,

مهاجرت به سوئد

مهاجرت به سوئد

در این بخش میتوانید ویدیو مربوط به روش های مهاجرت به سوئد را به صورت رایگان مشاهده نمایید .

video مهاجرت به سوئد
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۳ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
22 پاسخ ها
  1. حامد می گوید:

    با سلام و تشکر از مطالب بسیار مفید و خوبتون

    من ۳۶ ساله هستم و لیسانس عکاسی از دانشگاه هنر تهران با حدود ۶ سال سابقه عکاسی حرفه ای در شاخه های مختلف و حدود ۵ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی ، در ضمن حدود ۷ سال سابقه گویندگی حرفه ای و دوبله هم دارم در حال حاضر هم در شرکتی خصوصی مشغول به کار به عنوان عکاس و گرافیست هستم . همسرم ۳۱ ساله هستن و لیسانس صنایع و الان در شرکتی در بخش بازرگانی مشغول هستن و مدتی هم سابقه مدیریت بخش خودشون رو داشتن .
    از نظر زبان هم بنده زبان انگلیسیم خوبه و در کلاسهای آزاد هم شرکت کردم و دوره اش رو کامل کردم ولی به دنبال مدرک آیلتس نرفتم . البته میدونم که بهتره زبان سوئدی رو هم فرا بگیرم .

    میخوام بدونم کلا شانسی برای ما برای مهاجرت به سوئد وجود داره ؟ اگر هست بهترین راه کدومه؟

    پاسخ
    • ghazaleh salehi می گوید:

      با سلام
      از طریق کاری می توانید اقدام نمایید مشروط به اینکه از یک کارفرمایی پیشنهاد شغلی داشته باشید. روش سرمایه گذاری نیز روش مطمئنی برای مهاجرت به این کشور می باشد. برایکسب اطلاعات بیشتر در مورد طرق مهاجرت به این کشور و سایر کشور ها می توانید با شماره ی 49196000-021 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. عباس می گوید:

    با سلام استاد ملک پورو عرض تبریک به مناسبت زادروزتون .بنده کارشناس پرستاری از دانشگاه فردسی مشهد ۳۸ سال سن و با ۱۴ سال سابقه بیمه و کار در بخشهای اورزانس و قلب و همسر بنده نیز کارشناس پرستاری با ۳۸ سال سن و ۱۴ سال سابقه بیمه و مدرک تحصیلی از دانشگاه ازادو یک فرزند دختر ۳ ساله.با تمکن مالی حدود ۷۰ هزار یورو و دانش زبان انگلیسی در حد معمولی چند سال پیش ایلتس ۵ .البته اکنون مشغول یادگیری زبان هستم .به نطر شما بهترین و ایده ال ترین کشور برای بنده کجاست .بنده برای تمام کارهایه مهاجرت در صورتی که شما وقت داشته باشید و بپدیرید خواهان انجام اقدامات و مشاوره از شما هستم .لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و با تشکر از لطف شما. بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. همچنین همانطور که میدانید پرستاران باید مدارکشان معادل سازی گردد. از این رو از آنجایی که پرونده شما بسیار مهم و تخصصی میباشد، پیشنهاد می کنیم جهت اخذ وقت مشاوره از آقای ملک پور با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. وحید می گوید:

    سلام خسته نباشید من ۲۴ هستم مدرک تحصیلی دیپلم دارم سابقه کاری ندارم مدرک زبان ندارم مجرد هستم قصد دارم مهاجرت کنم به سوئد البته بدون تخصص میخوام اونجا شغل آزاد داشته باشم ولی برای مدرک زبان دیدم که شما کلاس برگزار می کنید و بجز کیس تحصیلی میشه مهاجرت کرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید سپاسگزارم از لطف و عنایت شما

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. امیر می گوید:

    با سلام و درود
    بنده امیر هستم ساکن تهران 47 سال سن دارم و دارای مدرک لیسانس فیزیک ازدانشگاه علم و صنعت ایران و فوق لیسانس ژئوفیزیک از دانشگاه رازی کرمانشاه دارای حدود 8 سال تجربه تخصصی
    درزمینه ژئو فیزیک و تجربیات در بخش آموزش و فروش شرکتهای خصوصی دارم همسرم دارای کارشناسی زبان فرانسه و دختر چهارساله دارم لطف بفرمایی بنده را برای مهاجرت به سوئد راهنمایی کنید . با سپاس فراوان

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب به علت موضوع سن بهتر است برای سوئد یا یکی از کشورهای اروپایی از طریق ویزاهای سرمایه گزاری و یا کارافرینی اقدام نمایید تا خانواده همراه شما اقامت اخذ نمایند.

      پاسخ
  5. مرتضی می گوید:

    با سلام.لطفا راهنمایی کنید ک بنده جوشکار عایق کارم و مدرک دانشگاهی هم ندارم 32سالمه قصد مهاجرت ب اروپارو داشتم چطور میتونم کار پیدا کنم؟

    پاسخ
  6. حمیدرضا می گوید:

    با سلام . اینجانب حمیدرضا دارنده مدرک مهندسی مکانیک با ۱۹ سال سابقه کار مرتبط . در حال حاضر ویزای جستجوی کار در کشور المان را دریافت کردم . ایا امکان جستجوی کار و مصاحبه شغلی در کشورهای اتحادیه اروپا وجود دارد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. در صورتی که ویزای جست و جوی کار آلمان را دریافت کرده اید باید در این کشور به کار بپردازید. در صورتی که بلوکارت دریافت نمایید می توانید در کشورهای اتحادیه اروپا مشغول به کار شوید. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. سلیمه ثقفی می گوید:

    سلام و وقت بخیر.ما یک خانواده سه نفره هستیم.همسرم دیپلم و خودم لیسانس گرافیک از دانشگاه علمی کاربردی هستم و یک پسر 4 ساله دارم.بسیار علاقه داریم که اقامت سوئد ویا نروژ رو بگیریم .پیشنهاد شما برای ما چی هست

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. شرایط شما به صورت جزئی باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. Alireza bagherzad می گوید:

    سلام من علیرضا هستم معروف به کوروش ارایشگر هستم و15سال سابقه حرفه اس دارم مدرک فنی حرفه ای دارم و متاهل هستم یه بچه 4ساله هم دارم ومیخوام بیه سوئد مهاجرت کنم و برای کارکردن به اونجا بیام همین ممنون میشم راهنماییم کنید که چقد رهزسنه داره چطوری مشه رفت به سوئد

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما برای ویزای کار در این کشور باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی از کارفرما داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید .

      پاسخ
  9. Shahin hamidi می گوید:

    با سلام خدمت دوستان گرامی من مدرک فنی فوق دیپلم برق دارم چندین سال هم تجربه کار اجرای برق ساختمان دارم سی و سه ساله هستم می خواستم بدونم میشه باتوجه به تجربه وسنم ادامه کار خودم رو تو کشور سوئد داشته باشم و برای من دعوتنامه شغلی بفرستید

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام جهت اقدام برای ویزای کار کشورهای اروپایی باید مدرک لیسانس و سابقه کاری مرتبط با ان و همچنین مدرک زبان نیز اخذ نمایید در صورت دارا بودن این شرایط پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی مهاجرت به 6 دسته تقسیم میشوند سرمایه گزاری – ثبت شرکت -ازدواج با تبعه خارجی -ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی . شما باید بفرمایید از کدام یک از این روشها میخواهید اقدام فرمایید . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.