مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی در هنگام مهاجرت به کره جنوبی 2018 از جمله مهاجرت تحصیلی به کره جنوبی و پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ امروزه افراد زیادی وجود دارند که قصد ادامه تحصیل در کره جنوبی و همچنین مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی برای تحصیل در دانشگاه های کره جنوبی را دارند. قبل از هر چیز باید بدانید مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی و شرایط اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی برای اخذ اقامت کره جنوبی چیست ؟

بی شک اگر متقاضیان عزیز, مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی را به درستی فراهم نمایند به راحتی میتوانند جهت دانشگاه های این کشور اقدام نمایند. دقت نمایید در صورتی که مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی را کامل فراهم نموده باشید می توانید برای روادید تحصیلی اقدام نمایید. مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی در این مقاله برگرفته از سایت های معتبر و دولتی کشور مذکور میباشد و متقاضیان با خیال راحت میتوانند از آن بهره برند.

خدمت شما متقاضیان عزیز پیشنهاد میکنیم در مورد اقدامات حیاتی و حساس خود که به آینده ی شما مرتبط میگردد, درست مانند یک اقدام حقوقی عمل نمایید و علاوه بر اینکه کسب اطلاعات از مراجع علمی در کشور مینمایید, از یک حقوقدان مشورت بگیرید. شاید برای شما سوال باشد که موضوع مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در دانشگاه های کره چه ارتباطی با یک وکیل دارد!؟

در پاسخ باید به شما عرض کنیم اگر در باب مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در دانشگاه های کشور کره اصول حقوقی را رعایت ننمایید و مدارک را صحیح و طبق قوانین معطوف به کشور مبدا و مقصد آماده ننمایید, مدارک ارسالی شما برگشت خورده و گاها منابع زمانی و مالی شما اتلاف خواهد گشت. همچنین به احتمال قوی, شما ترجیح خواهید داد فقط یک بار جهت فراهم نمودن مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در دانشگاه های کره اقدام نمایید و هیچ اشتباهی در این اقدام برای شما که هزینه مینمایید رخ ندهد. بنا بر این توصیه میشود برای جمع آوری مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در دانشگاه های کره علاوه بر جستو جو در دنیای مجازی, با وکلای حقوق بین الملل نیز مشورت نمایید تا پس از جمع آوری مدارک مورد نیاز, در باب اخذ روادید تحصیلی کشور کره نیز شما را راهنمایی نمایند.

موسسه ی حقوقی ملکپور میتواند شما را در این باب راهنمایی و مشاوره نماید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاه های کشور کره:

دانشجویان تبادلی (Exchange) مستلزم هستند که مدارک زیر را ارائه دهند:

  • سوابق تحصیلی و ریزنمرات رسمی
  • یک یا دو عکس گذرنامه­ای
  • یک یا چند کپی از گذرنامه
  • یک برنامه­ی مطالعاتی که در آن ذکر شود دانشجو قصد دارد در طی تبادل در کدام کلاس­ها شرکت کند.
  • نامه­ای از سوی دانشگاه مبدأ که در آن انتخاب شدن دانشجو توسط دانشگاه مبدأ ذکر شده باشد (nomination letter)
  • اظهارنامه و گواهی تضمین مالی دانشجو (به عنوان مثال پرینت حساب بانکی که نشان می­دهد دانشجو دارای حداقل ۱۰۰۰۰ دلار آمریکا است و نامه­های پشتیبانی مالی او از سوی پدر و مادر)
  • و در صورتی که درخواست شده باشد: یک قرارداد امضا شده جهت سکونت در خوابگاه­های دانشگاه

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش برای دانشجویان بین­المللی از یک دانشگاه کره­ای مشابه مدارک مورد نیاز دانشجویان کره­ای است.

جهت اخذ پذیرش در بیشتر مدارس و دانشگاه­ها ممکن است مدارک زیر لازم باشد:

  • دیپلم دبیرستان
  • یک کپی از کارت ثبت­نام خارجی
  • یک یا چند کپی از گذرنامه
  • نتایج آزمون زبان کره­ای (معمولاً باید بیشتر از نمره­ی ۶/۴ باشد
  • معرفی­نامه از معلم­ها یا اساتید قبلی
  • گواهی شرکت در مؤسسه و کلاس­های زبان کره­ای

سپس چنانچه فرآیند اخذ پذیرش با موفقیت انجام شود دانشجویان می­توانند جهت اخذ ویزای دانشجویی D-2 اقدام کنند.

مدرک زبان

بیشتر دانشجویان بین­المللی که در کره تحصیل می­کنند دوره­هایی را که به زبان انگلیسی است انتخاب می­کنند.

  • بسیاری از دانشگاه­ها برخی دوره­ها و رشته­های بخصوص و بعضی از مدارس تقریباً یک سوم دوره­های خود را به زبان انگلیسی برگزار می­کنند. معمولاً بیشتر دوره­های مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی برگزار می­شود.
  • دانشجویان خارجی که قصد دارند به زبان انگلیسی یا کره­ای تحصیل کنند باید مهارت زبانی خود را ثابت کنند. نمرات آزمون مدرک زبانی که پذیرفته می­شود بسته به خود مدارس و دانشگاه­ها متفاوت است، بنابراین بهتر است جهت مطلع شدن از شرایط مورد نیاز مدرک زبان به وب­سایت خود مدارس یا دانشگاه­ها رجوع کنید.

چرا در کره تحصیل کنید؟

کره جنوبی در دسته­ی دموکراسی مشروطه قرار دارد و زندگی در این کشور از استاندارد بالایی برخوردار است.

این کشور به عنوان چهارمین غول اقتصادی آسیا یکی از مراکز بین­المللی پیشرو مالی در جهان محسوب می­شود.

  • به عنوان یکی از ببرهای آسیایی از رشد اقتصادی سریعی برخوردار بوده و از آثار مخرب رکود اقتصادی پس از دوره­ی ۲۰۰۸ مصون مانده است. نرخ بیکاری در این کشور پایین است و خدمات عمومی نظیر حمل و نقل بسیار پیشرفته­ای دارد. نسبت جمعیت غیرکره­ای در کره جنوبی به سرعت در حال افزایش است. در بیشتر نقاط این کشور زبان انگلیسی آموزش داده شده و صحبت می­شود.
  • ۴۳ دانشگاه ملی و تقریباً ۱۸۰ دانشگاه خصوصی در این کشور وجود دارد. دانشگاه ملی سئول (Seoul) رتبه­ی ۳۱­ام رتبه­بندی جهانی دانشگاه­ها در سال ۱۵-۲۰۱۴ را از آن خود کرده است و برترین دانشگاه کره جنوبی به شمار می­آید.
  • به­علاوه در ردیف ۲۰۰ دانشگاه نخست رتبه­بندی، مؤسسه پیشرفته علم و صنعت کره (KAIST) در رتبه­ی ۵۱ام و پس از آن دانشگاه دانشگاه علم و فناوری پوهانگ (Pohang) در رتبه­ی ۸۶ام، دانشگاه یونسی (Yonsei) در رتبه­ی ۱۰۶، دانشگاه کره در رتبه­ی ۱۱۶ و دانشگاه سونگ کیون کوان (Sungkyunkwan) در رتبه­ی ۱۴۰ قرار دارند.
  • دوره­های مقطع کارشناسی معمولاً ۴ سال زمان می­برد (در رشته­های پزشکی و دندان­پزشکی ۶ سال).
  • در سال ۲۰۱۰ تخمین زده شد که ۸۳۸۴۲ دانشجوی خارجی از ۱۷۱ کشور دنیا در کره تحصیل می­کنند.
  • در مقایسه با ایالات متحده، کانادا و انگلستان، هزینه­های زندگی و تحصیل در کره کمتر است. دانشجویان بین­المللی نیز شهریه­های ارزان­تری را پرداخت می­کنند و بورسیه­های بسیاری جهت کمک مالی به دانشجویان بین­المللی وجود دارد.
  • دولت کره اخیراً در زمینه­هایی نظیر بورسیه­ها، ارائه­ی خوابگاه، مشاغل نیمه وقت و اشتغال پس از تحصیل برای دانشجویان خارجی اعلام حمایت جدی و مقررات­زدایی نموده است.

اخذ ویزا و ورود به کره

اخذ ویزا ضروری است، ولی روند درخواست ساده و آسان است

  • متقاضیان باید بتوانند ثابت کنند که از عهده­ی پرداخت شهریه، هزینه­های زندگی و مسکن خود را بدون کار کردن و بدون نیاز به بودجه­های دولتی برخواهند آمد.

نظام دانشگاهی

کره جنوبی از نظام آموزش عالی متنوع و بزرگی برخوردار است و دانشگاه­های خصوصی بسیاری دارد.

  • بیشتر رشته­های مقطع کارشناسی چهار ساله هستند و بسیاری از آن­ها به زبان انگلیسی تدریس می­شود.
  • سال تحصیلی در ماه مارس آغاز می­شود، ولی بسیاری از دانشگاه­ها دو بار در سال در ماه مارس و سپتامبر دانشجو می­پذیرند. سال تحصیلی به دو فصل تقسیم می­شود و تعطیلات تابستانی از ماه ژوئیه تا اوت و تعطیلات زمستانی از ماه دسامبر تا فوریه است.
  • به طور کلی زمان درخواست­های دانشجویان بین­المللی برای ورودی مارس معمولاً از ماه سپتامبر تا نوامبر و برای پاییز و ورودی سپتامبر از ماه مه تا ژوئن است. البته در برخی دانشگاه­ها ممکن است زمان ثبت­نام متفاوت باشد.
  • متقاضیان می­توانند فرم درخواست را چاپ کرده و با پست ارسال نمایند و یا به صورت اینترنتی درخواست بدهند.
  • متقاضیانی که انگلیسی زبان مادری آن­ها نیست، باید مدرک آزمون تافل، آیلتس یا سایر آزمون­های انگلیسی برای اثبات مهارت زبانی خود ارائه دهند.

شهریه­ ها و تأمین هزینه­های تحصیل

  • شهریه­ برای هر ترم در مقطع کارشناسی از ۱۲۵۰ پوند تا ۳۸۰۰ پوند و در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا از ۱۶۰۰ پوند تا ۴۴۶۰ پوند است.
  • بورسیه­های بسیاری موجود است.

خوابگاه دانشجویی

  • خوابگاه دانشجویی راحت­ترین و به صرفه­ترین محل برای زندگی محسوب می­شود.
  • جایگزین­هایی نیز وجود دارد و دانشگاه­ها به دانشجویان کمک می­کنند که مکانی را برای خود بیابند و از شرایط قرارداد مطلع شوند.
  • دانشجویان باید پیش از ورود به کشور محل اقامت خود را در کره تعیین کنند.

در پایان مقاله خدمت متقاضیان عرض میکنیم با توجه به اطلاعات مندرج در این صفحه که عین ترجمه شده ی مراجع معتبر دولت کشور کره میباشد, جهت انجام امور خود مرتبط با تحصیل در این کشور و فراهم نمودن مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی, با گروه متخصصین در این امر مشورت نمایید.

می توانید با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص شرایط مهاجرت به کره جنوبی از جمله مهاجرت تحصیلی به کره جنوبی و شرایط تحصیل در کره جنوبی و در نهایت مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی کره جنوبی و شرایط اخذ ویزای تحصیلی کره جنوبی و بلاخره شرایط اخذ اقامت کره جنوبی به صورت تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.