, ,

مدارک لازم ویزای کار بلاروس

 

 مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در کشور بلاروس

چه مدارکی برای اخذ کار در کشور بلاروس مورد نیاز است ؟

ما در این مقاله سعی نمودیم مدارک لازم برای اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کشور بلاروس تحلیل کنیم .

آیا مدارک لازم برای اخذ اقامت از طریق ویزای کار در کشور بلاروس نیاز به ترجمه دارد ؟

مدارک لازم برای اخذ کار در کشور بلاروس به کجا باید تحویل داده شود؟

با مطالعه مقالات موسسه حقوقی ملک پور در سایت موسسه حقوقی ملک پور میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به اخذ اقامت از طریق ویزای کار را بدست بیاورید.

تیم مشاوران موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات کافی راجع به ویزای کار را در اختیار شما قرار میدهند.

 

 

با توجه به ماده ۲۶ قانون کار از بلاروس، متخصص خارجی باید به کارفرما اسناد و مدارک زیر را ارسال کند :

 

۱) اقامت و یا مجوز اقامت  موقت؛

۲) گواهی کار؛

۳) یک دیپلم و یا دیگر اسناد آموزشی؛

۴) اسناد دیگر مشخص شده توسط اعمال حقوقی

 

توجه داشته باشید که دیپلم یا سند آموزشی باید توسط وزارت آموزش و پرورش از جمهوری بلاروس ارزش داشته باشد .

 

کارمند خارجی باید مدارک زیر  را به “موسسه جمهوری خواه عالی مدارس” را ارسال کند:

کپی از گذرنامه یا دیگر اسناد  شناسایی

– کپی از دیپلم و یا دیگر اسناد آموزشی گواهی؛

– ترجمه دیپلم یا سند آموزشی و پرورشی و ترجمه دیپلم به زبان روسی و یا بلاروسی،

دوعکس رنگی ۳در۴ پشت امضا شده

– تایید هزینه پردازش ارزیابی مدارک

برنامه کاری

تکمیل فرم های مربوط به درخواست و اجازه کار

کپی از پاسپورتمتقاضی خارجی

تایید هزینه پرداخت جهت ارزیابی مدارک

کپی از اسناد و مدارک تایید ثبت نام دولت از نهاد قانونی و یا کارآفرین فردی

فرم درخواست کار

تاییدیه  ثبت نام تجاری کشور مبدأ با  شرکت های خارجی (در صورت شرکت های خارجی به عنوان یک کارفرما عمل کند)

پیش نویس قرارداد کار امضا و مهر شده توسط کارفرما

ضمانت نامه تایید توانایی کارمندان خارجی برای  اقامت دایم جهت کار

تایید هزینه پردازش ارزیابی مدارک

 

روابط کار بین کارگر و کارفرما باید ، به صورت یک قرارداد کار در فرم نوشته شده در زبان مادری و یا قابل فهم از هر دو طرف باشد. کارفرما باید شرایط کار (قرارداد) در عرض یک ماه از امضای آن کارگر رااستحذام کند .

مدت اعتبار یک قرارداد کار نباید از  مدت اعتبار مجوز برای اشتغال تجاوزکند.

اسناد و مدارک در مدت ۱۵ روز باید آماده شود . اگر تایید شود، اجازه کار برای یک سال از تاریخ تصویب معتبر است.

 

و متقاضی باید برای دریافت اجازه کار مدارک زیر را به اداره امور داخلی در Mingorispolkom و وزارت امور داخلی و سفارت بلاروس تسلیم کند

سن :

معمولا تا ۴۰ سال مورد پذیرش است اما دوره طلایی برای کار ۲۵ تا ۳۲ سال است

اگر شما هم خواهان تابعیت و اقامت دربلاروس  هستید وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی ملک پور واقع در تهران خیابان میردادماد میدان مادر خیابان شهید سنجابی ( بهروز سابق ) ساختمان آذر پلاک ۲۰ واحد ۹که از معتبرترین موسسه مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند   امید است که این مطلب توانسته باشد اطلاعات مفیدی هر چند مختصر کمکی به اطلاعاتی شما در زمینه تابعیت و اقامت در بلاروس کرده باشد.

 

فهیمه فرجی

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.