مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین

مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین

مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین برای مهاجرت به چین 2018 از جمله مهاجرت کاری به چین پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای کار چین چگونه است ؟ مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین چیست ؟ از مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین و شرایط کار در چین چیزی می دانید ؟

اگر می خواهید در رابطه با کار در چین و مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین اطلاعات کاملی را دریافت نمایید این مقاله را تا پایان مطالعه نمایید .

یکی از شرایط و ملزمات اولیه مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین این است که  یک موسسه یا شرکت و یا یک کارفرما وجود داشته باشددر صورت وجود شرایط و ملزمات مشخصی ویزای کار چین برای اخد اقامت به متقاضیان این مهم اعطا می شود در صورت اخذ اقامت بر مبنای ویزای کار اعضای خانواده آن کارمند خارجی  نیز باید برای اخذ اقامت از ویزای S1 و S2 استفاده کنند و باید دعوتنامهای همراه ویزای کار Z ارسال کرده و بتواند روابط خانوادگی موجود را اثبات کنید به عنوان نمونه مدارکی مانند گواهی تولد فرزند و یا گواهی ازدواج را ارائه دهید. ویزای کاری چین Z به مدت زمان ۳۰ روز پس از ورود صادر میشود و در این صورت کارفرما اجازه اقامت برای مدت زمان مشخصی که مدت زمان آن از شروع قرارداد است و حداقل ۹۰ روز و حداکثر برای ۵ سال اعتبار دارد. ویزای کاری چین Z (که در حال حاضر ویزای اجازه اقامت نیز نامیده میشود.) که برای یک فرد خارجی متقاضی کار، که دارای عملکرد تجاری و یا مبادلات دانشگاهی است صورت میگیرد.برای کسب اقامت از طریق ویزای کار چین باید مراحل مشخصی طی گردد و همچنین مدارک مشخصی نیز تهیه گردد که اطلاع از تمامی این شرایط مشکل می باشد لذا موسسه حقوقی مهاجرتی جناب آقای ملک پور آماده راهنمایی و ارائه مشاوره در این زمینه می باشد .

مراحل و مدارک مورد نیاز برای کسب اقامت چین از طریق ویزای کار :

برای اخذ اقامت چین از طریق ویزای کار باید مراحلی راطی نمود که عبارت اند از:

مرحله اول :

-در ابتدا شرکتی که خواستار استخدام نیروی خارجی است مطابق با برنامه اداری برای استخدام نیروهای خارجی در چین (LaobufaP{1996}no;29) باید به مرکز اداری مرتبط برای استخدام نیروهای خارجی در جمهوری خلق چین مراجعه نمایند .

مرحله دوم :

-در مرحله بعدی پس از انکه کارفرما موفق به اخذ مجوز مربوطه شد ،کارمند خارجی باید به سفارت چین در کشور خور مراجعه نموده و درخواست ویزای Z  نماید .ویزای کاری Z  تنها ویزایی ایست مه به موجب آن متقاضی می تواند به عنوان کار برای مدت محدودی وارد کشور چین شود .

مرحله سوم :

-پس از ورود به چین کارمند خارجی باید به  مرکز بازرسی و ورود و خروج و مرکز قرنطینه برای انجام معاینات پزشکی مراجعه نماید .

مرحله چهارم:

-پس از آنکه کارمند گواهی سلامت را به دست اورد کارفرما باید به مرکز اداری مربوطه برای استخدام خارجی ها برای درخواست مجوز کار اقدام نماید .

مرحله پنجم :

-پس از صدور مجوز کار ،کارمند باید به اداره ورود و خروج و اداره امنیت عمومی محلی برای درخواست مجوز اقامت خود مراجعه نماید .

برای طی تمامی مراحل مذکور متقاضی باید مدارکی را نیز تهیه نماید که در هر مرحله از این قرارند :

الف -مدارک مورد نیاز برای کسب گواهی کار شرکت :

۱-فرم درخواست اشتغال اتباع خارجی در چین

۲-رزومه کاری کارمند (به زبان چینی و مهر شده )

۳-گواهی سابقه کار کارکنان

۴-گزارشی از دلایل استخدام

۵-اثبات قابلیت و صلاحیت کارمند

۶-مدرک تحصیلی کارمند

۷-دیگر مدارک و اسناد قانونی لازم توسط مقامات مرتبط ( همانند مجوز کسب و کار )

 

ب-مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای Z  از سوی کارمند خارجی :

۱-فرم تکمیل شده درخواست ویزا

۲-گذرنامه معتبر

۳-دعوت نامه از کارفرما

۴-مجوز کار

ج-مدارک مورد نیاز یرای درخواست مجوز کار :

۱-کپی از فرم ثبت نام استخدام کارکنان خارجی در چین (۲(X

۲-کپی از مجوز کار از اداره کار

۳-گذرنامه معتبر و ویزا (ه صورت اصل )

۴-کپی از پاسپورت و ویزا

۵-کپی از گواهی سلامت

۶-عکس ۲ اینچ از کارمند (x3)

۷-کپی از فرم ثبت نام اقامت موقت

۸-کارت IC   ؛فرم درخواست مجوز خارجی که توسط اداره خارجی منتشر شده است .

د-مدارک مورد نیاز برای درخواست اجازه اقامت :

۱-اجازه و یا مجوز کار ( به صورت اصلی )

۲-فرم ثبت نام استخدام کارکنان خارجی در چین

۳-عکس از کارمند (X3)

۴-ویزا و فرم درخواست اجازه موقت

۵-فرم ثبت نام اقامت موقت به صورت هم اصل و هم کپی آن

۶-اصل گذرنامه و ویزا

۷-اصل گواهی سلامت

۸-مجوز و گواهی اصلی کسب و کار و گواهی ممهور شده آن

۹-گواهی تایید کسب و کار

http://www.china.briefing.com

 

نمونه ای از رزومه کاری :

 

 

Resume

 

Full Name: XXXXX

Gender: M/F

DOB: DDMMYYYY

Nationality:

Passport number:

 

Education experience: (from College or bachelor degree)

MM/YYYY to MM/YYYY,  BA degree at xxx university

 

Working experience:

 

MM/YYYY to MM/YYYY,  AAA Company – Job title

Job Description: AAA

MM/YYYY to MM/YYYY,  BBB Company – Job title

Job Description: BBB

MM/YYYY to MM/YYYY,  CCC Company – Job title

Job Description: CCC

 

Notice: Please make sure there is no time gap during the working experience, for example, if your first job ended at Jan 2013, and the second job started from May 2013, and then please tell us from Feb 2013 – April 2013 what did you do. (For example, studying, traveling, etc.)

 

اخذ اقامت کشور چین از طریق اخذ ویزای کار یکی از بهترین روش ها برای اخذ اقامت در این کشور می باشد .کشور چین به علت موقعیت بسیار خوب اقتصادی خود همواره مورد توجه افراد خارجی در سراسر دنیا بوده است و بهترین روش برای اخد اقامت این قطب بزرگ اقتصادی اخذ ویزای کار می باشد .ولی برای انجام این مهم باید مدارکی را کسب نمود و مراحلی را نیز طی نمود که در این مقاله به تفصیل به شرح آن پرداخته شده است .

موسسه حقوقی ملک پور مورد وثوق ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه دارای جامع ترین اطلاعات و دانش ها در امر حقوق بین الملل و انواع مهاجرت از جمله مهاجرت به چین و مهاجرت کاری به چین و مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین و شرایط کار در چین و در نهایت شرایط اخذ اقامت چین می باشد ، لذا شما عزیزان اگر در رابطه با مدارک و مراحل مورد نیاز برای درخواست ویزای کار چین دارای هر گونه سوال وابهامی می باشید همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا از جمله با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان و وکلای رسمی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.