مهاجرت کاری به اسلواکی

مهاجرت کاری به اسلواکی

مهاجرت کاری به اسلواکی در بحث مهاجرت به اسلواکی 2018 پس از گرفتن وکیل مهاجرت و همچنین اخذ ویزای کار اسلواکی برای کار در اسلواکی و همچنین موسسات کاریابی در اسلواکی و یا لیست مشاغل مورد نیاز اسلواکی یکی از مواردی است که افراد به شدت به دنبال آن هستند . اگر از طریق مهاجرت کاری به اسلواکی اقدام به مهاجرت به اسلواکی کرده اید یا قصد اقدام دارید باید با موضوع مهاجرت کاری به اسلواکی برای اخذ اقامت اسلواکی آشنایی پیدا نمایید .

از آنجا که کشور اسلواکی از جمله کشورهای مرفه اروپایی می باشد که متقاضیان زیادی جهت مهاجرت به این کشور وجود دارد. لذا باید دید راه دریافت ویزای کاری اسلواکی چیست و چگونه می توان مهاجرت کاری به اسلواکی نمود؟ لذا پروسه حقوقی جذب یک نیروی کار و شرایط مهاجرت کاری به اسلواکی برای شما عزیزان تشریح می گردد تا شناخت بیشتری راجع به کم و کیف این مطلب و قوانین مرتبط به آن حاصل گردد.

کشور اسلواکی یکی از کشورهای اروپایی واقع در حوزه شنگن می باشد که هزینه های زندگی در این کشور پایین بوده و از لحاظ قدمت تاریخی و فرهنگی کشوری بسیار با ارزش برای اقامت می باشد. بسیاری از افراد در کشورهای توسعه نیافته همیشه رویای داشتن زندگی در مناطق مختلف کشورهای توسعه یافته اروپایی دارند و از این رو کشور اسلواکی  را میتوان بعنوان دروازه ای برای ورود به کشورهای توسعه یافته تر از قبیل آلمان و اتریش دانست .

ویزای کار  اسلواکی:

صدور ویزای کار در  کشور اسلواکی تابع قوانین حوزه شنگن است و یک کارفرما در کشور اسلواکی تنها در صورتی می تواند یک نیروی کار خارجی را استخدام کند که

  • اثبات نماید محل فعالیتش دارای سود دهی مشخص است و توان استخدام نیروی کار دارد .
  • و حتما باید آگهی شغل مورد نظر را به مدت سه ماه در کشور اسلواکی و سپس سه ماه در حوزه شنگن منتشر کند و در صورتی که نتواند نیروی کار بدست بیاورد باید ظرف ۳۰ روز به اداره کار و امور اجتماعی و خانواده مراجعه نموده و اجازه دریافت نیروی خارجی را بدست بیاورد .

با توجه به شرایط دریافت کار در حوزه شنکن یک فرد خارجی برای دریافت کار در کشور اسلواکی نیاز  دارد که حتما در این کشور حضور داشته باشد تا بتواند در دوره ای که شغل آگهی می شود از آن استفاده نماید و عملا استخدام کاری در اسلواکی بدون حضور شخص ممکن نیست.

از این رو چنانچه شما کارگری هستید که نیاز به کار در کشور اسلواکی دارید باید یکی از مراحل ذیل را پیش ببرید تا به نتیجه مطلوب برسید :

  • مجوز برای اقامت و کار با هم برای یافتن شغل مناسب که در این حالت فرد برای جستجوی کار و حضور در حوزه شنگن اقامت دریافت می کند تا بتواند شرایط کاری موجود را بررسی کند و لزوما نیاز به کارفرما خاصی ندارد ولی چنانچه تاییده از کارفرمایی مبنی بر نیاز به نیروی خارجی داشته باشد در مسیر دریافت اقامت وی موثر است .
  • یا اجازه کار درصورتی که کارفرمایی شغلی را برای فرد تبعه خارجی اعلام نماید؛ این فرد موظف است قبل از شروع به فرآیند اقامت، تاییدیه های لازم برای دریافت کار را بدست بیاورد که در صورتیکه نیروی کار داخلی در منطقه وجود داشته باشد ، کار به فرد خارجی متعلق نمیشود.
  • و اقامتگاه موقت برای اشتغال که نشان میدهد فرد درکشور اسلواکی دارای مسکن می باشد.

ویزای اقامت موقت به منظور اشتغال :تنها اجازه اقامت و کار (ویزای جستجوی کار)

از این ویزا اصطلاحا به نام ویزای جستجوی کار نام  میبرند و متقاضی در این فرایند باید مدارک ذیل را ارائه نماید تا بتواند شغل مورد نظر را بدست بیاورد:

  • تکمیل فرم درخواست رسمی امضا به اسلواکیایی؛
  • گذرنامه معتبر و دو قطعه عکس رنگی.
  • اثبات هدف قانونی اقامت خود را در اسلواکی اگر نیاز به یافتن مجوز کار دارید و یا تایید کارفرمایی مبنی براینکه جایی خالی برای مجوز کار دارد.
  • مدارک حرفه ای مورد نیاز برای بدست آوردن شغل و مدارک تحصیلی که برای موقعیت خالی تایید شده توسط کارفرما نیاز است.
  • اثبات سابقه کیفری روشن که باید شامل وضعیت فرد را سه سال گذشته و بیش از ۹۰ روز در طول شش ماه اقامتش در کشور متبوعش باشد.
  • اثبات توان مالی برای پوشش هزینه اقامت خود را در کشور اسلواکی و یا ارائه تاییدیه از کارفرما که اعلام کند حقوق و دستمزد شما کفاف هزینه های شما را می کند.
  • سندی مبنی بر اثبات محل اسکان فرد در اسلواکی حداقل برای شش ماه و یا برای کل مدت اقامت

هزینه اداری ارسال مدارک از طریق سفارت اسلواکی ۱۷۰ یورو می باشد و ۴٫۵ یورو برای صدور سند اقامت دریافت میشود.

ویزای اجازه کار:

در موارد خاصی که قانون مقرر می دارد فرد  قبل از اقدام به دریافت مجوز اقامت نیاز است که ابتدا مجوز کار را بدست بیاورد و بتواند با آن مجوز به کشور اسلواکی وارد شود که در اینصورت کارفرمای آینده ظرف ۱۵ روز کاری باید گزارش خالی بودن شغل را برای مرجع صالح ارسال کند  و تنها در صورتی که کارجویی در منطقه نباشد شما میتوانید برای دریافت این کار مجوز دریافت کنید. مدارک لازم برای به دست آوردن اجازه کار به شرح ذیل می باشد:

  • تکمیل فرم درخواست رسمی به زبان اسلواکیایی.
  • تعیین قرارداد کار و یا وضعیت اشتغال توسط نرم افزار مخصوص
  • مدارک حرفه ای لازم و یا تایید مدارک تحصیلی مرتبط با کار
  • یک کپی از سند اقامت در صورتیکه در حال حاضر به صورت قانونی در کشور اسلواکی هستید.
  • سایر اسناد لازم بنا به درخواست دفتر کار

همه اسناد صادر شده توسط مقامات رسمی در خارج از کشور اسلواکی  باید توسط مترجم رسمی به زبان اسلواکیایی ترجمه و تایید شود و تازمانیکه اجازه اقامت برای فرد صادر نشود وی نمی تواند وارد خاک کشور اسلواکی شود مگر اینکه دارای ویزای معتبر و اجازه اقامت معتبر دیگری باشد و ظرف ۳ روز پس از صدور مجوز اقامت فرد باید نسبت به تهیه بیمه درمانی اقدام بنماید.

شرایط  بعد از صدور مجوز کار و اقامت:

  • مجوز کار برای حداکثر دو سال صادر می گردد که بار اول ۶ ماهه بوده و مجدد تمدید خواهد شد و مدت تمدید هر بار نیز نهایتا دو سال می باشد.
  • در مورد مشاغل فصلی مدت مجوز کار حداکثر ۶ ماهه می باشد.
  • هر فرد موظف است ۳۰ روز کاری قبل از اتمام مهلت مجوزش درخواست تمدید آنرا بنماید.
  • انتقال مجوز یک کار به کار دیگر ممکن نیست و چنانچه فرد تمایل به تغییر موقعیت کاری و یا کارفرما خود داشته باشد موظف است مجددا درخواست مجوز بدهد.
  • درخواست تجدید نظر در شرایط کار را می توانید به ریاست پلیس اسلواکی و یا ریاست پلیس مرزی و یا دادگاه منطقه ای اسلواکی ارسال نمایید.
  • کارفرما در صورتیکه نیروی خارجی را به کار بگیرد باید ظرف ۷ روز کاری موضوع را به اطلاع مقامات صالح برساند.
  • از نکات قابل توجه در اسلواکی برای اخذ ویزاهای کار و همچنین برای سایر کشورها که می بایست مورد توجه قرار گیرد؛ شرایطی نظیر سوابق کاری ، میزان تحصیلات، شرایط سنی و سطح دانش زبان شخص متقاضی می باشد که وی را در مسیر یافتن شغل مناسب راهبری می کند.

مجوز  اشتغال در اسلواکی در شرایط ذیل منقضی می شود:

  • اتمام دوره ای که برای آن درخواست مجوز شده است.
  • کار قبل از اتمام دوره ای که برای آن درخواست شده؛ به اتمام می رسد .
  • مدت مجوز اقامت به اتمام می رسد.

دفتر کار نیز در موراد ذیل می تواند مجوز کار فرد را باطل نماید در صورتی که :

  • فرد خارجی مقررات قانونی لازم در مورد کار را نقض نموده است .
  • فرد خارجی شخص دیگری را به جای مجوزی که برای او صادرشده است وارد نماید.

خوب است که بدانید کارفرمای اسلواکیایی موظف است بر اساس قانون موارد ذیل را در مورد تمامی کارمندانش اعمال نماید ، لذا چنانچه  در اسلواکی مشغول به کار شدید؛ دقت نمایید که کارفرما این موارد را رعایت کند :

  • ثبت نام کارمند در اداره کار و امور اجتماعی و خانواده ظرف مدت ۷ روز کاری پس از استخدام .
  • ثبت نام بیمه کارکنان قبل از اینکه شروع به کار بنمایند.
  • ثبت نام کارمند در سیستم بهداشت و درمان ظرف مدت ۸ روز کاری پس از استخدام.
  • ثبت نام کارمند در تمامی دفاتر لازم پس از اتمام روند کار.

پیشنهاد میگردد که جهت مهاجرت کاری به اسلواکی و همچنین ویزای کار اسلواکی و پیدا کردن کار در اسلواکی از ماه ها قبل از مهاجرت به اسلواکی شروع به جست و جو کار در محیط های مجازی نمایید تا شانس پیدا کردن کار بیشتری داشته باشید و به اخذ اقامت اسلواکی برسید . جهت اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به اسلواکی از جمله مهاجرت کاری به اسلواکی و یا شرایط مهاجرت کاری به اسلواکی و یا هزینه تحصیل و  زتدگی در کشور اسلواکی و در نهایت شرایط اخذ اقامت اسلواکی با موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار این موسسه در سراسر دنیا و یا در شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نمایید و از مشاوره های رایگان ما نهایت استفاده را بکنید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.