فرصت عالی برای پزشکان در اتریش

فرصت عالی برای پزشکان در اتریش

آیا به دنبال فرصت عالی برای پزشکان در اتریش هستید ؟ آیا فرصت عالی برای پزشکان در اتریش ۲۰۱۸ وجود دارد ؟ آیا امکان استفاده از فرصت عالی برای پزشکان در اتریش ۲۰۱۸ وجود دارد ؟ کسانی که می خواهند از فرصت عالی برای پزشکان در اتریش استفاده کنند باید چه شرایطی داشته باشند ؟ در صورت کلی چه کسانی می توانند از فرصت عالی برای پزشکان در اتریش استفاده کنند ؟ موسسه حقوقی ملک پور در خصوص فرصت عالی برای پزشکان در اتریش مقاله ای را به نگارش درآورده است بنابراین اگر کسانی که به دنبال فرصت عالی برای پزشکان در اتریش هستند همواره می توانند با موسسه  حقوقی ملک پور  تماس حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان در خصوص مهاجرت به اتریش و فرصت عالی برای  پزشکان در اتریش جهت تحصیل دراتریش و کار در اتریش مشاوره تخصصی دریافت نمایید .

audio فرصت عالی برای پزشکان در اتریش
audio فرصت عالی برای پزشکان در اتریش
audio فرصت عالی برای پزشکان در اتریش
audio فرصت عالی برای پزشکان در اتریش

فرصت عالی  برای پزشکان در اتریش به منظور تحصیل در رشته های کلینیکال و علوم پایه و امکان دریافت اقامت دائم

  • · اقامت و کار بعد از  اتمام دوره بدون نیاز به تایید مدرک یا شرکت در امتحان ورودی در کشور اتریش و هم چنین فرصت های مناسب شغلی پس از اتمام تحصیل در تمام کشورهای اروپایی و آمریکا

دانشگاه وین دارای رتبه ۸۴ در جهان و رتبه ۱۵ در اروپا می باشد ( از جهت قیاس در نظر داشته باشید دانشگاه تهران دارای رتبه ۹۸۷ جهانی و دانشگاه صنعتی شریف دارای رتبه ۱۹۷۷ جهانی می باشد  .

در خصوص فرصت عالی برای پزشکان در اتریش می توان بیان نمود که پزشکانی که قصد تحصیل در کشور اتریش را دارند باید در یکی از رشته های تغذیه ، زیست شناسی و یا بیولوژی در مقطع دکترا بدون ارائه مدرک زبان آلمانی پذیرش گرفته و پس از ورود به کشور اتریش برای دو سال اول اجازه آموختن زبان آلمانی را دارند ، پزشکانی که در حین تحصیل و آموختن زبان آلمانی هستند و پس از کامل نمودن زبان آلمانی می توانند مدرک پزشکی خود را نیز معادل سازی نموده و در همانجا می توانند مطب زده و به عنوان پزشک اتریش ه شغل طبابت بپردازند و یا اینکه این پزشکان می توانند به زبان آلمانی آزمون تخصص پزشکی را بدهند و به تحصیل در مقطع تخصص پزشکی در اتریش بپردازند .

نکته ی دیگر در خصوص فرصت عالی برای پزشکان در اتریش این است که پزشکانی که جهت مهاجرت به اتریش اقدام می نمایند پس از اینکه ورود پیدا کردند به کشور اتریش و پس از یک ماه کارت اقامت خود را دریافت نمودند می توانند برای همراهان خود نیز اقدام نمایند و پس از مدت یک ماه خانواده نیز به آنها ملحق شود . در نتیجه پزشکان با کل اعضای خانواده به راحتی می توانند برای مهاجرت به اتریش اقدام نمایند . همپنین در خصوص فرصت عالی برای پزشکان در اتریش ذکر این نکته خالی از لطف نمی باشد که پزشکان  بدون مدرک زبان و بدون هیچ محدودیت سنی برای رشته های فوق الذکر می توانند اقدام نمایند و پزشکان همواره می توانند از این فرصت مناسب جهت مهاجرت به اتریش اقدام نمایند .

maxresdefault فرصت عالی برای پزشکان در اتریش

برای ورود به دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا ، به طور معمول داوطلب باید دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه های آزاد و یا سراسری داخل کشور و یا کشور های دیگر باشد . طول دوره دکترا در اکثر قریب به اتفاق رشته ها حدوداً ۳ ساله می باشد و زبان تدریس انگلیسی است  (بدون نیاز به داشتن مدرک زبان.)

در ادامه بحث فرصت عالی برای پزشکان در اتریش شایان ذکر است که هر سال تحصیلی شامل دو ترم می باشد که ترم اول از ماه مارچ (اسفند ماه) شروع و ترم دوم هم از سپتامبر / اکتبر (مهر ماه) شروع می شود.

بخش دوم)   می باشد( امکان دریافت حقوق درresearch  کل دوره شامل گذراندن دروس اختصاصی و عمومی مرتبط با رشته وشهریه دوره های دکترا در اتریش هم در حدود سالیانه ۷۴۰ یورو می باشد (در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه ها هم این شهریه را دریافت نمی کنند)  که می بایست در ابتدای هر سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد. اما در,مورد دانشجویان  lاین شهریه را به در صورتی که حداقل ۹ واحد در ترم گذارنده باشند ، در برخی موارد شهریه رابرمی گردانند .

برای دانشجویان خارجی مقطع دکترا هم امکان دریافت حقوق از دانشگاه  و هم امکان کار پاره وقت تا سقف ۳۰ ساعت و درامد ۱۰ یورو در ساعت برای کارهای رسمی وجود دارد .

در پایان مقاله ی فرصت عالی برای پزشکان در اتریش می توان بیان نمود که  موسسه حقوقی ملک پور  در خصوص فرصت عالی برای پزشکان دارای تخصصی ترین اطلاعات و روش ها ی مهاجرتی به اتریش می باشد ، لذا اگر در پی فرصت عالی برای پزشکان در اتریش هستید می توانید با  موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و به صورت  تلفنی و رایگان در خصوص موضوع مهاجرت به اتریش و تحصیل در اتریش و کار در اتریش و فرصت عالی برای پزشکان مشاوره تخصصی دریافت نمایید .

Rating: 4
42 پاسخ
  1. ناشناس گفته:

    دانیال. سلام من پزشکی عمومی از مجارستان گرفته ام وبه زبان انگلیسی مسلط هستم ایا برای تخصص در اتریش همراه با کار میتونم اقدام کنم ممنون

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. زبان تحصیل شما مهم می باشد. برای کار و تحصیل در اتریش باید مدرک خود را معادل سازی کنید. به زودی محصولی ویدئویی در رابطه با تحصیل و مهاجرت پزشکی و دندانپزشکی در فروشگاه وبسایت برای مدت محدودی به صورت رایگان عرضه خواهد شد که اطلاعات جامعی در این خصوص ارائه می دهد. شما می توانید کانال تلگرام ما را دنبال کنید تا از زمان انتشار آن اطلاع یابید.

      پاسخ
  2. فرزاد گفته:

    با سلام
    من دانشجوی پزشکی عمومی سال سوم هستم دروس اختصاصی عملی هام فقط مانده آیا بهتره از الان اقدام کنم و ادامه تحصیلم را در اتریش داشته باشم یا بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی اقدام کنم . آشنایی به زبان آلمانی هم ندارم و کارمند رسمی بیمارستان متصدی پذیرش هستم سابقه ام یک سال در بیمارستان و 12 سال تدریس در آموزش و پرورش می باشد 33 سالمه . و راهی هست که شهریه داشنگاه نداد و درس خوند. ممنون بابت راهنمایی

    Rating: 4
    پاسخ
    • mostafaostovar77 گفته:

      سلام و عرض ادب
      امکان ادامه تحصیل با توجه به رزومه و سن شما وجود دارد. اما آشنایی با روند و نیازمندی ها و الزامات آن نیازمند توضیحات تخصصی می باشد. بنابراین در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  3. هستی گفته:

    با سلام و عرض ادب ،میخواستم بدونم من که فارغ التحصیل دکتری عمومی دامپزشکی تبریز هستم امکان تحصیل در دستیاری های پزشکی را در کشور های ديگر دارم???اگه میشه لطفا ذکر بفرمائید کدوم کشور ها به من این اجازه رو میدن سپاس فراوان.

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      سلام و عرض ادب. در عموم موارد تنها اجازه ادامه تحصیل در رشته قبلی خود را خواهید داشت و به دلیل نیاز به معادلسازی مدرک و شرکت در دوره های کالج و سپس قبولی در امتحان ورود به دانشگاه های پزشکی، وقت و هزینه مضاعفی را برای شما به همراه خواهد داشت.
      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  4. ناشناس گفته:

    سلام من تخصصم رو از دانشگاه رومانی گرفتم در حال حاضر در ایران طبابت میکنم اگه بخوام برای کار در اتریش اقدام کنم به همراه خانواده مدارکم برای اتریش قابل قبول هست یا نیاز به معادل سازی دارد؟

    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. شما برای طبابت در هر کشوری نیاز دارید که به زبان بومی آن کشور تحصیل کرده باشید یا مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنید. بنابراین اگر مدرک تحصیلی شما به زبان آلمانی نیست برای کار در اتریش باید مدرک خود را معادل سازی کنید. توصیه می شود از طریق کورس های کوتاه مدت به کشور اتریش وارد شده و همزمان برای معادل سازی مدرک خود در اتریش آماده شوید.
      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
  5. Dr_a64 گفته:

    سلام،من پزشك متخصص طب اورژانس و متاهل و داراي فرزند ٤ ساله هستم،٣٤ساله و ٤يال سابقه كار دارم،از چه طريق براي اقامت اتريش اقدام كنم؟اتريش بهتره يا آلمان؟

    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. با توجه به مدرک تحصیلی و حرفه شما و عدم اطلاع دقیق از سایر شرایط شما و گسترده بودن راه های مهاجرت به این دو کشور برای شما پیشنهاد می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 دفتر موسسه تماس حاصل نمائید.

      پاسخ
  6. امیرحسین گفته:

    سلام من متخصص جراحی فک وصورت هستم ۴۴ساله .لطفاکدانیک از روشهای مهاجرت به اتریش برای بتده راحتترومطمئن ترمیباشدممنون

    پاسخ
  7. جمشيدى گفته:

    سلام
    لطفا شرايط لازم در مورد معادل سازى مدرك پزشكى در اتريش را شرح دهيد و بفرماييد در ابتدا بايد چه كرد و برنامه ريزى چند ساله نياز است براى ويزاى كارى پزشكان در اتريش؟
    من فوق ليسانس علوم آزمايشگاهى دانشگاه علوم پزشكى تهران و داراى مقالات isi هستم، و دانشجوى پزشكى اوكراين هستم. ميخواستم براى كار و تخصص پزشكى اتريش اقدام كنم.

    پاسخ
    • t.m گفته:

      با سلام و احترام
      دوست عزیز این پروسه باید بصورت مفصل شرح داده بشه.برای اخذ مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02149196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  8. علی وحیدی فخر گفته:

    با سلام و احترام
    من دانشجوی پزشکی سال پنج دانشگاه دولتی هستم متاهل و صاحب دو فرزند وسابق بر این مدرک لیسانس علوم آزمایشگاهی از دانشگاه دولتی داشته که به واسطه آن استخدام رسمی دولت هستم الان آیا برای تکمیل سنوات باقی مانده از دوره پزشکی عمومی ام میشود پذیرش رایگان از اتریش بگیرم یا خیر؟
    ممنون

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
    • pejman taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست بزرگوار باید رزومه شما توسط تیم ما بررسی گردد تا جوابی قطعی تر برای میزان شانس شما در این مورد یافت. بنابراین پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این زمینه با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  9. مژگان صدری گفته:

    با عرض سلام وخسته نباشید.
    من دندانپزشک وهمسرم پزشک با سابقه ی مدیریت اورژانس هست سنمون ۴۵ هست .همسرم ام پی اچ هم داره
    به زبان المانی تسلط نداریم
    از نظر هزینه مشکل نداریم
    چطور میتونیم اپلای کنیم ؟
    ممنون از راهنمایی های دلسوزانه ی شما

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام باید از طریق دیگری ورود داشته باشید تا بتوانید مدارکتان را معادل سازی کنید.جهت کسب اطلاعات و مشاوره در این مورد با کارشناسان و شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید

      پاسخ
  10. سحر گفته:

    با سلام‌ و خسته نباشین
    من پزشک عمومی هستم، خواستم‌ بدونم برای شروع تخصص در اتریش باید آزمون بدهم یا معادل سازی مدارک و گذراندن دوره کفایت میکند؟

    پاسخ
  11. علیرضا فیروزی گفته:

    باعرض سلام خدمت شما آقای دکتر ملک پور، پزشک عمومی هستم ، پنجاه سالمه، شرایط اقامت از طریق خرید ملک مسکونی و تحصیل در دانشگاههای اتریش را برای خودم و فرزندانم لطفا بفرمایید،،،ضمنا آشنایی به زبان آلمان هم نداریم

    پاسخ
  12. سما گفته:

    سلام یک روانپزشک 45 ساله هستم.آیا به قصد مهاجرت میتوانم یک فرصت تحصیلی از یکی از دانشگاههای اتریش بگیرم؟ و اگر بلی، چه مدرک زبانی لازم است؟ و چگونه باید یک سوپروایزر پیدا کنم؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب بله امکان پذیر است اما بسته به نظر استاد راهنما است . جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  13. فاطمه رادفر گفته:

    سلام با تشکر از شما
    من چندبار با موسسه شما تماس گرفتم و درباره مهاجرت پزشک به اتریش پرسیدم…با اینکه در سایت نوشته اید مشاوره کاملا رایگان هستش..به محض تماس و درخواست مشاوره ..مشاورین محترم درخواست 150هزارتومان جهت انجام مشاوره دارند..پس چرا در سایت نوشته شده مشاوره کاملا رایگان است؟بهتر نیست جهت کسب اعتماد مشتری از همان اول مکالمه تلفنی بحث هزینه مشاوره مطرح نشود؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب . پزشکان برای مهاجرت باید مدارکشان در کشور مورد نظر معادل سازی شود. در مورد مشاوره رایگان به مدت 10 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان است اما در مورد مشاوره تخصصی باید به صورت حضوری مراجعه نمایید.

      پاسخ
  14. بهداد پاک سرشت گفته:

    با عرض سلام خدمت دست اندرکاران بنده پزشک متخصص ۴۷ ساله هستم آیا برای بنده امکان مهاجرت و کار یا از طریق ویزایی ۶ ماهه یا شرکت در یک دوره PHD در اتریش یا آلمان وجود دارد؟با توجه به سنم که ۴۷ سال دارم البته مدرک تخصص دارم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب شما باید مدارک خود را در این کشور معادل سازی نمایید و جهت این امر میتوانید با دوره زبان به اروپا ورود نمایید و در حین تحصیل مدارکتان را معادل نمایید.پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب طبق فرایندی می بایست چند ماژول را پاس کنید تا مدرکتان را معادل سازی نمایید .برای اخذ و ررزو وقت با موسسه تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  15. ص گفته:

    با عرض سلام خدمت تمامی دست اندرکاران موسسه محترم ملک پور بنده فوق تحصص حراح قلب از ایران با شش سال سابقه کار هستم ایا در اتریش میتوان با ابن مدرک کار کرد و اصولا ایا این مدرک در اتریش قابل قبول است جهت کار؟ ایا پروسه معادل سازی لازم دارد و چگونه؟ ایا نیاز به کار در بیمارستان زیر تظر سوپروایزر جهت approve شدن طی مدتی خاص داره؟ نیاز به مدرک زبان دارد یا خیر؟ با سپاس فراوان از راهنمایی شما

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و احترام می بایست مدارک شما معادل سازی گردد و همچنین یک سری ماژول ها را باید امتحان دهید و تسلط نسبی به زبان المانی داشته باشید.

      پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب همانطور که میدانید پزشکان یا می بایست مدرک خود را در ان کشور معادل نمایند که مستلزم زمان زیادی است یا می بایست ازمون دهند جهت هر دو مسیر مذکور نیاز به ویزایی دارید که در ان کشورها مدتی حضور داشته باشید برای مثال می توانید به بهانه مطالعه زبان از کشورهای مذکور یک سال اقامت موقت گرفته تا در ان فاصله مدارک خود را معادل نمایید و سپس اقدام به اخذ شغل نمایید.

      پاسخ
  16. مينا گفته:

    با سلام يك سوال داشتم،من ٢٧ سالمه دندانپزشك هستم با دو سال سابقه كاري و همسرم ٢٧ ساله ومهندس عمران هستند ميخواستم بپرسم براي كدام يك از ما بهتره براي اقامت اقدام كنه؟و اينكه ما امتياز لازم رو ميتونيم بگيريم؟

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. اخذ ویزای کاری کشور اتریش امتیازبندی بوده و باید امتیازات شما مورد محاسبه قرار گیرد. در صورت داشتن امتیازات لازم می توانید برای کار به این کشور وارد شوید. برای بررسی امتیازات و اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  17. آرزو گفته:

    سلام ممنون از راهنمایی هاتون
    می‌خواستم بدونم اگه از اول مدرک زبان آلمانی رو اراعه بدیم نمیشه از اول واسه تخصص اقدام کرد؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ادب. شرایط شما در این خصوص باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  18. mie editor2 گفته:

    با سلام و عرض ادب. بله امکان کار پس از تحصیل وجود دارد. برای دریافت اطلاعات می توانید با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

    پاسخ
  19. mie editor2 گفته:

    با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دکتر ملک پور. لطف کنید در خصوص تحصیل در دوره های فوق تخصصی و فلوشیپ پزشکی در اتریش و یا سایر کشورهایی که شرایط مناسبی دارند توضیح بفرمایید. آیا پس از اخذ مدرک فلوشیپ میتوان در این کشورها کار کرد و مقیم شد؟ خیلی متشکرم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.