مهاجرت از طریق استخدام:

ترجیح اول ای بی۱

آیا از ویزای EB1 امریکا مطلعید؟ آیا به دنبال اخذ اقامت امریکا از طریق ویزای EB1 هستید؟ آیا از شرایط اخذ ویزای EB1 آگاهی دارید؟ آیا قصد اخذ اقامت امریکا از طریق ویزای EB1 را دارید؟

کشور ایالات متحده امریکا که به سرزمین فرصت ها معروف می باشد به جذب اساتید و محققین دانشگاهی، مدیران برجسته شرکت های بین المللی، نفرات برجسته ملی و بین المللی در رشته های مختلف نظیر تجارت، هنر، آموزش و ورزش حرفه ای پرداخته تا به رشد علمی و حرفه ای کشور خود بهبود بخشد و ارزش پول وپاسپورت خود را که از معیارهای تمایز بین المللی است، بالا ببرد.
دراین مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با انواع ویزای نوع EB1 که شامل پنج نوع می باشد اشنا نموده و از شرایط اخذ آن سخن به میان آوریم. امید است موسسه حقوقی ملک پور با سالها تجربه در ارائه مشاوره های تخصص در امر حقوق بین الملل، شما را در امر مهاجرت یاری نموده و با عرضه این مقاله گامی در ارتقاء سطح علمی هموطنان عزیز بردارد
برای اقدام جهت این نوع ویزا، شما می باید یک توانایی فوق العاده داشته ویا استاد دانشگاه برتر در سطح پروفسور، محقق برتر ویا مدیر یک شرکت چند ملیتی باشید. هر یک از دسته بندی های کاری، نیازها وشرایط ویژه ای دارد:
توانایی فوق العاده:
توضیحات:
شما می باید اثبا ت نمایید که در زمینه های هنر، علوم، آموزش، تجارت و یا ورزش حرفه ای دارای توانایی های خارق العاده بوده و در مسابقات بین المللی و یا ملی، دسیافته هایی نظیر جوایز ویا مدال را داشته باشند. در این حالت نیاز به پیشنهاد کاری نمی باشد.
طرق اثبات:
می باید حداقل ۳ مورد از موارد زیررا داشته ویا حداقل یک بار دست یافته ای نظیرجایزه اسکار ویا مدال المپیک برنده شده باشید:
شواهدی مبنی بر دریافت جوایز ملی یا بین المللی
شواهدی دال بر عضویت شما در سازمانی که متقاضی دست یافته های برجسته اعضای خود می باشد
شواهدی دال بر انتشار مطالبی درباره شما در رسانه های برتر در زمینه های حرفه ای ویا تجاری
شواهدی مبنی بر این امر که شما به عنوان قاضی ویا داور فعالیت های اشخاصی دیگر برگزیده شده باشید
شواهدی دال بر مشارکت مهم و تاثیر گذار شما در فعالیت های علمی، هنری، ورزشی، اموزشی ویا تجاری
شواهدی دال بر مسئولیت شما در رسانه های برجسته در حیطه مقالات اکادمیک
شواهدی مبنی بر نمایش آثار شما در نمایشگاه های هنری
شواهدی دال بر کارایی و حضور شما با نقش موثر وکلیدی در سازمانهای خاص و برجسته
شواهدی مبین درامد بالا وقابل توجه شما در حیطه فعالیت دیگران
شواهدی دال بر موفقیت های تجارتی شما در زمینه هنرهای نمایشی
اساتید ویا محققین برجسته
توضیحات:
دست یافته های شما می باید در شاخه های اکادمیک اعتبار سنجی شده و مورد تایید قرار گیرند. همچنین می باید حداقل ۳ سال تجربه کاری حرفه ای در زمینه تدریس ویا تحقیق آکادمیک داشته باشید. ورود شما به امریکا می باید به منظور تصدی پست استاد تمامی در تدریس یا تحقیقات در دانشگاه ویا دیگر موسسات آموزش عالی باشد.
طرق اثبات:
در این حالت می باید حداقل ۲ موارد زیر ویا یک افر کاری از یک کارفرمای امریکایی را داشته باشید.
شواهدی دال بر دریافت جوایز برای دست یافته های برجسته
شواهدی دال بر عضویت در سازمانهایی که برای نمایش دست یافته های برجسته خود به حضوراعضایش نیاز دارد
شواهدی دال بر انتشار مطالبی در رسانه های حرفه ای که درخصوص اثار نوشته شده توسط دیگران
شواهدی دال بر شرکت در قضاوت اثار دیگران به عنوان قاضی و یا هیئت منصفه در حیطه های فعالیت یکسان ویا مشابه
شواهدی دال بر مشارکت در تحقیقات اوریجینال اکادمیک ویا علمی حیطه تخصص خود
شواهدی دال بر انتشار مقالات ویا کتب آکادمیک در ژورنال های اکادمیک با چاپ بین المللی در حیطه تخصص شخص
مدیر شرکت چند ملیتی
شما می باید به مدت حداقل ۱ سال از مدت سه ساله قبل از درخواست توسط یک شرکت خارج از ایالات متحده استخدام بوده و برای ادامه ان فعالیت و خدمت رسانی به آن شرکت در امریکا حاضر گردید. کارفرمای شما می باید خارج از ایالات متحده با ظرفیت وتوانایی مدیریتی و اجرایی با کارفرمایی واحد ویا تحت الحمایه بوده باشد
کرفرمای خواهان شما می باید یک کارفرمای امریکایی باشد. وی می باید برای حداقل یک سال تجارت نموده وبا شرکتی که شما را درخارج استخدام می نماید، یکسان بوده، متصل بوده و یا تحت الحمایه آن شرکت باشد. به عبارتی این دو شرکت می باید یک بوده و یا به هم مرتبط باشند.
پروسه درخواست
برای درخواست ویزای EB1، می باید فرم مربوطه را تکمیل و مبلغ ۵۸۰ دلار پرداخت نمایید. در هنگام تکمیل این فرم درنظر داشته باشید تا قسمت ۸، ایتم شماره ۱٫a، محل امضای درخواست کننده را امضاء نمایید.
توانایی خارق العاده: شما می توانید با تکمیل فرم I-140 پروسه درخواست خود را ویا نیروی کار خارجی را آغاز نمایید
محققین ویا پروفسورهای برجسته: کارفرمای شما می باید فرم I-140 را برای جذب نیروی کار خارجی تکمیل نماید
مدیر شرکت چند ملیتی: کارفرمای شما می باید فرم USCIS I-140 را تکمیل نماید.

جمع بندی
در پایان این نکته شایان ذکر است که موسسه حقوقی ملک پور با سالها تجربه در حقوق بین الملل خصوصی و مهاجرت با بهره مندی از وکلا، کارشناسان و مشاورین زبده شما را در امر اخذ ویزای EB1 یاری نموده و شرایط اخذ ویزای EB1 را تشریح و مدارک مورد نیاز ویزای EB1 را معرفی می نماید. امید است این مقاله شما هموطنان عزیز را در اخذ ویزای EB1 یاری نموده و اطلاعات مفیدی را در این باب به شما ارائه نموده باشد

مرتضی گوی ابادی
www.uscis.gov
www.malekpour.ir
www.legalmalekpour.com
www.iranmohajerat.ir

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.