مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در مجارستان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در مجارستان 2018 را در این مقاله برای شما به نگارش درآورده ایم ، مایل به تحصیل و کار در اروپا هستید و به دنبال کشوری در حوزه شنگن برای کار هستید ؟ آیا مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در مجارستان را می دانید؟ چه افرادی می توانند جهت کار در مجارستان به دنبال مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در مجارستان باشند ؟ آیا شما یک موقعیت کاری در مجارستان دارید و به دنبال تهیه مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در مجارستانهستید ؟ همه شما عزیزان می توانید با خواندن این مقاله شرایط را جهت اخذ ویزای کار مجارستان و اقامت در این کشور را  بدانید و راه اخذ اقامت در این کشور را فراهم سازید. البته پیشنهاد میشود که قبل از هر اقدامی با وکیل مهاجرت مشورت بفرمایید.

یکی از بهترین انواع ویزا اخذ ویزای کاری است ، آیا گرفتن این نوع ویزا برای اتباع مختلف در کشورهای اروپایی امکان پذیر هست ؟ چرا بسیاری از افراد امکان دریافت ویزای کار اروپا را ندارند ؟ دارا بودن چه شرایطی می تواند شخص را به ویزای کار اروپا برساند ؟ آیا برای کار در مجارستان می بایست از قبل یک موقعیت کاری در مجارستان داشت ؟ تمامی این سوالات و ابهامات را در ادامه جوابگو هستیم .

چرا در کشورهای اروپایی اولویت برای کار با اتباع این کشورهاست ؟ آیا یک شخص ایرانی می تواند مستقیما با دریافت ویزای کار در اروپا ورود کند و به اقامت برسد؟ طبق قوانین موجود در اروپا اگر به مانند مثال یک موقعیت کاری در مجارستان وجود داشته باشد و شخصی از اتباع خارجی بخواهد جهت دریافت آن موقعیت کاری و ویزای کاری اقدام نماید شاید آن چنان شانسی برای او وجود نداشته باشد زیرا افرادی برای این موقعیت کاری در اولویت هستند که از اتباع مجاری و یا اتحادیه اروپا باشند از این رو شاید شما نیاز به یک نوع ویزای دیگر جهت ورود به کشور مجارستان خواهید داشت تا بتوانید با حضور و اقامت در این کشور به مانند مثال برای تحصیل  یا راه اندازی یک بیزینس و یا شرایط دیگر در مجارستان اقامت موقت داشته باشید و سپس برای اخذ ویزای کار و اخذ اقامت مجارستان اقدام نمائید .

همه خارجی ها نیاز به اجازه ای برای حداقل سه ماه جهت ورود به مجارستان نیاز دارند و از آنجا که مجارستان بخشی از منطقه شنگن است و شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا نیازی به ویزا ندارند برای ورود به این کشور همه آنها نیاز به گذرنامه خود و یا کارت هویت اروپایی خود دارند .
برای شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا ، از جمله ایالات متحده آمریکا ، سوئیس ، کانادا ، استرالیا و برزیل ، نیازی به ویزا جهت ورود و کار در مجارستان نیست اما سایر افراد می بایست برای اخذ ویزای شنگن با داشتن یک موقعیت کاری جهت کار زیر نظر یک کارفرما اقدام نمایند و یا اگر می خواهند خودشان مستقل در این کشور کار کنند می بایست ابتدا جهت اخذ ویزای شنگن اقدام نمایند ، که شما شرایط دریافت این ویزا را در ادامه خواهید خواند .

برای درخواست ویزای شنگن نیاز به جمع آوری مدارک مورد نیاز از قبیل فرم درخواست ویزا که تکمیل و ارسال به کنسولگری یا سفارت مجارستان در کشور خود ، زمان پردازش می تواند متفاوت باشد ، بنابراین می بایست زمان بندی مناسبی جهت اخذ این ویزا  داشته باشید که در این پروسه شما نیاز به یک وکیل خواهید داشت ، شما می توانید با کمک و مشاوره وکلای حقوقی موسسه حقوقی ملک پور جهت اخذ ویزای شنگن اقدام نمائید.
اگر هدف شما با اخذ ویزای شنگن برای سفر به مجارستان جهت کسب و کار است نیاز به یک دعوتنامه از کسب و کار مجارستانی و یا یک نامه از کارفرمای محلی خود که در آن وظایف شما را در مجارستان برای آن موقعیت کاری شرح دهد .
در برخی موارد متقاضیان ممکن است اسناد و مدارک اضافی در اختیار سفارت یا کنسولگری مجارستان قرار دهند که متقاضی گواهی اشتغال و اثبات اقامت در کشور خود دارد و به عنوان یک شاخص نیاز است که نشان دهد به کشور مبدا خود باز می گردد .

قبل از به کارگیری یک خارجی جهت کار در مجارستان ابتدا می بایست آن شرکت و یا کارفرما  آن موقعیت کاری در مجارستان برای یک دوره ثابت ۱۵ روزه آگهی نماید و اجازه دهد تا شهروندان مجارستانی برای این موقعیت کاری اقدام نمایند و اگر شخصی یافت نشد سپس کارفرما می تواند برای کار از یک کارمند خارجی استفاده نماید ، این اجازه کار در صورت ارائه این مدارک ارائه میگردد :

گواهی مدارک تحصیلی آموزشی (ترجمه به مجارستانی)

گواهی آزمایش پزشکی ،

این اجازه کار است پس از ده تا ۱۵ روز صادر خواهد شد .

پس از اجازه کار کارمند می تواند برای ویزای اقامت(Tartózkodási engedély)  که یک ویزا برای ورود یک اقامت طولانی مدت (بیش از ۹۰ روز) اعمال می شود که باید در سفارت یا کنسولگری محل اقامت خود انجام شود که مدارک مورد نیاز شامل :

اجازه کار

قرارداد استخدام

گذرنامه معتبر و دو عکس گذرنامه

اثبات از محل اقامت در بدو ورود در مجارستان

اثبات بودجه کافی و بیمه بهداشت و درمان

تکمیل فرم درخواست

هزینه پردازش این ویزادر سفارت

اجازه کار به طور کلی برای مدت یک سال صادر می شود که می تواند تمدید شود که شخص می تواند با حضور در اداره مهاجرت با احراز شرایطی این امر را محقق سازد و اقامت موقت خود را سال به سال تمدید نماید و پس از سه تا چهار سال به اقامت دائم کشور و اتحادیه اروپا دست یابید .

خوداشتغالی

اگر هدف از اقامت شما در مجارستان برای کار به صورت خود اشتغالی باشد می بایست برای دریافت اجازه کار مدارک مورد نیاز زیر را ارئه نمائید:

گواهی معامله که می تواند از یک دفتر محلی اداری و الکترونیکی خدمات عمومی به دست آید

اثبات بیمه بهداشت و درمان

اثبات از محل اقامت

اثبات حمایت مالی در مجارستان

هنگامی که یک مجوز کار صادر شد حال باید مدارک زیر را جهت دریافت ویزای خود اشتغالی ارائه نمائید :

مجوز کار معتبر

شرایط کار

اثبات از محل اقامت

اثبات حمایت مالی در مجارستان (در مورد یک کسب و کار و یا یک تاجر تنها)

طرح کسب و کار (شرکت های جدید)

سند ارتباط

شماره ثبت تجاری

مدارک تحصیلی

درآمد سالانه مورد انتظار

گزارش ساده شده سالانه (در صورتی که شرکت در حال حاضر درحین فعالیت هست )

اثبات هیچ بدهی عمومی (در صورتی که شرکت در حال حاضر در عملیات)

اگر شما بخواهید به دنبال راهی جهت اخذ ویزای کار در مجارستان و اروپا باشید و با کمترین ریسک و هزینه این اقامت صورت گیرد می توانید جهت اخذ ویزاهای کاریابی در کشورهای معتبر اروپا نظیر آلمان و اتریش اقدام نموده و بدون نیاز به دعوتنامه کاری برای کاریابی در این کشورها وارد شده و به کار و اقامت دست یابید و یا از راهی که بسیاری از افراد برای ریسک کمتر از طریق تحصیل در دانشگاه های پزشکی و مهندسی مجارستان که کم هزینه هم هستند اقدام نموده و سپس با توجه به ورود و اقامت شما در مجارستان برای گرفتن یک موقعیت کاری در این کشور خیلی راحت تر اقدام نمائید . برای هرگونه اقدام در زمینه مهاجرت شما می توانید با وکلا و مشاورین  موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا با دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و با مشاوره رایگان تلفنی راهی مناسب جهت مهاجرت انتخاب نمائید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

 

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.