,

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش

مدارک و شرایط لازم جهت جهت اخذ پذیرش در اتریش

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش ۲۰۱۸ تنها یکی از سوالاتی است که دانشجویان در سراسر دنیا و ایران دارند . تحصیل در اتریش را میتوان یکی از راه های مهاجرت به اتریش شناخت . مهاجرت به اتریش راه های بسیاری دارد که از جمله آنها میتوان به تحصیل در اتریش , کار در اتریش , سرمایه گذاری در اتریش و … اشاره کرد که هر شخص باید بهترین آنها را برای خود انتخاب نماید و سپس اقدام به مهاجرت نماید . مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش را به صورت کامل در این مقاله برای شما عزیزان ذکر کرده ایم ولی پیشنهاد میکنیم که قبل از مطالعه کامل این مقاله ویدیو موجود و فایل های صوتی موجود در این بخش را که توسط آقای ملک پور دانشجوی دکتر حقوق بین الملل در دانشگاه ملی وین و دانشجوی حقوق تجارت بین الملل در سوئیس و وکیل پایه یک دادگستری ایران در باب تحصیل در اتریش است را مشاهده نمایید تا اطلاعات بیشتری در این باب کسب نمایید .

فایل تصویری استاد ملک پور ( فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین) در باب تحصیل در اتریش و اخذ پذیرش رایگان از اتریش

video مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش

بسته به دانشگاه ورشته ای که قصد اخذ پذیرش از ان را دارید، شرایط متفاوت میباشد اما معمولا شرایط کلی متفاوت نیست. پذیرش در دانشگاه های اتریش معمولا در دوترم زمستان وپاییز (سپتامبر وژانویه)مقدور میباشد. عموما اخذ پذیرش بین ۸ تا ۱۲ هفته به طول می انجامد. برای متقاضیان مقطع لیسانس که به تازگی دبیرستان را تمام کرده اند، نیاز به اشتغال به تحصیل در دانشگاه میباشد ونمی توان مستقیم از دبیرستان به دانشگاه رفت. اما برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس و دکتری امکان اخذ پذیرش با مدرک لیسانس ویا فوق لیسانس میسر بوده ونیازی به اشتغال به تحصیل نمی باشد.

یکی از نکته های مثبت در باب تحصیل در اتریش، عدم نیاز به مدرک زبان برای اخذ پذیرش وویزا میباشد. پس از ورود به کشور اتریش به شما ۴ ترم یا دوسال فرصت داده میشود تاسطح زبان خود را به C1 برسانید ووارد دانشگاه شده و تحصیل را شروع نمایید. دانشگاه های خصوصی که امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی مقدور میباشد البته نیاز به مدرک ایلتس دارند.

از دیگر مزایای تحصیل در اتریش، عدم نیاز به پرداخت شهریه یا اصطلاحا مجانی بودن تحصیل در این کشور است. دانشگاه های دولتی نیاز به مدرک زبان ندارند و در سال حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان هزینه تحصیل را بر دانشجو مکلف میدارند. اما دانشگاه های خصوصی که امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز میسر است شهریه داشته ومبلغی بین ۸ تا ۱۲ هزار یورو در سال بسته به رنکینگ دانشگاه دارند.

 

مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش

مدارک مورد نیاز برای پذیرش

پاسپورت متقاضی

برگه اشتغال به تحصیل ( در صورت دانشجو بودن )

  • ارائه ی اصل یا ترجمه ی مدارک کلیه مقاطع تحصیلی به همراه ریز نمرات ( همچنین لازم به ذکر است در حال حاضر کشور اتریش نیاز به ارائه مدرک ریز نمرات تمامی سال های دبیرستان هم دارد حتی برای متقاضیانی که خواهان تحصیل در مقطع دکترا می باشند )

مدارک شما چنانچه از دانشگاه آزاد، پیام نور و علمی کاربردی می باشد بایستی حتما به وزارت علوم مراجعه نموده و جهت دریافت تاییدیه صحت آن و نامه عدم منع تحصیل پیش از ترجمه مدارک اقدام فرمایید.

برای دانشگاه خصوصی به زبان انگلیسی داشتن مدرک IELTS 6.5 برای مقطع فوق لیسانس و برای مقطع لیسانس ielts 6  اجباری می باشد.

ارائه اصل یا ترجمه ی مدرک فوق دیپلم برای کسانی که لیسانس ناپیوسته گرفته اند

  • تمامی مدارک فوق حتماً باید به تأییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برسند و همچنین ترجمه همه مدارک باید به صورت زبان آلمانی و در پانچ های جداگانه باشند. هزینه های این پانچ و همچنین رفت و آمد به سفارت به عهده خود متقاضی میباشد .
  • چنانچه قرار است شما در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل فرمایید، ترجمه ی انگلیسی مدارک شما علاوه بر ترجمه ی آلمانی نیز مورد نیاز است.

فایل های صوتی استاد ملک پور ( فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین)  در باب تحصیل در اتریش

audio مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش
audio مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش
audio مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش

در موارد نادر جهت صدور پذیرش دانشگاه اتریش اصول مدارک شما را مطالبه می کند

  • مدارک، بعد از ترجمه باید به سفارت رفته و تأیید شوند. ( لازم به ذکر است که به ازای تأیید هر پانچ توسط وکیل سفارت ، مبلغ ۴۰ یورو به ازای هر پانچ بابت مهر تایید توسط سفارت دریافت می شود و این مبالغ نیز صرف نظر از نتیجه ی پذیرش و ویزا به هیچ عنوان قابل استرداد نیستند )
  • بعد از تائیدیه مدارک توسط سفارت کلیه مدارک باید DHL گردد که هزینه DHL مداک که در حدود ۲۰۰ هزار تومان می باشد بر عهده متقاضی می باشد که نیاز به پرداخت می باشد.

اصولا زمانی که مدارک به صورت کامل به آدرس دانشگاه از طریق DHL  پست می شود ، اعلام نتیجه ی دانشگاه مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش  ۱۲ الی ۱۶ هفته ی کاری پس از زمان وصول کامل مدارک به دست دانشگاه و همچنین شروع پروسه ی رسیدگی(در موعد DEALINE بررسی مدارک توسط دانشگاه) می باشد.

برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس اگر تمایل به تحصیل به زبان انگلیسی را دارند ، داشتن مدرک IELTS 6/5 به بالا( ۷ ) الزامی است و در مقطع دکتری نیز نمره ۷ یا ۷٫۵ لازم است.گاهی ممکن است نمره زبان بالاتر نیز لازم باشد

  • متقاضیانی که هزینه تحصیل دارند و در نظر دارند در دانشگاه های خصوصی تحصیل کنند می بایست از طریق اسکایپ با دانشگاه مصاحبه داشته باشند و چنانچه پس از قبولی در مصاحبه پذیرش صادر گردد می بایست قسط اول دانشگاه که حدود ۵ هزار یورو می باشد را پرداخت نمایند.
  • دانشجویان دکتری، پس از ورود به اتریش باید به دنبال سوپروایزر بگردند.
  • پاسپورت، عکس، رزومه تحصیلی برای لیسانس لازم است
  • برای مقطع فوق لیسانس نیاز به یک انگیزه نامه نیز میباشد.

 

باز هم تاکید میکنیم که هر لحظه ممکن است مدارک و شرایط لازم جهت اخذ پذیرش در اتریش تغییر پیدا کند . از این رو پیشنهاد میگردد که همواره با وکیل مهاجرت و مشاورین مجرب در تماس باشید تا بتوانند اطلاعات به روز را در اختیار شما قرار دهند .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۱۴ نظرات, میانگین: ۵.۰۰ از طریق ۵)
Loading...
18 پاسخ ها
  1. amir می گوید:

    با سلام و عرض خسته نباشید، ایا امکان انتقالی گرفتن از مجارستان به اتریش و تحصیل به زبان انگلیسی در رشته ی دندان پزشکی امکان پذیر هست؟؟هزینه ی دانشگاه چقدر میباشد؟؟
    با تشکر

    پاسخ
    • P.Taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب پرونده شما نیاز به اخذ وکیل متخصص در این امر داشته و اینگونه پرونده ها می بایست با راهنمایی شخص اقای ملک پور مشاوره گردد تا شرایط شما به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت اخذ مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. sobhan می گوید:

    سلام جناب ملک پور
    من کاردانی نرم افزار‌کامپیوتر‌ از علمی کاربردی و کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار از غیرانتفاعی سراسری دارم
    ۲۸ سالمه و روزمه کاری قوی و خارجی در محبث طراحی وب سایت دارم به نظر شما برای اقامت در اتریش از تحصیل رایگان میتونم استفاده کنم و مدرک زبان المانی در اتریش بگیرم؟هزینه تحصیل و اقامت چقدر میشه ؟لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه هزینه پرداخت کنم و مراحل به چه صورت انجام میشود

    پاسخ
    • pejman taghavi می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل در این بخش امری دشوار میباشد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.

      پاسخ
  3. یاس می گوید:

    سلام آقای دکتر با تشکر از توضیحات کاملتون.برای پزشک عمومی امکان گرفتن ویزای اتریش برای رجیستر کردن،مدرک چقدره؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. الهام می گوید:

    درود بر جناب دکتر ملک‌پور عزیز و سپاس از شما بابت تمام راهنمایی‌های باارزشتان.من ۴۶ساله فوق لیسانس روان شناسی و لیسانس پرستاری هستم 23ساله سابقه کار پرستاری دارم.سرمایه ام حدود1/2میلیارد ملک و ۲۰۰میلیون پول نقد است. قصد مهاجرت دارم ولی فرزند ۱۹ساله ام معلول ذهنی است و نمیتوانم بدون او مهاجرت کنم بدنبال راهکار از دفتر همکار شما در میرداماد مشاوره حضوری گرفتم ولی نتوانستند به من جواب قاطع بدهند.قرار شد از شما بپرسند ولی متاسفانه همکاری نکردند.عاجزانه تقاضای کمک و راهنمایی دارم.یک دختر ۲۳سال فارغ التحصیل رشته گرافیک با معدل ۱۸از دانشگاه تهران دارم و همسرم مهندس عمران و ۵۴ساله هستند.

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب پرونده شما تخصصی است و باید با شخص اقای دکترمشاوره بفرمایید به همین جهت با دفتر وین تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  5. parsa می گوید:

    سلام و درود ،پیدا کردن کار در کشوری مثل سوییس در ماه دوم و سوم مقدور هست؟
    همراه با مدرک زبان المانی و انگلیسی
    و دوم اینکه چقدر میتونه اون حداقل درآمد دانشجو رو پوشش بده؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب در حین تحصیل شما اجازه کار پارت تایم خواهید داشت و پس از تحصیل در صورت رزومه قوی میتوانید به جستجوی کار و اخذ کار بپردازید .پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. فرشید می گوید:

    سلام قانون جدیدی مبنی بر اینکه باید ساپرتر اتریشی معرفی کرد اومده؟ من از یه دوستی شنیدم که اتریش قانون جدید داده که فقط ساپرتر اتریشی قبول میکنه که از نظره من شایعه بوده نظر شما میخواستم بدونم….
    باتشکر

    پاسخ
  7. فاطمه جعفری می گوید:

    سلام و وقت به خیر.
    بنده فوق لیسانس ریاضی مالی دارم ۳۳ ساله هستم وقصد دارم برای تحصیل اقدام نمایم سوال بنده در این مورد است که آیا امکان تحصیل بنده بدون مدرک ایلتس در کشور تریش وجود دارد.

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. برای تحصیل در مقطع دکتری مدرک زبان نیاز است اما در صورتی که بخواهید برای فوق لیسانس مجدد اقدام کنید می توانید بدون مدرک زبان نیز اقدام نمایید. داشتن مدرک زبان شانس شما را در اخذ پذیرش و ویزا افزایش می دهد. برای اخذ اطلاعات بیشتر در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. هومن می گوید:

    با درود،دکتر با توجه به لزوم یادگیری زبان المانی و کالج توضیح بدید که مثلا کسی که بخواد واسه ی ترم زمستانه پذیرش بگیره باید از چه زمانی خودش رو آماده شروع کار ها و مهاجرت بکنه،با تشکر

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      تعدادی از دانشگاه های اتریش دارای ترم زمستانی هستند و تعدادی دارای این مورد نیستند . شما میتوانید برای تحصیل در اتریش اقدام نمایید زیرا نیازمند مدرک زبان نیستید . با تشکر

      پاسخ
  9. محمد می گوید:

    سلام.من۱۹سال دارم و درحال حاضر درحال گذراندن ترم اول دوره لیسنانس خود میباشم
    سوال من درخصوص نحوه خروج از کشور برای افرادی است که مشمول خدمت وظیفه عمومی هستند و فقط دارای معافیت تحصیلی هستند
    آیا افرادی(مثل من) که فقط به دلیل شروع دوره کارشناسی واجد معافیت تحصیلی شده اند میتوانند از کشور خارج شوند؟
    آیا در روند اخد پاسپورت و ویزا در داخل و خارج کشور با مشکلی مواجه هستند یا خیر؟
    ممنونم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.