ویزای کار ایتالیا و بررسی شرایط آن

  • ویزای کار ایتالیا و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار ایتالیا و نرخ بیکاری در ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و شرایط اخذ ویزای کاری ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و بررسی ویزای همراه
  • ویزای کار ایتالیا و مدارک مورد نیاز ویزای کار ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و میزان حقوق در ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و مشاغل مورد نیاز 2019 ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و نحوه کاریابی در ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و مؤسسات کاریابی در ایتالیا
  • ویزای کار ایتالیا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در ایتالیا
thumbnail ویزای کار ایتالیا مهاجرت کاری به ایتالیا

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای کار ایتالیا و مقدمه ای بر آن

ویزای کار ایتالیا ، مهاجرت کاری به ایتالیا و اقامت ایتالیا از طریق کار در این مقاله مورد بررسی علمی قرار خواهد گرفت. از چه طریقی می توان در ایتالیا کار پیدا کرد؟ نحوه کاریابی در ایتالیا به چه صورت است؟ چه مدارکی جهت اخذ ویزای کاری ایتالیا احتیاج است؟ کار کردن در ایتالیا می تواند از جهات متفاوتی قابل بحث و  بررسی باشد. سعی نموده ایم در این مقاله به این موارد به صورت خلاصه و مفید، اصلی ترین و مهم ترین نکات آن را خدمت شما همراهان گرامی ارائه نماییم. ایتالیا یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا با جاذبه های توریستی و باستانی بوده و مردم زیادی را به خود جلب می نماید. همواره مهاجرت از طریق کار مورد سوال مخاطبین می باشد، چرا که اقدام از طریق کار با شرایط بسیاری از افراد همخوانی دارد. این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش در آمده تمامی سئوالات و ابهامات ذهنی شما را برطرف می نمایدو اطلاعات کاملی در خصوص کار در ایتالیا و ویزای کار ایتالیا خدمت شما دوستان ارجمند ارائه می دهد. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور  همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان دریافت نمائید.

ویزای کار ایتالیا و شرایط عمومی آن

نحوه دریافت ویزای کار ایتالیا برای بسیاری از ایرانی ها مورد سوال و پیگیری می باشد. ایتالیا با توجه به رکود اقتصادی که با آن دست و پنجه نرم می کند برخلاف بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا از شرایط کاری مناسبی برخوردار نمی باشد اما با این وجود شما می توانید جهت مهاجرت کاری به ایتالیا در صورت داشتن یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در این کشور ویزای کاری ایتالیا را اخذ نمایید. لازم به ذکر است ایتالیا از یک سیستم سهمیه ای برای جذب کارگران خارجی خارج از اتحادیه اروپا پیروی می کند البته مهندسان حرفه ای از این سهمیه بندی مستثنی هستند. همچنین برخی از مشاغل که با کمبود نیروی کار مواجه است از این سهمیه بندی معاف می باشند. در ایتالیا بسیاری از مشاغل فصلی وجود دارد که برای این مشاغل فقط در فصل تابستان که توریست زیادی وارد این کشور می شود و یا فقط در فصل زمستان اقدام به جذب نیرو می گردد. برخی از معروف ترین مکان هایی که اقدام به جذب کارگران فصلی می کنند عبارتند از :

  • هتل ها و رستورانها
  • جمع آوری انگور و میوه
  • پیست اسکی
  • مربیان ورزشی

ویزا برای این مشاغل 6 ماهه صادر می شود و در برخی مواقع ممکن است برای 3 ماه دیگر تمدید شود.
متقاضیان زیر 30 سال سن که یک شهروند استرالیا، نیوزیلند یا کره جنوبی یا زیر 35 سال سن و از کانادا باشد، می تواند یک ویزای یک ساله درخواست کند که به وی اجازه سفر به ایتالیا و کار در آنجا را می دهد. اگر متقاضی کانادایی باشید، ممکن است بتوانید برای این نوع ویزا برای مدت دو سال درخواست دهید. در مجموع ویزای کار ایتالیا برای افراد خارج از اتحادیه اروپا برای مدت 1 سال صادر می شود.

برخی افراد که قصد دارند در ایتالیا برای خودشان کسب و کار راه اندازی نمایند باید یک ویزای خوداشتغالی درخواست کنند و مجوز این دسته از افراد را باید اداره بازرگانی ایتالیا تأیید کند همچنین بایستی سرمایه شخص و مدارک تحصیلی فرد و طرح اقتصادی ارائه شده بررسی گردد و پس از تأیید، این ویزا برای مدت 2 سال صادر می شود.

ویزای کار ایتالیا و نرخ بیکاری در ایتالیا

بررسی نرخ بیکاری ایتالیا می تواند راهنمای خوبی برای متقاضیان اخذ ویزای کار ایتالیا باشد چرا که با بررسی این مهم می توانید از وضعیت اشتغال در این کشور آگاه شوید.

در نمودار زیر نرخ بیکاری این کشور از سال 1983 تا 2018 مقایسه شده است با توجه به نمودار میانگین نرخ بیکاری در این دوره زمانی 9.45 در صد بوده که در ماه اوت سال 2007 به کمترین نرخ خود یعنی 5.26 درصد و در بالاترین حد در ماه نوامبر سال 2014 به عدد 14.28 درصد رسیده است.

نرخ بیکاری ایتالیا مهاجرت کاری به ایتالیا

در جدول زیر به مقایسه نرخ بیکاری در ایتالیا با برخی از کشور های اروپایی می پردازیم:

اسم کشور نرخ بیکاری به درصد اسم کشور نرخ بیکاری به درصد
ایتالیا 10.3 فرانسه 8.8
بلژیک 5.5 انگلستان 4
اتریش 4.8 مجارستان 3.6
آلمان 3.3 اسلوونی 5.4
جمهوری چک 2.2 کروواسی 9.6

ویزای کار ایتالیا و شرایط اخذ ویزای کاری ایتالیا

اخذ ویزای کار ایتالیا و مهاجرت کاری به ایتالیا برای متقاضیان این ویزا با در نظر گرفتن شرایط زیر امکان پذیر می باشد. در ابتدا باید در نظر داشت جهت کار در ایتالیا، دانستن زبان ایتالیایی احتیاج می باشد و باید بتوانید به این زبان صحبت نمایید. در عین حال اگر در زمینه گردشگری و توریست مشغول به کار می شوید بهتر است که علاوه بر زبان ایتالیایی به زبان انگلیسی هم تسلط داشته باشید. برخی از صنعتگران جهت کار در ایتالیا بهتر است در ابتد دوره های فنی و حرفه ایی که متناسب حرفه شان است را بگذرانند.  شخصی که قصد مهاجرت کاری به ایتالیا را دارد باید سن او بالای 18 سال بوده و در برخی مشاغل که احتیاج به تخصص خاصی می باشد بایستی مدارک دانشگاهی (حداقل لیسانس) و یا مدارک حرفه ای مربوط به آن شغل را داشته باشند. کلیه این مدارک باید مورد تأیید در کشور ایتالیا باشد.

برای مهاجرت کاری به ایتالیا در ابتدا باید از طریق یکی از راه های کاریابی در این کشور شغل مورد نظر را پیدا کرد و رزومه شغلی خود را برای کارفرما ارسال نمود. ویزای کاری ایتالیا در صورت داشتن کارفرما صادر می شود. برای اخذ ویزای کاری ایتالیا بایستی مدارک عنوان شده در همین مقاله ارسال شود و معمولاً برای بررسی مدارک و صدور ویزای کاری  30 روز کاری زمان احتیاج است. پس از اخذ ویزای کاری ایتالیا  و ورود به این کشور 8 روز فرصت دارید تا قرارداد کاری با کارفرما امضاء کرده و مجوز اقامت خود را از پلیس محلی دریافت دارید.  برای این کار بایستی فرم های مربوطه را کامل کرده و  برای  صدور این مجوز  در اداره پلیس انگشت نگاری صورت گرفته و از متقاضی عکس گرفته می شود. در این مرحله ارائه مدارک هویتی الزامی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان این موسسه برخوردار شوید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا
کار در ایتالیا
ویزای کار ایتالیا

ویزای کار ایتالیا و بررسی ویزای همراه

پس از صدور ویزای کار ایتالیا شخص متقاضی می تواند برای الحاق خانواده درخواست دهد. همراه در ایتالیا به همسر و فرزندان زیر 18 سال گفته می شود. لازم به ذکر است کارگران فصلی که ویزای کاری آنها  کمتر از 1 سال است، نمی توانند همراه با خود داشته باشند. برای این کار  بایستی فرایند الحاق همراه را در زمان درخواست شخص اصلی در کشور مبدأ انجام داد. مقاله ای که در باب مهاجرت کاری به ایتالیا مطالعه می فرمایید توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، در صورت کپی برداری از این مقاله ذکر منبع الزامی می باشد و عدم ذکر منبع شرعاً و عرفاً حرام و غیر قانونی می باشد. در برخی از مواقع ممکن است شخص اصلی نتواند خانواده خود را همراه با خود به ایتالیا ببرد و بعد از مراجعه شخص اصلی به ایتالیا خانواده وی به ایشان ملحق شوند. در برخی از مواقع امکان الحاق پدر و مادر شخص اصلی هم به عنوان همراه در ایتالیا فراهم می باشد.

ویزای کار ایتالیا و مدارک مورد نیاز ویزای کار ایتالیا

مهاجرت کاری به ایتالیا و دریافت ویزای کار ایتالیا پس از ارائه مدارک زیر صادر می گردد. ارائه کلیه مدارک بدون هیچ گونه خدشه و یا دستکاری باید ارائه شود، در غیر این صورت ویزای شخص متقاضی پذیرفته نخواهد شد:

  • پاسپورت معتبر
  • قرارداد کاری شما در ایتالیا که حتماً بایستی امضاء کرده باشید
  • نامه کارفرما
  • عکس پاسپورتی
  • آخرین مدرک تحصیلی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • رزومه کاری دقیق
  • تکمیل فرم های مربوطه
  • واریز هزینه های ویزا
  • گواهی پزشکی
  • اثبات محل اقامت در ایتالیا
  • گواهی ازدواج در صورت متأهل بودن و ترجمه با ایتالیایی

هزینه صدور ویزا 116 یورو می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای همراه در ایتالیا:

  • پاسپورت معتبر
  • گواهی اشتغال به کار شخص اصلی
  • گواهی حقوق شخص اصلی
  • نامه عدم سوء پیشنه
  • گواهی ازدواج
  • گواهی تولد فرزندان
  • گواهی محل اقامت در ایتالیا
  • گواهی پزشکی

هزینه صدور ویزا برای هر نفر 27.50 یورو می باشد.

نکته مهمی که باید در مهاجرت کاری به ایتالیا در نظر گرفت این است که ممکن است سفارت ایتالیا علاوه بر مدارک فوق اسناد بیشتری را از متقاضی طلب کند که باید آن مدارک را در اختیار سفارت قرار داد.

ویزای کار ایتالیا و میزان حقوق در ایتالیا

ویزای کار ایتالیا و مهاجرت کاری به ایتالیا به دلیل کسب درآمد می باشد و به همین دلیل متقاضیان مهاجرت کاری به ایتالیا  بهتر است در خصوص میزان حقوق دریافتی در این کشور اطلاعات داشته باشند. حداقل حقوق و حداکثر آن تعریف شده نیست اما در مجموع می توان گفت دستمزدها در ایتالیا کمتر از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد. کمترین حقوقی که از سوی اتحادیه های کارگری معرفی می شود حدود 7 یورو در ساعت بوده و در رم پایتخت ایتالیا حداقل حقوق در ماه 1400 یورو می باشد. متوسط حقوق ماهیانه در ایتالیا 3245 یورو می باشد. در ادامه به دستمزد برخی از مشاغل اشاره می کنیم:

مراقبت از کودک ماهیانه 1250 یورو

منشی بخش پذیرش ماهیانه 2138 یورو

استاد ارشد ماهیانه 2500 یورو در حالی که یک استاد ارشد در انگلیس 3800 یورو درآمد دارد و در آمریکا 3700 یورو درآمد دارد

حقوق سالانه پزشک 84000 دلار و در مقایسه با درآمد 114000 دلاری انگلیس و یا 230000 دلاری آمریکا قابل توجه می باشد

مهندس نرم افزار 26500 یورو

در گراف زیر به مقایسه میزان حقوق در ایتالیا با سایر کشورها نمایش داده می شود:

گراف ایتالیا مهاجرت کاری به ایتالیا

ویزای کار ایتالیا و مشاغل مورد نیاز 2019 ایتالیا

ویزای کار ایتالیا را باید متناسب با شغلی که درخواست می دهید اخذ نمایید یعنی اینکه با توجه به شغلی که کارفرما به شما پیشنهاد می کند  ویزای کاری ایتالیا صادر می شود. به همین منظور بهتر است در خصوص مشاغلی که در این کشور مورد نیاز است، آگاهی لازم داشته باشیم. با توجه به اینکه ایتالیا شرایط کار مناسبی را دارا نمی باشد، با این وجود برخی از مشاغل در این کشور با کمبود نیرو روبرو می باشد ،جهت مهاجرت کاری به ایتالیا این مشاغل اغلب در حوزه:

  • کامپیوتر و الکترونیک
  • آموزش و پرورش
  • مهندس مکانیک و تکنولوژی
  • دانش ریاضی

اما برای سال 2019 مشاغلی که بیشترین نیاز برای آنها وجود دارد به شرح زیر است:

  • سونوگرافی بالینی
  • مدیر فروش
  • فروشنده خدمات اجرایی
  • معمار برجسته
  • مدیر عملیات
  • مددکار
  • متخصص شبکه
  • مهندس IT
  • مهندسی فرآیند
  • انیمیشن ساز

ویزای کار ایتالیا و نحوه کاریابی در ایتالیا

مهاجرت کاری به ایتالیا و شیوه کاریابی در این کشور طبق روال زیر توضیح داده می شود:

گام اول: از طریق یکی از راه های کاریابی در ایتالیا شغل مورد نظر را پیدا می کنید

گام دوم:  ارسال رزومه شغلی  به کارفرما

گام سوم: گرفتن نامه پیشنهاد شغلی (Job Offer)

گام چهارم: اقدام برای اخذ ویزای کار ایتالیا (معمولاً 30 روز کاری طول می کشد)

گام پنجم: ورود به ایتالیا

گام ششم: امضاء قرارداد کاری با کارفرما (پس از ورود به ایتالیا 8 روز فرصت دارید تا این مرحله را بگذرانید)

گام هفتم: گرفتن مجوز اقامت از پلیس محلی

ویزای کار ایتالیا و مؤسسات کاریابی در ایتالیا

مهاجرت کاری به ایتالیا و اخذ ویزای کار ایتالیا منوط به یافتن یک شغل در این کشور است؛ کاریابی در ایتالیا هم به صورت آنلاین و هم می توان بوسیله موسسات کاریابی و از طریق روزنامه های این کشور امکان پذیر می باشد.

  • کاریابی از طریق روزنامه

    اکثر روزنامه های ملی و محلی ایتالیا حاوی قسمت مشخصی  برای درج آگهی های جذب نیرو  می باشد. برخی از این روزنامه های در روزهای خاصی اقدام به چاپ ویژه نامه های کاریابی می نمایند؛ به عنوان مثال روزنامه  Corriere della sera در میلان چاپ می شود در روز جمعه یک ویژه نامه کاری چاپ می کند و روزنامه مالی Ore cerco lavoro – Giovani II sole 24 برای فارغ التحصیلان کالج در روزهای دوشنبه ویژه نامه کاریابی منتشر می کند.

  • کاریابی از طریق موسسات کاریابی

    موسسات کاریابی منطقه ای زیر نظر وزارت کار و رفاه اجتماعی اداره می شود. افراد متقاضی کار می توانند با مراجعه و ثبت نام در این مراکز اقدام به جستجو در خصوص کار مورد نظر خود نمایند.

  • کاریابی از طریق شبکه خدمات اشتغال اروپا

    کارجویان می توانند از طریق شبکه خدمات اشتغال اروپا (EURES) که یک موسسه کاریابی حاوی اطلاعات لازم برای جویندگان کار در اروپا می باشد، جهت کار در ایتالیا اقدام به جستجوی کار نمایند.

  • کاریابی از طریق سایت های کاریابی ایتالیا و بین المللی

    از دیگر راه های کاریابی در ایتالیا از طریق سایتهای کاریابی در این کشور و همچنین سایت های کاریابی بین المللی می باشد که در ادامه به برخی از این سایتها اشاره می کنیم:

    • EURES Job search
    • glassdoor
    • linkdin
    • jobOnline
    • Monster
    • Indeed
    • Cicca Lavoro
    • Jobs in Milan
    • net
    • Reed – Jobs In Italy
    • The Local Italy
    • Total Joba
    • it

     

ویزای کار ایتالیا و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در ایتالیا

ویزای کار ایتالیا و اخذ آن می تواند مقدمه ای برای دست یافتن به اقامت دائم ایتالیا باشد. برای این مهم به این نکته مهم توجه نمایید که شغلی که بدست آورده اید شغل رسمی بوده و در قرارداد کاریتان بیمه و مالیات لحاظ شده است. اگر 5 سال به طور متوالی در ایتالیا کار قانونی انجام دهید می توانید برای اقامت دائم ایتالیا درخواست دهید. توجه داشته باشید که متقاضیان باید از معیار های خاصی مانند اثبات درآمد قانونی و کافی برای سرپرستی از اعضاء خانواده پیروی نمایند. البته هزینه های زندگی در ایتالیا پایین است و در جدول زیر مبالغ برخی از مایحتاج و خدمات به حضورتان ارائه می شود:

مایحتاج قیمت به یورو مایحتاج قیمت به یورو
نان یک قرص 500 گرمی 1.51 ایاب و ذهاب ماهیانه 35
برنج 1 کیلو 1.95 برق،آب،گرمایش برای آپارتمان 85 متری 143.94
تخم مرغ 12 عدد 2.58 اجاره خانه آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر 596.18
مرغ 1 کیلو 8.32 سیب زمینی 1 کیلو 1.18
گوشت گاو 1 کیلو 15.03 پیاز 1.28

 در ایتالیا نیز مانند بیشتر کشور های اتحادیه اروپا 5 سال پس از اخذ اقامت دائم و به شرطی که به زبان ایتالیایی تسلط داشته باشید می توانید برای دریافت تابعیت ایتالیا و پاسپورت ایتالیا درخواست خود را ارائه نمایید.

ویزای کار ایتالیا و سخن پایانی

ویزای کار ایتالیا و شرایط مهاجرت کاری به ایتالیا در این نوشتار بررسی شد. از آنجایی که اقامت ایتالیا به دلیل اروپایی بودن و عضو شنگن بودن مد نظر افراد بسیاری است، بر آن شدیم پیرامون مسائل مهم راجع به ویزای کار ایتالیا مطالبی را به نگارش درآوریم تا راهنمای شما مخاطبان همیشگی ما باشد. در نهایت شرایط بد اقتصادی و رکودی که این کشور با آن درگیر می باشد و نرخ بیکاری بالا شاید شرایط کاری مناسبی در این کشور فراهم ننموده و کار به سختی پیدا شود. نحوه مهاجرت کاری به ایتالیا، نرخ بیکاری، لیست موسسات کاریابی ایتالیا، مشاغل مورد نیاز 2019 ایتالیا، میزان دستمزد و نکات مربوط به قوانین و شرایط کاری ایتالیا و اخذ ویزای کار ایتالیا از جمله مواردی است که در این مقاله مورد بحث قرار گرفت. امیدواریم توانسته باشیم سئوالات شما در باب ویزای کار ایتالیا را پاسخ گفته باشیم. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانید با مشاوران مجرب ما در امر حقوق بین الملل در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمائید. همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله، در قسمت دیدگاه و نظرات پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمائید.

law مهاجرت کاری به ایتالیا
9 پاسخ
  1. ازيتا اذرپور گفته:

    با سلام
    مم دانشجوي در حال دفاع دكتراي سلول درماني هستم
    متقاضي ويرأس كار در ايناليا
    سابقه ٢٠ سال كار در ازمايشگاه جنين شناسي دارم
    كه كاري فوق العاده تخصصي است و جذب خوبي داره
    ايا مي تونم از طريق جلب نظر كارفرما در ان كشور جذب كار بشم ؟
    و يا مشمول همان قوانين مي شود؟ سپاس

    پاسخ
  2. elnaz گفته:

    با سلام
    بنده 34 ساله دارای مدرک مهندسی شیمی با 12 سال سابقه بیمه در زمینه کنترل کیفیت قطعات پلیمری خودرو و داری همسر با 35 سال سن و مدرک ارشد عمران با 5 1سال سابقه بیمه در زمینه راه و ترابری و یک فرزند دختر 3 ساله،لطفا شرایط اخذ اقامت را برای بنده تشریح فرمائید

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      

با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. سجاد گفته:

    با سلام
    بنده 34 ساله دارای مدرک مهندسی عمران با 12 سال سابقه بیمه و داری همسر با 33 سال سن و مدرک کاردانی حسابداری با 5 سال سابقه بیمه در زمینه مطبوعات و یک فرزند دختر 3 ساله،لطفا شرایط اخذ اقامت را برای بنده تشریح فرمائید
    با سپاس فراوان

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب شرایط شما برای تحصیل و یا کار در کانادا مناسب است در صورتی که مدرک زبان اخذ نمایید .جهت کسب اطلاعات در این زمینه با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. بنی گفته:

    سلام .خسته نباشید.بنده مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه سراسری هستم.در یک کارخونه ای هم مشغول به کار هستم که ماشین الات و اتوماسیون صنعتیش ایتالیایی هستند.منظور سیسستم هایی که باهاشون کار میکنند وابسته به کمپانی های ایتالیایی مثل TMG و SMI و NORTAN هستند.زبان انگلیسی بنده هم خوب هست.ایا شرایط برای مهاجرت به ایتالیا رو دارم.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. مرتضی اصلانی گفته:

    سلام بنده دیپلمه و دارای همسر و فرزند هستم خانم بنده فارغ‌التحصیل رشته زبان ایتالیایی در ایران هستن میخواستم بدونم آیا امکان کار و مهاجرت به ایتالیا برای ما وجود دارد

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      راه های زیادی برای مهاجرت به کشور ایتالیا وجود دارد و باید شرایط را کاملا با شما بررسی نماییم . بهتر است شرایط خود را در همین بخش ذکر نمایید یا با دفتر مرکزی MIE تماس حاصل نمایید تا شرایط را با شما به صورت رایگان و تلفنی بررسی نماییم . با تشکر

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.