, ,

مهاجرت کاری به ژاپن

ایا میخواهید در یک کشور صنعتی و پیشرفته کار کنید؟ ایا بدنبال قوانین کاری در کشور ژاپن هستید؟ ایا از کشور ژاپن اطلاعاتی برای کار دارید؟ موسسه حقوقی ملک پور با وکلا حرفه ای برای پاسخ به سولات شما اماده ارائه مشاوره میباشد.

ژاپن کشوری که در دهه قبل  با نام خورشید تابان و تب کار و زندگی در ژاپن مشغله اکثر ایرانیان شده است کشوری که بیشترین درآمد را داشت که از کشور آمریکا پیشی می گرفت و  از نظر در آمدی شرایط بسیار مناسبی را داشت که در حال حاضر این شرایط و رونق را از دست داده است در این مقاله میکوشیم که شرایط اشتغال درکشور ژاپن را مورد بررسی قرار بدهیم که در صورتی که تمایل داشتید اطلاعات تکمیلی رو درباره کار در کشور ژاپن کسب بفرماید میتوانید در ساعات اداری با موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید و مشاورین با تجربه و متخصص موسسه حقوقی ملک پور در خدمت شما خواهند بود.

کشور ژاپن با جمعیتی معادل ۱۲۷ملیون نفر در دورترین نقطه شرق آسیا واقع شده ست که دور تا دور آن را آب فرا گرفته است نژاد مردم ژاپن زرد و اکثریت آنها بودایی و یا پیرو آیین شنتو و اقلیتی مسیحی میباشند.

195.195 مهاجرت کاری به ژاپن

 

قوانین کار در ژاپن

تعداد خارجی هایی که درژاپن در جستجوی کار هستند روز به روز رو به افزون است گاهی دیده میشود که برخی از اتباع خارجی به دلیل عدم ا طلاع از قوانین میباشد. کار در ژاپن از راههای غیر قانونی مشغول به کار میشوند

در این قسمت انواع ویزا و امکان کار یابی آن را بررسی مینمایم.

الف) انو اع ویزا های کاری که به آنها اجازه کار کردن را میدهند عبار تند از:

۱-کسانی که نو ع اقامتشان دائم است و یا فرزند یا همسر فرد ژاپنی و یا همسر یا فرزند یک شخصی باشند که اقامت دائم را دارند این امکان را دارند که آزادانه در هر یک از مشاغل به صورت آزادانه مشغول به کار بشوند

۲-دارندگان اقامت های زیر اجازه کار کردن در یک سری از مشاغل را خواهند دشت که به طور مثال میتوان به موارد زیر اشاره کرد پرفسورها، سرمایه گذاران، وکلا و همه اشخاصی که در زمینه های حقوقی مشغول به کار هستند و همچنین پزشکان و کلیه اشخاصی که به نوع با رشته پزشکی در ارتباط هستند، همچنین معلمین و محققین آموزشی هم شامل این موارد خواهند بود فقط باید به این نکته اشاره کنیم که تمام این افراد باید برای اینکه بتوانند مشغول به کار بشوند باید از اداره مهاجرت محلی اجازه نامه رسمی را دریافت کرده باشند.

ب ) دارندگان ویزاهای زیر:

اجازه کار را نخواهند داشت مگر اینکه در ساعات محدود و مشخص بتوانند مشغول به کار بشوند:

اشخاصی که نوع اقامت آنها از طریق فعالیت های فرهنگی،جهانگردی،دانشجوی کالج،دانشجوی پیش کالج، برای اینکه این اشخاص بتوانند مشغول به کار بشوند باید نخست اجازه اداره کار محلی را اخذ کنند که با اجازه این اداره کار بتواند در ساعات مشخصی مشغول به کار شوند

ج) افراد زیر حق کار کردن در ژاپن را نخواهند داشت:

اشخاصی که با توجه که اجازه کار به آنها داده میشود ولی از اداره مهاجرت کسب اجازه ننموده اند.

اشخاصی که ویزای آنها با اتمام رسیده است.

اشخاصی که نوع ویزای آنها ویزای کار نیست و اجازه اشتغال به فعالیتهای خارج از شرایط اقامت را از اداره مهاجرت محلی.

افراد فوق بر اساس قوانین کشور ژاپن محکوم به ترک ژاپن هستند و همچنین مستوجب مجازات کیفری هم خواهند بود

196.196 مهاجرت کاری به ژاپن

 شرایط سفر و اطلاعات سودمند

۱-ژاپن جز آن دسته کشورهایی است که اقتصادش متکی به پول نقد است و عمدتاً معاملات این کشور پا پول جاری این کشور ین میباشد البته در بسیاری از کشورها مردم کشور ژاپن از کارت های اعتباری استفاده میکنند تبدیل دلار و پوند و سایر ارز های خارجی فقط تنها در بانک ها و هتل های بزرگ این کشور امکان پذیر  است و در صورتی که شما تمایل دارید که در کشور ژاپن معامله کنید به شما توصیه میکنیم که حتما پول این کشور داشته باشید و همچنین باید به این نکته هم اشاره کنیم که کارت های اعتباری بین الملی در تمامی هتل ها و مراکز کشور ژاپن قابل استفاده میباشد و برای این که راحت تر بتوانید دلار و سایر ارز های خارجی را بتوانید تبدیل به ین بکنید بهتر است همراه گذار نامه با صرافی ها مراجعه کنید.

۲-سفر در کشور ژاپن شرایط بسیار خوبی را دارا میباشد به این خاطر که از نظر شرایط جاده ای شرایط بسیار خوبی را دارا میباشد ولی از طرفی هم نباید از هزینه های بالای رانندگان تاکسی به راحتی گذشت

۳-در کشور ژاپن داشتن گواهینامه سلامتی علاوه بر داشتن گواهینامه رانندگی الزامی میباشد

۴-شبکه راه آهن یکی از مناسب ترین و بهترین و مطمن ترین راه ها برای سفر داخلی میباشد به این خاطر که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد

۵-کشور ژاپن از نظر موقعیت و شرایط جغرافیایی در یک منطقه و شرایط بسیار حساسی قرار دارد و در برخی فصول سال این کشور با طوفان ها و گرد بادهای بسیار سنگینی رو به رو است و به همین خاطر در چنین شرایطی ستاد های بسیار قوی در این کشور تشکیل میشود شهر توکیو خطر ناک ترین شهر جهان انتخاب شده است

۶-نکته مهمی که برای کشور ژاپن باید به آن اشاره باید اشاره کرد شرایط مصرف انرژی هست که در ژاپن مصرف انرژی هزینه بسیار بالائی را خواهد داشت

۷-زبان رسمی کشور ژاپن ژاپنی میباشد و زبان های دیگر مثل انگلیسی زیاد رواجی ندارد و اشخاصی که به کشور ژاپن جهت کار یا سایر موارد به این کشور سفر میکنند بهتر است که در کنار خودشان یک مترجم داشته باشند

۸-افردی که تمایل دارند برای تجارت وارد کشور ژاپن بشوند بهتر است که به زبان ژاپنی مسلط باشند و همچنین ژاپنی ها نسبت شرایط و رفتار های نزاکتی بسیار اهمیت میدهند

نکته بعدی که باید بدان اشاره کرد این است که کشور ژاپن یکی از قویترین کشور ها از نظر صنعتی در جهان به شمار میرود که در حال حاضر از این تب و تاب افتاده است و در حال حاضر دارای یک رکودی از نظر اقتصادی میباشد و در گذشته افراد بسیار زیادی برای کار در ژاپن اقدام میکردند که در حال حاضر این شرایط و در خواست بسیار کم شده است ولی نکته ای که نباید از ان غافل شد این است که هنوز هم کشور ژاپن از نظر اقتصادی و شرایط کاری با توجه به رکودی که در کل جهان وجود داره هنوز  هم از شرایط خوبی برخوردار  میباشد.

امیدواریم  مطالعه این مطالب به عزیزانی که تمایل دارند برای کار در ژاپن اقدام کنند.موسسه ملک پور برای اخذ مشاوره رایگان و تخصصی در خدمت هموطنان عزیز ما میباشد.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۲ نظرات, میانگین: ۳.۲۳ از طریق ۵)
Loading...
32 پاسخ ها
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  1. رسول جعفرپور می گوید:

    سلام با تشکر از زحمات وراهنمایی شما ميخواستم در مورد مهاجرت به ژاپن از طریق کاری اقدام کنم اگر امکانش هست توضیحات دقیق را بفرمایید لطفا در مورد هزینه های لازم هم توضیح دهید ممنونم

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در ژاپن باید job offer داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در ژاپن باید job offer داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. ali می گوید:

    سلام ممنونم از زحمات شما
    بنده تمام کارهایم بابت ویزای کاری در ژاپن را کارفرمایم در ژاپن انجام داده است فقط تنها مشکلی که دارم انتظار کشیدن است بابت صدور کارت گواهی صلاحیت تا کارفرمایم برایم بفرستد
    حال سوالم این است که از زمان تکمیل مدارک در کشور ژاپن چه مدت زمان طول میکشد تا کارت گواهی صلاحیت صادر شود؟
    لطفا جوابم را بدهید انتظار خیلی سخته ممنونم بابت زحمات شما.

    پاسخ
  3. امیر می گوید:

    سلام من جونی 32 ساله هستم برق کاری جوشکاری وصنعت کاری بلدم برای رفتن به ژاپن میخواستم اقدام کنم چطوری میتونم برم؟؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. علیرضا می گوید:

    سلام خانوم بنده برای دوره دکترا قصد ادامه تحصیل در ژاپن یا کره را دارند سوالی که دارم این است بنده بعنوان همراه اجازه کار کردن دارم یا خیر؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. سودابه می گوید:

    سلام من خانوم سی و چهار ساله دارای سه فرزند پسر هستم که کوچک هستند همسرم پایه یک و گواهینامه ویژه جرثقیل داره و خودم آرایشگری و طراحی لوگو بلدم در سطح معمولی ،چطور میتونم برای کار به ژاپن بریم؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. مهشيدي می گوید:

    سلام خسته نباشید من پرستار هستم میخوام بدونم میتونم در بیمارستانهای اونجا مشغول به کار بشم و نیاز هست چه کارهایی انجام بدم ممنونم

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. فرشید می گوید:

    سلام و خسته نباشیبد. بنده فامیلم ژآپن هست چطور میتونم برو به اونجا . میتونم در خواست دعوت نامه بگیرم و بگردم دنبال کار و همونجا اقامت کاری بگیرم . لطفا روشش رو بهم بگید

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. مسعود عظيمى می گوید:

    سلام من راننده پایه یک هستم داراى گواهینامه بین المللى
    ایا دررابطه با مدرکم وسابقه کاریم میتوانم در ژاپن کار کنم
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام. در صورت داشتن پیشنهاد کاری از این کشور شانس اخذ ویزا برای شما وجود دارد. برای دریافت اطلاعات در این زمینه با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  9. سهیل می گوید:

    سلام
    من راننده پایه یک هستم و گواهینامه بین المللی دارم با توجه به این که ژاپن با کمبود راننده کامیدن مواجه هست آیا شانس بیشتری برای دریافت ویزای کار دارم ؟؟ و اینکه هزینه و مدت زمان اخذ ویزا چقدر هست؟ ممنون از شما
    ۳۵ ساله
    آقا

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. شرایط شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برای دریافت اطلاعات در این زمینه با دفتر مرکزی ما در وین تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  10. Alireza esfandi می گوید:

    با سلام ،من ۲ سال در ژاپن زندگی می‌کردم البته به صورت غیر قانونی،میخواستم ببینم دوباره میتوانم به ژاپن بروم ،ممنون میشوم پاسخ دهید

    پاسخ
  11. محمد می گوید:

    سلام من مذکر ۳۸ساله مجرد دیپلمه و دارای تخصص و مدرک ارایشگری میباشم ایا میتوانم ویزای کار کشور ژاپن رو دریافت کنم در ضمن مدرک مددیار پزشکی اورژانس رو هم دارم ایا شما در صورت مثبت بودن میتونید برای اخذ ویزا بمن کمک کنید ممنون

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      با سلام
      شرایط دریافت ویزای کاری ژاپن دارای مراحل زیادی است و بهتر است با دفتر مرکزی MIE تماس حاصل نمایید تا بتوانیم شرایط برای شما شرح دهیم . با تشکر

      پاسخ
  12. احسان می گوید:

    با سلام و احترام.
    من احسان شهزادی ، دارای Phd در رشته اب و خاک از کشور هلند و ارمنستان هستم و همچنین در رشته راه و ساختمان (عمران ) . بعنوان محقق و یا …………..
    می توانم اشتغال به کار در ژاپن بگیرم…..
    لطفا مرا راهنمایی فرمایید.

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      امکان صدور ویزا کاری ژاپن نیز برای شما وجود دارد . البته این فرایند ممکن است مدتی زمان بر باشد . با توجه به اطلاعات ناقصی که ارسال کرده اید پیشنهاد میگردد اطلاعات کاملتری از خود ارسال یا با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید . با تشکر از شما

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.