مهاجرت به فرانسه

  • شرایط مهاجرت به فرانسه
  • مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل
  • مهاجرت به فرانسه از طریق کار
  • مهاجرت به فرانسه از طریق تولد
  • مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج
  • مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
  • مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی
photo 2018 11 28 02 36 29 273x300 مهاجرت به فرانسه

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

شرایط مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه و شرایط اخذ مهاجرت به فرانسه به دلیل اینکه کشور خوبی است همیشه متقاضیان زیادی داشته است. مهاجرت به فراسه امکان اخذ پاسپورت اروپا و رفت و امد بدون محدودیت در حوزه شنگن را بهمراه دارد. لذا در این مقاله به بررسی طرق مهاجرت به فرانسه برای شماعزیزان پرداخته ایم.

video مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه از طریق تحصیل

  • مهاجرت تحصیلی به فرانسه

    در حال حاضر افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارند میتواند کشور فرانسه را با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد انتخاب کنند که معمولا نظام تحصیلی کشور فرانسه به سه دسته تقسیم بندی می شود که این تقسیم بندی مقاطع تحصیلی در کشور فرانسه عبارتند از

    تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

    تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

    تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

    تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

    به طور معمولا در تمامی کشورها از جمله کشور فرانسه افرادی که قصد تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه را دارند    بدو امر باید مدرک دیپلم ۱۲ ساله را داشته باشند و در کنار داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله باید به زبان ب۲ فرانسوی مسلط باشند و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

  • تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

    معمولا افرادی که مقطع تحصیلی لیسانس را به پایان رسانده اند میتوانند در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه مشغول به تحصیل شوند و امکان این بتوانند به هر دو زبان فرانسوی و انگلیسی در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه تحصیل کنند وجود دارد و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

  • تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

    افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در فرانسه دارند باید این نکته را در نظر بگیرند که جهت پذیرش در مقطع دکترا نیاز به ارائه تاییدیه از سمت استاد راهنما را خواهند داشت که معمولا اخذ این تاییدیه از خارج از کشور فرانسه کار بسیار مشکلی میباشد و پیشنهاد ما به افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه را دارند این است که در بدو امر جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه اقدام کنند و بعد از اتمام مقطع فوق لیسانس جهت اخذ پذیرش مستقیم در مقطع دکترا اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر که افرادی که در مقطع دکترا در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کارکردن بین ۳۰تا ۴۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

مهاجرت به فرانسه از طریق کار

برطبق قوانین اتحادیه اروپا از جمله کشور فرانسه افرادی که تمایل دارند از طریق مهاجرت کاری برای اخذ اقامت کشور فرانسه اقدام کنند نیازمند دعوت نامه از سمت کارفرما هستند و برای اینکه یک کارفرما بتواند برای شخص متقاضی کار در فرانسه دعوت نامه کاری ارسال کند باید کار مورد نظر را به مدت سه ماه در کشور فرانسه اگهی کند و اگر شخصی برای کار مورد نظر پیدا نشود به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی را تمدید مینماید و اگر باز هم شخصی برای ان کار مورد نظر پیدا نشود این امکان برای شخص متقاضی کار در فرانسه ایجاد میشود که از طریق اخذ دعوت نامه کاری وارد فرانسه شوند و از طریق اقامت کاری بعد از طی یک پروسه سه تا پنج ساله به تابعیت کشور فرانسه دست پیدا کنند

مهاجرت به فرانسه از طریق کار برای افرادی مناسب می باشد که شرایط لازم برای اخذ اقامت فرانسه از طریق کار را دارا باشند.شرایطی از قبیل  سوابق تحصیلی،سوابق کاری معتبر،مدرک زبان،سن متقاضی و موارد دیگر .جهت مهاجرت به فرانسه از طریق کار باید به موارد زیر توجه فرمایید.

شرایط لازم برای مهاجرت به فرانسه از طریق کار
1. تسلط کامل به زبان فرانسه

2. از یک کار فرما اجازه ی کار یا پیشنهاد کاری دریافت کند.

مهاجرت کاری به کشور فرانسه و دریافت کارت آبی فرانسه(Blue card)
جهت دریافت کارت آبی فرانسه از طریق کار در فرانسه باید مدرک تحصیلی شما کارشناسی ارشد و یا بالاتر باشد تا بتوانید اخذ مشاغل حرفه ای رااخذ کنید شرایط لازم دیگر برای دریافت کارت آبی فرانسه رسیدن به حداقل حقوق یک فرد حرفه ای یعنی 53000 یورو سالیانه میباشد.لازم به ذکر است شرایطی که در بالا برای مهاجرت به فرانسه از طریق کار ذکر شد نیز باید مد نظر قرار گیرد

کار در فرانسه

مهاجرت به فرانسه از طریق تولد

سیستم تولد فرانسه سیستم خون میباشد یعنی کودک تنها در شرایطی اقامت فرانسه از طریق تولد را کسب میکند که از یک پدر یا مادر فرانسوی یا کسانی که اقامت فرانسه رادارند متولد شود. لذا پروسه تولد دارای شرایط بخصوص بخود می باشد. جهت اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه بفرمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب تولد

video مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه از طریق ازدواج

یکی از آسان ترین روش های اخذ تابعیت فرانسه از طریق ازدواج با یک شخص فرانسوی و یا شخص مقیم کشور فرانسه است اما باید توجه داشته باشید که امروزه دلیل سوء استفاده هایی که از این طریق انجام شده است قوانین بسیار سختگیرانه ای در این باب وضع گردیده است. لذا در حال حاضر تنها افرادی می توانند مهاجرت به فرانسه را از طریق اخذ ویزای ازدواج را پیش بگیرند که قصد واقعی این امر را ثابت نمایند.

از جمله قوانینی که امروزه از بروز هر گونه سوء استفاده از طریق ویزای ازدواج جلوگیری می نماید اعطای پاسپورت به همسر خارجی بعد از گذراندن چند سال زندگی مشترک باهمسرش در ان کشور است.

فایل تصویری موسسه ملک پور درازدواج با فرد خارجی

video مهاجرت به فرانسه
ازدواج در فرانسه

مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

هر ساله افراد بسیار زیادی قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت را دارند که کشور فرلنسه با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای افراد متقاضی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت باشد

انواع روش های سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه
۱-افراد که قصد سرمایه گذاری و ثبت در فرانسه را دارند میتوانند از طریق اخذ ویزای تجاری کشور فرانسه اقدام کنند و امکان این برای شخص وجود دارد که در تردد بین کشور فرانسه و کشور خودش باشد و تنها نکته ایی که افراد باید در نظر بگیرند این است که حتما باید از اتباع فرانسوی افرادی را استخدام کنند و ماهیانه بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو حقوق پرداخت نمایند

۲-نوع دومی که افراد میتوانند از طریق ویزاهای سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند خرید شغل در فرانسه میباشد و معمولا هزینه خرید این شغل بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار یورو می باشد و معمولا برای این که این خرید شغل میسر بشود نیاز هست که در بدو امر شخص متقاضی به صورت توریستی سفری را به کشور فرانسه داشته باشد

سرمایه گذاری در فرانسه
ثبت شرکت در فرانسه

مهاجرت به فرانسه از طریق پناهندگی

معمولا هر ساله افراد بسیار زیادی تمایل دارند که از طریق پناهندگی به کشور فرانسه مهاجرت کنند که توصیه ما به این افراد این است که با توجه به خطرناک بودن پروسه پناهندگی از این کار خود داری کرده و به دنبال بهترین و مناسب ترین راه برای مهاجرت به فرانسه باشند.

موسسه حقوقی ملک پور هیچ خدماتی در باب پناهندگی ارائه نمی دهد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب پناهندگی

video مهاجرت به فرانسه
پناهندگی در فرانسه
سخن آخر

ما در این مقاله سعی کردیم انواع راه های مهاجرت به فرانسه و اخذ اقامت فرانسه را خدمت شما توضیح بدهیم تا افرادی که تمایل به مهاجرت به فرانسه را دارند با مطالعه این مقاله اطلاعات بسیار کاملی را در زمینه مهاجرت به فرانسه کسب کنند و در صورتی که تمایل دارید از اخرین قوانین مهاجرت به فرانسه جویا شوید میتوانید در ساعات اداری با موسسه حقوقی ملک پور همکار دفتر mie وین تماس بگیرید و از مشاوره رایگان در زمینه مهاجرت به فرانسه بهره مند شوید .

law مهاجرت به فرانسه
3 پاسخ
  1. mie editor2 گفته:

    باسلام خدمت دکترملکپوعزیز.محمدهستم.قصدمهاجرت دارم خیلی راجب اکوادورتحقیق کردم.بنده۲۷ سالمه توایران کارمندم باحقوق ۳میلیون درماه همسرم لیسانس آزمایشگاه دارن وتوبیمارستان کارمیکردن فرزندپسردارم که ۴ماه دیگه ۲سالشون میشه.کل سرمایه بنده حدودا۴۰۰میلیون تومن هستش.خواستم ببینم آیا کشوردیگه ای هست به غیرازاکوادور که بشه به این راحتی مهاجرت کرد وشرایطش به ما نزدیک باشه.دررابطه با اکوادورخیلی تحقیق کردم به لحاظ علمی موقعیتی آب وهوایی ومخارج وحتی بافت شهری مناسب هستش ولی دوست دارم اگه بشه به جایی بهترازاکوادور مهاجرت کنم لطفا راهنماییم کنید.وبگیدچطورمی تونم راحت ترباهاتون درارتباط باشم.ممنونم ازخودتون وصدای بسیار دلنشینتون.

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض احترام. میزان تحصیلات، سابقه کار و سایر شرایط شما برای امر مهاجرت باید مورد بررسی قرار گیرد. پیشنهاد می کنیم برای بررسی شرایط متناسب با رزومه خود به طور مستقیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.