قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش

قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش ممکن است دغدغه بسیاری از افراد ی باشد که به دنبال تحصیل در دانشگا ه های معتبر دنیا با هزینه ی مناسب می باشند.افرادی که قصد مهاجرت تحصیلی به اتریش را دارند لازم است از مدارک و شرایط پذیرش دانشگاه های اتریش و نحوه اخذ ویزا اتریش آگاهی پیدا کنند موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در این مقاله سعی دارد شما را در زمینه ی تحصیل در اتریش آشنا سازد و به سوالات شما در این زمینه پاسخ دهد.
قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش چگونه است ؟ هزینه ی تحصیل در قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش چه میزان است ؟ آیا می توان از بدون اطلاع از قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش اقدام نمود ؟برترین دانشگاههای اتریش کدام است ؟برای تحصیل در دانشگاه های اتریش چه مدارکی مورد نیاز است ؟ هزینه ی زندگی در اتریش چه میزان است ؟
با توجه به این که کشور اتریش یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن می باشد افرادی که در کشور اتریش تحصیل می کنند به راحتی می توانند برای کار و سفر به سایر کشورهای اتحادیه اروپا  بدون اخذ ویزا سفر کنند .
بهتر است اول در مورد تحصیل کودکان در کشور اتریش توضیح مختصری را برای شما ارایه دهیم،در کشور اتریش کودکان از سن ۳تا ۶ سالگی به مهد کودک رفته وهمچنین میتوانند از سن ۵ سالگی به پیش دبستانی رفته و برای تحصیل در دبستان اماده شوند.
شرایط تحصیل برای کودکان در کشور اتریش از سن ۶ تا ۱۵ سالگی اجباری می باشد و۴ سال اول تا ۱۰ سالگی در مدارس ابتدایی به تحصیل پرداخته و بعداز ان به دبیرستان می روند. افرادی که قصد تحصیل در کشور اتریش را دارند ، یعنی اشخاص که دارای مدرک دیپلم می باشند  و ۱۲ سال تحصیل کرده اند این افراد مستقیما نمی توانند وارد دانشگاه اتریش شوند و برای تحصیل در مقطع لیسانس باید حتما در ایران  در کنکور سراسری قبول شده باشند. دانشگاه های اتریش نیز همانند آلمان نیازمند مدرک آلمانی می باشند و افرادی که دارای مهارت زبان آلمانی نیستند می توانند در دوره های زبان آن اقدام کرده و بعد وارد دانشگاه شوند.
دانشگاه اتریش دارای ۱۱ دانشگاه خصوصی و ۲۳ دانشگاه دولتی می باشد.

1213 قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش
چنانچه  شخصی در ایران در دانشگاه آزاد لیسانس گرفته باشد و قصد ادامه ی نحصیل در کشور اتریش را نیز داشته باشد این افراد ممکن است چند واحد از لیسانس خود را دوباره در کشور اتریش بخوانند و بعد می توانند وارد مقطع فوق لیسانس شود که این به نظر دانشگاه بستگی دارد.
هزینه ی تحصیل در کشور اتریش بسیار پایین است به طوری که می توان گفت تقریبا رایگان می باشد .بهتر است بدانید که هزینه ی زندگی در کشور اتریش کاملا  متفاوت است البته ابن مورد را باید در نظر داشت که هزینه ی زندگی در کشورهای مختلف با توجه به سطح زندگی افراد در آن کشور کاملا تفاوت دارد به همین دلیل نمی توان آمار و ارقام دقیقی ارائه کرد چون بسته به نوع زندگی افراد کاملا متفاوت است ولی در کل می توان این گونه بیان کرد که کشور اتریش از هزینه ی نسبتا مناسبی برخوردار است هزینه زندگی باید سه ماه در حساب باشد که مبلغی حدود ۴۵ میلیون تومان است.
مطلبی که می تواند برای بسیاری سوال شود این است که آیا در کشور اتریش بعد از تحصیل می توان برای کار اقدام نمود یا خیر؟
در پاسخ باید گفته شود که کشور اتریش مانند آلمان به اشخاصی که فارغ التحصیل می شوند یکسال فرصت خواهد داد که به دنبال کار باشند و چنانچه به مدت ۳ سال کار کنند و مالیات دهند اقامت دائم و  بعد از ۶ سال کار تابعیت می دهد. چنانچه تحصیل ۶ سال به طول بینجامد هم می تواند تابعیت اتریش را بگیرد.
اشخاصی که قصد ادامه ی تحصیل در کشور اتریش را دارند باید مدارک تحصیلی خود را به دانشگاه مورد نظر که پذیرش می گیرند ارسال کنند و بعد دانشگاه با توجه به ریز نمرات فرد تصمیم می گیرد که شخص از چه ترمی در کشور اتریش شروع به تحصیل نماید.
در کشور اتریش  علاوه بر شرایط استثنایی مانند تحصیل تقریبا رایگان که بیان شد دارای دوره های زبان نیز می باشد که  در این دوره های زبان فرد اجازه ی بردن همراه با خود را ندارد.
شما عزیزان می توانید به سایت موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور  مراجعه نمایید و اطلاعات لازم را بدست اورید .

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشگاه های اتریش

مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم ، مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی، مدرک لیسلنس و ریز نمرات لیسانسو گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی عدم منع تحصیل ، کارت ملی و شناسنامه و همچنین کارت پایان خدمت برای آقایان
در مورد اشخاصی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارند باید گفت که برای اقدام و پذیرش در این مقطع لازم است که فرد با یکی از اساتید آن داتشگاه را به عنوان سوپروایزر انتخاب کرده و تایید او را اخذ نماید. نکته قابل توجه این است که پذیرش دانشگاه اتریش از زمان پذیرش تا ثبت نام ۲ ترم اعتبار دارد.
دانشگاه وین در کشور اتریش یکی از بزرگترین و قدیمی ترین دانشگاههای اتریش می باشد .در کشور اتریش سه دانشگاه علوم پزشکی وجود داردکه  شامل دانشگاه وین ، گراتس و اینسبورگ می باشد که جزء برترین دانشگاهها محسوب میشوند.

در اخر می توان گفت که کشور اتریش از نظر تحصیل در سطح بسیار مناسبی قرار دارد و دانشگاههای اتریش از سطح اموزشی بسیار بالایی برخوردار هستند و متقاضیان تحصیل در دانشگاههای اتریش میتوانند با هزینه اندک یا به عبارتی رایگان در این کشور به ادامه تحصیل بپردازند و نکته قابل توجه این است که فرد دانشجو میتواند به صورت نیمه وقت در کشور اتریش به کار هم مشغول شود و چون کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا میباشد افراد به راحتی میتوانند بدون اخذ ویزا به سایر کشورهای عضو نیز سفر کنند و محدودیت کاری هم ندارند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در کشور اتریش می توانید با موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و اطلاعات جامع تری را در زمینه قوانین مهاجرت تحصیلی به اتریش کسب نمایید.

22 پاسخ
  1. mosayeb گفته:

    سلام آقای ملک پور امیدوارم حالتون خوب باشه، و بابت این همه لطفتون سپاسگزارم، میخواستم بدونم آیا میتونم در مقطع تحصیلی دکتری در اتریش به صورت رایگان تحصیل کنم؟ این شرایطمه:
    کارشناسی از دانشگاه دولتی با معدل بالای 17، کارشناسی ارشد در دانشگاه دو.لتی حقوق جزابا معدل بالای 17 .هردو روزانه
    مقلات همایشی متعدد و یک مقاله علمی پژوهشی ، یک مقاله isi هم فرستادم .
    سابقه تدریس به مدت یک ترم در دانشگاه دولتی
    26 سالمه
    زبان انگلیسی و هم در حد مکالمات روزمره
    وضع اقتصادیم زیاد خوب نیست، آیا میشه کاریم انجام داد اونجا در مدت تحصیل؟
    باتشکر

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب بله میتوانید اقدام نمایید در صورتی که با استاد راهنما به توافق برسید میتوانید .پیشنهاد میکنیم جهت اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. رسول گفته:

    باعرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما
    بنده 27 سالمه مدرك كارداني IT از دانشگاه علمي كاربردي هستم با 5 سال سابقه كار همچنين دانشجوي ترم 2 رشته كارشناسي ايمني ،‌بهداشت و محيط زيست در صنايعHSE) از دانشگاه علمي كاربردي هستم ميخام ببينم شرايط بنده براي اتريش يا المان جهت تحصيل چگونه هست ايا امكان پذير مي باشد يا خير
    همچنين همسر بنده 23 سال سن داراي ليسانس مهندسي نرم افزار از دانشگاه غير انتفاعي مي باشد شرايط به چه گونه اي مي باشد
    سپاسگزارم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب مدرک دانشگاه علمی کاربردی برای تحصیل در اتریش شانس پایینی داشته است . مدرک همسر شما برای این ویزا شانس بالاتری دارد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر با دفاتر همکار ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. mie editor2 گفته:

    باسلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب دکتر ملک پور عزیز . بنده امین هستم ۳۵ ساله . به تازگی از دانشگاه غیر انتفاعی در رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی در مقطع کارشناسی ارشد با معدل ۱۸/۲۳ فارغ التحصیل شدم. هیچگونه مدرکی زبان ندارم. قصد مهاجرت تحصیلی در مقطع دکتری در کشور اتریش را دارم. البته در حین تحصیل نیاز به اشتغال هم دارم.لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید که آیا امکان تحصیل رایگان همراه با اشتغال را دارم و در صورت تایید چه شرایطی را باید داشته باشم؟ سوال دوم اینکه آیا امکان بورسیه هم وجود دارد؟ سپاسگزارم

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. با توجه به دانشگاه شما (دانشگاه غیر انتفاعی) امکان تحصیل رایگان در کشور اتریش برای شما وجود ندارد. متناسب با شرایط خود می توانید در کشورهایی نظیر هلند، دانمارک و … اقدام نمایید که برای اخذ بورس باید شرایط شما بررسی گردد. برای بررسی شرایط متناسب با رزومه خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. mie editor2 گفته:

    سلام استاد ملک پور عزیز.اول میخواستم واقعا تشکر کنم از شما که به سوالات با حوصله و صبر بدون چشم داشتی پاسخ می دهید.آقای دکتر بنده جوانی هستم ۲۲ ساله دانشجوی سال آخر کارشناسی مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد تهران شمال.هم چنین بنده نوازنده پیانو و هم چنین گیتار پاپ هستم.سوالم از شما استاد گرامی این هست که آیا ساز زدن بدون داشتن مدرک دانشگاهی مرتبط با موسیقی امتیازی محسوب میشه؟و سوال دیگم اینه که می شود برای فوق لیسانس در دانشگاه های رایگان آلمان یا اتریش رشته موسیقی بخونم؟بازهم یک دنیا تشکر

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. آشنایی شما به موسیقی می تواند کمکی جهت کاریابی شما حین تحصیل باشد. ادامه تحصیل شما در کشورهای مختلف برای مقطع فوق لیسانس باید در زمینه رشته تحصیلی لیسانس یا رشته های مدیریتی و بیزینس باشد. در صورتی که تمایل به تحصیل در رشته موسیقی دارید باید از ابتدا برای این رشته اقدام کنید. برای اخذ اطلاعات بیشتر در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. mie editor2 گفته:

    باسلام و خسته نباشید خدمت جناب اقای دکتر.خانمی ۲۹ ساله هستم کارشناسی ارشد بازرگانی از دانشگاه آزاد و همچنین دارای ۷ سال سابقه بیمه. تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دکتری در کشور اتریش را دارم پیگیر ایلتس هم هستم و به زودی مدرک زبانم را میگیرم. با توجه به شرایط من ایا امکان تحصیل در مقطع دکتری در کشور اتریش را دارم یا خیر؟ ممنونم از راهنماییتون

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به دانشگاه محل تحصیل شما (دانشگاه آزاد) شانس اخذ پذیرش شما برای کشور اتریش اندک است و می توانید در سایر کشورها با رزومه مطلوب ادامه تحصیل دهید. برای بررسی شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. mie editor2 گفته:

    سلام خسته نباشید لیسانس فیزیک دارم معدلم نزدیک ۱۳ هست شرایط مالی مساعدی واسه ائامه تحصیل در کشور دیگری ندارم چه راهی درنظر میگیرید یا چه کشوری مد نظرتونه/رشته فیزیک در ایران کاربردی نداره واین موضوع باعث شده بیشتر سرخورده بشم با وجود اینکه دوبار ارشد قبولشدم اما انصراف دادم از ادامه تحصیل

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. شرایط سنی، مدرک زبان و میزان سرمایه شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برای بررسی شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. mie editor2 گفته:

    با سلام.ممنونم از راهنمایی هاتون. الناز هستم ۲۸ ساله دارای مدرک کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه ازاد هستم. و ۷ سال سابقه کار و بیمه دارم. سوالم این هست ایا امکان گرفتن بورسیه تحصیلی در مقطع دکترا از کشور اتریش هست؟ و اینکه در حال گرفتن ایلتس هم هستم. ممنونم از پاسخگوییتون

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و احترام. برای اخذ بورس باید نمرات، معدل، مدرک زبان، مقالات بین المللی و … مورد بررسی قرار گیرد. در صورت داشتن شرایط لازم این شانس را خواهید داست. برای بررسی شرایط خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. mie editor2 گفته:

    با سلام ما یک خانواده پنج نفره هستیم پسرم دانشجو دخترم هفتم پسر دیگرم نهمه ما می خواهیم برای اقامت وتحصیل بچه ها به اتریش بیاییم موجودی ما ۵۰۰ میلیون تومان است شما چه راهی را پیشنهاد می کنید

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. برای فرزندان شما تنها گزینه تحصیل می تواند باشد اما رزومه خود شما برای راهنمایی بهتر شما مورد نیاز است. برای اخذ اطلاعات بیشتر در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  9. mie editor2 گفته:

    سلام من ۳۱ سال و لیسانس مترجمی زبان و ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل از دانشگاه آزاد رو دارم و همسرم ۴۱ سال و لیسانس مکانیک رو داره البته همسرم کارش آزاد هست و هیچ تجربه ای مرتبط با رشته تحصیلی اش ندارد.اما ما ۱۳ سال تدریس زبان انگلیسی انجام میدم.یک پسر ۴/۵ ساله دارم و میخام حتما تا شروع تحصیلات مدرسش در اتریش باشیم و اونجا درس بخونه.میخاستم بدونم چه راهی رو شما پیشنهادمیکنین که تا ۲ سال آینده ما حتما اتریش باشیم.و اینکه من با دفتر تهران تماس گرفتم ولی میخاستم بدونم شما کی در ایران هستین که حضورا برای مشاوره پیشتون بیایم.ممنون ازحوصله بی نظیرتون در پاسخگویی

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به دانشگاه محل تحصیل شما (دانشگاه آزاد) شانس تحصیل در این کشور برای شما اندک است. در خصوص سایر روشها چون ویزاهای کاری، ثبت شرکت، کالج زبان، خرید ملک و … پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  10. mie editor2 گفته:

    با سلام. در حال حاضر برای پذیرش از دانشگاه های کشور اتریش و المان دانشگاه محل تحصیل شما باید مورد تایید باشد. بر اساس قوانین جدید دانشگاه پردیس (غیر سراسری) یا ازاد مورد تایید کشور اتریش نمی باشد. برای اطلاع از راه های ورود شما به کشورهای مختلف می توانید با دفاتر ما تماس بگیرید.

    پاسخ
  11. mie editor2 گفته:

    درود برشما استاد ملک پور میخواستم بذونم کسی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد(پردیس خودگردان=سراسری نیست)درس بخونه.آیا میتونه برای اتریش انتقالی بگیره؟ درمورد آلمان این مورد چطوره؟چون من در سایت آنابین نگاه کردم فقط اسم دانشگاه علوم پزشکی مشهد اومد.می خواستم بدونم پردیس بودن موردی نداره(میشه انتقالی گرفت؟) اگه لطف کنید شفاف سازی کنید ممنونمیشم.چون هرجا گشتم نتونستم بفهمم با تشکر

    پاسخ
  12. مشاور حقوقی گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و همکاران گرامیتون- فرزان هستم ۲۵ ساله مهندس مکانیک سیالات با معدل ۱۴٫۵۴ از دانشگاه ازاد و دارای ۳سال سابقه کار (بیمه تامین اجتماعی) – بنده تمامی مطالبه گفته شده در این سایت را به دقت مطالعه فرموده ام اما متاسفانه هنوز نتوانسته ام کشوری را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایم – اگر امکانش هست بنده را در این باره یاری برسانید

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      در صورتی که مدرک زبان دارید میتوانید برای تعداد کشور های زیادی اقدام نمایید ولی در صورتی که مدرک زبان ندارید میتوانید برای کشور اتریش اقدام نمایید . همچنین میتوانید از طریق ویزای کاری نیز برای کشور اتریش اقدام نمایید . بهتر است با دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نمایید تا شرایط را برای شما به صورت رایگان شرح دهیم . با تشکر

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.