مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در اوکراین

دانشجویان برای تحصیل در اوکراین چه مدارکی را باید ارائه دهند؟ مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در اوکراین مورد نیاز می باشد؟ دانشجویان بین المللی برای ورود به اوکراین چه مدارکی را باید همراه خود داشته باشند؟ برای اعمال ویزای دانشجویی در اوکراین چه مدارکی مورد نیاز است ؟ اگر شما دانشجویان گرامی مایل به تحصیل در اوکراین و اخذ پذیرش در دانشگاه های اوکراین هستید  با مشاوران و وکلای مجرب ما دربرترین  موسسه حقوقی ایران و خاور میانه موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید تا بتوانیم در تمام زمینه های تحصیل در اوکراین   شما را یاری کنیم .

مقدمه :موضوع این مقاله در ارتباط با مدارک لازم برای پذیرش در دانشگاه های اوکراین می باشد . امید است با خواندن این مقاله اطلاعاتی در رابطه با اخذ ویزای دانشجویی در اوکراین و مدارک لازم برای پذیرش دردانشگا ه های اوکراین و مدارک لازم برای پذیرش در  مقاطع  لیسانس اوکراین و مدارک لازم برای پذیرش در مقاطع ارشدو دکترا  دانشگاه های اوکراین   را کسب نمایید .شما می توانید برای اطلاعات بیشتر نیز به سایت https://www.iranmohajerat.ir/ و https://legalmalekpour.com/  مراجعه فرمایید .

 

به منظور دریافت دعوت نامه دانشجویی  طبق اطلاعات زیر اسناد شخصی و مدارک مورد نیاز پذیرش در دانشگاه های اوکراین   به ترتیب زیر می باشد :

  • گواهی های آموزش عالی دوره متوسطه .(  Completed Higher Secondary Education)
  • کپی از پاسپورت  (صفحات با عکس، تاریخ تولد و اعتبار گذرنامه (تاریخ صدور و انقضا))
  • اعلام هزینه های پرداختی مورد نیاز .

فرم های دعوت نامه دانشجویی  در طول یک سال قابل قبول است.  به طو کلی ۱۰-۱۵ روز برای پردازش اسناد و مدارک طول می کشد .

پس از دریافت دعوت نامه، دانش آموزان باید به سفارت اوکراین در  کشور خود برای اعمال ویزای دانشجویی  مراجعه فرمایند .  دانشجویان  باید مدارک زیر را به سفارت اوکراین  ارائه دهند :

  • فرم پر شده  درخواست ویزای دانشجویی
  • ۳ قطعه عکس  ۳x4cm
  • اصل دعوت نامه که توسط پست پیشتاز برای شما ارسال شده است.
  • گواهی های دوره  متوسطه آموزش عالی
  • گواهی سلامت پزشکی
  • تست HIV / AIDS

مدارک مورد نیاز دانش آموزانی که برای ورود به دانشکده مقدماتی و یا سال اول دانشگاه اوکراین اقدام کرده اند:

  • گواهی دوره متوسطه ثانویه به طور کامل (از جمله ریز نمرات ) و یا یک کپی محضری از مدارک ، یک نسخه ی کپی شده از تمامی گواهی دوره متوسطه  به زبان روسی / اوکراینی، که از سفارت اوکراین در کشور شما توسط دفتر اسناد رسمی تایید شده باشد.
  • ۱۵ قطعه عکس پاسپورتی  (۳x4 cm) عکس به صورت مات درست شده باشد  (عکس ها بعد از ورود به اوکراین مورد نیاز می باشد ).
  • گواهی تست HIV / AIDS               اصلی به زبان انگلیسی،و یک نسخه کپی شده از گواهی HIV / AIDS  به زبان روسی / اوکراینی که توسط دفتر اسناد رسمی و یا توسط سفارت اوکراین در کشور شما تایید شده باشد.
  • گواهی سلامت پزشکی  ، اصلی به  زبان انگلیسی، نسخه کپی شده از گواهی بهداشت و درمان پزشکی به زبان روسی / اوکراینی، که توسط دفتر اسناد رسمی و یا توسط سفارت اوکراین در کشور شما تایید شده باشد.

مدارکی که  باید توسط دانش آموز به منظور ورود به خاک اوکراین  برخوردار شود:

  • پاسپورت (اعتبارپاسپورت  کمتر از ۱ سال نباشد  ).
  • اخذ ویزای ورود دانش آموز
  • کارت مهاجرت Migration card (  دانش اموز  باید فرم  آن را به محض ورود در فرودگاه اوکراین پرکنند ).
  • اصل دعوت نامه دانشجویی .

مدارک مورد نیاز برای دانشجویان دوره های  کارشناسی ارشد و دکترا:

  •  گواهی مدرک تحصیلی دیپلم  ، ۲ نسخه محضری از گواهی دیپلم ،۲ نسخه ترجمه شده از مدرک تحصیلی دیپلم به زبان روسی و اوکراین که در سفارت اوکراین  در کشور خود توسط دفتر اسناد رسمی تایید شده باشد.
  • برگه های ریز نمرات  تمام سالهای  تحصیلی  خوانده شده (از جمله دروس و واحد های گذرانده شده،در طول سال تحصیلی )، ۲ نسخه محضری از برگه های ریز نمرات  تمام سالهای  تحصیلی  ، ۲ نسخه ترجمه شده از تمام ریز نمرات  به زبان روسی یا  اوکراینی و تایید شده توسط  دفتر اسناد رسمی از اوکراین .
  • به محض  ورود به خاک اوکراین به دانش آموزان اجازه داده نخواهد شد تا فرودگاه را ترک کنند  تا زمانی که نماینده دانشگاه اوکراین یا وکیل دانش آموز با او دیدار نکند . با توجه به قوانین و مقررات اداره مهاجرت اوکراین این قانون  رسمی است.

تحصیل در مقاطع  کارشناسی ارشد / دکترا

دانشجویانی  که مایل به ادامه تحصیل در مقاطع  کارشناسی ارشد ویا دکترا هستند، می توانند برای اعمال رشته هایی مانند پزشکی، مهندسی، اقتصاد، مدیریت،  در هر زمان از سال اقدام کنند .

فرم درخواست آنلاین

موارد ضروری با ستاره مشخص شده (*) است

Top of Form

نام: *
نام میانی :
نام خانوادگی: *
تاریخ تولد: *  /   لطفا انتخاب کنید  ژانویه  فوریه  مارس  آوریل  ممکن است  ژوئن  جولای  اوت  سپتامبر  اکتبر  نوامبر  دسامبر  /
جنسیت: * زن نر
آدرس: *
محل تولد: *
کشور: *  کشور را انتخاب کنید  ایالات متحده  انگلستان  افغانستان  آلبانی  الجزایر  ساموآ  آندورا  آنگولا  آنگویلا  قاره قطب جنوب  آنتیگوا و باربودا  آرژانتین  ارمنستان  آروبا  استرالیا  اتریش  آذربایجان  باهاما  بحرین  بنگلادش  باربادوس  بلاروس  بلژیک  بلیز  بنین  برمودا  بوتان  بولیوی  بوسنی و هرزگوین  بوتسوانا  جزیره بووت  برزیل  قلمرو بریتانیا در اقیانوس هند  برونئی دارالسلام  بلغارستان  بورکینافاسو  بروندی  کامبوج  کامرون  کانادا  کیپ ورد  جزایر کیمن  جمهوری آفریقای مرکزی  خرده کاغذ  شیلی  چین  جزیره کریسمس  جزایر کوکوس  کلمبیا  کومور  کنگو  کنگو، جمهوری دموکراتیک  جزایر کوک  کاستاریکا  ساحل عاج  کرواسی  کوبا  قبرس  جمهوری چک  دانمارک  جیبوتی  دومینیکا  جمهوری دومینیکن  اکوادور  مصر  السالوادور  گینه استوایی  اریتره  استونی  اتیوپی  جزایر فالکلند (مالویناس)  جزایر فارو  فیجی  فنلاند  فرانسه  گویان فرانسه  پلینزی فرانسه  سرزمین های جنوبی فرانسه  گابن  گامبیا  گرجستان  آلمان  غنا  جبل الطارق  یونان  گرینلند  گرانادا  جزیره گوادلوپ  گوام  گواتمالا  گینه  گینه بیسائو  گویان  هائیتی  جزیره هرد و جزایر مک دونالد  مقدس (واتیکان)  هندوراس  هنگ کنگ  مجارستان  ایسلند  هندوستان  اندونزی  ایران، جمهوری اسلامی  عراق  ایرلند  اسرائیل  ایتالیا  جامائیکا  ژاپن  اردن  قزاقستان  کنیا  کیریباتی  کره جنوبی، دموکراتیک خلق  جمهوری کره  کویت  قرقیزستان  جمهوری دموکراتیک خلق لائوس  لتونی  لبنان  لسوتو  لیبریا  جمهوری عربی لیبی  لیختن اشتاین  لیتوانی  لوکزامبورگ  ماکائو  مقدونیه، جمهوری یوگسلاوی سابق  جزیره مالاگازی  مالاوی  مالزی  مالدیو  مالی  مالت  جزایر مارشال  مارتینیک  موریتانی  موریس  مایوت  مکزیک  میکرونزی، ایالات فدرال از  مولداوی، جمهوری  اهل موناکو  مغولستان  مونتسرات  مراکش  موزامبیک  میانمار  نامیبیا  نائورو  نپال  هلند  آنتیل هلند  کالدونیای جدید  نیوزیلند  نیکاراگوئه  نیجر  نیجریه  نیوئه  جزیره نورفولک  جزایر ماریانای شمالی  نروژ  عمان  پاکستان  پالائو  سرزمین فلسطین، اشغال  پاناما  پاپوآ گینه نو  پاراگوئه  پرو  فیلیپین  پیتکرن  لهستان  کشور پرتغال  پورتوریکو  قطر  تجدید دیدار  رومانی  فدراسیون روسیه  رواندا  سنت هلن  سنت کیتس و نویس  سنت لوسیا  سنت پیر و ماژلان  سنت وینسنت و گرنادین  ساموآ  سان مارینو  سائوتومه و پرینسیپ  عربستان سعودی  سنگال  صربستان و مونته نگرو  سیشل  سیرا لئون  سنگاپور  اسلواکی  اسلوونی  جزایر سلیمان  سومالی  آفریقای جنوبی  جورجیای جنوبی و جزایر ساندویچ جنوبی  اسپانیا  سری لانکا  سودان  سورینام  سوالبارد و یان ماین  سوازیلند  سوئد  سوئیس  جمهوری عربی سوریه  تایوان، استان چین  تاجیکستان  تانزانیا، جمهوری متحده  تایلند  تیمور-لسته  رفتن  توکلائو  تونگا  ترینیداد و توباگو  تونس  بوقلمون  ترکمنستان  جزایر تورکس و کایکوس  تووالو  اوگاندا  اوکراین  امارات متحده عربی  انگلستان  ایالات متحده  جزایر کوچک حاشیه های ایالات متحده  اروگوئه  ازبکستان  وانواتو  ونزوئلا  ویتنام  جزایر ویرجین، بریتانیا  جزایر ویرجین، ایالات متحده  والیس و فوتونا  صحرای غربی  یمن  زامبیا  زیمبابوه
ملیت: *
رشته تحصیلی: *  لطفا انتخاب کنید  مهندسی  مهندسی انگلیسی  اقتصاد  اقتصاد در زبان انگلیسی  علوم کامپیوتر  علوم کامپیوتر به زبان انگلیسی  طراحی و رسانه ها  دارو  پزشکی به زبان انگلیسی  داروخانه  داروسازی در انگلیسی  داروسازی در فرانسه  دامپزشکی  معماری  مهندس خلبان  خلبان تجاری  ورزشی خلبان  علوم اجتماعی  مهندسی باغ وحش  کشاورزی  تخصص ورزشی  همه علوم طبیعی  ایمنی آتش  دیگر
شماره گذرنامه: *
شماره تلفن:
آدرس پست الکترونیکی: *
تکرار آدرس ایمیل: *
پس زمینه های آموزشی: *
لطفا در خدمات قابل اجرا کلیک کنید:  پذیرش / ثبت نام
دانشگاه قرار دادن
خدمات برای گرفتن ویزا
خدمات ۱ سال
ترتیبات اسکان
برنامه های سفر
برنامه از فرودگاه
خدمات  تا زمان فارغ التحصیلی *
* نیاز به هزینه خدمات سالانه.
مدت زمانی که شما مشمول تحصیل در خارج از کشور هستید؟  لطفا انتخاب کنید  همین الان  بعد از ۱ ماه  پس از ۳ ماه  پس از ۶ ماه  پس از ۸ ماه  پس از ۱۰ ماه  سال بعد
حمایت از جزئیات:
حامیان آدرس:
تلفن همراه :
حامیان ایمیل:
از چه طریق با  Hotstudy.com آشنا شده اید؟  لطفا انتخاب کنید  جستجو در اینترنت  معرفی توسط یک دوست  تبلیغات  توصیه  تلویزیون تبلیغات  خبر مقاله تبلیغات  عضویت در خبرنامه  نماینده Hotstudy.com
نظرات:
این کد را وارد کنید: *
 من بدین وسیله اعلام می کنم تمامی اطلاعات ارائه شده در این فرم درخواست، صحیح، درست و کامل است. *

Bottom of Form

 

راهنمای خواندن ویزای اوکراین برای دانشجویان بین المللی:

توجه: پس از دریافت  ویزا خود از کنسولگری اوکراین  شما نیاز به راهنما یی برای  استفاده از  ویزا اوکراین  در برنامه های خود دارید . این نکته خیلی مهم است که شما آیتم # ۷ که اعتبار ویزا ی ورود به اوکراین را نشان می دهد ،را چک کنید.

 

  1. محل صدور (محل سکونت کنسولگری اوکراین).
  2. بدون ورودی (تعداد ورودی های مجاز  به اوکراین).
    (۱) – تک ورودی ویزا اوکراین (برای یک ورودی معتبر).
    (۲) – دو ورودی ویزا اوکراین (برای دو ورودی  معتبر).
    (M) – ورود متعدد اوکراین ویزا (معتبر تا تاریخ انقضاء)
  3. TYPE (هدف از سفر):
    T – ویزای توریستی اوکراین
    O – ویزا تحصیلی اوکراین
  4. نام خانوادگی – نام خانوادگی در اوکراین / انگلیسی
  5. نام داده شده نام -اول در اوکراین / انگلیسی
  6. گذرنامه #
  7. معتبر (امکان ورود شما به اوکراین در این تاریخ روز. ماه. سال و یا هر زمان دیگری قبل از انقضا):
  8. معتبر تا (شما باید در اوکراین باشید و یا قبل از این تاریخ خروج معتبر باشد ):
  9. VISA #
  10. ارتباط جنسی
  11. تاریخ تولد. روز  ماه .سال
  12. ملیت

PS: به عنوان یک قاعده کلی ویزای اوکراین در فدراسیون روسیه معتبر نیست، وبالعکس ویزای فدراسیون روسیه در اوکراین معتبر نیست.  ، بازدید کنندگان قبل از سفرباید برای اعمال ویزا اقدام کنند.

در آخر امیدورام این مقاله جوابگوی سوالات شما در زمینه مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در اوکراین بوده باشد . در صورت هرگونه راهنمایی می توانید به صورت رایگان با  مشاورین تلفنی موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل قرمایید .موسسه حقوقی ملک پور با مشاوران و وکلای مجرب خود در زمینه مهاجرت و حقوق بین الملل آماده ارائه خدمات به شما سروران گرامی هستند.

منابع:

http://www.hotstudy.com/ukraine/en/living-in-ukraine/working-in-ukraine/

http://mfa.gov.ua/en/consular-affairs/immigration-to-ukraine

نگارنده: بهار وفایی

 

 

 

4 پاسخ
  1. Mehdi گفته:

    من ۱۸ ساله از اهواز هستم برای شروع همکاری با موسسه ی شما جهت اخذ پذیرش ویزای دانشجویی ( رشته ی پزشکی ) باید چی کار کنم؟؟

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. شما می توانید با دفتر اهواز ما تماس گرفته و یک تایم مشاوره حضوری ست کنید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  2. رضا گفته:

    سلام ، ضمن تشکر از سایت بسیار کارآمدتان که با صداقت نسبت به ارائه اطلاعات جامع و کامل اقدام می فرمائید.
    من متأهل و دارای دو فرزند ١۴و۶ساله هستم سنم ۴٠ و در حال حاضر دانشجوی مقطع دکتری در رشته مدیریت منابع انسانی هستم ،آیا امکان پذیرش در دانشگاههای انگلستان یا اکراین با قبول واحدهای پاس شده تا این تاریخ بطوریکه منتج به اخذ اقامت گردم وجود دارد؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. اخذ پذیرش دکترا شرایط خاص خود را داراست که در صورت داشتن رزومه قوی این امکان برای شما وجود دارد. داشتن استاد راهنما از این کشور برای اخذ پذیرش الزامی است. برای اخذ اطلاعات در این زمینه پیشنهاد میکنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.