مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در نروژ

همانطور که می دانید مهاجرت راه های قانونی گوناگونی دارد از جمله کار، تحصیل ، سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، ازدواج و تولد . امروزه بسیاری از افراد قصد مهاجرت به کشورهای پیشرفته و صنعتی از جمله نروژ را دارند . یکی از راه های مهاجرت به نروژ مهاجرت کاری می باشد . برای مهاجرت از طریق کار به نروژ باید  از مدارک لازم جهت ویزای کار در نروژ اطلاعات کافی را داشته باشید . یکی از مهمترین مواردی که در رابطه با ویزای کار نروژ باید به آن توجه داشت دارا بودن شرایط و مدارک لازم جهت ویزای کار در نروژ است .مانند هر کشوری مدارک لازم جهت ویزای کار در نروژ مختص این کشور می باشد . شخص متقاضی با آگاهی از شرایط و مدارک لازم جهت ویزای کار در نروژشرایط خود را با آن مطابقت دهد و در صورت دارا بودن شرایط  و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در نروژ جهت مهاجرت کاری به نروژ اقدامات لازم را انجام دهد . نکته هائز اهمیت این است که به طور کلی امر مهاجرت از جمله مهاجرت کاری امری کاملا حقوقی می باشد و بهتر است این کار را به دست  موسسات حقوقی معتبر بسپارید . موسسه حقوقی ملک پور با سالها تجربه درخشان و دارا بودن وکلای مهاجرتی حاذق در کلیه امور مهاجرتی شما را یاری می دهد .

چگونگی اقدام برای دریافت ویزای کار کشور نروژ

نروژ یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همچنین پیمان شنگن می باشد .کشور نروژاز جمله اقتصاد های توسعه یافته می باشد که به طور مداوم در حال رشد و توسعه است . بهتر است بدانید که به طور کلی برای دریافت ویزای کار در کشورهای اروپایی به دوشکل می تواند اقدام نماید ؛
_ از طریق ویزای جستجوی کار
_ از طریق دارا بوردن کارفرما
ویزای جستجوس کار به این شکل است که ، شخص متقاضی برای مدت خاصی که توسط دولت کشور مورد نظر تعیین می شود می تواند ویزای تحت عنوان ویزای جستجوی کار دریافت نماید . که قبل از سر رسد مدت تعیین شده شخص باید کار مناسب را دربافت نماید در غیر این صورت باید به کشور خود باز گردد .
بر طبق قوانینی که از سال ۲۰۱۳ توسط دولت کشور نروژتنظیم شد ، هیچگونه ویزای تحت عنوان ویزای جستجوی کار برای کشور نروژ صادر نمی شود لذا فقط راه دارا بودن کارفرما برای اقدام برای دریافت ویزای  کار در کشور نروژ باقی می ماند .
متقاضی برای دریافت ویزای کار نروژ باید یک پیشنهاد کاری که در ضمینه رشته تحصیلیش باشد را از سوی کارفرمای نروژی داشته باشد . کارفرما باید شغل مورد نظر را ۳ ماه در کشور نروژ و ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی نماید و اگر در مدت ۶ ماه هیچ شخصی در کشور نروژو یا اتحادیه اروپا خواهان کار مورد نظر نبود متقاضی می تواند اقدامات لازم را برای دریافت ویزای کار نروژ انجام دهد . این ویزای برای مدت ۱ سال صادر می شود و بعد از اتمام هر ساله قابل تمدید است و بعد از ۵ سال کار و پرداخت مالیات ، متقاضی می تواند اقامت دائم کشور نروژ را دریافت نماید .

شرایط لازم جهت اخذ ویزای کار کشور نروژ

به طوری شرایطی که متقاضی باید برای اخذ ویزای کار کشور نروژ دارا باشد به شرح زیر می باشد ؛
_ دارا بودن مدرکی که نشان دهنده تخصص و مهارت شخص متقاضی باشد . این مدرک باید مورد تایید اداره مهاجرت کشور نروژ قرار بگیرد .
_ دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس
_ دارا بودن سابقه کاری اگر سابقه کاری متقاضی مرتبط با رشته تحصیلی اش باشد و سابقه کاری از ۲ سال بیشتر باشد اهمیت بسزایی دارد .
_ حساب بانکی که تمکن مالی شخص متقاضی را نشان می دهد . این مبلغ برای مدت ۶ ماه زندگی در کشور نروژ حدودا ۱۰۰٫۰۰۰ کرون نروژ می باشد .
_ سن شخص متقاضی باید حداقل ۱۸ سال تمام باشد
_ حقوق پینهادی از سوی کارفرما نباید از سطح حقوق عادی کمتر باشد و فرد با این میزان حقوق باید قادر به تامین هزینه های زندگی خود باشد . (حقوق و دستمزد شغل مورد نظر برای اتباع خارجی در کشورنروژ حداقل حدود ۸۹،۰۰۰ $ می باشد .)

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای کار درکشور نروژ

_عکس
_ بیمه نامه
_مدارک مربوط تخصص و مهارت  و شرکت دردوره‌های آموزشی معتبر
_شناسنامه
_ پاسپورت که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد .
_ سوابق تحصیلی مرتبط
_ مدارکی دال بردارا بودن سابقه کاری ( سابقه بیمه )
باید توجه داشت که تمامی مدارک باید توسط دارالترجه رسمی ترجمه شده باشد .

در نهایت از آنچه که در این مقاله بیان شد می توان این نتیجه را گرفت که ، متقاضی با دارا بودن شرایط و مدارک لازم جهت ویزای کار در نروژ می تواند جهت ویزای کاری این کشور اقدام نماید . البته با توجه به اینکه این کشور ویزای تحت عنوان ویزای جستجوی کار ندارد و فقط از طریق داشتن پیشنهاد کاری از سوی کارفرما و آگهی شدن شغل مورد نظر ۳ ماه در کشور نروژ و ۳ ماه در اتحادیه اروپا ، دریافت این نوع ویزا تقریبا غیر ممکن می باشد . اما پیشنهاد ما این است که شما حتی در صورت دارا بودن مدارک لازم جهت ویزای کار در نروژ بهتر است از طریق تحصیل وارد این کشور شوید و سپس با آشنایی از محیط کشور نروژ و اخذ مدرک از دانشگاه های این کشور که جستجوی کار را در این کشور سهل تر می کند برای تغییر ویزای خود از تحصیلی به ویزای کاری اقدام نماید . لازم به ذکر است تحصیل در کشور نروژ شرایط مطلوبی دارد و تقریبا رایگان می باشد .موسسات حقوقی ملک پور با بیش از ۱۰ سال سابقه درخشان و صد ها پرونده مهاجرتی موفق در تمامی مراحل مهارت از جمله مهاجرت کاری و یا مهاجرت تحصیلی به نروژ با شما همراه خواهد بود . در پایان امیدواریم که از مطالب ارائه شده در رابطه با مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در نروژ بهره لازم را برده باشید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

نگارنده: سید علیرضا واقفی

Rating: 5
6 پاسخ
  1. Sanaz گفته:

    سلام
    خسته نباشي
    بنده قصد مهاجرت به نروژ را دارم
    ٣٤سالمه
    كارشناس پرستاري
    ١٠سال سابقه كاري
    به نظرتون از طريق ويزاي كار اقدام كنم شانسي براي گرفتن اقامت دارم؟!

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      برای اخذ ویزای کار نروژ باید ابتدا از طرف کارفرمایی در نروژ پیشنهاد کار داشته باشید. همچنین توجه داشته باشید که شما نمی توانید با مدرک پرستاری خود در نروژ کار کنید بلکه باید ابتدا مدرک خود را معادل سازی کنید.
      معمولا روشی که پیشنهاد می شود این است که با ویزای تحصیلی وارد شوید و مدرک خود را معادل سازی کرده و سپس مشغول به کار شوید.

      پاسخ
  2. ناشناس گفته:

    سلام من با 39 سال سن ، مدرک کارشناسی ارشد مکانیک و 14 سال سابقه کار در صنایع نفت و گاز در زمینه نگهداری و تعمیرات تجهیزات دوار و بدون مدرک زبان ایا می توانم ویزای کار برای شغلی مرتبط با سابقه کارم اقدام کنم ودر صورت مثبت بودن پاسخ زمان و هزینه تقریبی اخذ ویزا دائم را لطفا به من توضیح بدین
    ممنون7

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب بله پاسخ شما مثبت است و در خصوص هزینه ها و سایر اطلاعات حتما باید تماس بگیرید و با کارشناسان صحبت بفرمایید.

      پاسخ
  3. حسن گفته:

    با سلام و خسته نباشید. بنده ٣۶ سال سن دارم از ایران. کارشناس ارشد متالوژی و دارنده مدارک بین المللی بازرسی جوش هستم. حدود ١٠ سال سابقه کاری دارم که حدود ٧ سال است که در پروژه های نفت و گاز مشغول هستم.
    علاقه مند به کار در نروژ هستم، طبق مقاله سایت ملک پور در خصوص کار در نروژ، بهتر است ابتدا از طریق ویزای تحصیل وارد این کشور شوم. حال سوال بنده این است که
    ١. چگونه میشود بورس تحصیلی نروژ را گرفت؟
    ٢. آیا بهتر است برای دکترا اقدام کنم و یا مجددا در مقطع کارشناسی ارشد در این کشور اقدام کنم ( از جهت کاریابی پس از تحصیل در این کشور).
    ٣. ویزای همراه به همسرم تعلق میگیرد؟
    ۴. در حال حاضر مدرک ایلتس ندارم. ایا میتوان پس از قبولی در دانشگاه نروژ همانجا بصورت پیش نیاز زبان انگلیسی خواند؟
    ۵. با توجه به شرایط بنده موسسه ملک پور چگونه مرا یاری میکند؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.