, ,

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا

مدارک و شرایط اخذ ویزای کار در کشور ایتالیا

مدارک لازم برای ویزای کار ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا 2018 – شرایط 2018  لازم جهت اخذ ویزای کار کشور ایتالیا-پروسه ی اخذ ویزای کار کشور ایتالیا را در این مقاله میخوانید . همانگونه که میدانید در کشور ایتالیا به علت رکود اقتصادی با کمبود کار مواجه می باشیم اما باز افرادی هستند که به دنبال مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا می باشند در این مقاله موسسه ی حقوقی ملک پور سعی بر این دارد تا برای شما عزیزان شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا را توضیح داده تا شما بتوانید به جمع آوری مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا پرداخته و شرایط لازمه و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا را کسب نمایید . توضیحات کافی در مورد مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا و مهاجرت به ایتالیا از این طریق در ذیل امده است .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا برای مهاجرت به ایتالیا 2018 از جمله مهاجرت کاری به ایتالیا پس از گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا چیست ؟ از مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا و شرایط کار در ایتالیا چیزی می دانید ؟

مدارک و شرایط عمومی لازم برای اخذ ویزای کار کشور ایتالیا:

۱-افرادی که به دنبال کار در کشور ایتالیا می باشند علاوه بر پیشنهاد کاری که از سوی کارفرما باید داشته باشند همچنین باید دعوتنامه ای نیز از از سوی این افراد برای اخذ ویزا داشته باشند .

۲-دومین مورد در مورد اخذ ویزای کاری کشور ایتالیا داشتن حداقل مدرک کارشناسی در رشته ی مربوطه یا د اشتن مدر فنی و حرفه ای در زمینه ی شغل مربوطه و یا مجوز کاز مربوطه می باشد

۳-داشتن پولی به میزان ۱۰۰۰۰ یورو به عنوان تمکن مالی در حساب فرد

۴- داشتن مدرک زبان انگلیسی البته بهتر است اسن امر را در نظر داشته باشیم که فرد بهتر است زبان ایتالیایی را نیز بداند تا بتواند در محیط کاری به اشتغال بپردازد.

۵- به همراه داشتن پاسبورت

اینها شرایط عمومی اخذ ویزای کار می باشند که افراد باید داشته باشند البته افرادی غیر از اتباع و مقیم کشور های عضو اتحادیه ی اروپا زیرا افراد مقیم و تبعه ی کشور های اتحادیه ی اروپا برای کار و اقامت تا ۹۰ روز نیازی به اخذ ویزا ندارند.

کشور ایتالیا ویزای دیگری تحت عنوان ویزای تعطیلات کار داشته است که این ویزا نیز شزایطی را دارا می باشد که در چند خط ذکر می کنیم :

۱-افراد باید شهروند کشورهای نیوزلند،استرالیا،کره جنوبی،کانادا باشند

۲-فرد باید افسر ویزا را توجیه نماید که به قصد کار وارد کشور ایتالیا می شود

۳-سن افراد باید بین ۱۸ تا ۳۰ سال باشد البته کانادایی ها تا ۳۵ سال

۴-این ویزا برای کودکان محسوب نمی گردد

۵-داشتن پاسبورت

۶-ارائه ی تمکن مالی برای خرید بلیط رفت و برگشت

۷-نشان دادن تمکن مالی برای دوره ای که در کشور ایتالیا گذرانده می شود

۸-پرداخت هزینه ی ویزای تعطیلات کار

به طور کلی افراد می توانند این مدارک را جمع اوری کرده و پس از ترجمه ی مدارک و زدن مهر دادگستری بر روی ان مدارک را تحویل سفارت ایتالیا داده و تعیین وقت نمایند تا به پرونده ی ویزای کار وی رسیدگی شود . موسسه ی حقوقی ملک پور این امکان را در اختیار شما عزیزان قرار می دهد تا بتوانید اطلاعات لازم را در این زمینه کسب نمایید و به کشور مورد علاقه خود سفر نمایید .

در پایان موسسه حقوقی ملک پور مورد وثوق ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه دارای جامع ترین اطلاعات و دانش ها در امر حقوق بین الملل و انواع مهاجرت از جمله مهاجرت به ایتالیا و مهاجرت کاری به ایتالیا و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا و شرایط کار در ایتالیا و در نهایت شرایط اخذ اقامت ایتالیا می باشد ، لذا شما عزیزان اگر در رابطه با مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار ایتالیا دارای هر گونه سوال وابهامی می باشید همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا از جمله با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان و وکلای رسمی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۲ نظرات, میانگین: ۴.۸۳ از طریق ۵)
Loading...
2 پاسخ ها
  1. maziar samiei می گوید:

    سلام و عرض احترام، 38 ساله هستم و یک شرکت در ایتالیا به تخصص من که در زمینه IT و سیستم های اطلاعاتی هست احتیاج داره و حاضر هست برای من Job Offer ارسال کنه.ضمن اینکه من همسر و یک دختر 3 ساله دارم. آیا امکان دریافت ویزای کار برای من وجود داره و این موضوع چقدر طول میکشه و آیا مطمئن هست. متشکرم

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      با سلام و عرض ادب امتیازات شما برای برای ویزای Skilled worker باید محاسبه گردد و در صورت داشتن امتیاز کافی بله برای این امر میتوانید اقدام فرمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.