مهاجرت کاری به مالتا

مهاجرت کاری به مالتا

مهاجرت کاری به مالتا در سال 2018 یکی از راههای پر متقاضی مهاجرت به مالتا میباشد ، در این مقاله سعی داریم در مورد کشور مالتا و شرایط کاری در این کشور و طریقه اخذ ویزای کاری مالتا مطالبی را بیان نماییم.در ابتدا شرایط کشور مالتا و توضیح مختصری از شرایط جغرافیایی و شرایط اقتصادی مالتا را خدمت شما ارائه میکنیم وسپس بحث کاری در مالتا را بررسی مینماییم.

مجمع الجزایر مالت در مدیترانه، در ۹۳کیلومتری سیسیل و ۲۸۸کیلومتری شرق تونس واقع شده است. این مجمع الجزایر شامل سه جزیره مالتا، گزو، کومینو است و جمعیت ۴۰۰۰۰۰نفره آن در ناحیه ای به مساحت ۳۱۶کیلومتر و خط ساحلی به مساحت ۱۹۸٫۸کیلومتر زندگی می کنند .(موسسه حقوقی ملک پور جهت اقامت در مالتا بهترین مشاوره را به شما ارائه خواهد داد)

مالتا بزرگترین جزیره و مرکز اجرایی، تجاری و فرهنگی این مجمع الجزایر به حساب می آید. ماهیگیری، توریسم، صنایع دستی و کشاورزی از شناسه های آن است. در پی تحقیقات اخیر که بوسیله مجله اینترنشنال لیوینگ در میان ۱۹۴کشور جهان انجام گرفته کشور مالتا بعنوان یکی از بهترین کشورهای جهان در سال ۲۰۱۰برای زندگی معرفی شده است.

 

1 14 مهاجرت کاری به مالتا

اقتصاد مالتا

اقتصاد این کشور وابسته به بازرگانی بین‌المللی، تولیدات  (پارچه، میوهو سبزی، فراورده‌های دامی)، صنایع کشتی‌سازی و لوازم الکترونیکی و جهانگردی است و در چند ساله اخیر از نظر بالابردن سطح رفاه خود رتبه بسیار خوبی گرفته است.(موسسه حقوقی ملک پور ارائه برترین مشاوره در جهت دریافت پذیرش تحصیلی و اخذ ویزاهای مختلف درسال ۱۹۸۸ برنامه ای تحت عنوان اقامت دائم جهت تجار و افرادی که دارای توانایی مالی پرداخت مالیات را دارند در کشور مالتا برقرار گردید.

مالتا یکی از اعضای کشورهای اروپا و شنگن می باشد که با داشتن اقامت این کشور می توانید آزادانه به کشورهای عضو شنگن مسافرت نمائید..

متقاضی می تواند برای خود و همسر و فرزندان زیر ۲۱سال و برای پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ و مادربزرگ خود که از لحاظ مالی در زیر مجموعه خود و به عنوان دیگر تحت تکفل خود بوده نیز اقامت نماید.دارنده اقامت دائم مالتا تنها باید سالیانه مبلغ ۴۱۹۲یورو به عنوان مالیات به دولت مالتا پرداخت نماید.

2 12 300x166 مهاجرت کاری به مالتا

مزایای اقامت مالتا چیست ؟

شاید برای خیلی از کسانی که میخواهند برای مهاجرت به مالتا اقدام نمایند این سوال پیش می اید که مزایای اقامت در مالتا چه میباشد. به طور خلاصه باید بگوییم که مزایای مهاجرت به مالتا به شرح زیر میباشد.:

  • مزیت های اجازه اقامت
  • سفر به تمام اروپا بدون ویزا در هر زمانی
  • بدون محدودیت حداقل زمان اقامت در مالتا(در صورت دلخواه فقط یک روز)
  • افتتاح حساب بانکی شخصی در بانک های اروپا
  • بدون اجبار به خرید ملک با هرگونه سرمایه گذاری دیگر
  • معافیت مالیاتی بر درآمد و ثروت شما در خارج از مالتا

این شرایط به نظر شرایط مناسبی میرسد برای کسانی که بخواهند اقامت مالتا را دریافت نمایند.

اگر بخواهید برای کشور مالتا اقامت بگیرید باید از روشهای زیر اقدام نمایید:

برنامه اقامتی مالتا ، تقاضانامه برای اجازه اقامت دائم مالتا توسط افراد با هر ملیتی می تواند داده شود مشروط بر رعایت شرایط زیر( موسسه حقوقی ملک پور ارائه برترین مشاوره در جهت دریافت پذیرش تحصیلی و اخذ ویزاهای مختلف)

الف) اشتغال / فعالیت

در کسب و کار اجازه اقامت دائم در مالتا به تنهایی به معنی داشتن اجازه کار و یا اجازه کسب و کار نیست.

برای گرفتن اجازه کار و اجازه فعالیت در کسب کار متقاضی باید به طور جداگانه از طریق مقامات ذیصلاح در مالتا این در خواست را ارائه نماید. در حال حاضر سیاست رسمی دولت مالتا تشویق ایده ها و تخصص های خارجی در امر توریسم، تولید و بخش تدارک و پخت و پز غذا به اضافه چندین حق انتخاب جالب دیگر می باشد.

ب) داشتن کارفرما

داشتن کارفرما بدین معنی هست که شما در یک مرکزی در مالتا شروع به کار نمایید که کارفرما شما را به عنوان یک کارمند استخدام نماید. بنابراین برای این منظور شما باید کارفرمایی را در مالتا بشناسید یا بتوانید از یک کارفرما پیشنهاد کار دریافت نمایید. (موسسه حقوقی ملک پور ارائه برترین مشاوره در جهت دریافت پذیرش تحصیلی و اخذ ویزاهای مختلف )

امیدواریم توانسته باشیم با ارائه ی این مقاله در باب مهاجرت کاری به مالتا راهنمایی لازم را به عمل آورده باشیم. همچنین در صورت تمایل برای داشتن اطلاعات جامع در این خصوص مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور در وین و دفاتر همکار در ایران همه روزه آماده ی ارائه ی خدمات به شما عزیزان هستند. جهت داشتن مشاوره ی تلفنی رایگان با موسسات ما تماس بگیرید.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 5
4 پاسخ
  1. Moodaalreza Ansaripoor گفته:

    سلام من پزشک عمومی هستم متولد ۱۹۵۱ میباشم بازنشسته شده ام . مدت ۳ سال در افریقای جنوبی نیز کار کرده ام . خواستم خواهش کنم در مورد امکان کار ومهاجرت به کشور مالتا مرا راهنمایی فرمائید . با تشکر

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      سلام و عرض ادب. با توجه به شرایط سنی شما بهترین روش برای اخذ اقامت در مالتا بریتان سرمایه گذاری 150 هزار یورویی بدون بازگشت و یا 300 هزار یورویی با امکان بازگشت خواهد بود که امکان اخذ اقامت دائم و پاسپورت مالتا را برای شما و خانواده محترمتان فراهم خواهد نمود.

      https://malekpour.ir/پاسپورت-مالتا

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید و ارزیابی شرایطتان با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      Rating: 5
      پاسخ
  2. Saeed گفته:

    سلام سعید هستم ۲۶ ساله مجرد دیپلم کامپیوتر . برای ورود به کشور مالتا چه راهی رو برای من پیشنهاد میکنید. و آیا با اجاره ملک در مالتا میشود اقامت را صاحب شد؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.