مهاجرت به موناکو

 

مهاجرت به موناکو به نظر شبیه به مهاجرت به باقی کشورها می اید لکن به جهت لوکس و گران بودن این کشور ممکن است مقداری مبالغ و شرایط خاص مهاجرت به موناکو با دیگر کشورها متفاوت باشد که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت موضوعاتی همچون مهاجرت به موناکو از طریق تولد ، مهاجرت به موناکو از طریق ازدواج ، مهاجرت به موناکو از طریق سرمایه گذاری ، مهاجرت به موناکو از طریق خرید ملک ، مهاجرت به موناکو از طریق تحصیل ، مهاجرت به موناکو از طریق کار ،  با ما همراه باشید ، موناکو دومین کشورکوچک جهان است با وسعتی حدود ۲ کیلومتر و جمعیت حدودا ۳۷۸۰۰ نفر که دریای مدیترانه و جنوب فرانسه واقع شده واز سه جهت با فرانسه هم مرز است واین باعث شده بسیاری از کمپانی های فرانسوی در موناکو سرمایه گذاری کنند و باعث رونق این کشور کوچک شوند علاوه بر رونق اقتصادی از امنیت بسیار زیادی نیز برخوردار است..به دلیل قوانین مالیاتی ازاد، کازینوهای زیاد،اب و هوای بسیار متبوع مقصد گردشگری افراد متمول است.تنها کشوری است که از مردمش مالیات دریافت نمیکند.

راههای مهاجرت به موناکو:

  • مهاجرت به موناکو از طریق تولد
  • مهاجرت به موناکو از طریق ازدواج
  • مهاجرت به موناکو از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به موناکو از طریق خرید ملک
  • مهاجرت به موناکو از طریق ثبت شرکت
  • مهاجرت به موناکو از طریق تحصیل
  • مهاجرت به موناکو از طریق کار
  • مهاجرت به موناکو از طریق پناهندگی

شرایط مهاجرت به موناکو و اخذ تابعیت واخذ پاسپورت موناکو

طرق اخذ تابعیت موناکو به شرح زیر میباشد:

۱_ مهاجرت به موناکو از طریق تولد

۲_ مهاجرت به موناکو از طریق ازدواج

۳_ مهاجرت به موناکو از طریق سرمایه گداری

 

رعایت الزامات

شرایط و اصول

1 – اصول

هرکس که بالای ۱۶ سال داشته باشد و مایل باشد که بیستر از ۳ ماه در موناکو بماند باید خانه ای در موناکو تهبه کند و برای اجازه اقامت به مقامات صالح موناکو درخواست دهد.اجازه اقامت به صغار زیر ۱۶ سال داده نمیشود و یک سند ماجازه سفر خارجه کافی است.هنگامی که درخواستی برای اجازه اقامت داده شده کارت معتبر یک ساله ای صادر میشود که برای  مدت مشخصی شرایط اقامت وجود ندارد هزینه این کارت ۱۰ € میباشد برای دریافت مجوز اقامت باید به بخش ا قامت از اداره پلیس مراجعه کنید

2 – شرایط

شرایط برای اسکان خارجی هایی که تمایل به مهاجرت به موناکو و اقامت در موناکو دارند بسیار وابسته به ملیت متقاضی میباشد.در همه موارد  شما باید قادر به اثبات این موضوعات باشید:

۱_ثابت کنید که اقامتگاهی در موناکو دارید که مناسب است.

۱_در همه موارد باید ثابت کنید که مالک خانه یا اپارتمان هستید

۲_مدیر یا صاحب شرکتی باشید که مالک خانه یا اپارتمان است

۳_خانه یا اپارتمان رهن کرده اید

۴_با افراد نزدیک خود مانند همسر، شریک، یا هر کسی که به عنوان زوج با او هستید زندگی میکنید

۲_ثابت کنید که منابع مالی کافی در دسترس دارید:

۱_یک قرارداد کاری دارید

۲_مدیر یا صاحب یک کمپانی هستید با در استخدام خود هستید یا در حال راه اندازی یک پروسه تجاری هستید.

۳_توسط سخص ثالثی حمایت میشوید

۴_پس انداز کافی دارید

۳_ثابت کنید سابقه کیفری ندارید

اگر کشور خود یا دو کشور اخری که در ان اقامت داشته اند سو پیشینه ۵ سال قبل از ورود به موناکو را ارایه کنید.

۴_توان مالی کافی

۱_قرارداد کاری دارید و حقوق دریافت میکنید

۲_مدیر یا رئییس یک کمپانی هستید یا در استخدام خود هستید یا پروسه ای تجارب را شروع کرده باشید و درامدی حرفه ای دارید

۳_توسط کسی حمایت میشوید

۴_پس انداز کافی داربد.

برای اخذ تابعیت موناکو باید ۶ ماه در این کشور زندگی کنید.و باید توجه داشت که موناکو دوتابعیتی را نمیپذیرد.

طرق اخذ تابعیت موناکو

۱_تولد

۱_اگر پدر متولد موناکو باشد کودک چه در موناکو متولد شود جه در خارج تابعیت موناکو را کسب خواهد کرد

۲_اگر مادر متولد موناکو باشد و پدر نامعلوم باشد تابعیت موناکو به فرزند اعطا خواهد شد.

۳_اگر پدر و مادر کودک نا معلوم باشند به ان کودک که در خاک موناکو متولد شده تابعیت موناکو داده خواهد شد

۴_اگر پدر و مادر متولد موناکو نباشند ولی یکی از پدر و مادر بزرگ تابعت موناکو را داشته باشند به کودک تابعیت اعطا خواهد شد.

۵_اگراجداد والدین متولد موناکو باشد حتی در صورتی که پدر بزرگ و مادر بزرگ و پدر و مادر تابعیت موناکو را  از دست داده باشند به ان کودک تابعیت موناکو اعطا خواهد شد.

اخذ تابعیت از طریق ازدواج

۱_زن خارجی که با مرد تبعه موناکو ازدواج میکند بعد از ۵ سال تابعیت موناکو به وی اعطا خواهد شد در ثورتی که شوهر در این ۵ سال زنده بوده و باهم زندگی کنند.در صورت فوت مرد در صورتی که گواهی ارایه دهد که در مدت ۵ سال مجرد مانده به وی تابعیت داده خواهد شد.این زن تا ۱۰ سال از ازدواج حق رای نداشته بعد از ۱۰ سال شهروند عادی خواهد شود وازین حق برخوردار میشود.

۲_زن تبعه موناکو که با مرد خارجی ازدواج میکند.این زن به تابعیت خود باقی خواهد ماند مگر قانون دولت متبوع شوهرتابعیت شوهر را به زن تحمیل کند.این وضعیت را زن بایداز طریق پرسشنامه ای که هنگام ازدواج کامل میکند اطلاع دهد.در صورتی که در خارج از موناکو ازدواج صورت بگیرد این اطلاع به  مامور کنسولی اطلاع داده خواهد شد.

الزامات اولیه برای شهروندان خارجی برای ازدواج در موناکو ازین قرارست که ۳۰ روز قبل از عروسی در موناکو اقامت داشته با شندهر ازدواج بایدبه وسیله اعلامیه ای طرح شود که باید ظرف ۱۰ روز به تالار شهر ارسال شود که شامل ۲ روز یک شنبه نیز میشود‌مدارک زیر برای ثبت باید وجود داشته باشد.گواهی تولد طرفین ازدواج یا گواهی های رسمی صادر شده توسط دادگستری محل تولد با سکونت همچنین در صورتی که یکی از طرفین ازدواج صغیر باشد گواهی فوت پدر یا مادر در مواردی که نیاز است همچنین گواهی رضایت پدر یا مادر که در دفتر اسناد رسمی صادر شده در صورتی که یکی از انها شخصا در مراسم ازدواج حضور نداشته باشند در موردی که یکی از طرفین ازدواج صغیر باشد .در مواردی که ازدواج مجدد زوجین گواهی فوت یا طلاق نیز نورد  نیاز است.ترجمه اسناد خارجی که به تایید کنسولگری های مربوطه میرسد به انضمام گواهی انتشار اعلامیه ازدواج در مواردی که یکی از طرفین در موناکو زندگی نمیکند و یا ظرف یک ماه از تاریخ انتشار اعلامیه قلمرو موناکو را ترک کرده و در انجا زندگی نمیکند.در صورتی که قرارداد ازدواج منعقد شده باشد زن و شوهر باید گواهی ان را از دفتر اسناد رسمی دریافت دارند.

تحصیل در موناکو

دوره های متعددی در مدارس متوسطه موناکو ارائه میشود. آموزش و پرورش برای همه ممکن است و در سطح جهانی شناخته شده است . تحصیل برای کودکان از سن ۶ -۱۶ سال است . کودکان از سن ۳ سالگی میتوانند در مدارس پرستاری ثبت نام کنند همه مدارس ایالتی و شخصی تحت قرارداد به عنوان موسسات آموزشی فرانسوی در خارج از کشور تایید شده اند .

جدول زمانی ، برنامه های اموزشی و امتحانات مطابق با برنامه هایی است  که توسط مقامات اموزشی فرانسه مطرح شده است و امتحانات موسسات اموزش عالی ، تحت نظارت ادارهراموزش عالی منطقه نیس میباشند.دروس به فرانسوی تدریس میشوند بعضی از مدارس زبان فرانسه را به عنوان زبان خارجه تدریس میکنند و این مزیتی ست برای دانش آموزانی که فرانسوی زبان نیستند . طول دوره به ۳۶ هفته تقسیم میشود که از سپتامبر شروع شده و تا جولای ادامه دارد و با ۴ دوره تعطیلات از هم جدا میشود (نیم ترم پاییز – کریسمس -نیم ترم فوریه – و تعطیلات شرقی)

فرصت های آموزشی طیف گسترده ای دارند برای برخورداری از شرایط لازم برای تحصیل در این کشور انواع مختلف مدارس در این قلمرو وجود دارد مدارس ایالتی رایگان هستند ۶ ایالت وجود دارند که دوره های پرستاری و مدارس ابتدایی را ارائه میکنند یک کالج(مدارس متوسطه برای کودکان ۱۱ تا ۱۵ سال ) یک مدرسه فنی و عمومی (برای سن ۱۵ تا ۱۸ سال) و دبیرستان حرفه ای .

تحصیل خصوصی تحت قرارداد (یارانه که توسط دولت موناکو اعطا میشود و از مدارس ایالتی جدا هستند) باید شرایط مشابه با توجه به جدول زمانی ، برنامه های آموزشی ،امتحانانت و استخدام مدرس مورد نظر خود را داشته باشند و شامل مدارس ابتدایی ، کالج و دبیرستان هستند. تحصیلات خصوصی که تحت قرارداد نیستند به وسیله مدارس ین المللی موناکو ارائه میشود برنامه های تحصیلی و استخدام کارکنان به طور کامل مستقل است این موسسات آموزشی دوزبانه هستند : فرانسه و انگلیسی

دلایلی که مدارس و موسسات موناکوسیستم آموزشی با کیفیتی دارند ازاین قرار است : کلاسهای کوچک و این که دروس ورزشی به وسیله مدرسینی عالی از کلاسهای ابتدایی شروع میشود کودکان شنا را از ۵ سالگی یاد میگیرند این موسسات با تاکید بر تدریس زبان انگلیسی از سنسن کودکی زبان انگلیسی را از سن ۳ سالگی به کودک آموزش میدهند همچنین گزینه های زیادی برای دانش آموزان در طول تحصیل در دسترس است و به تناسب نیازها و توانایی ها کلاسهای مختلف بین المللی وجود دارد .

کار در موناکو

موناکو ممکن است یک کشور کوچک باشد ولی فرصت کار افراد خارجی در موناکو را نباید دست کم گرفت اکثر کسانی که در موناکو مشغول به کار هستند غیر موناکویی هستند موناکو به این دلیل که از ساکنانش مالیات بر درامد نمیگیرد معروف است .

قبل کار در موناکو یا ایجاد یک بیزنس جدید اجازه کار یا بیزنس باید با توجه به شغل و بیزنس مورد نظر شما صادر شود در صورتی که در موناکو زندگی میکنید از برنامه های اجباری اجتماعی بهره مند خواهید شد هیچ فرد خارجی نمیتواند در موناکو اشغال یابد مگر این که مجوز کار را دریافت کرده باشد مجوز کار باید به صورت اختصاصی راجع به شغل ذکر شده اعطا شده باشد و هرگونه تغییر در کارفرما، شغل و یا تجارت مستلزم صدور مجوزی جدید است کارفرماهایی که مایل به بکار گیری کارمندانی خارجی هستند باید قبل از شروع به کار اجازه به کار گیری آنان را تحصیل کنند این اجازه ممکن است در صورتی که افرادی با همان تخصص و حرفه که در دفتر استخدام در لیست افرادی که به دنبال کار هستند ثبت نام کرده باشند و این افراد در اولویت باشند رد شود. افراد دارای اولویت به قرار زیر هستند: افرادی که تابعیت موناکو را دارند ، افرادی که با زنی که تابعیت موناکو را دارد ازدواج کرده و به صورت قانونی جدا نشده اند و همچنین خارجی هایی که توسط والدین موناکویی متولد شده اند دسته ای دیگر خارجی هایی هستند که در موناکد زندگی میکنند و درحال حاضر مشغول به کار هستند. این اولویت بندی برای حمایت از نیروی کار محلی ست کارفرمایان باید ظرف۴ روز هر فرصت شغلی را به اداره استخدام برای معرفی نامزد این پست اعلام کنند در صورتیکه شخصی با این مشخصات در قلمرو موناکو نبود کارفرما میتواند کارگر مورد نظر خود را استخدام کند.

کارگر باید کارت اقامتی معتبر داشته باشد در صورتی که در موناکو زندگی میکند اگر کارگر در فرانسه زندگی میکند باید کارت شناسایی معتبر فرانسوی یا مدارک معتبر اقامت در آن کشور را داتشه باشد اگر فرد در هیچ یک از این دوکشور زندگی نمیکند باید قوانین مربوط به ورود و خروج از کشور را رعایت کرده باشد و به طور قانونی اقدام کند در مورد اخیر کارفرما باید قرارداد کار برای کارگر خارجی اماده کند این قراردار بعد از تصویب اداره کار و استخدام منعقد میشود و این ، اجازه خواهد داد که ویرای مورد نظر را ازمقامات کنسولی کشور فرانسه در کشور مبدا دریافت کنید مدارک مربوط به صدور مجوز کار تنها بعد از صدور اجازه اقامت موناکو صورت میگیرد بعد از اطلاعات ارائه شده از سوی کارفرما کارگر درخواستی پیش چاپی برای تعامل و صدور مجوز کار دریافت میکند در این هنگام نیاز است که فرد در اسرع وقت به دفتر استخدام مراجعه کند این مجوز تنها به کسی که در آزمایشات پزشکی رایگان که توسط خدمات پزشکی اداره استخدام صورت میگیرد پذیرفته شده باشد اعطا میشود

ایجاد یک بیزنس جدید در موناکو

اگر شما مایل به ایجاد شرکت خود در موناکو یا ایجاد هر شغل دیگری برای خود هستید نیازبه یک مجوز کسب و کار دارید که توسط وزارت امور خارجه صادر میشود واحد شرایط بودن شما بستگی به اعتبار مدارک حرفه ای شما و همچنین ماهیت ، ساختار و اندازه کسب و کار شما دارد .

خرید ملک در موناکو

خرید ملک در موناکو به صورت آزادانه صورت میگیرد و تنها اقدام قانونی که باید به عمل آید این است که باید خرید و فروش توسط یک دفتر اسناد رسمی تنظیم شود تا اعتبار معامله را برای طرفین تضمین کند هر فرد حقیقی و حقوقی از هر ملیتی میتواند در موناکو خرید ملک داشته باشد قیمت هرمترمربع از یک آپارتمان نوساز بین ۸تا ۱۴ هزار دلار میباشد .

اخذ تابعیت از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت موناکو با سرمایه گذاری وخرید ملک در موناکو ممکن است به ای منظور باید ۵۰۰۰۰۰ یورو با دارایی ۵۰۰۰۰۰ یورو دبگر در حساب بانکی داشته باشید.شما باید دولت را متقاعد کنید که پول کافی برای حمایت خود را دارا هستید بعد از این مراحل شما یک وقت مصاحبه با اداره مهاجرت خواهید داشت او از شما چند سوال میپرسد اگر شمارا متمکن و واجد شرایط تشخیص داد  اقامت دایم موناکو را به شما و خانوادتان اعطا خواهد کرد وای ن به شما این ازادی را خواهد داد که در ان کشور زندگی،کار کنید و یک کسب و کار راه بی اندازید.بعد از گذراندن ۱۰ سال از اقامت دایم  شهروندی کامل موناکو اعطا خواهد شد.شنا باید حد اقل ۶ ماه از سال را در موناکو اقامت داشته باشید.

شرایط اخذ پاسپورت

وقتی در خارج از کشور هستید همواره باید اعتبار پاسپورت خود را کنترل کنید و ان را تجدید کنید.

یک پاسپورت سند مسافرتی منحصر به فردی است که معرف هویت یک فرد است همه پاسپورت های موناکو الکترونیکی هستند که یک تراشه در ان جاسازی شده شمابرای داشتن پاسپورت موناکو باید  تبعه موناکو باشید.

شرایط اخذ پاسپورت

۱_درخواست دادن و کامل کردن فرم

۲_جمع اوری مدارک

فرم درخواست یا پاسپورت موناکو برای بزرگسالان باید کامل و امضا شود ،امضا به صورت دیجیتالی بر روی تراشه خواهد بود

۳_یک عکس که مطعلق به کمتر از یک سال نباشد با زمینه روشن مطابق با استانداردهای بین المللی و با کیفیت بالا که سر و صورت شمارا نشان میدهد.شما لازم نیست لبخند بزنید اندازه عکس باید ۳۵*۴۵ mmباشد.عینک هایی که شیشه روشن دارند در صورت لروم قابل استفاده خواهد بود.

۴_پاسپورت قبلی

به جز درخواست های اولیه  یا در موارد گم کردن یا دزدیده شدنی که به اداره پلیس یا سایر مراجع قانونی گزارش شده اند برای اتباعی که در خارج از کشور زندگی میکنند.

پاسپورت ظرف ۵ روز کاری بعد از تاریخی که مدارک رو ارسال کردید یا زماتی که درخواست را کامل  و ارسال شد قابل دریافت از اداره پاسپورت خواهد بود.اگه درخواست کنسل شود پاسپورت قبلی به شما بازگردانده خواهد شد اگر ویزای فعلی را در بر بگیرد این صفحات معتبر باقی میمانند.

پاسپورت به نام شما صادر خواهد شد و اگر متاهل باشید ممکن است به درخواست شما نام همسرتان در صورتی که مجاز به لستفاده از نام ایشان باشید در پاسمورت شما درج شود باید مدرک معتبر مبنی به این اجازه باید ارائه شوداگر مطلقه باشید و تمایل به درج نام همسر سابق در ماسپورت خود داشته باشید به ترتیب  گفته شده عمل خواهد شد.در صورتی که بیوه باشید میتوانید درخواست کنید که نام همسر متوفی تان بعد از اسم خودتان درج شود.

اعتبار پاسمورت برای بزرگسالان ۵ ساله و برای کودکان کمتر از ۳ سال سه سال خواهد بود‌

کشورهای عضو اتحادیه اروپا و امریکا و۱۳ کشور عضو شینگن نیاز به گرفتن ویزا ندارند‌.اما لازم است پاسپورتشان برای ۶ ماه بعد لز خروج از موناکو اعتبار داشته باشد.

اجازه ای که برای ترک کشور به کودک داده میشود با اجازه ای که بعضی شرکت های هواپیمایی لازم دارند متفاوت است

در این مقاله سعی بران شد اطلاعاتی در زمینه مهاجرت به موناکو و طرق اخذ اقامت و تابعیت موناکو ارائه شود با این امید که شما را در تصمیم گیری کمکی هرچند ناچیز کرده باشیم در صورتی که اطلاعات بیشتر و دقیق تری را احتیاج داشتید مشاورین ما در موسسه ملک پور با در اختیار داشتن اطلاعاتی جامع و دانش در این زمینه شما را رهنمود خواهند نمود. شما عزیزان جهت اخذ مشاوره تلفنی رایگان میتوانید با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.