالیت داره و مدرک فنی حرفه ایش رو هم گرفته خودم هم مدرک فنی حرفه ای آرایش و پیرایش دارم. آیا امکان گرفتن ویزای جستجوی کار برای ما هست؟؟
    سپاس

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب برای رشته شما بازار کار کمتری وجود دارد بهتر است ابتدا یک دوره مرتبط با رشته تان یا mba در کانادا یا هلند بگذرانید و سپس وارد بازار کار با شانس بالاتر شوید.

      پاسخ
  5. maziar samiei گفته:

    با سلام خدمت شما عزیزان . بنده لیسانس برق مخابرات از دانشگاه دولتی ودارای 5 سال سابقه کار مرتبط با رشته در پروژه های نفت و گاز جنوب هستم و میخوام برای ویزای کار اتریش اقدام کنم ممنون میشم در مورد اسناد و مدارک و شرایط مورد نیاز وهمچنین مدت زمان پروسه اخذ ویزا و هزینه آن راهنمایی بفرمایید.با تشکر فراوان

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و عرض ارادت
      شما شرایط دریافت ویزای کاری اتریش – آلمان و سایر کشورها را دارید اما شرایط شما کاملا باید ارزیابی گردد
      متاسفانه ارزیابی دقیق در ایمیل ممکن نمیباشد لذا خواهشمندیم برای راهنمایی دقیق با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید

      پاسخ
  6. maziar samiei گفته:

    با سلام خدمت آقای دکتر ملک پور. من و همسرم هر دو کارمند هستیم. دارای سابقه بیمه 8-9 سال می باشیم. مدرک همسرم لیسانس مدیریت و بنده فوق لیسانس مدیریت و لیسانس مهندسی می باشم. می خواستم بدونم که امکان مهاجرت تحصیلی یا کاری به اتریش یا کشور دیگر را داریم؟ پیشاپیش از راهنمایی های حضرتعالی کمال تشکر را دارم.

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و عرض ارادت
      در صورتی که سابقه کار شما مرتبط با رشته مهندسی باشد و مدرک زبان آلمانی داشته باشید , میتوانید برای ویزای کاری اقدام نمایید
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. maziar samiei گفته:

    با سلام و احترام من 30 ساله هستم و متاهل.دارای مدرک فوق لیسانس مهندسی پلیمرشاغل و در زمینه pvc کار کردم و همسرم 33 ساله هستند و در صنایع فولاد مشغولن و تخصص ایشون در زمینه فرایند و فرمولاسیون فولاد است. الان شروع کردم به خوندن زبان آیا با گرفتن مدرک زبان شانسی برای مهاجرت به اتریش داریم؟ ویا بهتر است از طریق ویزای تحصیلی دکتری اقدام کنم؟ و به نظر شما با شرایط ما شانس پذیرش در کدام کشور بیشتر است؟

    پاسخ
    • maziar samiei گفته:

      با سلام و عرض ارادت
      همسر شما شرایط دریافت ویزای کاری اتریش را دارند اما رشته ایشون در کشور آلمان بیشتر مورد نیاز است
      برای دریافت ویزای کاری آلمان و یا اتریش شما و همسر محترم نیازمند مدرک زبان المانی میباشید
      برای کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس بگیرید

      پاسخ
  8. شيلا خمسه گفته:

    با سلام
    من ٣۶ ساله هستم و متاهل یک فرزند دارم فوق لیسانس مهندسی محیط زیست هستم بدون سابقه کار در حال گرفتن مدرک آیلتس و a2 آلمانی هستم می خواستم از طریق ویزای کاری اقدام کنم اگر احتمالش کم است می تونم در رشته دیگه ای مثل آرایشگری اقدام کنم!

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      در مورد سوال شما باید این مسئله را عرض کنیم که اگر به دنبال کار در رشته ی خود هستید یا قصد کار پیدا کردن در سایر رشته ها را دارید باید گفت که محدودیتی برای پیدا کردن کار وجود ندارد و لازم نیست که حتما دنبال کار در شاخه ی خود بگردید . میتوانید جهت راهنمایی های بیشتر با دفتر مرکزی MIE اتریش یا سایر دفاتر مستقل همکار تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  9. محمد حسینی گفته:

    باعرض سلام واحترام
    بنده دارای لیسانس کشاورزی گرایش صنایع غذایی ۳۷ ساله هستم وهمچنین در زمینه سیستمهای نوین آبیاری تحت فشار ۱۰ سالی سابقه دارم . دارای یک فرزند هستم . تصمیم به مهاجرت دارم وخواهشمندم بنده رادراین زمینه راهنمایی بفرمایید. باتشکر واحترام

    پاسخ
  10. iMan Luis گفته:

    سلام
    ممنون از زحماتتون
    ٢۴ ساله هستم دانشجوی فوق لیسانس حسابرسی.همچنین لیسانس حسابداری دارم.
    همچین در زمینه موسیقی و Djing فعالیت میکنم.
    قصد اقامت اتریش دارم و میخواهم که توی موسیقی فعالیت داشته باشم.
    دو تا گزینه پیش روم هست
    ١) دوستی ایرانی دارم داخل اتریش که ٢ ساله اونجا پناهنده شده و توی کلاب اجرا میکنه،من اینجا براش کار آماده میکنم و اون اجرا میکنه.یعنی با سلیقه موسیقی دنیا آشنام و کارهام داخل اتریش اجرا شده
    بیشتر دوست دارم یه جایی پیدا بشه که نمونه کار بفرستم براشون و اونا منو دعوت کنن.حالا هرچقدر میخواد طول بکشه
    ٢)از طریق ویزای تحصیلی.من اصلا به این رشته خودم علاقه ای ندارم.آیا امکانش هست که در رشته ی دیگری از ابتدا شروع به تحصیل کنم؟ و در کنارش پارت تایم موزیک کار کنم
    اضافه میکنم که فقط از طریق قانونی قصد مهاجرت دارم
    ممنون که برای بنده حقیر وقت میذارید?

    پاسخ
  11. ابراهیم روجائی گفته:

    سلام و احترام.من ۴۴ سال سن ، لیسانس مدیریت بازرگانی و ۱۸سال سابقه کار در اداره پست دارم.متاهل یک فرزند پسر ۸ ساله،همسر لیسانس ادبیات فارسی و دبیر مدارس غیر انتفاعی است.زبان آلمانی اصلا بلد نیستم ولی میتونم در زیر ۳ ماه مدرک Aرو مسلط شم. ولی انگلیسی در حدود ۴۰% بلدم.آیا امکان کار در ادارات پست اتریش را دارم؟همسرم چطور؟شما چه کمکی میتوانید کنید؟حقوق یک کارمند پست در اتریش چقدر است؟چه پیشنهادی دارید؟فرض ویزای کار اتریش بگیرم در ۶ ماه فرصتی که میدهند میتوانم در ادارات پست کار پیدا کنم؟یا باید در سایر حالا دنبال کار باشم؟شما میتونین کارم رو توی اداره پست اونجا درست کنین؟و …

    با تشکر

    پاسخ
    • مشاور ارشد حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ
    • مشاور ارشد حقوقی گفته:

      از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
      ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
      https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
      ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
      https://goo.gl/YSG82A
      ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

      باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.