مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا

مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا در سال 2018 همواره مورد سوال از جانب اغلب دانشجویانی است که قصد مهاجرت به مالتا و ادامه تحصیل در مالتا را دارند و شرایط از و قوانین مربوط به پذیرش و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در هر کشور ممکن است متفاوت از دیگرکشورها باشد، بنابراین بر ان شدیم تا مقاله ای در خصوص مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا تدارک دیده تا با مطالعه ان جواب بسیاری از سوالات خود را دریافت کرده و با اگاهی بیشتری درخصوص فراهم اوردن مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا اقدام نمایید. اگر در زمینه ی تحصیل و چگونگی اخذ پذیرش در مالتا نیز سوالاتی دارید در این مقاله به سوالات شما در این مورد پاسخ داده می شود، بنابراین پیشنهاد می کنیم برای اینکه جواب سوالات خود را دراین موارد بیابید مطالب این مقاله را تا انتها مطالعه بفرمایید.

از انجا که تحصیل در مالتا از استانداردهای بالایی برخوردار می باشد و همچنین اینکه این کشور در گذشته مستعمره انگلستان بوده و سیستم اموزشی ان برگرفته از نظام اموزشی انگلستان که یکی از قوی ترین نظام های اموزشی رادر دنیا دارد بنابراین شرایط تحصیل وحتی مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا بسیار شبیه به انگلستان می باشد چرا که بعضی از دانشگاههای انگلستان در این کشور دارای شعب می باشند و زبان تحصیل در بسیاری از دانشگاههای مالتا نیز به زبان انگلیسی می باشد. در ادامه به شرح چگونگی فراهم اوردن مدارک و شرایط مورد نیاز برای گرفتن پذیرش تحصیلی در کشور مالتا خواهیم پرداخت.
دانشجویانی که قصد تحصیل در مالتا را برای کمتر از سه ماه دارند و از داخل اتحادیه اروپا یا از ایالات متحده امریکا برای این امر اقدام می نمایند برای تحصیل در مالتا با این شرایط نیازی به اقدام برای اخذ ویزا نخواهند داشت. ولی اگر برای مدت بیشتری تصمیم به اخذ اقامت تحصیلی در مالتا را دارید به نزدیک ترین سفارت یا کنسولگری مالتا برای درخواست ویزا مراجعه نمایید و یک سری مدارک را از قبل اماده نمایید، در کل اقدام برای تحصیل در مالتا دارای دو مرحله می باشد:
مرحله اول: فراهم اوردن مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا و اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی
مرحله دوم: فراهم اوردن مدارک مورد نیاز برای مراجعه به سفارت مالتا و اخذ ویزای تحصیلی برای ورود به این کشور.
ازجمله مدارک وشرایط لازم برای پذیرش در مالتا برای اقدام به پذیرش تحصیلی در مالتابه شرح زیر می باشد:
شناسنامه متقاضی وشناسنامه ی همراهان(منظور از همراهان فقط همسر وفرزندان غیر رشید می باشد)
پاسپورت متقاضی و همراهان او و در صورتیکه پاسپورت قدیمی شما موجود باشد ان را نیز همراه خود داشته باشید
اصل مدارک تحصیلی وترجمه انها بهمراه ریز نمرات که برای اخذ پذیرش صرفا ارسال انلاین ترجمه مدارک کفایت می کند وهمراه داشتن اصل مدارک بهمراه ترجمه فقط برای رفتن به سفارت و دریافت ویزا موردنیاز می باشد
تهیه و تکمیل فرم مخصوص ثبت نام در دانشگاه(اپلیکیشن فرم) که در قسمت اپلای در وبسایت های رسمی دانشگاههای این کشور بصورت انلاین می توان اقدام به این امر نمود
اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالا از جمله در مقطع دکتری را دارید ارایه معرفی نامه از استاد مورد نیاز می باشد
داشتن دانش زبان کافی برای تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در مالتا، در کشور مالتا زبان تحصیل در دانشگاها و موسسات اموزش عالی این کشور انگلیسی می باشد بنابراین در اغلب موارد داشتن مدرک زبان معتبربرای اخذ پذیرش مستقیم از دانشگاهها الزامی است مگر اینکه در ابتدا وارد دوره های زبان در کالج های مختلفی که برای یادگیری زبان انگلیسی برنامه های متنوعی دارند ورود کرده و سپس اقدام به تحصیل نمایید.

برای در خواست ویزا ی تحصیلی برای اخذ اقامت تحصیلی در مالتا مدارک زیر مورد نیاز می باشد:

تکمیل فرم درخواست ویزا
سند معتبر مسافرتی(گذرنامه)
همراه داشتن دوقطعه عکس با سایز عکس پاسپورت
همراه داشتن بلیط بازگشت معتبر یاگواهی پیش پرداخت بازگشت از مالتا
داشتن نامه تمکن مالی مبنی بردسترسی به منابع مالی کافی برای پوشش هزینه های شهریه و هزینه زندگی طی مدت اقامت در مالتا
نامه پذیرش از یک موسسه اموزشی یا دانشگاه در مالتا
مدرک ترتیبات اقامت در بدو ورود که نشان دهید در ابتدای ورود در مالتا مکانی برای سکونت دارید
ارایه مدرک بیمه درمانی برای مدت زمان اقامت تحصیلی خود در مالتا
در صورت داشتن رزومه کاری ارایه نامه سوابق کاری مورد نیاز می باشد
ارایه نامه عدم سو پیشینه وگواهی مبنی بر سلامت جسمانی متقاضی تحصیل در مالتا
ارایه مدرک زبان ایلتس که بسته به مقطع تحصیلی که برای اخذ پذیرش اقدام می نمایید سطح مدرک زبان نیز متفاوت می باشد، برای مثال اگر برای پذیرش در مقطع لیسانس در مالتا اقدام می نمایید ارایه ایلتس اکادمیک ۶، و برای پذیرش در مقطع فوق لیسانس ایلتس ۶٫۵  ودر مقطع دکتری ایلتس ۷ و در برخی موارد ایلتس ۶٫۵ مورد نیاز می باشد.
تمامی دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در مالتا برای بیش از سه ماه را دارند باید اقدام به اخذ یک سند الکترونیکی اقامت بنام ای-رزیدنس، که جایگزین سیستم کارت هویت قدیمی انها شود که می توانید بعد از ورود به مالتا نیز اقدام به اخذ ان نمایید. در زمانیکه شما برای تحصیل به سفارت یا کنسولگری مالتا مراجعه می نمایید افسر ویزا علاوه بر بررسی مدارک شما بررسی می کند که ببیند اخرین تاریخ فارغ التحصیلی شما در چه زمانی بوده است،چرا که ازدیگر شرایط مهم برای ادامه تحصیل در مالتا نداشتن گپ تحصیلی بیش از دو یا سه سال می باشد، برای مثال اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس را دارید از تاریخ اتمام تحصیل شما نباید نهایتا بیش از دو سال گذشته باشد مگر اینکه با ارایه دادن مدارکی به سفارت دال بر اشتغال به کار یا برای مثال کارهای علمی یا پژوهشی یا برای اقایان گذراندن خدمت سربازی گپ بیش از دو سال را پر نمایید تا از شانس بالاتری برای اخذ ویزای تحصیلی برخوردار شویدعلاوه بر این کشور مالتا از جمله کشورهایی است که برای تحصیل خارجیان در دانشگاههای خود محدودیت سنی قایل شده و این محدودیت سنی برای تحصیل در مقاطع مختلف به این صورت می باشد: برای تحصیل در مقطع لیسانس نهایتا تا سن ۲۳، در مقطع فوق لیسانس تا سن ۳۲،و در مقطع دکتری تا ۴۵ سالگی می باشد گرچه پاره ای ازاین موارد به نظر افسر ویزا هم مربوط می شود و ممکن است با سن بالاتر هم اجازه تحصیل را بدهند.
از انجایی که ازتعداد ۱۱۵۰۰ دانشجو یی که در حال حاضر در مالتا مشغول به تحصیل می باشند، بالغ بر ۱۰۰۰ تای انها دانشجویان بین المللی هستند که از ۹۲ کشور مختلف برای تحصیل به مالتا در مقاطع مختلف تحصیلی امده اندو از انجا که سیستم اموزشی مالتا به گونه ای طراحی شده که امکان تحصیل در کلیه سطوح امکان پذیر باشد، برای مثال کسانیکه برای دوره های لیسانس در خارج از کشور اقدام می نمایند مالتا می تواند گزینه مناسبی باشد چرا که دارای سیستم اموزشی با کیفیت و در عین حال هزینه تحصیل و زندگی پایین می باشد و شما با ارایه مدرک دال بر اتمام تحصیل ۱۲ ساله و سایر شرایط ذکر شده در بالا می توانید براحتی اقدام به اخذ پذیرش و ویزا در این کشور کرده و از تجربه لذتبخش اقامت و زندگی در این کشور بهره مند گردید، همچنین برای تحصیل کسانیکه در ایران فقط تا مقطع کاردانی اشتغال به تحیل داشته اند نیز با فراهم اوردن دوره های پری مستر که طول دوره ان ۱۱ ماه می باشد می توانند برای پذیرش در این دوره ها اقدام نموده و سپس مستقیما وارد مقطع فوق لیسانس شوند.

موسسه حقوقی ملک پور با مجموعه ای از وکلا و مشاورین برجسته اقدام به ارایه مشاوره تحصیلی و اخذ پذیرش تحصیلی از برترین دانشگاههای دنیا از جمله مشاوره در خصوص مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا می نماید، شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتردر مورد مدارک و شرایط لازم برای پذیرش در مالتا با مشاورین ما در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر همکار ما در ایران مشورت نمایید تا با اگاهی بیشتر و اطلاع از قوانین و شرایط جدید در این را قدم بگذارید و همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر از لینکهای زیر دیدن فرمایید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.