مشاوره مهاجرتی رایگان

مشاوره مهاجرتی رایگان را با موسسه حقوقی ملک­پور می­توان تجربه کرد. بسیار مفتخریم که اعلام کنیم موسسه حقوقی ملک­پور به‌عنوان بزرگترین موسسه حقوقی خاورمیانه شرایط دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان را برای شما همراهان عزیز و متقاضیان اقامت در خارج از کشور فراهم کرده است. با توجه به لطف بسیار زیاد شما عزیزان به موسسه حقوقی ملک­پور جهت انجام امور مهاجرتی، گزارش شده است که در بعضی از ساعات کاری ارتباط با موسسه حقوقی ملک­پور به راحتی صورت نپذیرفته و امر مشاوره مهاجرتی رایگان با تاخیراتی صورت گرفته است و  این موضوع به دلیل حجم بالای تماس­ها و سابقه طولانی موسسه در امر مهاجرت است. به همین دلیل مدیریت موسسه برای سهولت در انجام کار مشاوره علاوه بر تیم اصلی از هفتاد مشاور نیز کمک می­گیرد، اما این تعداد از مشاوران نیز پاسخگوی نیاز شما دوستان عزیز نیست. از این رو به مناسب تولد مدیر و بنیانگذار موسسه حقوقی ملک پور، امیرمحمد ملک­پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) و تحت نظارت تیم طراحی مستقر در اتریش راهی جدید و سریع­ برای دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان فراهم شده است.

فایل تصویری آقای ملک پور (دانشجوی دکترا رشته حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش) در باب روش های تماس با ما

video مشاوره مهاجرتی رایگان

روش جدید و سریع برای دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان

مشاوره مهاجرتی رایگان موسسه حقوقی ملک­پور به آسانی امکانپذیر میباشد. موسسه حقوقی ملک­پور به عنوان پیشگام این امر اعلام می­دارد که سروران گرامی با توجه به قطعی تماس صوتی تلگرام در ایران می­توانند در پیام­رسان واتس اپ برای ارتباط با موسسه حقوقی ملک­پور و دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان اقدام کنند.  روند انجام کار به این صورت می­باشد که در پیام­رسان واتس اپ یک صفحه برای شما ارتباط با موسسه فراهم شده است و شما می­توانید در ساعات اداری به آن صفحه مراجعه کرده و اطلاعات تماس خود را در آن وارد کنید، از این طریق مشاوران موسسه ظرف مدت حداکثر 15 دقیقه با شما از طریق واتس­اپ یا خط عادی تماس گرفته و به صورت رایگان پاسخگوی سوالات مهاجرتی شما هستند و شما را از خدمت مشاوره مهاجرتی رایگان بهرمند می­سازند.

این پانزده دقیقه به نحوی تنظیم شده است که شما عزیزان تا زمان تماس از طرف موسسه هم به صورت رایگان مشاوره می­بینید، در این زمان یک فایل ویدئویی از آقای ملک­پور (دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) که در مشاوره­های هزینه­ بر ایشان ارائه می­شود به صورت رایگان برای شما پخش می­شود و این موضوع یکی از نکات بارز این پروژه در دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان می­باشد.

ارتباط با موسسه حقوقی ملک­پور از طریق این صفحه هیچگاه بدون پاسخ نخواهد ماند، اگر به هر دلیلی بعد از اتمام پانزده دقیقه تماسی از طرف موسسه با شما برقرار نشد که این موضوع بسیار بعید است، صفحه دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان به‌گونه‌ای طراحی شده است که بعد از 15 دقیقه به مشاوران اخطار می­دهد که شخصی در سیستم در انتظار است و مورد مشاوره مهاجرتی رایگان قرار نگرفته است، بعد از این اخطار سریعا با شما تماس حاصل می­گردد و بنابراین نگرانی عدم دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان برای شما سروران گرامی برطرف می­شود.

و اما نقطه اوج این روش دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان این است، ممکن است آقای ملک­پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) نیز با شما سروران عزیز چند دقیقه مکالمه داشته باشند و شما را از مشاوره­ های ارزشمند خود بهر­مند سازند.

موسسه حقوقی ملک­پور همیشه از انرژی مثبت و محبت بی­پایان شما عزیزان کمال تشکر را داشته و تمام تلاش خود را برای سهولت در انجام امور مهاجرتی شما بکار می­گیرد.

امیدواریم که این راه ارتباط با موسسه حقوقی ملک­پور  و دریافت مشاوره مهاجرتی رایگان با توجه به ایام عید غدیر و استعانت از نام بزرگ حضرت علی (ع) موجب سهولت خدمت­ رسانی ما به شما عزیزان گردد و بخش کوچکی از پاسخ ما به لطف بی­انتهای شما همراهان عزیز باشد.

36 پاسخ
  1. behzad گفته:

    سلام من بهزاد هستم لیسانس مهندسی جوشکاری دارم با معدل 14/9 و 29 سال سن دارم و 3 سال سابقه کار در شرکت ملی حفاری دارم ولی مرتبط به رشتم تحصیلیم نیست حالا از کار بیکار شدم و به فکر مهاجرت افتادم و میخوام زندگی و کارم رو در یک کشور دیگه ادامه بدم میخواستم دوستان بهم کمک بکنید ببینم برای کار می تونم برای کدوم کشور درخواست بدم البته اگر این کشور انگلیسی زبان باشه بهتر هستش یادم رفت بگم من زبانم ضعیف هستش ولی در حال تقویتش هستم.

    پاسخ
    • elnaz qanavati گفته:

      میزان سرمایه شماهم مهم است اما شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره ۰۲۱٫۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل فرمایید

      پاسخ
  2. حسن گفته:

    سلام
    من 44 ساله با مدرک ارشد روانشناسی و ایلتس 6 به همراه 12 سال سابقه کار مرتبط هستم . ایا امکان ادامه تحصیل در کشورهای اسکاندیناوی را دارم ؟

    پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      با سلام
      با توجه به شرایط سنی تان شانس شما برای دریافت ویزای تحصیلی اکثر کشور ها پایین است. تنها برای دو کشور هلند و دانمارک می توانید اقدام نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ی 49196000-021 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. نفيسه محبي نژاد گفته:

    سلام خسته نباشيد
    ٣٣سال سن دارم مدرك پيش دانشگاهي تجربي و مدرك فني حرفه ايي خياطي و مدرك فشن تيف استراليا كه ايران دوره گذروندم و مدرك مدو فشن از جهاددانشگاهي شهيد بهشتي
    آيا امكان مهاجرت تحصيلي يا كار در اروپا را ميتونم داشته باشم؟؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. لیلا گفته:

    سلام وقتتون بخیر

    واسه کشور کانادا امکان دریافت فول فاند یا فاند واسه دکترا یا فوق لیسانس وجود داره؟ و اینکه در صورت فاند گرفتن باز هم ۲۰ ساعت کار در هفته مجازه؟ و سوال آخر، ایا حقوقی که از دانشگاه به عنوان فاند میدن مالیات داره و میشه از همون موقع دوره تکس دادن رو شروع کرد و به pr رسید؟

    ممنون از وقتتون

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب. بزرگوار سوالات شما بسیار مهم و تخصصی میباشد و اینگونه پرونده ها به دلیل مسائل حساس حقوقی می بایست با راهنمایی وکیل متخصص در این امر مشاوره و راهنمایی گردد. پیشنهاد میکنیم جهت اخذ مشاوره در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. Aisan گفته:

    با سلام و عرض ادب , اینجانب 30 سالمه مدرک فوق دیپلم حسابداری و لیسانس کامپیوتر سخت افزار دارم . 10 سال سابقه کار در زمینه کامپیوتر و شبکه
    برای اقامت دایم با توجه به شرایط من کدام کشور مناسب هست؟

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی. شما می توانید از طریق تحصیل، کار یا سرمایه گذاری اقدام فرمایید و ما نیز باید شرایط جزیی تر شما را بدانیم تا بتوانیم راهنمایی صحیحی داشته باشیم. پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. ندا گفته:

    سلام خدا قوت
    بنده 27 ساله هستم و دارای مدرک کارشناسی رشته مهندسی پزشکی از دانشگاه امیرکبیر تهران هستم و در حال حاضر 6 ماه است که مشغول به کار دولتی می باشم بصورت پیمانکاری. همسرم کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد رشته مهندسی شیمی خوندن و الان مشغول به کار آزاد هست و سابقه کار یک سالهمرتبط با رشته اش دارد. هر دو درحال مطالعه جهت ازمون ایلتس هستیم. با این شرایط خواهشمندم مناسب ترین کشور و همچنین بهترین راه مهاجرت برای ما را معرفی کنید. با توجه به ابن که ما اصرار داریم هزینه کمتری صرف کنیم و تمایل بیشتری به مهاجرت کاری داریم. از پاسخگویی شما ممنونم

    پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      با سلام دوست بزرگوار طرق قانونی به شش دسته تقسیم میشوند سرمایه گذاری – ثبت شرکت – ازدواج با تبعه خارجی – ویزای کاری – تولد فرزند – ویزای تحصیلی.
      برای ویزای کار شما می بایست حداقل سه سال سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی تان ارائه دهید. شما باید بفرمایید از کدام یک از این روشها میخواهید اقدام فرمایید و شرایط جزیی تر شما را بدانیم تا بتوانیم راهنمایی صحیحی داشته باشیم. پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  7. Ardalan گفته:

    با سلام و احترام
    بنده ۳۲ سالمه.متاهل هستم و فرزندی ندارم.حدود ۹ سال هست که در زمینه IT به صورت تخصصی کار و دوره های تخصصی رو گذرونده ام و در یک دیتا سنتر مشغول به کارم.آیا من شرایط مهاجرت و دریافت ویزای کار رو برای کشور بلژیک دارم؟
    با سپاس.

    پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  8. حسین بازیار گفته:

    سلام وعرض ادب
    من ۲۸ سالمه کار فنی جوشکاری با برق و co2 انجام میدم
    عملی کار کردم و یاد گرفتم هیچ مدرکی ندارم ولی در شرکت های بزرگی در شیراز کار کردم تمام تست جوش های که لازم بوده ازم گرفتن وقبول شدم آیا میتونم از طریق کاریابی شما کار جوشکاری در امارت پیدا کنم و مشغول بشم .ممنونم از وقتی که میزارید

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور امارات در ابتدا باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید جهت ورود برای این نوع ویزا اقدام نمایید و برای گرفتن پیشنهاد شغلی نیز باید روند قانونی آن توسط کارفرمای مورد نظر طی شود. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  9. رضا گفته:

    با سلام خدمت شما عزیزان …بنده ۳۴ساله وهمسر بنده ۳۲ ساله هستند میخوام بدونم برای گرفتن کدوم ویزا برای کشور کانادا اقدام کنیم ایا ویزای تحصیلی بهمون میدن ممنون از زحماتتون

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب. دوست گرامی باید اطلاعات جزیی تری از جمله مدرک تحصیلی شما و همسرتان، میزان تحصیلات و …… جهت امر مهاجرت داشته باشیم تا بتوان راهنمایی دقیق تری انجام داد که کدامیک از روشهای تحصیل، کار و یا سرمایه گذاری برای شما مناسب تر می باشد. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  10. احسان آقا گفته:

    سلام خسته نباشید دوست عزیز.
    میخواستم بدونم اگه بخوام ویزای کاری واسه آلمان بگیرم باید کار خاصی یاد داشته باشم یا اینکه کسی داشته باشم اونجاواسم کارجور کنه بسه؟!

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      عرض ادب و احترام. دوست عزیز باید خودتان برای اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان اقدام فرمایید. در این راستا شما باید حداقل مدرک لیسانس و مطابق با رشته تحصیلی خود سابقه کار حداقل سه سال داشته باشید و همچنین مدرک زبان آلمانی تا بتوانید اقدام نمایید. همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتر بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  11. فرهاد اکبری گفته:

    سلام وقتتان بخیر. من حدود 35 سالمه و مدرک تحصیلیم هم لیسانس معماری هستش و چند سال هم سابقه کار دارم در اداره. برای کار در عمان شنیده بودم الان هم میخوام بدونم شرایط لازم مش برا من که گذرنامه هم دارم چیه.

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما برای ویزای کار بهتر است که job offer یعنی دعوت نامه کاری داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزاها اقدام نمایید در غیر اینصورت شانسی نخواهید داشت. با توجه به اینکه شرایط شما خوب هست، پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و بررسی روشهای مهاجرت با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  12. فانی گفته:

    سلام، وقت بخیر.
    من حدود دو هفته در تلاش هستم با شرکت شما برای مشاوره تماس بگیرم اما هیچ جوابی دریافت نکردم. گاهی به خاطر شلوغی خطوط و گاهی بی پاسخ ماندن تماس هام. می خواستم بپرسم چطور می توانم تماس برقرار کنم؟ اگر حضوری هم امکان دارد می توانم برای مشاوره بیایم؟

    پاسخ
  13. هنگامه درتاج گفته:

    سلام وقت بخیر ،من ۲۹ ساله هستم و مدرک لیسانس نرم افزار دارم ،گپ تحصیلی ۵ ۶ ساله دارم ،میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم در رابطه با گرفتن ویزای تحصیلی برای هلند ،و اینکه امکان تحصیل رایگان در این کشور با این شرایط بنده وجود داره یا خیر ؛و اینکه حداقل هزینه برای گرفتن این ویزا چقدر هست ،یک دنیا سپاس

    پاسخ
    • ghazaleh salehi گفته:

      با سلام
      بله شما می توانید برای ویزای تحصیلی هلند اقدام نمایید و گپ تحصیلی تان مشکلی پیش نخواهد آمد. در مورد هزینه ها می توانید با شماره ی 49196000-021 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  14. m گفته:

    سلام دکتر عزیز
    من به دفتر همکار شما در سعادت آباد مراجعه کردم و برای ویزای جستجوی کار آلمان تائیدیه رو به من دادن فقط یک نگرانی دارم که توی این مدت نتونم مدرک زبان آلمانی رو آماده کنم چون هم زمان برای آیلتس هم دارم میخونم و تاریخ آزمون من هم نزدیکه بین دو راهی موندم که زبان آلمانی رو شروع کنم یا به مدرک آیلتس اکتفا کنم و زمان رو از دست ندم

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با عرض سلام و احترام. بزرگوار در صورتی که قصد اقدام برای ویزای جست و جوی کار آلمان را دارید به مدرک زبان آلمانی B1 حتماً نیاز خواهید داشت و گرفتن مدرک آیلتس شما را در این مسیر کمک نخواهد کرد.

      پاسخ
  15. مومن پور محمد گفته:

    درود بر شما ؛بنده کارمند؛و دارای یک فرزند هستم ؛اونطور که متوجه شدم هزینه تحصیل دانشگاه آلمان و سوئد تقریبا رایگانه؛می خواستم از این طریق اقدام کنم ؛سوالم این بود که میشه تو آلمان یا سوئد هم کار کرد و هم درس خوند و هم یه مقدار پول برای ایران بفرستم ؛اگر نه شما پیشنهاد بهتری دارید؛لطفا راهنماییم کنید.ممنونم

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با عرض سلام و احترام. دوست عزیز در زمان تحصیل شما به صورت پاره وقت اجازۀ کار خواهد داشت. همچنین باید اطلاعات جزیی تری از جمله سابقه کار و میزان سرمایه شما و ….. جهت امر مهاجرت داشته باشیم تا بتوان راهنمایی دقیق تری انجام داد که کدام کشور و کدام روش برای شما مناسب تر می باشد. پیشنهاد میکنیم جهت بررسی شرایط با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  16. ناهید گفته:

    سلام دکتر عزیز و پرانرژی وقت شما بخیر
    اول بابت تمام انرژی مثبت که به همه القا میکنید تشکر ویژه دارم.
    خدمت شما عرض شود که بنده دوماه پیش زمانی که برای کاریابی از طریق job offer پیام شما را در تلگرام مشاهده کردم جهت وقت اسکایپ اقدام کردم و ۵۰۰ یورو پرداخت کردم که تاریخ مصاحبه بنده در تاریخ ۲۷ شهریور ثبت شد.متاسفانه طی این مدت متاسفانه سرمایه اولیه خود را برای کاری از دست دادم و این امر باعث نگرانی بنده شده و ازین جهت خدمت شما پیام دادم که با توجه به اینکه حدود ۱۳ روز تا وقت مصاحبه من باقی هست آیا امکان انصراف از وقت مشاوره هست انشالله؟آیا جایگزینی پیدا میشود؟
    متاسفانه دغدغه نداشتن سرمایه اولیه باعث توقف دوره زبانی بنده هم شده یعنی در حال حاضر تصور میکنم با توجه به زمان باقی مانده توانایی گذروندن این دوره را نیز نخواهم داشت؟
    ممنون میشوم پیگیری کنید.

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  17. م زارع گفته:

    با عرض سلام خدمت شما ببخشید من تمامی مقاله های اقامت را خوانده ام من نه دانشجو هستم نه سرمایه کلان و نه تخصص کاری دارم حال به نظر شما من از چه راهی دیگر میتوانم مهاجرت کنم به اروپا خواهش میکنم راهنمایی کنید من و همسرم دیپلمه هستیم و یه دختر ۱۱ ساله داریم. آیا میشود با ویزای شینگن و توریستی این کار را کرد . فامیل همسرم و برادر خودم در آلمان هستند .

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.