وکالت هنرمندان

مهاجرت در لغت به معنای ترک کردن دوستان و خویشاوندان و خارج شدن از نزد ایشان یا ترک دیار گفتن و در مکان دیگر اقامت کردن .

در حقوق به معنای رفتن از محلی به محل دیگر برای مدت نسبتاَََ طولانی ( خواه محدود باشد و خواه نامحدود ) .

هنرمند از نظر قانون :

در قانون حمایت از مؤلفان و هنرمندان ومصنفان تعریفی از هنرمند  آورده که در ذیل به مواد آن اشاره شده است .
‌‌ماده ۱ – از نظر این قانون به مؤلف و مصنف و هنرمند “‌پدیدآورنده” و به آن چه از راه دانش یا هنر و یا ابتکار آنان پدید می‌آید بدون در نظر گرفتن‌طریقه یا روشی که در بیان و یا ظهور و یا ایجاد آن به کار رفته “‌اثر” اطلاق می‌شود.
‌ماده ۲ – اثرهای مورد حمایت این قانون به شرح زیر است:
۱-کتاب و رساله و جزوه و نمایشنامه و هر نوشته دیگر علمی و فنی و ادبی و هنری.
۲-شعر و ترانه و سرود و تصنیف که به هر ترتیب و روش نوشته یا ضبط یا نشر شده باشد.
۳-اثر سمعی و بصیری به منظور اجراء در صحنه‌های نمایش یا پرده سینما یا پخش از رادیو یا تلویزیون که به هر ترتیب و روش نوشته یا ضبط یا‌نشر شده باشد.
۴- اثر موسیقی که به هر ترتیب و روش نوشته یا ضبط یا نشر شده باشد.
۵- نقاشی و تصویر و طرح و نقش و نقشه جغرافیایی ابتکاری و نوشته‌ها و خطهای تزیینی و هر گونه اثر تزیینی و اثر تجسمی که به هر طریق و‌روش به صورت ساده یا ترکیبی به وجود آمده باشد.

۶-هر گونه پیکره (‌مجسمه)
۷-اثر معماری از قبیل طرح و نقشه ساختمان.
۸-اثر عکاسی که با روش ابتکاری و ابداع پدید آمده باشد.
۹- اثر ابتکاری مربوط به هنرهای دستی یا صنعتی و نقشه قالی و گلیم.
۱۰-اثر ابتکاری که بر پایه فرهنگ عامه (‌فولکلور) یا میراث فرهنگی و هنری ملی پدید آمده باشد.

۱۱-اثر فنی که جنبه ابداع و ابتکار داته باشد.
۱۲- هر گونه اثر مبتکرانه دیگر که از ترکیب چند اثر از اثرهای نامبرده در این فصل پدید آمده باشد.

از نظر قانون مهاجرت (بند ۱ماده ۸۸آئین نامه های مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا)هنرمند خوداشتغال کسی است که در پنج سال قبل از زمان امضای فرم های مهاجرتی خود حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

دو سال تمام خوداشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی –هنری

دو سال تمام فعالیت های فرهنگی –هنری در سطح بین المللی

یک سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی –هنری به اضافه یک سال تمام فعالیت های فرهنگی –هنری در سطح بین المللی

همچنین این فرد باید نشان دهد که قصد وی پس از ورود به کانادا ادامه فعالیت های خوداشتغالانهSelf-employment است.

موسسه ی حقوقی ملکپور در این زمینه با کادری مجرب آماده اراخدمات به این عزیزان میباشد.

فعالیتهای که هنری و فرهنگی محسوب میشوند :

۱فعالیت های مربوط به کتابداری، بایگانی و حفظ و مرمت آثار تاریخی و هنری

کتابداران

افرادی که در مرمت و نگهداری آثار تاریخی و هنری فعالیت می کنند

بایگانان

دستیاران کتابداری و بایگانی

کارهای فنی مرتبط با موزه ها و گالری های هنری

۲فعالیت های مرتبط با کتاب و روزنامه نگاری

نویسندگان

ویراستاران

روزنامه نگاران

متخصصان روابط عمومی و ارتباطات

مترجمان

۳-فعالیت های مربوط به هنرهای خلاقانه و بازیگری

تهیه کنندگان، کارگردانان، مدیران فیلمبرداری و مشاغل مشابه

رهبران ارکستر، آهنگسازان و تنظیم کنندگان موسیقی

موسیقی دانان و خوانندگان

رقصندگان

هنرپیشگان و کمدین ها

نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرهای تجسمی

عکاسان

فیلمبرداران ویدئویی و سینمایی

تکنسین های هنرهای گرافیکی

تکنسین های پخش (نظیر رادیو و تلویزیون)

تکنسین های صدابرداری و تصویربرداری

سایر تکنسین ها و هماهنگ کننده در امور تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی

مشاغل حمایتی در امور تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی

مجریان برنامه و اعلام کننده های برنامه ها

سایر نقش آفرینان

۴-سایر زمینه های مرتبط با امور هنری و فرهنگی

طراحان گرافیک و تصویرگران (کتاب، مجله و…)

طراحان داخلی

طراحان تئاتر، مد، نمایشگاه و سایر طراحان هنری

صنعت گران و خالقان هنرهای دستی

الگوسازان پارچه، چرم وپوست

نکته بسیار مهم:

برای مهاجرت در هر یک از رشته های فوق باید به صورت خوداشتغال و یا در سطح بین المللی فعالیت داشته باشید.

مثلا اگر کسی موسیقیدان ولی کارمند یک موسسه دولتی یا خصوصی باشد، پذیرفته نیست.

اما اگر همان فرد با دریافت پول از موسسات دولتی یا خصوصی برایشان موسیقی بسازد و از این راه امرار معاش کند آن وقت خوداشتغال محسوب می شود. پس حتما به این نکته دقت کنید.

با توجه به مطالعات انجام شد و بررسی های که در این زمینه شده  است در حال حاضر این تقسیم بندی بیشتر در کشور های کانادا و آمریکا رسمیت دارد و طی مقررات فعلی که از سمت کشورها اعلام شده است راه مهاجرت برای این دو کشور هموار میباشد .

امتیازبندی گروه هنرمندان

هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری خوداشتغال باید برای ورود به کانادا سه شرط را داشته باشند.

اگر هر یک از این شرط ها برقرار نباشد ویزای مهاجرتی صادر نخواهد شد.

  1. حداقل دو سال سابقه کار با شرایطی که در بالا آمد و نیز نشان دادن این امر که بعد از ورود به کانادا خوداشتغال خواهند ماند شرط اولیه و اساسی است.
  1. حداقل ۳۵امتیاز بیاورند.
  2. به کانادا ممنوع الورود نباشندنحوه امتیازبندی به شرح زیر است.
  • تحصیلات تا ۲۵امتیاز
  • سابقه کار تا ۳۵امتیاز
  • سن تا ۱۰امتیاز
  • آشنایی به زبان انگلیسی یا فرانسه تا ۲۴امتیاز
  • سازگاری (انطباق پذیری) تا ۶امتیاز

اگر فردی در ۵سال گذشته هر ۵سال را سابقه خوداشتغالی ورزشی داشته باشد حداقل ۳۵امتیاز لازم را می آورد و نیاز چندانی به امتیازات سایر موارد ندارد. در خصوص آشنایی با زبان های رسمی کانادا (یعنی انگلیسی و فرانسه) اگر فرد ادعا کند که با این زبان ها آشناست لازمست مدرک نشان دهد. مثلا برای انگلیسی نتیجه آزمون آیلتس IELTS و برای فرانسه نتیجه آزمون  TOFEL. البته اگر کسی در سایر موارد امتیاز خود را تکمیل کند نیازی به ارائه مدرک نیست.

پس از ورود به کانادا

این افراد برعکس کسانی که به صورت کارآفرینی وارد کانادا می شوند، هیچ تعهدی به دولت کانادا ندارند. به عبارت دیگر بعد از ورود به کانادا عملا می توانند دست به کار دیگری بزنند چرا که برای حفظ اقامت خود تعهدی نداده اند. البته اگر واقعاً قصد فعالیت خوداشتغالی نداشته باشید و در این روش اقدام کنید به معنای آن است که حقیقت را از افسر مهاجرت پنهان کرده اید و در آن صورت ممکن استشامل حال شما بشود. در این مورد دقت داشته باشید.

ویزای EB1آمریکا

این ویزا که اخیرا دارای طرفداران زیادی نیز می باشد دارای شرایط متفاوتی می باشد که در ذیل به تفکیک به آنها اشاره شده است :

دسته اول :

شامل کسانی می شود که دارای توانایی خارق العاده در زمینه های مختلف اعم از علم،هنر،ورزش،پژوهش ودیگر زمینه ها داشته و به صورت مکرر مورد تمجید و تمحید بین المللی قرار گرفته اند و می توانند مدارک لازم دال بر تایید این تشویق را ارائه دهند .

که در این متن ارایه شد بیشتر مهاجرت این دسته مورد توجه میباشد . که مانور بیشتری در  زمینه کارهای هنری و تاریخی و عکاسی و موسیقی انجام میشود .

که فرد باید خود اشتغال باشد .

دسته دوم :

شامل اساتید و پژوهشگران خبره ای می باشد که حداقل ۳ سال در رشته تخصصی خود تدریس و یا دارای سابقه پژوهشی می باشند.

این گروه از متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل ۱ سال در یکی از دانشگاه های آمریکا انتقالی داشته و مشغول به تدریس یا پژوهش شده باشد

دسته سوم :

شامل مدیران خارجی می باشد که به آمریکا منتقل شده اند.

این متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل ۳ سال قبل از اقدام می بایستی در یکی از موسسه هایی که در آمریکا کار می کنند ۱ بار استخدام شده باشند.

در حال حاضر کشور های کانادا و امریکا بیشترین حجم هنرمندان مهاجر را در خود می پذیرد و همینطور شرایطی مناسب را برای آنها ارائه داده است.

که موسسه حقوقی ملکپور با ارایه روشهای نوین  برای رسیدن به این هدف شما را همراهی میکند .

برای مثال فرد بازیگر برای مهاجرت نیاز دارد که توسط عوامل فیلم یا تاتر دعوت شوند و هزینهای مدتی که در ان کشور میماند را اعلام کنند که با ان کمپانی است و یا شخص میباشد .

همچنین فرد بازیگر باید به واسطه بازی خود برای ان فیلم از جشنوارهای بین المللی جوایز و رتبه کسب نمایند .

همچنین این شرایط برای هنرمندان دیگر با شرایطی مشابه آن میباشد . و میزان  در آمدشان . مدت پرداخته بیمه و مالیاتشان نیز در اقامتشان تاثیر دارد.

برای اطلاعات بیشتر به سایت :www.legalmalekpou .comمراجعه کنید .

 

Rating: 5
29 پاسخ
  1. alireza گفته:

    با درود و خسته نباشید. من نویسنده هستم 34 ساله. حدود چهار ساله ایده پرداز و نویسنده دفتر تبلیغاتی هستم(پروژه ای بدون بیمه).نویسنده و کارگردان تئاتر حرفه ای – نویسنده چندبرنامه تلویزیونی البته بشکل قرارداد با کارگردان(با صدا و سیما نیست)- نویسنده و کارگردان دو مستند تلویزیونی – دو مجموعه داستانی دارم که یکی ش در مراحل چاپه و … – برای بیشترشون قرارداد دارم و کارم بشکل خوداشتغالی بوده و از طریق این موسسات بیمه نبودم. می تونم اقدام کنم؟اگر پاسخ مثبته لطفا بفرمایید که برای کدوم کشور راحت تر می تونم اقامت بگیرم.

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      برنامه اقامتی برای هنرمندان معمولا برای ایرانیان سخت گیری های زیادی دارد. شما باید در عرصه داخلی و بین المللی شناخته شده باشید. معمولا توصیه می شود از روش دیگری مانند تحصیل اقدام کنید.

      پاسخ
  2. آبتين گفته:

    سلام و خسته نباشيد.
    من مدرس موسيقي هستم و آثار موسيقايي متعددي دارم كه منتشر و عرضه شده آهنگساز و ترانه سرا و شاعر و نويسنده ي رمان هستم و تمامي آثار موسيقايي ارائه شده ام ترانه و آهنگاشون ساخته ي خودمه و شش ساله عضو انجمن صنفي هنرمندان موسيقي و همچنين شش سال عضو فدراسيون جهاني موسيقيدانان هستم كه به موجب كارت بين المللي ام ميتونم در پنجاهو هفت كشور اقامت بگيرم و كارتم اعتبار بين المللي داره يعني اين كارتم برام ارزشمندتره تا كارت ملي ام زيرا كه بوسيله ي آن در پنجاهو هفت كشور جهان كارت شناسايي دارم. ممنون ميشم راهنماييم كنيد

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram گفته:

      با سلام. بسیار عالی. چه کمکی از دست موسسه ما بر میاد در خدمتتون هستیم. اطلاعاتی که ارائه دادید برای مهاجرت کافی نیست.

      پاسخ
  3. سینا گفته:

    سلام
    من 50 سال سن دارم و 35 سال کار تئاتر انجام می دهم . بازیگری و کارگردانی تئاتر . چند سال مدیر موسسه دانشگاهی هنر بودم وبارها در زمانهای متفاوت هر چند سال بعنوان رئیس انجمن نمایش و هیات بررسی وتائید اثار نمایشی ومدیر جشنوارههای مختلف نمایشی بودم. سال68 دیپلم قدیم دارم .این رزومه برای مهاجرت واقامت مورد پذیریش هست؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. پاسخ به این موارد نیازمند داشتن اطلاعات جامع از شما می باشد. اطلاعاتی که ارائه داده اید جهت ارائه مشاوره به شما کافی نیست. با توجه به عدم اطلاع کافی از شرایط شما جهت کسب اطلاعات در این زمینه با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  4. شادی گفته:

    سلام وقت بخیر
    من 35 ساله فوق لیسانس مدیریت هستم اما 4 ساله که در زمینه نقاشی و صنایع دستی فعالم، 2 ساله که آموزشگاه نقاشی و خوشنویسی باز کردم. سابقه چندتا نمایشگاه داخلی و مدرک نقاشی از وزارت ارشاد و سازمان فنی حرفه ای و مدرک چرم دوزی و نقاشی موزاییک از سازمان فنی حرفه ای دارم که همگی قابل ترجمه هستن. همینطور سابقه خوشنویسی و مدرک از انجمن خوشنویسان دارم. آیا با توجه به این شرایط امکان اخذ اقامت از کانادا یا یه کشور اروپایی وجود داره؟ لطف میکنین راهنمایی بفرمایین

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام. کار در کانادا از طریق امتیازبندی و دارای شرایط خاصی بوده و ویژه متخصصان و نیروهای کار ماهر در مشاغل مورد نیاز این کشور است که پس از قبولی در سیستم امتیاز بندی طی مراحلی ویزای کار کانادا را به دست می آوردند این ویزا نیازمند نمره زبان و سایر فاکتورهاست که از جمله آن می توان به سن زیر 40 سال اشاره نمود. همچنین پروسه درخواست تا اخذ ویزای کار کانادا تقریباً زمان بر است.
      در صورتی که قصد اقدام شخصی و خبره شدن در امر مهاجرت از طریق اسکیل ورکر به کانادا هستید می توانید محصول زیر را تهیه نمایید.
      https://malekpour.ir/product/آموزش-جامع-اقامت-کاری-دولت-فدرال-کاناد

      با سلام . کار در اروپا ویژه دارندگان مدارک لیسانس رشته های مورد نیاز این کشورها و تسلط به یکی از زبان های رسمی این کشورها و سرمایه مورد نیاز برای یکسال زندگی در این کشورها به همراه هزینه های وکالتی و سن زیر 35 سال نیاز خواهد داشت.

      در حال حاضر تنها امکان تحصیل در آمریکا برای ایرانیان فراهم می باشد.

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000
      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.
      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  5. یاسین گفته:

    سلام خسته نباشید. ما یه گروه مستند ساز هستیم با توجه به محدودیت های اعمال شده توسط ایالت متحده برای سفر به این کشور ایا راهی برای رفتن به اونجا وجود داره ؟ فقط جهت فیلمبردای برای ساخت مستندمون میخوایم بریم.

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. در حال حاضر تنها اخذ ویزای تحصیلی و پژوهشی برای ایرانیان امکان پذیر می باشد و متاسفانه روش های دیگر قابل انجام نمی باشد.

      پاسخ
  6. آنا گفته:

    با سلام. من دختری 32 سال و مجرد هستم. دارای مدرک لیسانس گرافیک و فوق لیسانس پژوهش هنر از دانشگاه های دولتی منطقه 1 با رتبه 1 هستم. دارای 5 سال سابقه تدریس در محیط های آکادمیک هنری در رشته های فوق هستم. به انواع نرم افزار های گرافیک هم مسلط هستم و مدرک معتبر داخلی با درجه ممتاز را اخذ کرده ام. همچنین دارای 12 مقاله علمی در رشته هنر(ای اس ای و پژوهشی) و کتاب در ایران هستم. سطح زبان انگلیسی من در حد متوسط است ولی اخیرا شروع به تقویت آن کرده ام. از لحاظ بودجه مالی هم در حد ضعیف هستم و آنچنان استطاعت مالی برای هزینه کردن شخصی در خارج را ندارم. آیا با این وضعیت، من شرایط و امکان اخذ امتیاز لازم جهت مهاجرت در یکی از کشورهای اروپایی را دارم؟؟
    خواهشمندم من را راهنمایی کنید.
    با سپاس

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب
      شما می توانید از طریق تحصیل و یا کار اقدام کنید. در حال حاضر کشور آلمان و اتریش ویزای جستجوی کار ارائه می دهند و هزینه های کمتری نسبت به سایر روش ها دارد.

      پاسخ
  7. مسعود گفته:

    با سلام
    بنده 30سالمه متاهل دارای یک فرزند 1 ساله لیسانس گرافیک از دانشگاه دولتی دارم البته با معدل پایین
    4 ساله تو زمینه گرافیک و موشن گرافیک فعالیت حرفه ای در استودیو انیمیشن و موشن گرافیک دارم
    البته برای من بیمه رد نشده و حقوق افزایشی ولی ماهانه داشتم
    رزومه خوب و حرفه ای دارم
    یک ساله همزمان در شرکت بیمه به عنوان گرافیست مشغول به کارم با بیمه
    پروژه خارج از این فضا هم داشتم اما شاید خیلی زیاد نباشه
    برای آیلتس هم اقدام کردم
    به نظر شما من شرایط خود اشتغالی و دارم؟ اگر نه چه راهی و پیشنهاد میدید؟ ممنونم

    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. اقدام برای خود اشتغالی نیاز به بررسی دقیق شرایط مالی و تحصیلی شما دارد. پیشنهاد می شود در صورت نیاز جهت مشاوره رایگان و بررسی شرایطتان با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمائید.

      پاسخ
  8. پروانه بابايي گفته:

    من كارشناس مرمت و كارشناس اسناد تاريخي هستم از اين راه مي توانم براي مهاجرت به كانادا اقدام كنم

    پاسخ
    • negar valiyari گفته:

      با سلام بله می توانید اقدام نمایید اما باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  9. Hanyeh گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    معیار برای ۵ سال فعالیت چگونه مشخص میشود ؟
    بنده چندین سال است به صورت خوداموز در حرفه نقاشی فعالیت میکنم و سفارشات متعددی را از مشتریان پذیرفته ام اما هیچ مدرک و سند خاصی ندارم.
    چکار میتوانم انجام بدهم ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • m.n گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
      سوابق کاری رسمی شما در شرکت های مختلف و همچنین آثاری شما جزئی از رزومه ی کاری شما میباشد.ضمنا شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. پوریا علیزاده گفته:

    سلام.من دارای سه سال سابقه نظامی (تک تیرانداز)هستم.البته بنده الان در زمینه طلاسازی مشغولم.۲۱سال سن دارم.کارت سازمان انجمن خوشنویسان ایران رو هم دارم.ورزش رزمی هم کار کردم و مدرک دارم.مدرک طلاسازی هم از سازمان فنی و حرفه ای کشور رو هم دارم.حالامیخواستم بدونم از طریق کدوم از اینا میتونم مهاجرت کنم به کانادا؟

    پاسخ
  11. سارا زارع گفته:

    با سلام. من شاعر هستم و سه کتاب چاپ شده دارم که دو تا از آنها خارج از ایران چاپ شده اند و روی سایت آمازون موجود هستند. زبان آلمانی را هم تا سطح B1 آموخته ام. زبان انگلیسی ام هم بد نیست اما هنوز مدرک رسمی برای انگلیسی و المانی نگرفته ام. لیسانس برنامه ریزی شهری دارم اما قصد دارم تحصیلاتم را در زمینه ی ادبیات فارسی ادامه دهم تا با هنرم مرتبط شود. یک مدرک تور لیدری هم از میراث فرهنگی دارم. لطفا بفرمایید چقدر برای گرفتن ویزای هنرمندی برای کشورهایی چون آلمان اتریش یا کانادا شانس دارم. منتظر پاسخ شما هستم. با احترام

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      

با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید

      پاسخ
  12. فاطمه گفته:

    درود
    همسر بنده 10 سال سابقه کار هنری دارند و حدود سه سال هم هست که مدیر هنری یک شرکت بین المللی هستند. مدرس و سابقه نمایشگاه انفرادی و گروهی و کیوریتوری هم دارند. من هم سابقه تدریس هنر در جهاد دانشگاهی و شرکت در نمایشگاه های مختلف رو دارم.
    1. ویزای هنرمندان کدام کشورها دارند و خوب است؟
    2. پروسه آن چقدر طول میکشد.؟
    3. هزینه آن چقدر است؟
    و شانس گرفتنش برای ما چند درصد است
    سپاس

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  13. زهرا گفته:

    سلام.خسته نباشید.آقای ملک پور توی لایو اینستاگرامشون گفتن تو سایتشون کامنت بذاریم زودتر جواب میدن.
    من برای گرفتن تصمیم نهایی احتیاج به یه مشاوره حضوری و درست و کامل دارم.تا بتونم زودتر قرارداد ببندم و پروندم استارت بخوره.
    کشور مقصدم کاناداست.از طریق خوداشتغالی هنرمندان.میخام بدونم اصلا واجد شرایط هستم یا نه.آیا میتونم الان افدام کنم یا نه.چقدر پول نیازه داشته باشم؟
    و کلی سوال دیگه.که ترجیح میدم حضوری بپرسم.اگر وقت حضوری میدین بهم ایمیل بزنید و البته هزینه مشاوره حضوریتونم ذکر کنید.
    ممنون

    پاسخ
  14. محمد.ش گفته:

    درود و وقت بخیر خدمت شما
    بنده 34 ساله هستم و در زمینه سراجی سنتی(تولید محصولات چرمی دست دوز) حدود چهار سال است بصورت خود اشتغالی مشغول هستم . دو تا مدرک هم دارم، اولی پروانه تولید انفرادی از طرف اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و دومی مدرک فنی حرفه ای .
    تحصیلات خودم هم لیسانس عمران هست.
    لطفا بنده را در مورد مهاجرت از طریق فعالیت هنری ، راهنمایی بفرمایید.
    سپاس از لطف و عنایت شما

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید .

      پاسخ
  15. فهيمه توكلي گفته:

    با سلام
    آيا مدرك فني و حرفه اي رشته هايي،مثل آشپزي و شيريني پزي هم ،امتيازي داره؟
    من چندين مدرك در اين موضوع +مربيگري و مديريت دارم
    همسر و پسرم هم مدارك ورزشي و مربيگري ورزش رو دارن و بچه هام پسرم ٢١ و دخترم ١٦ سالشونه
    ميشه راهنماييم كنين كه آيا ما امتياز مطلوبي مياريم؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب امتیازات شما باید کامل بررسی شود اما با این مدارک شانس شما پایین است و حتما باید مدارک اکادمیک داشته باشید.پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.