مهاجرت تحصیلی در نروژ

یکی از راه های مهاجرت به کشورها به یژه برای جوانان مهاجرت تحصیلی ست.مهاجرت تحصیلی در نروژ از مدرسه تا مقاطع بالای دانشگاهی امکان پذر است.از مزایای مهاجرت تحصیلی در نروژ داشتن حق کار پاره وقت در طول تحصیل و بردن همراه است.برای مهاجرت تحصیلی در نروژ ابتدا باید برای اجازه تحصیل درخواست دهید.تعداد زیادی از دانشجویان بین المللی برای مهاجرت تحصیلی در نروژ ثبت نام کردند و از اقامتشان لذت بردند.در زیر شما می توانید اطلاعات مفیدی در مورد چگونگی آماده شدن برای مهاجرت تحصیلی در نروژ پیدا کنید.علاوه بر این برای آگاهی بیشتر در مورد انواع مهاجرت می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید و با راهنمایی های وکلای با تجربه این موسسه گامی مطمئن به سوی آینده تان بردارید

 

قبل ازدرخواست ویزای دانشجویی نروژی

اولین قدم شما برای اخذ مدرک در نروژ باید بررسی دانشگاه های کشور و سپس دادن درخواست برای برنامه مطالعاتی انتخایتان باشد. هنگامی که شما از دریافت پذیرش از دانشگاه، اطلاع پیدا کردیداز آن زمان باید برای ویزای دانشجویی یا جازه اقامت دانشجویی آماده شوید.

اتباع کشورهای شمال اروپا (سوئد، فنلاند، دانمارک و ایسلند) و شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا که دنبال یک دوره های کوتاه و اقامت کمتر از ۹۰ روز در نروژ هستند از درخواست ویزای دانشجویی معاف خواهند بود.

ویزای تحصیلیبه شما حق تحصیل تمام وقت در دانشگاه را اعطا می کند. در طول تحصیل، شما گزینه کار پاره وقت و یا تمام وقت، در طول تعطیلات دانشگاهی دارید.. دانش آموزان از کشورهای عضو اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا هزینه ای بابت روند ویزا پرداخت نمی کنند. در موارد دیگر، هزینه ۳۳۴یورو است.

قبل از درخواست برای ویزای دانشجویی شما باید کارت بیمه بهداشت و درمان اروپایی رایگان را از ارائه دهنده بیمه درمانی ملی خود دریافت http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=559 کنید. پیدا کردن اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع در اینجا!

همچنین، شما باید شروع به گشتن برای محل اقامتتان کنید، هزینه های مسکنبه خصوص در روستاهای دانشجویی و یا شهرهای کوچک بالا است،

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی:

  • گذرنامه و کپی از تمام صفحات استفاده شده از گذرنامه
  • امضا نامه پورتال درخواست ویزا
  • دو عکس در اندازه پاسپورت با پس زمینه سفید
  • اثبات این که شما هزینه درخواست پرداخت کرده اید
  • تاییدیه دریافت پذیرش یک برنامه تمام وقت در یک موسسه آموزشی مورد تایید، با ذکر نام، درجه و سطح دوره و همچنین طول برنامه .

 

لیست موسسات معتبر آموزش عالی در اینجا:

https://www.udi.no/en/checklists-container/studies-au-pair/checklist-student/

  • اثبات این که شما بودجه کافی دارید تا زندگی دانشجویی خود را به لحاظ مالی ، تامین کنید حداقل ۱۰۵۱۰ یورو در سال
  • قرارداد اجاره و یا اثبات این که شما در نروژ خانه دارید.
  • پر کردن و امضا لیست اداره کل اتباع خارجه

*برای برخی از کشورها خارج از اتحادیه اروپا اطلاعات ویزا اضافی نیاز است:

هندوستان ، غنا، ایالات متحده آمریکا ، نیجریه ، پاکستان

 

چگونه موفق به به دست آوردن ویزای دانشجویی نروژ شویم؟

  • اطمینان حاصل کنید که از تمام اسناد خود کپی دارید.
  • لیست اسناد و مدارک دوباره بررسی کنید. درخواست ناقص پردازش نخواهد شد.
  • اگر شما مدارکی به زبان های دیگر غیر از نروژی یا انگلیسی دارید، نیاز است آنها را ترجمه کنید..
  • گر شما درخواستتان را برای اولین بار قبل از ۱ جولای بفرستید، پردازش می شود و قبل از ۱۵اوت پاسخ را دریافت می کنید. تجدید ویزا و درخواست تجدید نظر به دلیل رد معمولا در هشت هفته بررسی می شود.
  • قبل از درخواست چک کنید که کشورتان برای درخواست ویزای دانشجویی نیاز به الزامات خاصی نداشته باشد

 

اگر شما مایل به مطالعه و یا رفتن به مدرسه های نروژ برای بیش از سه ماه هستید ، باید برای اجازه مطالعه درخواست دهید. اگر به شما مجوز تحصیل داده شود قادر خواهید بود تا ۲۰ ساعت در هفته و تمام وقت کار در طول تعطیلات کار کنید.انواع اجازه مطالعه و تحصیل در نروژ از این قرار است:

۱-کالج دانشگاهی یا دانشگاه

الزامات مورد نیاز برای دانشجو:

باید هزینه درخواست را بپردازید

باید پذیرش برای برنامه مطالعاتی از کالج دانشگاهی یا دانشگاه داشته باشید

باید تمام وقت درس بخوانید.

باید پول کافی برای زندگی داشته باشید.حداقل ۱۰۳۹۵۰ کرون در سال.این پول ممکن است شامل وام دانشجویی،کمک هزینه تحصیلی،پولی که در حساب بانکی نروژی تان دارید یا حساب سپرده تحصیلی تان یا مجموعه ای از اینها باشد.اگر در حال حاضر پیشنهاد کار پاره وقت دارید درامد آن هم می تواند شامل این موارد شود.

اگر شما مجبور به پرداخت شهریه هستید، باید پولتان آن را هم پوشش دهد

باید جایی برای زندگی داشته باشد

شرایط در کشور خودتان باید نشان دهد که شما می توانید بعد از تکمیل مطالعاتتان برگردید.

الزامات مربوط به برنامه مطالعه

محل مطالعه باید در لیست دانشگاه، کالج دانشگاهی یا موسسات تخصصی دانشگاهی در “آژانس نروژی تضمین کیفیت تحصیلات ” مورد تایید قرار گیرد.

حقوق و تعهدات برای متقاضیانی که اجازه مطالعه دارند

اگر به شما مجوز تحصیل داده شده، به طور خودکار اجازه کار پاره وقت تا ۲۰ ساعت در هفته علاوه بر مطالعات خود و کار تمام وقت در طول تعطیلات به شما داده می شود.

همسر یا شریک و کودکان شما می توانند برای آمدن و زندگی با شما در نروژ تقاضا دهند . اگرشما و اعضای خانواده به طور همان زمان درخواست دهد پاسختان را در هم زمان دریافت خواهید کرد.

اگر شما در آینده برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید این دوره اقامت شما حساب نمی شود.

 

)upper secondary school 2-دبیرستان(

الزامات مورد نیاز برای دانش آموز:

باید هزینه درخواست را بپردازید

باید پیشنهاد پذیرش برای دبیرستان دریافت کرده باشید

باید پول کافی برای زندگی داشته باشید

باید جایی برای زندگی داشته باشد

شرایط در کشور خودتان باید نشان دهد که شما می توانید بعد از تکمیل مطالعاتتان برگردید.

الزامات مربوط به مدرسه

مدرسه باید قرارداد مبادله با شهرستان ها یا سازمان های عیر انتفاعی دشاته باشد.

باشد یا برنامه های درسی آن را پیشنهاد دهدIB(international Baccalaureate) مدرسه باید

مدرسه باید کالج نروژی نخبگان ورزشی،موسسه موسیقی بارت یا آکادمی باشد.

استثنا:اگر شما اجازه اقامت در دیگر کشورهای اسکاندیناوی را دارید یا شهروند روسی ساکن بارنتز هستید نیازی به داشتن الزامات گفته شده برای اپلای مدرسه ندارید.

حقوق و تعهدات برای متقاضیانی که اجازه مطالعه دارند

اگر به شما مجوز تحصیل داده شده، به طور خودکار اجازه کار پاره وقت تا ۲۰ ساعت در هفته علاوه بر مطالعات خود و کار تمام وقت در طول تعطیلات به شما داده می شود.

شما نمی توانید بلافاصله پس از اخذ مجوز تحصیل برای اجازه اقامت دائم در نروژ درخواست دهید.

 

۳-هنرستان فنی حرفه ای

الزامات مورد نیاز برای دانشجو:

باید هزینه درخواست را بپردازید

باید پذیرش برای برنامه مطالعاتی از هنرستان فنی حرفه ای داشته باشید

باید تمام وقت درس بخوانید.

باید پول کافی برای زندگی داشته باشید.حداقل ۱۰۳۹۵۰ کرون در سال.این پول ممکن است شامل وام دانشجویی،کمک هزینه تحصیلی،پولی که در حساب بانکی نروژی تان دارید یا حساب سپرده تحصیلی تان یا مجموعه ای از اینها باشد.اگر در حال حاضر پیشنهاد کار پاره وقت دارید درامد آن هم می تواند شامل این موارد شود.

اگر شما مجبور به پرداخت شهریه هستید ، باید پولتان آن را هم پوشش دهد

باید جایی برای زندگی داشته باشد

شرایط در کشور خودتان باید نشان دهد که شما می توانید بعد از تکمیل مطالعاتتان برگردید.

الزامات مربوط به برنامه مطالعه

محل مطالعه باید در لیست دانشگاه، کالج دانشگاهی یا موسسات تخصصی دانشگاهی در “آژانس نروژی تضمین کیفیت تحصیلات ” مورد تایید قرار گیرد.

حقوق و تعهدات برای متقاضیانی که اجازه مطالعه دارند

اگر به شما مجوز تحصیل داده شده، به طور خودکار اجازه کار پاره وقت تا ۲۰ ساعت در هفته علاوه بر مطالعات خود و کار تمام وقت در طول تعطیلات به شما داده می شود.

همسر یا شریک و کودکان شما می توانند برای آمدن و زندگی با شما در نروژ تقاضا دهند . اگرشما و اعضای خانواده به طور همان زمان درخواست دهد پاسختان را در هم زمان دریافت خواهید کرد.

اگر شما در آینده برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید این دوره اقامت شما حساب نمی شود.

 

۴-دبیرستان قومی

الزامات مورد نیاز برای دانشجو:

باید هزینه درخواست را بپردازید

باید پذیرش برای برنامه مطالعاتی از یک دبیرستان قومی داشته باشید.

باید پول کافی برای زندگی داشته باشید.حداقل ۱۰۳۹۵۰ کرون در سال.این پول ممکن است شامل وام دانشجویی،کمک هزینه تحصیلی،پولی که در حساب بانکی نروژی تان دارید یا حساب سپرده تحصیلی تان یا مجموعه ای از اینها باشد.اگر در حال حاضر پیشنهاد کار پاره وقت دارید درامد آن هم می تواند شامل این موارد شود.

شرایط در کشور خودتان باید نشان دهد که شما می توانید بعد از تکمیل مطالعاتتان برگردید.

شما نباید اجازه اقامت قبلی برای برنامه دینی یا مدرسه بر اساس باورهای دینی (مدرسه کتاب مقدس) و یا دبیرستان قومی داشته باشید.

الزامات مربوط به برنامه مطالعه

محل مطالعه باید در لیست دانشگاه، کالج دانشگاهی یا موسسات تخصصی دانشگاهی در “آژانس نروژی تضمین کیفیت تحصیلات ” مورد تایید قرار گیرد.

حقوق و تعهدات برای متقاضیانی که اجازه مطالعه دارند

اگر به شما مجوز تحصیل داده شده، به طور خودکار اجازه کار پاره وقت تا ۲۰ ساعت در هفته علاوه بر مطالعات خود و کار تمام وقت در طول تعطیلات به شما داده می شود.

اگر شما در آینده برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید این دوره اقامت شما حساب نمی شود.

مجوز برای مدت یک سال معتبر است و نمی توانید آن را تمدید کنید.

اعضای خانواده شما نمی توانند برای مهاجرت خانوادگیو و زندگی با شما در نروژ درخواست دهند.

 

۵-مدرسه مذهبی یا باورمحور(مدرسه کتاب مقدس)

الزامات مورد نیاز برای دانشجو:

باید هزینه درخواست را بپردازید

باید پذیرش از مدرسه داشته باشید

باید تمام وقت درس بخوانید.

باید پول کافی برای زندگی داشته باشید.حداقل ۱۰۳۹۵۰ کرون در سال.این پول ممکن است شامل وام دانشجویی،کمک هزینه تحصیلی،پولی که در حساب بانکی نروژی تان دارید یا حساب سپرده تحصیلی تان یا مجموعه ای از اینها باشد.اگر در حال حاضر پیشنهاد کار پاره وقت دارید درامد آن هم می تواند شامل این موارد شود.

اگر مجبور به پرداخت شهریه هستید، باید پولتان آن را هم پوشش دهد

باید جایی برای زندگی داشته باشد

شرایط در کشور خودتان باید نشان دهد که شما می توانید بعد از تکمیل مطالعاتتان برگردید.

شما نباید اجازه اقامت قبلی برای برنامه دینی یا مدرسه بر اساس باورهای دینی (مدرسه کتاب مقدس) و یا دبیرستان قومی داشته باشید.

الزامات مربوط به برنامه مطالعه

مدرسه ای که می خواهید شرکت کنید ، باید مجاز باشد.برای دانستن مجاز بودن مدرسه باید با مدرسه تماس بگیرید..

حقوق و تعهدات برای متقاضیانی که اجازه مطالعه دارند

اگر به شما مجوز تحصیل داده شده، به طور خودکار اجازه کار پاره وقت تا ۲۰ ساعت در هفته علاوه بر مطالعات خود و کار تمام وقت در طول تعطیلات به شما داده می شود.

اگر شما در آینده برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید این دوره اقامت شما حساب نمی شود.

مجوز برای مدت یک سال معتبر است و نمی توانید آن را تمدید کنید.

اعضای خانواده شما نمی توانند برای مهاجرت خانوادگیو و زندگی با شما در نروژ درخواست دهند.

 

۶-مدارس تابستانی دانشگاه ها

اگر می خواهید در مدرسه تابستانی در یک دانشگاه حضور یابید ، اجازه اقامت نیاز ندارید

 

۷-آموزش های اضافی به منظور به رسمیت شناخته شدن تحصیلاتشان در نروژ

الزامات مورد نیاز مرتبط با تحصیل/صلاحیت کاری

شما باید یکی از انواع تحصیلات/صلاحیت های شغلی زیر را دارا باشید:

باید یک دوره آموزش کامل در سطح حداقل سه سال دبیرستان گذرانده باشید مثلا به عنوان نجار یا بهیار. باید مشابه این دوره در نروژ موجود باشد

داشتن تحصیلات یا مدرک کامل از دانشگاه یا کالج برای مثال لیسانس مهندسی یا پرستاری

صلاحیت کاری ویژه ای که از طریق سال ها تجربه به دست آوردید در شرایط استثنایی باعث اعطا مجوز می شود آن هم در صورتی که صلاحیت شما معادل کسی باشد که آموزش های شغلی را به طور کامل گذرانده.

الزامات مورد نیاز دانشجو

باید هزینه درخواست را بپردازید

باید شغل به رسمیت شناخته شده یا دارای مجوز داشته باشید.

شما باید به آموزش اضافی،تجربه کاری یا دوره هایی برای به رسمیت شناخته تحصیلاتتان در نروژ داشته باشید.

باید یک مقام شناخته شده و رسمی باید تایید کند که شما به این تجربه کاری یا آموزش اضافی برای کار در نروژ و فراهم آوردن اطلاعات درباره دوره ها و کلاس های نروژی،تجربه کاری یا آموزش هایی که شما در آنها دچار کمبود هستید نیاز دارید.

باید پذیرش از مدرسه،کالج یا دانشگاه دریافت کرده باشید.

باید جایی برای زندگی داشته باشید.

باید پول کافی برای زندگی داشته باشید.حداقل ۱۰۳۹۵۰ کرون در سال.این پول ممکن است شامل وام دانشجویی،کمک هزینه تحصیلی،پولی که در حساب بانکی نروژی تان دارید یا حساب سپرده تحصیلی تان یا مجموعه ای از اینها باشد.اگر در حال حاضر پیشنهاد کار پاره وقت دارید درامد آن هم می تواند شامل این موارد شود.

اگر مجبور به پرداخت شهریه هستید، باید پولتان آن را هم پوشش دهد

الزامات خاص مرتبط با برنامه های مطالعاتی:

اگر شما قصد رفتن به دوره های زبان نروژی را دارید ارائه دهنده دوره هایتان باید پابرجا باشد.برای دیدن لیست این ارائه دهندگان به سایت زیر مراجعه کنید:

well-established and approved course providers on the VOX website (Vox.no) (external website).

الزامات خاص پرسنل بهداشت

شما باید به اداره بهداشت نروژ برای مجوز و یا پروانه کار در سیستم مراقبت های بهداشتی نروژ درخواست دهید.

به شما تنها اجازه اقامت برای گذراندن دوره هایی به منظور به دست آوردن مجوز اداره بهداشت نروژ اعطا خواهد شد.

اگر شما پرستار هستید، باید یک پیشنهاد پذیرش برای ورود به برنامه مطالعاتی از کالج دانشگاه آموزش پرستاری دریافت کرده باشند. اگر مربوط است، بعد از آن شما می توانید برای معافیت از دوره های فردی درخواست دهید

اگر دوره آموزش عملی مورد نیاز خود را تکمیل کرده اید باید برای اجازه اقامت به عنوان یک کارگر ماهر درخواست دهید.

حقوق و تعهدات برای متقاضیانی که اجازه مطالعه دارند

اگر به شما مجوز تحصیل داده شده، به طور خودکار اجازه کار پاره وقت تا ۲۰ ساعت در هفته علاوه بر مطالعات خود و کار تمام وقت در طول تعطیلات به شما داده می شود.

همسر یا شریک و کودکان شما می توانند برای آمدن و زندگی با شما در نروژ تقاضا دهند . اگرشما و اعضای خانواده به طور همان زمان درخواست دهد پاسختان را در هم زمان دریافت خواهید کرد

اگر شما در آینده برای اجازه اقامت دائم درخواست دهید این دوره اقامت شما حساب نمی شود.

می توانید این اجازه را برای حداکثر دو سال داشته باشید

.

پس از درخواست برای ویزای دانشجویی نروژی چه اتفاقی می افتد؟

پس از ارسال درخواست یک و نیم ماه بعد پاسخ خود را دریافت خواهید کرد. در طول این فرایند ممکن است به مصاحبه دعوت شوید و یا برای ارائه اطلاعات بیشتر در مورد پس زمینه تان خواسته شوید.

یک کارت اقامت، که توسط پلیس منطقه ای که شما در آن زندگی می کنید صادر می شود و به شما تحویل داده می شود. این اقدام در هفت روز اول پس از ورود شما مورد نیاز است. اثر انگشت و عکس شما ثبت خواهد شدو کارت را ظرف مدت ده روز کاری دریافت خواهید کرد.

ویزا به شما این اجازه را می دهد که همراه،شریک و فرزند زیر ۲۱ سساله تان را که باید با شما زندگی کنند با خدتان بیاورید ولی باید از نظر مالی تابت کنید که توانایی حمایت از آنها را دارید.

 

 

شرایط ویژه ویزای دانشجویی

شما ممکن است ویزای خود را از دست دهید اگر:

دروستان را مطالعه نکنید.

در خارج از نروژ برای بیش از شش ماه / سال زندگی کنید.

شما بیش ازحد مجازتان کار کنید.

اگر مایل به تمدید ویزای دانشجویی هستید، باید یک _دو، سه ماه قبل از تاریخ انقضا آن ادرخواست دهید..

 

اگر شما ویزای دانشجویی دریافت نکردید، حق درخواست تجدید نظر دارید و اداره کل اتباع خارجه فایل شما را تجدید خواهد کرد. با این حال، باید اطلاعات یا اسناد جدیدی ارائه دهید، در غیر این صورت احتمال اینکه فایلتان دوباره رد شود زیاد است همچنین باید توضیح دهید که چرا شما از نظر شما تصمیم اتخاذ شده اداره کل اتباع خارجه نادرست بوده

 

نتیجه گیری:

نروژ کشور پیشرفته ای ست و دانشگاه های معتبر زیادی دارد.داشتن آب و هوای سردسیری و هزینه بالای زندگی در آن باعث می شوند تحصیل در آن نیاز به تفکر بیشتر داشته باشد اما مزایایی هم دارد مانند عضو اتحادیه اروپا و منطقه شنگن بودن و… اگر قصد ادامه تحصیل در این کشور زیبای اروپای شمالی را دارید حتما با وکلای خبره موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید تا آنها با در اختیار گذاشتن دانش و تجربه شان شما را به سمت بهترین ها هدایت کنند.

این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور است.

 

منابع:

 

۱)http://www.mastersportal.eu/articles/1601/the-ultimate-guide-to-a-student-visa-in-norway.html

۲)www.udi.no

گردآورنده:پریسا ایمانی شاهاندشتی

 

Untitled 2 مهاجرت تحصیلی در نروژ

Untitled 3 مهاجرت تحصیلی در نروژ

13 پاسخ
  1. Ata گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید من امسال قراره کالج زبان انگلیسی در بوداپست مجارستان بخونم میخواستم بدونم برای سال تحصیلی آینده یعنی 2019-2020 میشه از مجارستان اقدام کرد؟و اینکه مدرک زبان ایلتس میخواد کی باید ارائه بدم.خیلی ممنون از لطفتون

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  2. Vernon girl گفته:

    سلام ببخشید من دانش اموز ۱۶ ساله هستم و قصد دریافت ویزای تحصیلی برای کشور نروژ رو دارم
    میخاستم بدونم برای اطلاع بیشتر از شرایط و چگونگی اخذ ویزا باید چیکار کنم؟
    و اینک شماره تماس جهت ارتباط با موسسه رو اگ بدید ممنون میشم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. Asmaf گفته:

    با سلام با داشتن دو فرزند ۱۷و۱۶سال برای اقدام ب تحصیل در نروژ و یا کشور های هم تراز کدام کشور هزینه مناسب تحصیل رشته های پزشکی و زندگی را باتوجه ب شرایط گفته شده دارند؟

    باتشکر…

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار ما نیاز به اطلاعات دقیقی از شما داریم جهت مشاوره
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت بفرمایید .

      پاسخ
  4. mie.editor2 گفته:

    با سلام و وقت بخیر. من دانشجوی سال سوم کارشناسی هستم. برای کارشناسی ارشد برای نروژ میخوام اقدام کنم. با استاد دانشگاه مورد نظرم در ارتباط هستم. نمراتم بالای 17 هست و آیلتس 6 و 6.5 رو به راحتی میتونم بگیرم. فقط مشکلم خروج از کشور و نظام وظیفه هست. میخواستم بدونم با سفته میتونم از کشور خارج بشم؟ چون امکانش نیست که پول به عنوان وثیقه بزارم. و برای سفارت باید گردش حساب داشته باشم؟ یا اگر از طریق دانشگاه دعوتنامه داشته باشم نیازی نیست؟

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و احترام. مسائل مربوط به نظام وظیفه را باید از این سازمان پیگیری نمایید که نیاز به گذاشتن وثیقه می باشد. داشتن گردش حساب برای اخذ ویزای این کشور مورد نیاز است . برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. mie editor2 گفته:

    سلام اقای ملک پور من دانش اموز هستم دوره دبیرستان و ۱۷ سال سن دارم و زبان انگلیسی هم در حد عالی است خانواده هم پشتم هست و مخالفتی نداره میخواستم بدونم برای تحصیل در دانشگاه های نروژ چه چیزایی لازم است ممنون میشم پاسخ بدید

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. مدرک دیپلم ۱۲ ساله برای اخذ ویزای تحصیلی کشور نروژ نیاز است. در صورت اخذ مدرک و سطح زبان مناسب شانس ادامه تحصیل برای شما وجود دارد. برای اخذ اطلاعات بیشتر در این زمینه با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. مشاور حقوقی گفته:

    سلام من پسری هستم ۲۸ ساله و دانشجوی دوره ی دکتری زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد که هر سه مقطع در همین رشته تحصیل کردم. فارغ التحصیل دانشگاه آزاد در مقطع ارشد با معدل ۱۷٫۹۴ می باشم. سوال من در رابطه با مهاجرت و ادامه تحصیل در نروژ است: آیا این امر ممکن است؟ درصورت امکان چگونه باید اقدام کنم؟ و در صورت عدم امکان، با این شرایط چه کشوری را به من معرفی می کنید؟ ممنونم

    پاسخ
  7. مشاور حقوقی گفته:

    سلام. بنده مدرک ارشد مهندسی نفت از دانشگاه آزاد دارم. برا ادامه تحصیل در مقطع دکتری میخوام به کشور نروژ برم.نیاز به راهنمایی برای تهیه رزومه مورد نیاز جهت پذیرش دارم. با تشکر فراوان.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.