مهاجرت به لوکزامبورگ

شرایط 2018 مهاجرت به لوکزامبورگ به نظر سخت و غیر قابل دسترس برای اکثریت میباشد که موضوع اصلی مقاله زیر در اصل مهاجرت به لوکزامبورگ است. مهاجرت به لوکزامبورگ هم مانند سایر کشورهای رده بالای اروپا دارای قواعد و قوانینی است که بسیار رعایت آنها مهم است . مهاجرت به لوکزامبورگ طرق مختلفی داردکه به عده ای از آنها که در راس و مهم تر هستند اشاره می کنیم. در این مقاله طرق مختلف مهاجرت به لوکزامبورگ بررسی شده شرایط ارائه می شود همچنین مهاجرت به لوکزامبورگ شما می توانید در هر راه مشخصی که در این مقاله ذکر شده مدارک مورد نیاز را بیابید . وقتی در مورد مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به لوکزامبورگ صحبت می کنیم حتما باید لحاظ کنیم.
از موضوعات اصلی این مقاله مهاجرت به لوکزامبورگ جهت افراد ثروتمند است همچنین مهاجرت به لوکزامبورگ برای افراد تاجر است که به شرح مختصر مهاجرت کاری به لوکزامبورگ می پردازیم. همچنین افرادی که متخصص هستند جهت مهاجرت به لوکزامبورگ می توانند شرایط کلی را در این مقاله مطالعه بکنند. بسیاری از دوستان این روزها ورزشکار هستند شناخته شده هستند تماس می گیرند سوالاتی در باب مهاجرت به لوکزامبورگ دارند برای آنها نیز اطلاعات خلاصه ای در این مقاله لحاظ شده و از همه مهم تر که بسیار متقاضی زیادی دارد مهاجرت به این کشور برای دانشجویان است در این مقاله اشاره ای به آنها شده همچنین بسیاری از افراد مهاجرت به لوکزامبورگ انجام داده اند و حال حاضر نیاز دارند خانواده آنها به ایشان الحاق بشوند در مورد این موضوع هم شرایط مورد نیاز ذکر شده همینطور در بین کشورهای اروپا مهاجرت به لوکزامبورگ مزایایی دارد که در این مقاله به ۱۲ مورد از این مزایا اشاره شده و نام برده شده است.

مهاجرت به لوکزامبورگ

اولویت ما مشاوره دادن جهت حقوق مهاجرت میباشد. یقین داشته باشید که تیم مجرب وکلا یا کارشناسان بهترین مشاوره را خدمت شما ارائه خواهند داد.
لوکزامبورگ: مهاجرت برای ثروتمندان
این برنامه¬ی مهاجرتی مورد علاقه¬ی افرادی است که به¬عنوان متقاضیانی مستقل از لحاظ مادی از بودجه¬ی کافی جهت مهاجرت به لوکزامبورگ برخوردارند. فردی که قصد دارد در مدتی بیش از سه ماه در لوکزامبورگ اقامت داشته باشد، به دلایل محرمانه پیش از ورود به سلطنتی لوکزامبورگ نیاز به اخذ مجوز دارد.

برخی از مهم¬ترین شرایط لازم در این فرآیند عبارتند از:

•    گواهی عدم سوء پیشینه از اداره¬ی پلیس کشور مبدأ
•    پرینت حساب بانکی که نشان می¬دهد متقاضی سالانه حداقل ۲۵۰۰۰ یورو درآمد دارد و امکان یک زندگی مستقل در لوکزامبورگ را فراهم می¬کند.
•    انگیزه¬نامه¬ی مهاجرت به لوکزامبورگ

مهاجرت تاجران (مهاجرت کاری)

اگر در لوکزامبورگ یک شرکت راه¬اندازی کنید، می¬توانید خود را در این شرکت استخدام کرده و درنتیجه اقامت دائم این کشور را اخذ نمایید. ثبت شرکت معمولاً دو تا چهار هفته زمان می¬برد.  انواع شرکت¬ها و سرمایه¬گذاری¬های قانونی رایج در لوکزامبورگ عبارتند از:
۱٫    شرکت با مسئولیت محدود (SARL)، می¬تواند متشکل از ۲ تا ۴۰ شریک باشد و تقریباً ۷۰% از تاجران در لوکزامبورگ در این نوع شرکت کسب و کار می¬کنند. جهت ایجاد شخصیت حقوقی برای یک شرکت SARL در لوکزامبورگ ۱۲۴۰۰ یورو مورد نیاز است.
۲٫    شرکت سهامی عام با مسئولیت محدود (SA)، اغلب تاجران بزرگ این نوع شرکت را ترجیح می¬دهند زیرا شامل مسئولیت محدود و دسترسی کنترل شده به سرمایه است. حداقل مبلغ لازم جهت ایجاد شخصیت حقوقی برای یک شرکت SA در لوکزامبورگ ۳۱۰۰۰ یورو محاسبه می¬شود.
۳٫    شرکت مختلط سهامی (SECA یا SCA)، این شرکت اساساً از لحاظ ماهیت سودهای مشارکتی متمایز از سایر شرکت-ها است.

مهاجرت متخصصین (مهاجرت کاری)

۱٫    متقاضی باید مدارکی ارائه دهد دال براینکه او دارای شایستگی¬های حرفه¬ای لازم برای بخش ذکر شده در قرارداد کاری است.
۲٫    یک قرارداد کاری با شرکتی در لوکزامبورگ با اعتبار حداقل ۱ سال ارائه دهد.
۳٫    دستمزد او باید حداقل یک و نیم برابر متوسط حقوق سالانه باشد (در سال ۲۰۱۶، ۷۰۰۰۰ یورو تعیین شد).

مهاجرت ورزشکاران

۱٫    این برنامه¬ی مهاجرتی مخصوص ورزشکاران و مربیانی است که قصد دارند در لوکزامبورگ کار و زندگی کنند.
۲٫    باشگاه ورزشکاران یا فدراسیون لوکزامبورگ باید شخص متقاضی را تائید کند و متقاضی باید دارای یک قرارداد کاری باشد.
۳٫    حقوق ورزشکار باید حداقل برابر با حداقل دستمزد اجتماعی تمام وقت باشد (۲۳۱۰۰ یورو سالانه).
۴٫    جهت انجام یک فعالیت در لوکزامبورگ، گواهی و مجوز اقامت به ورزشکار یا مربی داده می¬شود.
۵٫    صاحب یک ملک در لوکزامبورگ شوید یا ثابت کنید که محلی را در لوکزامبورگ اجاره کرده¬اید.

ویزای دانشجویی

متقاضی باید:
۱٫    در یک دوره¬ی تمام وقت در یک مؤسسه¬ی آموزشی لوکزامبورگی پذیرفته شود. منظور,اخذ پذیرش تحصیلی میباشد.
۲٫    از منابع کافی جهت تحصیل و اقامت در لوکزامبورگ برخوردار باشد.

 پیوستن به خانواده

قوانین مهاجرت سلطنتی لوکزامبورگ فرصتی را برای اعضای خانواده¬ی شهروندان لوکزامبورگ یا اتباع کشور سوم فراهم می¬کند تا به صورت قانونی در خاک لوکزامبورگ ساکن شوند.
اکنون ویزای خانواده (Family stream visas) برای افراد زیر ممکن است:
۱٫    همسر یا شریک ثبت شده
۲٫    فرزند همسر یا شریک یا شخص تبعه، زیر ۱۸ سال
۳٫    پدر و مادر شخص تبعه یا پدر و مادر همسر یا شریک
۴٫    تنها فرزند همسر یا شریک شخص تبعه یا فرزند خود شخص تبعه، فرزند بالای هجده سال، درصورتی¬که به دلایل مربوط به سلامت فرد به تنهایی نتواند از عهده¬ی زندگی روزمره¬ی خود بر بیاید.
لوکزامبورگ: تمدید
دارنده¬ی کارت اقامت دائم باید آگاه باشد و جهت جلوگیری از هرگونه مشکل احتمالی چند هفته پیش از انقضا آن را تمدید نماید. لطفاً توجه داشته باشید که شخص دوباره باید دارای شرایط لازم جهت دریافت کارت اولیه¬ی اقامت دائم باشد. پس از ۵ سال اقامت متوالی در لوکزامبورگ اقامت دائم ۱۰ ساله

اعطای تابعیت

شرایط لازم جهت درخواست تابعیت:
۱٫    در زمان ثبت¬نام متقاضی حداقل ۱۸ سال داشته باشد.
۲٫    حداقل ۷ سال متوالی در لوکزامبورگ ساکن بوده است.
۳٫    درآزمون زبان اولیه که زبان لوکزامبورگی است موفق شود.
مزایای مجوز اقامت لوکزامبورگ
۱٫    اتباع غیراروپایی دارنده¬ی مجوز اقامت لوکزامبورگ می¬توانند وارد منطقه¬ی شنگن شوند و ممکن است بتوانند از مرزهای خارجی منطقه¬ی شنگن نیز تنها با نشان دادن یک کارت شناسایی و یک گذرنامه¬ی معتبر عبور کنند.
۲٫    افرادی که قصد دارند ویزای ایالات متحده، کانادا، استرالیا یا نیوزیلند را اخذ کنند، چنانچه اقامت لوکزامبورگ را دارا باشند از طریق برنامه¬های ساده¬تر و سریع¬تری می¬توانند اقدام نمایند.
۳٫    کشوری با نظام مالیاتی معقول
۴٫    کشوری با نظام بانکی غیرقابل مقایسه
۵٫    کیفیت بالای زندگی
۶٫    امید به زندگی: انگیزه و امید به زندگی در لوکزامبورگ از رتبه¬ی بالایی در سطح جهان برخوردار است.
۷٫    دارای نظام آموزشی با کیفیتی است و کودکان می¬توانند خواندن و نوشتن زبان آلمانی، فرانسوی و انگلیسی را بیاموزند.
۸٫    دارای امکانات پزشکی با کیفیت. بازپرداخت مراقبت¬های پزشکی و دندان¬پزشکی.
۹٫    میزان جرم در این کشور تقریباً هیچ است و در کل این کره¬ی خاکی کمترین میزان جرم در این کشور رخ داده است.
۱۰٫    محیط زیستی بی¬نقص: تمیز و امن
۱۱٫    در مرکز زمین قرار دارد و دارای روابط عالی بین¬المللی است.
۱۲٫    این کشور دارای جمعیتی چند فرهنگی است.
با توجه به شرایط فوق العاده ی کشور لوکزامبورگ و قانونمند بودن این کشور , شاید بهتر است به جای فکر به تحصیل یا تجارت در هر کشور دیگری این گزینه بهترین مورد برای یک متقاضی باشد.
موسسه حقوقی ملکپور برترین ارائه دهنده ی مشاوره ی حقوقی در کشور آماده ی پاسخگویی به سوالات شما عزیزان میباشد. در صورت تمایل به مشاوره با ما میتوانید با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید.

4 پاسخ
  1. Negar گفته:

    سلام و خسته نباشيد
    من ٣١ ساله ، مجرد ،پرستار با ٥ سال سابقه كار ،مدرك ب ٢ فرانسه دارم ،ولي هنوز امتحان آيلتس ندادم كه تصميم دارم فروردين ماه امتحان آيلتس بدم
    خواستم براي كار پرستاري در كشور لوكزامبرگ بپرسم
    لطفا راجع به حقوق پرستاران و اينكه چند وقت بعد از مهاجرت ميتونم خانوادمو بيارم ، توضيح بديد ممنون ميشم..
    با تشكر

    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به تخصصی بودن سوالتان پیشنهاد می گردد جهت بررسی شرایطتان و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 دفتر موسسه تماس حاصل فرمائید.

      پاسخ
  2. محسن غ گفته:

    سلام
    من به تازگی شروع به معامله گری در بازارهای ارز خارجی نمودم(فارکس) و در حال پیشرفت هستم و به زودی این کار را به شغل تمام وقت خود تبدیل خواهم کرد. هم اکنون سرمایه ثبت شرکت را دارم.
    به نظر شما باید از کی شروع به انجام کارهای مهاجرت به لوکزامبورگ را انجام دهم.
    در ضمن فارغ التحصیل مهندسی نفت و آشنایی به زبان انگلیسی را دارم.
    ۳۱ ساله
    با تشکر

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ اطلاعات در این زمینه پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.