مدارک مورد نیاز برای اخذ  ویزا کاری به ژاپن

قبل از اقدام برای اخذ ویزای کار (وضعیت اقامت )در ژاپن چه مدارکی مورد نیاز است؟

در صورت هر گونه شبهه و سوالات بیشتر در مورد اخذ ویزای کار ژاپن و ارسال مدارک مورد نیاز برای ویزای کار ژاپن ،می توانید با مشاوران و وکلای برجسته امر حقوق بین الملل در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید.

برای ویزای کارژاپن (وضعیت اقامت)، شما باید مدارک زیر را ارسال کنید:

  • فرم درخواست که در پایین صفحه درج شده است
  • قرارداد با کارفرمای خود، نامه های انتصاب، دعوت نامه، و یا هر گونه اسناد دیگر برای اثبات فعالیت های خود ، موقعیت، حقوق و دستمزد، مدت زمان مورد نیازبرای اقامت شما در ژاپن، و غیره
  • گواهی شرکت از رجیستری (Tokibo Tohon)
  • صورتهای مالی اخیر شرکت ژاپنی (ترازنامه و صورت سود و زیان)
  • گزارش مالیات شرکت
  • شرح فعالیت های شرکت (بروشور، کاتالوگ، صفحات وب چاپ …)
  • گواهی درج رزومه کاری شما
  • گواهینامه های درجه کاری ، متن گواهی، گواهی دیپلم، آموزش، جوایز و یا مدارک
  • اسناد برای اثبات سابقه کار قبلی خود (نامه از کارفرمایان سابق خود را، و غیره)
  • عکس پرتره (۳cmx4cm)

اسناد و مدارک دیگری بسته به مورد ویزا لازم است.

برای تمدید فعالیت شما در ژاپن ، نیاز به یک گواهی اشتغال به کار (zaishoku shomei sho) و جدید ترین گواهی پرداخت مالیات (nozei shomei sho )صادر شده توسط دفتر محلی شهرستان سالن / بخش در ژاپن  خواهد شد.

 

 

فرم درخواست ویزا ژاپن ))List of Visa Applicants

 * Be sure to write the name in the Latin alphabet as it appears on his/her passport.

〔Visiting Relatives/Acquaintances〕

 Applicant 1 Nationality :

                     Occupation :

                         Full name :                                                                            (Male ・ Female)

                    Date of birth :          /               /                                                 (Age:    )

                                          (Year) / (Month) / (Day)

Relationship to the inviting person/guarantor :

  Applicant 2 Nationality :

                       Occupation :

                            Full name :                                                                      (Male ・ Female)

                       Date of birth :                  /                  /                                 (Age:    )

                                                      (Year) / (Month) / (Day)

                      Relationship to the inviting person/guarantor :

  Applicant 3 Nationality :

                       Occupation :

                          Full name :                                                                     (Male ・ Female)

                     Date of birth :       /                 /                                           (Age:    )

                                          (Year) / (Month) / (Day)

 Relationship to the inviting person/guarantor :

〔Short-term business affairs, etc.〕

 Applicant 1 Nationality :

 Occupation :

 Full name :                                                                                  (Male ・ Female)

 Date of birth :       /               /                                                         (Age:    )

                     (Year) / (Month) / (Day  (

  Applicant 2 Nationality :

                      Occupation :

                         Full name :                                                        (Male ・ Female)

                    Date of birth :            /               /                                    (Age:    )

                                            (Year) / (Month) / (Day(

    Applicant 3 Nationality :

                       Occupation :

                         Full name :                                                 (Male ・ Female)

                    Date of birth :             /              /                    (Age:    )

                                             (Year) / (Month) / (Day)

نامه دعوت به همکاری ))Letter of Reason for Invitation

(Year)        (Month)        (Day)

To:   (Ambassador/Consul-General) of Japan in

Inviting Person

 (When an inviting person and a guarantor are the same, you may skip this section by writing “omitted”.)

Address: 〒       –

Full name :(Note)

Telephone number: (        )

  (Seal)-

   (Extension        )

 FAX number: (        )            –

[Fill in the following items when the company/organization is extending the invitation.]

  Contact person’s division:

 Contact person’s full name:

   Contact person’s telephone number: (        )       –

       (Extension        )

Contact person’s FAX number: (        )       –

Visa Applicant

 (Make sure the name is written in the Latin alphabet as it appears on his/her passport.  When there are two or more applicants, fill in the representative’s status below, and attach a list of all applicants)

Nationality :

 Occupation :

 Full name (in Latin alphabet) :

       (Male/Female)     additional applicants

Date of birth:       /         /

   (Age:    )             (Year) / (Month) / (Day)

The purpose of inviting the above person(s) is as follows

: (If the space below is insufficient, use a separate sheet of paper to give a full explanation.)

 (۱) Purpose of invitation

(۲) Background to invitation  (Explain the background to this invitation in detail.)

(۳) Relationship with visa applicant(s)

 

 

Rating: 4
20 پاسخ
  1. فردین عبادی گفته:

    فردبن عبادی کارمندشهرداری به مدت15 سال تمام کارمیکنمولی چون حقوقمان کم هست دراین گرانی ن میشود میخوام به ژاپن رفته تابتونم کارکنم گواهی نامه پایه دو دارم میتونم رانندگی هم بکنم لیسانس جغرافیای انسانی گرایش روستایی هستم استان اردبیل شهرستان بیله سوار 43سال سن دارم

    Rating: 4
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای اخذ ویزای کاری ژاپن نیاز به یک پیشنهاد کار از طرف کارفرمای ژاپنی دارید. برای تحقق این امر می توانید از طریق وبسایت ها و موسسات کاریابی اقدام کنید.

      پاسخ
  2. mo5raqwe12 گفته:

    سلام.شرایط ویزای ژاپن رو کجا درج کردین.آقای ملک پور تو کانال فرمودند گذاشتیم تو سایت هرچه قدرمیگردم همون مطالب قبلی هستن

    Rating: 3
    پاسخ
      • kolen گفته:

        اقای ملکپور فرمودند که شرایط ویزا گرفتنو کشور ژاپن داده وما هم گذاشتیم سایت.ولی وقتی زنگ میزنیم به موسسه ملکپور میگویند هنوز مشخص نیست هنوز نگفتن چیزی.وبه سفارت ژاپن هم زنگ میزنم میگه به ایران و ایرانی هنوز تصمیم ویزادادن نگرفتن.چطوراقای ملکپور میگه ما شرایط ویزارو گذاشتیم سایت؟؟؟

        پاسخ
        • azadehnoory گفته:

          با سلام و عرض ادب. شرایط جدید ویزای کاری ژاپن به صورت یک سیستم امتیاز بندی می باشد که باید امتیازات لازم را کسب نمایید. اما همچنان شما نیاز به یک پیشنهاد کار در ژاپن دارید و شامل محققین، نیروهای متخصص و مدیران می شود.

          پاسخ
  3. mo5raqwe12 گفته:

    درود خسته نباشید.اینجانب دارای مدرک بین المللی پایپینگ(لوله کشی صنعتی)ازوزارت نفت وهمچنین مدرک برقکارصنعتی از فنی وحرفه ای را دارا میباشم.آرایشگری هم بلد هستم.جوشکاری هم میکنم.ورزومه ی کاری درپتروشیمی وپالایشگاه را دارم.شرایط من برا گرفتن ویزا چگونه است؟ممنون میشم اگه جواب بدین.متشکرم از زحماتتون

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای کار در ژاپن باید یک پیشنهاد کار از طرف کارفرمای ژاپنی داشته باشید. با توجه به رزومه حرفه ای شما فرصت های شغلی زیادی خواهید داشت البته دانش زبان ژاپنی نیز مورد نیاز است. در صورت داشتن مدرک دانشگاهی می توانید برای کشورهای اروپایی و کانادا و استرالیا نیز اقدام کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
      • Mohammad گفته:

        من تماس گرفتم بعد از گرفتن آدرس و مشخصات و شماره تلفن وچقد پول داری بعدش گفتن شما باید جاب افر داشته باشین.اینو اینجا نگفتین بهم که

        Rating: 4
        پاسخ
        • azadehnoory گفته:

          با سلام و عرض ادب. اطلاعاتی که زمان مشاوره از شما خواسته می شود برای این است که بتوان گزینه های امکان پذیر را به شما معرفی کرد. مثلا ممکن است شما بتوانید از طریق تحصیل یا سرمایه گذاری نیز برای مهاجرت به ژاپن اقدام کنید و این اطلاعات استفاده می شود که به شما مناسب ترین و ارزان ترین روش ها پیشنهاد شود.
          در بخش مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا کاری به ژاپن در همین مقاله، نیاز به جاب آفر یا دعوت نامه یا به بیان دیگر قرارداد کاری عنوان شده است.
          شما می توانید سوالات و ابهامات خود را در همین بخش بپرسید یا مجددا با دفاتر ما تماس بگیرید.

          پاسخ
          • azadehnoory گفته:

            با سلام و عرض ادب. شما می توانید از طریق وبسایت های کاریابی اقدام کنید. البته به این نکته توجه داشته باشید که برای کار در ژاپن آشنایی با زبان این کشور نیز الزامی می باشد.

  4. محمد کاظمی گفته:

    سلام محمد هستم مدرک فنی حرفی دارم برق کاری ساختمان وسرویس ونصب پکیچ شوفاژ وجوشکاری فرایند قوسی از فنی حرفی دارم زبان ژاپنی بلد نیستم و صفر تا صد ساختمان رو بلدم وپیمانکاری سختمانی میکردم الان کار کم شدشما میتونیدکمکم کنید تا در ژاپن کار پیدا کنم

    پاسخ
  5. mirzaie6252 گفته:

    سلام رشته تحصیلی من عمران هست و ٣۴ سالمه برای ویزای کارژاپن میتونم اقدام کنم و اصلا برام کاری هست اگه هست چکار باید بکنم

    پاسخ
  6. mie editor2 گفته:

    با سلام و عرض ارادت. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  7. mie editor2 گفته:

    سلام ، رشته من معماری هست و به نرم افزارهای معماری مانند : کد ، رویت ، لومیون ، راینو ، ویری آشنای دارم آیا می توانم برای مهاجرت به ژاپن اقدام کنم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.