, ,

مهاجرت کاری به چین

مهاجرت کاری به چین

مهاجرت کاری به چین

مهاجرت کاری به چین در هنگام مهاجرت به چین 2018 و پس از گرفتن وکیل مهاجرت و پس از اخذ ویزای کار چین و یا برای کار در چین و شرایط اخذ اقامت چین چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای کاری چین و یا موسسات کاریابی در چین و یا مشاغل موردنیاز چین چگونه است ؟ما در این مقاله سعی بر آن داریم اطلاعاتی را در خصوص مهاجرت کاری به چین و همچنین مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار چین ، نحوۀ اقدام برای مهاجرت کاری به چین در اختیار شما قرار دهیم.

با توجه به اینکه این کشور از پرجمعیت ترین کشورهای دنیا است و نیروی کاربسیاری را دارا می باشد دولت چین توجه ویژه ای را به امر اشتغال معطوف داشته و این امررا مهمترین هدف  و استراتژی خود جهت  تضمین پایداری وضعیت جامعه قرار داده است.

 

نگاهی به اقتصاد کشور چین:

 

واحد پول کشور چین یوان می باشد و اشتغال در این کشور بدین صورت دسته بندی می شود:کشاورزی ۴۸ درصد-صنعت ۲۱ درصد – خدمات۲۸ درصد وبیکار ۴ درصد و عمده ی کالاهای صادر شونده در این کشور بدین شرح می باشند: تجهیزات اداری- انواع کفش و لباس- دستگاه های ارتباطی- ماشین آلات الکتریکیواسباب بازی.

 

به صورت کلی و قانونی دانشجویان خارجی در کشور چین در حین تحصیل اجازه ی کار را دارا نمی باشند، بدین مفهوم که اگر متوجه شوند که شما دانشجو هستیدو مشغول به کار در یک موسسه یا شرکتی در این کشور هستید با شما برخورد میکنند ، لیکن شما میتوانید به کارهای دیگری نظیر مترجمی و یا راهنمای نمایشگاههای تجاری مشغول شوید (موسسه ی حقوقی ملک پور برترین ارائه دهنده مشاوره در زمینه ی حقوق داخلی و حقوق بین الملل آماده ی ارائه ی مشاوره ای تخصصی در این زمینه به شما عزیزان می باشد)

 

کشور چین محیط بسیار مناسبی برای تجارت و کار آزاد است و بالاترین درآمدهادر آن برای بازرگانان و بخشهای بازرگانی شرکتهاست . از طرفی چین با کشورهای اروپایی ، کانادا ، استرالیا ، آمریکا و دیگر نقاط جهان از لحاط فرهنگی و زبانی تفاوتهای زیادی دارد. اولین و عمده ترین تفاوتی که می توان به آن اشاره کرد تفاوت زبان و گویش در این کشور است .

در این کشور هنوز زبان انگلیسی جایگاهی پیدا نکرده و مردم کوچه و بازار تنها بهزبان چینی صحبت می کنند. لازم به ذکر است که خود زبان چینی نیز ، دارای لهجه ها و گویشهای خود می باشد ، که منطقه به منطقه و شهر به شهر به لهجه ای صحبت می کنند که منطقه دیگر آن را متوجه نمی شود.اما در کل همه در یک لهجه مشترک هستند و آنPu tong hua میباشد.مشاورین موسسه ی حقوقی ملک پور در زمینه ی مهاجرت کاری به کشور چین به شما هموطنان عزیز مشاوره ای تخصصی ارائه می نمایند.

 

برای افرادی که تمایل به کار کردن در کشور چین دارند، ویزای کار مورد نیاز است . این ویزا برای اشتغال به عملکرد های تجاری نیز برای اتباع خارجی در چین صادر می شود . ویزای کار تنها زمانی اعطا می شود که کارفرما و متقاضی کار، شرایط خاص اولیه را داشته باشند . اول این مورد که سازمان برای استخدام اتباع خارجی معتبر باشد . متقاضیان باید الزامات لازمه به عنوان یک متخصص خارجی را دارا باشند و کارفرما نیز باید یک گواهی مبنی بر اینکه جوینده ی کار با شرایط مورد نیاز برای کار مطابقت دارد، ارائه دهد .

بیشترین و شایع ترین فرصت های شغلی در کشور چین برای آموزش های زبان انگلیسی و تدریس آن می باشد که حداقل ملزومات آن دانش زبان انگلیسی به عنوان زبان اول و داشتن حداقل مدرک لیسانس و دو سال سابقه ی تدریس، اعلام شده است . محدودیت های سنی برای جویندگان کار در چین برای خانم ها از ۲۴ سال تا ۵۵ سال و برای آقایان از ۲۴ سال تا ۶۵ سال تعریف شده است . با این حال برخی از اوقات این شرایط انعطاف پذیری خواهند داشت، بنا بر این اگر شما می توانید یک کارفرما که تمایل داشته باشد شما را استخدام کند پیدا کنید، شانس بدست آوردن این ویزا را خواهید داشت .

 

مشاورین موسسه ی حقوقی ملک پور در زمینه ی مهاجرت کاری به کشور چین به شما هموطنان عزیز مشاوره ای تخصصی ارائه می نمایند.

 

شخص کارفرما برای فرد متقاضی یک مجوز استخدام از طریق دولتی ارسال نموده و یک نمونه از درخواست باید از طریق اطلاع نامه ی ویزا از جانب متقاضیان کار نیز ارسال گردد . همچنین برای اعضای خانواده می توان به عنوان همراه ویزای جدیدی مانند S1و یا ویزای S2اخذ کرد که با ارسال دعوت نامه از طریق فرد مرتبط و دارنده ی ویزای z(ویزای کاری) در چین و همچنین اثبات رابطه ی فرد اصلی با همسر یعنی گواهی ازدواج خود و گواهی تولد برای فرزندان و کودکان فرد اصلی، قابلیت انجام دارد .

 

ویزای کاری zتنها برای مدت ۳۰ روز از تاریخ ورود فرد متقاضی اعتبار دارد که برای تبدیل آن و اخذ اجازه ی اقامت موقت، در طی این مدت فرد جویای کار و کارفرما باید به دنبال اجازه ی اقامت معتبر در طول اعتبار مدت قرارداد خود باشند که اعتبارهای قرارداد های کاری از حداقل ۹۰ روز تا حداکثر ۵ سال متغیر است .

شما عزیزان اگر در رابطه با مهاجرت کاری به اسپانیا دارای هر گونه سوال وابهامی می باشید همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا از جمله با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان و وکلای رسمی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۶ نظرات, میانگین: ۴.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
17 پاسخ ها
  1. آراد می گوید:

    سلام
    من ۳۷ سالمه و لیسانس مدیریت بازرگانی دارم یکی از دوستان من در چین کارخانه تولید پارچه داره البته خودش چینیه.آیا من از طریق ایشون میتونم ویزای کاری چین رو بگیرم؟
    متشکرم

    پاسخ
  2. اسماعیل می گوید:

    با سلام، میخواستم بدونم چقدر زمان میبره تا یک کار در چین پیدا کرد، دیپلمه هستم، سربازی معاف شدم، به زبان انگلیسی تسلط دارم، و چقدر هزینه داره در کل تا از طریق موسسه یک کارفرما پیدا کنم،ممنون میشم کمکم کنید

    پاسخ
    • ghazaleh salehi می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. m.s می گوید:

    با سلام و عرض ادب و احترام
    احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

    پاسخ
  4. سحر می گوید:

    سلام
    من برای یک درخواست کار مدرس زبان انگلیسی در یک کالج اپلای کردم. کارفرما به من ایمیل زد که سی وی و ویدئویی رو برای بررسی نحوه صحبت کردن زبان انکلیسی برای ایشان بفرستم. پس از ارسال موارد خواسته شده, کارفرما در خواست همکاری با من را دارند, اما گفتند ویزا کار رو خودم باید بگیرم.

    برای ویزا کار چین (z visa) دقیقا به چه مدارکی از جانب کارفرما و چه مدارکی از طرف خودم نیاز هست? و پروسه گرفتن این ویزا در صورت کامل بودن مدارک چقدر زمان میبرد?

    پاسخ
    • m.s می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. علی می گوید:

    با عرض سلام
    ایا کاری در چین برای من که یک سال سابقه کار در صنعت پتروشیمی رو دارم پیدا میشه؟ چه کارهایی برای مهاجرت کاری لازمه انجام بدم؟
    مدرک زبان نیاز میشه؟
    ممنون

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. شیوا راد می گوید:

    سلام، ایا برای کسب ویرای کاری چین حتما باید شرکت داشت؟ یا کار تجاری انجام داد؟ نمیشه این ویرا رو گرفت و با اون به چین رفت و به دنبال کار گشت؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      سلام خدمت شما
      ویزای جستو جوی کار برای ایرانی ها میسر نیست و شما میبایست یک طرح توجیه اقتصادی ارائه دهید.
      راه دیگر این هست که شما ابتدا از طریق سایت های کاریابیشان شعلی را یافت نمایید و سپس کارشناسان حقوقی معتبر مراجعه نمایید تا شما را در اخذ روادید کاری راهنمایی نمایند.

      پاسخ
  7. سارا می گوید:

    سلام
    خسته نباشید
    یکی از دوستان من در حال انجام کارهای ثبت شرکت بازرگانی در چین هست
    چقدر بعد از ثبت شرکتش میتونه برای من نامه دعوت به همکاری بزنه؟ و چقدر طول میکشه کارهای من انجام شه که بتونم مهاجرت کنم به چین؟

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. در یان خصوص رزومه و شرایط باید به صورت جزئی مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. نوذر نگهداری می گوید:

    با سلام
    بهترین راه برای گرفتن اقامت چین چه راهی هست؟
    کارفرمای من در چین دقیقا چه اقداماتی را باید انجام بدهد تا من ویزای کار بگیرم؟
    برای گرفتن ویزای کار چین اگه ابتدا با یه ویزای توریستی بگیرم برم چین سریعتر می‌تونم ویزا بگیرم یا از ایران اقدام کنم؟
    سوال آخر هم این که موسسه‌ی شما در این زمینه می‌تونه اقدام کنه؟ اگر بله هزینه‌ش چقدر هست.
    با تشکر

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام. برای دریافت اقامت کاری از کشور چین نیاز به حضور شما در این کشور می باشد و ویزای توریستی کشور چین غیر قابل تبدیل به ویزاهای کاری است. برای اخذ اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس بگیرید.

      پاسخ
  9. حميد می گوید:

    سلام و خسته نباشید بنده در صنعت طلا و جواهر ماهر هستم و داخل کشور به صورت تولید بروز و مدرن اینکار را انجام میدهم…ایا میشود شرکتی را در چین پیدا کرد که حاضر به انتقال این صنعت به چین باشد و سرمایه ان را تامین کند؟کمی تحقیق کردم فهمید چین به دنبال این هست اگر شدنی هست نیازمند انجام چه کاری هست

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      با سلام
      باید شرایط شما دقیقا بررسی گردد . زیرا جهت انتقال سرمایه خود به چین باید در نظر گرفت که از راه هایی این کار انجام گیرد که بعد از وارد شدن سرمایه شما به کشور چین بتوانیم سرمایه گذاری دقیقی انجام گیرد . با تشکر

      پاسخ
  10. مشاور حقوقی می گوید:

    شما میتوانید در خصوص ثبت شرکت در چین از مجاری قانونی و اتاق بازرگانی این کشور اقدام بفرمایید . جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت شرکت در کشور چین یا انجام تجارت در کشور چین میتوانید با وکلای بین المللی ما در دفتر وین تماس حاصل بفرمایید یا به سفارت این کشور بخش بازرگانی مراجعه کنید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.