, ,

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار اتریش و اخذ اقامت دائم اتریش با ویزای کار اتریش ، و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار در سال ۲۰۱۸ ، شرایط مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار برای مهندسان ، مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار برای اشخاص با تحصیلات دکترا ، مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار برای اشخاص بدون مدرک تحصیلی ، در این مقاله به بحث گذاشته شده اند ، آیا تمایل به کار و زندگی در یکی از امن ترین نقاط جهان دارید؟ آیا میدانید اتریش مقصد بسیاری از افراد متخصص و اندیشمند میباشد؟ آیا از چگونگی اخذ ویزای  اتریش اطلاعاتی دارید؟ آیا میدانید پس از گذشت چند سال از کار در اتریش و پرداخت درست مالیات میتوانید به اخذ اقامت کشور اتریش نائل آیید؟ اگر مایلید در مورد کار در اتریش و چگونگی اخذ اقامت از طریق کار در اتریش اطلاعات صحیح و جامعی کسب کنید در این مقاله با موسسه حقوقی ملک پور همراه باشید. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از ۱۰ سال خدمت صادقانه مفتخر است شما عزیزان را تا رسیدن به کشور مقصد و حتی پس از آن همراهی نماید. موسسه حقوقی ملک پور با تیمی حرفه ای و اخلاق مدار از مدیران، مشاوران و وکلای زبده در سرتاسر جهان بصورت کاملا رایگان پاسخگوی سوالات شما عزیزان در باب روش های مهاجرت به اتریش و اخذ ویزای کار اتریش به صورت تلفنی میباشد. در این مقاله با موضوع مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار با موسسه حقوقی ملک پور همراه باشید.

فایل تصویری آقای ملک پور (دانشجوی دکترا دانشگاه ملی وین) در باب ویزای کاری اتریش

video مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار
video مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار

تصویر ویزا و کارت قرمز سفید قرمز یکی از موکلین عزیز ما ،همراه با صدای پر مهر ایشون در مورد تیم ام آی ای و پروسه انجام کار

video مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار
audio مهاجرت به اتریش از طریق ویزای کار

بر اساس آخرین آمار سایت worldometers حدود ۸ میلیون و پانصد و نود و هفت هزار نفر و تقریبا ۱۱/۰ درصد جمعیت جهان است. مساحت اتریش ۸۳۸۷۸ کیلومترمربع بوده و ۶۶درصد جمعیت آن شهرنشین هستند. متوسط سن اتریشی ها ۴۳ سال و نیم و امید به زندگی در این کشور حدود ۸۲ سال میباشد. اتریش به مهد تمدن، معماری و موسیقی جهان شهرت دارد. اتریش کشوری سرسبز بوده و با توجه به وجود رشته کوه های آلپ در بخش زیادی از این کشور از نظر آب و هوایی در زمستان تقریبا سرد و در تابستان تقریبا معتدل بوده که گاهی با بارندگی همراه است. اتریش در سال ۱۹۹۵ عضو اتحادیه اروپا و بخشی از منطقه اقتصادی اروپا شده است. زبان رسمی کشور اتریش آلمانی و واحد پولی آن یورو است.

اتریش کشوری قانونمند بوده و برای افراد صاحب تخصص و حرفه ای ارزش ویژه ای قائل است و به همین سبب یافتن کار مناسب برای افراد با حداقل مدرک کارشناسی کاریست میسر. بصورتیکه حدود ۱۴درصد جمعیت اتریش را شهروندان خارجی تشکیل می دهند و نرخ بیکاری در اتریش حدود ۵ درصد است.

انواع سیستم های اقامتی در سیستم حقوقی اتریش عبارتند از:

  • اجازه اقامت (اقامت موقت و محدود)
  • کارت قرمز-سفید-قرمز (اسکان موقت با دسترسی محدود به بازار کار)
  • کارت قرمز-سفید-قرمز پلاس (اسکان موقت با دسترسی نامحدود به بازار کار)
  • کارت آبی اتحادیه اروپا (اسکان موقت با دسترسی محدود به بازار کار)
  • اجازه اسکان (اسکان موقت با دسترسی محدود به بازار کار)
  • اجازه اسکان – به استثنای اشتغال (اسکان موقت بدون دسترسی به بازار کار)
  • اجازه اسکان – وابستگان (اسکان موقت بدون دسترسی به بازار کار)
  • اعضای خانواده (اسکان موقت با دسترسی نامحدود به بازار کار)
  • اقامت دائم EG (اسکان نامحدود با دسترسی نامحدود به بازار کار)
  • اقامت دائم – اعضای خانواده (اسکان نامحدود با دسترسی نامحدود به بازار کار)

طبق قوانین حاکم بر قانون کار اتحادیه اروپا، کارفرمایان موظفند فرصت شغلی خود را ابتدا در کشور خودشان به مدت سه ماه آگهی نمایند. اگر از تبعه کشور اتریش کسی شرایط احراز شغل مربوطه را نداشت، آگهی فرصت شغلی مربوطه در اتحادیه اروپا برای ساکنین کل اتحادیه منتشر میگردد. پس از گذشت سه ماه دیگر اگر شخص مناسبی برای فرصت شغلی مدنظر مراجعه ننماید تبعه سایر کشورها میتوانند برای آن فرصت شغلی اقدام نمایند. بنابراین، این پروسه زمانبر بوده و ریسک بالایی دارد.

کارت قرمز-سفید-قرمز (اسکان موقت با دسترسی محدود به بازار )

یکی از سهل الوصول ترین روش های اقدام برای اخذ اقامت دائم اتریش اقدام از طریق ویزای جستجوی کار میباشد. در این روش که موسسه حقوقی ملک پور به شما پیشنهاد مینماید امتیازات متقاضی بررسی گردیده و در صورتیکه متقاضی به ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز دست یابد میتواند برای ویزای جستجوی کار اتریش اقدام نماید.

سیسستم کارت قرمز-سفید-قرمز برای مهاجرت ملت کشورهاهی جهان سوم ترکیبی از امتیازات از جمله تحصیلات، تخصص، تجربه، سن، مهارت زبان و … را در نظر گرفته است و در پنج سطح برای متقاضیان دریافت ویزای کار امکانپذیر است.

گروه اول – Very highly qualified workers

شهروندان کشورهای جهان سوم با صلاحیت بالا که میتوانند ویزای شش ماهه برای جستجوی کار دریافت نمایند و بهید حداقل ۷۰ امتیاز از حوزه های زیر کسب کنند.

حوزه های قابلیت های شخص با صلاحیت های بالا امتیازات
صلاحیت ها و مهارتهای ویژه حداکثر امتیاز مجاز :۴۰ امتیاز
تحصیلات دانشگاهی در مقطع کارشناسی(۴ ساله) ۲۰
تحصیلات در ریاضیات، اطلاعات، علوم طبیعی یا فناوری ۳۰
دکتری یا پست دکتری ۴۰
درآمد سالیانه مورد تائید

·         ۵۰ تا ۶۰ هزار یورو

·         ۶۰ تا ۷۰ هزار یورو

·         بیش از ۷۰ هزار یورو

 

۲۰

۲۵

۳۰

فعالیتهای پژوهشی و نوآوری(اختراعات و انتشارات) ۲۰
جوایز ۲۰
سوابق کاری حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰ امتیاز
سابقه کاری به ازای هرسال ۲
۶ ماه سابقه کار در اتریش ۱۰
مهارت زبان حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰ امتیاز
آلمانی یا انگلیسی مقدماتی(در سطح A1) ۵
آلمانی یا انگلیسی مقدماتی(در سطح A2) ۱۰
سن حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰ امتیاز
تا ۳۵ سال ۲۰
تا ۴۰ سال ۱۵
تا ۴۵ سال ۱۰
تحصیلات در اتریش حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰ امتیاز
دیپلم ۵
کارشناسی و کارشناسی ارشد ۱۰
جمع حداکثر امتیازات مجاز ۱۰۰
حداقل امتیاز مورد نیاز ۷۰

 

گروه دوم- Skilled workers in shortage occupations

شهروندان کشورهای جهان سوم که فرصتهای شغلیشان در لیست نیازمندیهای اعلام شده اداره کار باشد با شرایط ذیل میتوانند ویزای ۱۲ ماهه بگیرند.

قادر باشند آموزشهای ارائه شده در شغل مورد نظر را با موفقیت به پایان برسانند

پیشنهاد کاری دریافت کنند که حداقل حقوق قانون کار اتریش را بپردازد.

کسانی که حداقل ۵۰ امتیاز از جدول زیر کسب نمایند:

حوزه های قابلیت های کارگران ماهر امتیازات
صلاحیت ها و مهارتهای ویژه حداکثر امتیاز مجاز :۳۰ امتیاز
تکمیل آموزشهای مرتبط با شغل موردتقاضا ۲۰
صلاحیت عمومی برای پذیرش در یک دانشگاه ۲۵
تکمیل یک دوره حداقل سه ساله در یک موسسه آموزش عالی ۳۰
سوابق کاری بر اساس صلاحیت حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰ امتیاز
سابقه کاری به ازای هرسال ۲
سابقه کار در اتریش به ازای هر سال ۴
مهارت زبان حداکثر امتیاز مجاز: ۱۵ امتیاز
آلمانی (در سطح A1) یا انگلیسی در سطح B1 ۱۰
آلمانی (در سطح A2) یا انگلیسی در سطح B2 ۱۵
سن حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰ امتیاز
تا ۳۰ سال ۲۰
تا ۴۰ سال ۱۵
جمع حداکثر امتیازات مجاز ۷۵
حداقل امتیاز مورد نیاز ۵۰

 

گروه سوم- سایر کارگران کلیدی

شهروندان کشورهای جهان سوم که کارگران کلیدی نامیده میشوند برای دریافت ویزای ۱۲ ماهه باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • کارگرانی که در اینده حداقل درآمد زیر را داشته باشند:
  • کارگران کلیدی بالای ۳۰ سال با حداقل درآمد ۲۹۸۸ یورو در ماه
  • کارگران کلیدی کمتر از ۳۰ سال با حداقل درامد ماهیانه ۲۴۹۰ یورو
  • همزمان بعنوان کارجو در AMS ثبت نام نکرده باشند.
  • کارگران کلیدی که حداقل ۵۰ امتیاز از جدول زیر کسب نمایند:
حوزه های قابلیت های کارگران کلیدی امتیازات
صلاحیت ها حداکثر امتیاز مجاز :۳۰ امتیاز
تکمیل آموزشهای مرتبط با شغل موردتقاضا ۲۰
صلاحیت عمومی برای پذیرش در یک دانشگاه ۲۵
تکمیل یک دوره حداقل سه ساله در یک موسسه آموزش عالی ۳۰
سوابق کاری بر اساس صلاحیت حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰ امتیاز
سابقه کاری به ازای هرسال ۲
سابقه کار در اتریش به ازای هر سال ۴
مهارت زبان حداکثر امتیاز مجاز: ۱۵ امتیاز
آلمانی (در سطح A1) یا انگلیسی در سطح B1 ۱۰
آلمانی (در سطح A2) یا انگلیسی در سطح B2 ۱۵
سن حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰ امتیاز
تا ۳۰ سال ۲۰
تا ۴۰ سال ۱۵
جمع حداکثر امتیازات مجاز ۷۵
امتیاز اضافی برای ورزشکاران و مربیان ورزشهای حرفه ای ۲۰
حداقل امتیاز مورد نیاز ۵۰

 

 

گروه چهارم- دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاههای اتریش

روش دیگر مهاجرت به اتریش از طریق ویزای تحصیلی و کار پاره وقت میباشد. دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مجازند ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنند و درآمدشان حدود ساعتی ۸ تا ۱۰ یورو میباشد. دانشجویان مقطع دکتری میتوانند با ۳۰ ساعت کار در هفته درآمدی حدود ۲۰۰۰ یورو در ماه داشته باشند. دانشجویان خارجی دانشگاه های اتریش میتوانند پس از فراغت از تحصیل به مدت شش ماه به جستجوی کار پرداخته و پس از اشتغال و پرداخت ۴ سال مالیات نائل به دریافت اقامت دائم اتریش شوند.

گروه پنجم- خویش فرمایان

شهروندان کشورهای جهان سومی که بتوانند مزایای اقتصادی کلان در اتریش ایجاد نمایند.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری اتریش

  • پاسپورت و شناسنامه
  • فرم در خواست که باید تکمیل گردد
  • عکس متقاضی
  • کپی بلیط و رزورو هتل
  • ریز پرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بلنک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • سند ملکی
  • مدرک زبان
  • گواهی عدم سوء پیشینه

در مقاله فوق به بررسی راههای اخذ ویزای کار اتریش پرداختیم. راههای مختلف دریافت کارت قرمز-سفید-قرمز اتریش و یکی از بهترین روش های مهاجرت به اتریش و کار در اتریش بررسی گردید و به این نتیجه رسیدیم که با صرف زمان و کسب اطلاعات درست از موسسات قانونی میتوان به ساده ترین روش اقامت کشور اتریش را اخذ کرد.  همانطور که ملاحظه فرمودید مشاوران و وکلای کارکشته موسسه حقوقی ملک پور با دقت نظر به بررسی به روز روندهای تغییرات قوانین کاری و مهاجرتی کشور اتریش و سایر کشورها می پردازند و همواره آخرین تغییرات قانونی ملی، بین المللی و جهانی را رصد مینمایند تا بتوانند دقیق ترین و صحیح ترین مشاوره را خدمت شما هم میهن گرامی ارائه نمایند. امید است با اتکاء به پروردگار متعال و همت تیم مشاورین موسسه حقوقی ملک پور در راه خیر و سعادت گام بردارید. در صورت نیاز به مشاوره ی کاملتر در باب روش های مهاجرت به اتریش و کار در اتریش و اخذ اقامت اتریش میتوانید با دفتر وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۰ نظرات, میانگین: ۴.۹۰ از طریق ۵)
Loading...
3 پاسخ ها
  1. مشاور حقوقی می گوید:

    از طرح سوال حقوقی شما دوست عزیز خیلی سپاس گزاریم لطف فرمودید و ما را قابل دانستید پاسخ سوال شما به سه طریق ممکن است منتشر گردد
    ۱-از طریق کانال تلگرام و به صورت فایل صوتی
    https://t.me/joinchat/AAAAADuuKeznpNM7t6fyVQ
    ۲-در بخش فایل صوتی وبسایت ما
    https://goo.gl/YSG82A
    ۳-از طریق متن نوشتاری و در همین جا

    باز هم از اینکه ما را برای مشاوره انتخاب نموده اید سپاس گزاریم

  2. مشاور حقوقی می گوید:

    سلام خدمت شما و تمام همکاران محترمتون،خدا قوت. ببخشید سوالی دارم: من اسماعیل میری، لیسانس برق فنی کاردانی برق صنعتی و کارشناسی مخابرات از دانشگاه دولتی دارم و تا ۱ ماه به عید ۹۷ هم سربازم و تموم میشه. زبان خارجی انگلیسی متوسط ولی آلمانی مبتدی هستم. وضعیت اقتصادی متوسط. بیشتر فنی کار هستم تو بحث برق کاملا حرفه ای برق ساختمان و صنعتی و اتوماسیون صنعتی و هوشمند سازی. یک مهندس متخصص فنی کار هستم. برای ویزای کار خواستم اقدام کنم در کشور اتریش یا آلمان و ۴۰ تا ۵۰ میلیون هم دارم واسه درخواست ویزا، و اینکه واسه مانندهای مثل من کار هست میتونیم موفق بشیم سختی کار رو میتونم تحمل کنم ولی نتیجه کار هست که خستگی دَر میکنِ. لطفا کامل راهنماییم کنید و بگید از کی باید دنبال کارام بیفتم و اخرین سوال که آیا المان واسه سِن و رشته من مناسب ترِ یا اتریش؟ ممنونم از صبر و شکیبای جناب عالی… (یا حسین).

  3. مشاور حقوقی می گوید:

    سلام خسته نباشید.ممنون از وبسایت خیلی خوبتون.جناب ملکپور بنده ۲۸ سال سن دارم،دارای مدرک لیسانس متالورژی از ایران و فوق دیپلم مدیریت هتلداری از کشور ترکیه (تحت نظر کشور آمریکا)،دارای مدرک تومر زبان ترکی استانبولی،مدرک ایلس ۵٫۵ و مسلط به زبان فرانسه(در حد متوسط)، ۵ ماه تجربه کاری در یکی از بهترین هتلهای شهر انتالیا به عنوان کاراموز…همونطور که در یکی از پیامهای صوتی شما استاد بزرگوار شنیدم،تصمیم دارم برای ویزای کار کشور کانادا اقدام کنم، و در حین داشتن اجازه کار و داشتن شغل در رشته مدیریت هتلداری ادامه تحصیل بدم.ولی از طرفی رایگان بودن دانشگاههای کشور اتریش و نزدیک بودن این کشور به خانوادم من را دچار تردید کرده….سوال اولم اینست که آیا با رزومه ای که من دارم موفق به گرفتن ویزای کار در اتریش یا کانادا میشم؟و اینکه در مورد رشته های هتلداری و مدیریت کدامیک از این دو کشور راحتتر امکان گرفتن ویزای کار دارم؟متشکرم

نظرات بسته است