,

طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker

طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker

طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker

طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker ،  شرایط ۲۰۱۸ طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker ، هزینه های طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker ، طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled worker و برنامه استانهای مختلف کانادا ، را بررسی خواهیم نمود ،  سالیانه متقاضیان بسیاری از طریق  Skilled  worker کانادا اندیشه مهاجرت به کانادا را در ذهن خود می پرورانند و برای عملی ساختن مهاجرت  از طریق Skilled  worker در پی کسب اطلاعات مفیدی میباشند مؤسسه حقوقی ملک پور با ارائه یک مقاله ، خصوصیات Skilled  worker  کانادا ، طرح اقامتی کبک ، طرح express Entry  ، طرح اقامت فدرال و . . . را توضیح داده است ، اگر خواهان کسب اقامت کانادا از طریق Skilled  worker کانادا هستید و میخواهید اطلاعاتی را راجع به مهاجرت به کانادا از طریق کار در کانادا و  Skilled  worker کانادا یا express Entry  بدست آورید  در این مقاله با ما همراه باشید . همواره میتوانید از طریق تماس تلفنی به صورت رایگان از موسسه حقوقی ملک پور در وین مشاوره تخصصی دریافت نمایید.  با ما همراه باشید.

audio طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled  worker
audio طرح اقامت کاری کانادا از طریق Skilled  worker

درمورد طرح اقامت کاری کانادا بدین صورت است که دولت کانادا به خاطر اینکه نیاز دارد نیروی کاری جدید وارد کشورش کند همه ساله یکسری نیرو به نام نیروی اسکیل ورکر میگیرد. نیروهایی که تخصص کاری دارند در رشته های مختلف و شرایط مختلف انجام میشود . این نیروها معمولا افرادی هستند که بین ۲۵ تا ۳۵  سال سن دارند انتخاب میشوند ،یا حالا سن بیشتر با سابقه کاری بیشتر.

طرح اسکیل ورکر یا اقامت کاری چگونه است : یکسری فاکتورها دارد ،یعنی دولت کانادا برای یکسری فاکتورها مجموعه ای از امتیازات را قرار میدهد که اگر نمرات به حدنصاب مشخص شده رسیده  باشد شما میتوانید شهروند کانادا شوید ، این امتیازات شامل سن ، تحصیلات ، سابقه کار ، داشتن اقوام درجه یک یا دو در کانادا ، مدرک زبان ، تحصیل در کانادا یا کار در کانادا . یکی از مهمترین فاکتورها برای دولت کانادا که الزامی میباشد دانستن زبان انگلیسی است .و در بعضی از ایالت ها دانستن زبان فرانسه است .

کانادا یک کشور دو زبانه است ویک ایالت به نام کبک دارد که ایالتی فرانسوی زبان است. به همین دلیل در ایالت کبک همه ساله لیستی جدید رد میشود و یکی از مهمترین فاکتورها دانستن زبان فرانسه است چون در این ایالت بر عکس ایالتهای دیگر مردم فرانسوی زبان هستند وفرانسوی صحبت میکنند ودانستن زبان فرانسه مهم است .

ابتدا در مورد طرح اقامتی کبک و بعد در مورد فدرال طرح اکسپرس اینتری توضیح میدهیم:

طرح اقامتی کبک طرحی است که دولت کبک اقدام میکند و همه ساله حدود ۳ تا۴ هزار پرونده را قبول میکند . یک سری شرایط برای کسب اقامت کبک تعریف شده است . که  ، مهمترین آنها (سن، رشته تحصیلی، اگر رشته تحصیلی شما در رشته هایی باشد که ۱۶ یا ۱۲ یا۶ امتیازی باشد شانس شما برای اقامت کبک بالا میرود.)

سابقه کار( ۸) امتیاز دارد و هر کس ۴ سال پس از تحصیل کار کند میتواند از این ۸ امتیاز استفاده کند . شرط بعدی تحصیلات دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکتری است  که هر کدام امتیاز مخصوص به خود را دارد و بالا ترین امتیاز به فوق لیسانس ودکتری داده میشود. مهمترین موضع هم داشتن مدرک فرانسه است که در طرح اقامتی کبک داشتن این نوع مدرک الزامی می باشد. مدرک زبان فرانسه از Delf و Tef تشکیل شده است که دولت کبک مدرک Tef را مورد قبول خود قرار میدهد. هر متقاضی که علاقمند به رفتن به کبک است باید مدرک  B1 (صحبت کردن) وB2 (گوش دادن ،نوشتن) را داشته باشد.

شرط بعدی  مدرک زبان انگلیسی است(آیلتس ۶ ونیم). هر شخصی که مدرک Overal بالای ۶ ونیم داشته باشد میتواند شش امتیاز از زبان انگلیسی بگیرد و در طرح اقامتی  کبک قبول شود. امتیاز قبولی برای افراد مجرد در طرح  اقامتی کبک  ۵۹ امتیاز ، و برای افراد متأهل، ۶۷  امتیاز خواهد بود. افراد متأهل میتوانند از امتیازات همسر استفاده کنند مانند (سن، تحصیلات همسر، دانستن زبان انگلیسی برای همسر).

حالا پس از طرح  اقامتی کبک به بحث طرح  اقامتی فدرال می پردازیم که ببینیم مراتب اقدام در این طرح چگونه است.

طرح اقامت فدرال

دولت کانادا  تا قبل سال ۲۰۱۵ طرح اسکیل ورکر  فدرال را داشت که از لحاظ امتیاز و فاکتورشباهت زیادی به طرح اقامتی کبک داشت . از ابتدای سال  ۲۰۱۵ دولت کبک طرحی را به نام express EnTry یا ورود سریع وارد سیستم خود کرد. فلسفه این طرح سریع تر انجام شدن کارهای اداری بود.برای متقاضیان و ورود سریع آنها به خاک کانادا .

این طرح طرحی است که شامل  ۱۲۰۰ امتیاز است.این ۱۲۰۰امتیاز را دولت فدرال برای آن فاکتورهای مختلفی تعریف کرده است که شامل سن،سابقه کار،داشتن اقوام درجه یک در کانادا،داشتن مدرک زبان، مدرک زبان دوم، ودو تا از امتیازات بزرگی که برای افرادی است که از یک کار فرمای کاناداییjob offer  داشته یا طرح ایالتی داشته باشند womimation .

دو تا  ۶۰۰ امتیاز میتوانند بگیرند.یعنی هر فردی که job offer یا طرح ایالتی داشته باشد میتواند ۶۰۰ امتیاز از ۱۲۰۰ امتیاز را بگیرد.

سوابق کار بدین صورت است که فرد باید فرم مخصوصی که در سایت کانادا وجود دارد مشخصات فردی خود  را بنویسد . و مشخصات تحصیلی، مشخصات مدرک زبان ، مشخصات job offer را در سایت ثبت میکند. وپس از ثبت اطلاعات وقتی دکمه submit را بزنید امتیازات فرد  در این طرح مشخص میشود. پس از این موضوع در هر ماه در هر قرعه کشی که توسط دولت انجام میشود از بالاترین امتیاز ممکن که میتواند ۱۲۰۰ باشد و تا ۱۵۰۰ نفر دولت برمیدارد . وآخرین نفر را که برمیدارد هر ماه امتیازش را در سایت خود اعلام میکند. از ژانویه سال ۲۰۱۵ افرادی که طرح express entry قبول شدند هیچ موقع امتیازات آنها  کمتر از ۴۵۲ نبوده و همیشه بین ۴۵۲ تا ۴۷۰ بوده است .

درمورد چندتا اصطلاح میخواهیم توضیح بدهیم که خیلی از موکلین سوال دارند.

معمولا متاسفانه طرح express entry طوری طرح ریزی شده که بدون داشتن job offer یا طرح ایالتی زمانی که فرد اقدام میکند شانسی برای قبولی ندارد . به این صورت به دلیل اینکه فقط یک گزینه وجود دارد و اینکه دولت طرحی را گذاشته در express entry که افرادی که بالاترین نمره زبان را در آیلتس جنرال بیاورند شامل lesening , speking و بایسکل های دیگر َ۷ به بالا باشند میتوانند از یک امتیاز بالاتری در طرح expres EnTry استفاده نمایند . واگر سن آنها زیر ۳۵ سال باشد و همسرشان هم دارای مدرک لیسانس باشد این شانس برای آنها  وجود  خواهد داشت  که ۴۵۰ تا ۴۸۰ امتیاز را بدست آورند .

شرایط job offer

چند مورد پیش فرض مهم وجود دارد به این صورت که ابتدا در دولت کانادا شخص کانادایی را پیدا کند که  بخواهد job offer بدهد و موضوع بعدی رشته ایی که در آن شما به عنوان متخصص job از کارفرمای کانادایی میگیرید .

حتما باید توی N .o. c در شاخه اطلاعات مختلف کانادا ثبت شده باشد . یا در گروه A. b . O (گروه افراد تحصیلکرده آکادمی که مدرک تحصیلی بالاتر از  مدرک دیپلم دارند) باشد. گروه صفر ، گروه مدیران است . گروه b ،گروه افرادی است که تخصص دیپلم یا زیر دیپلم دارند ، پس از ۳ بار آگهی دادن در روزنامه های محلی آن کارفرما تقاضا میدهد به اداره کاری خارجی کانادا یا اصطلاحا L .m .I.e سازمان کارگران یا متخصصان خارجی  و اجازه کارکردن میدهد . پس از گرفتن اجازه L .m .A شخص اجازه ۱۰۰ امتیاز در طرح Express entry دارد  و شانس زیادی برای قبولی  را خواهد داشت .

مطلب بعدی اصطلاح Nomination یا امتیاز استانی است :

همه ساله استانهای مختلفی رشته های مختلف برای افراد خارجی اعلام میکنند که بتوانند در استان خودشان نیروی کار مشخص خود را انتخاب نمایند .

Nomination

در استانهای مختلف امتیازات مختلف دارد و هر استان رشته های مختلف میگیرد . باید دقت کنیم که زمان آن  برای اپلای کردن بسیار محدود میباشد افرادی که میتوانند Nomination ایالتی را بگیرند حتما میتوانند از ۶۰۰ امتیاز در طرح express entry استفاده کرده و قبولی خود  را تضمین کنند . بعد از اینکه شما در طرح express entry قبول میشوید دولت یک دعوتنامه برای شما میفرستد که هم به ایمیل شما می آید و هم در پروفایل شما در سایت express entry ثبت میشود . شما میتوانید تا ۲ ماه اطلاعات خود را در سایت آپلود نمایید ، و مدارکی را که ادعا کردید برای دولت آپلود نموده و ارسال کنید . برای تایید مدارک حتما باید شما مدارک را توسط مترجم رسمی دادگستری تایید کرده و سردفتر اسناد رسمی تایید نماید . پس از این ۲ ماه دولت به شما اجازه pr میدهد ، برای اینکه شما در کانادا به عنوان نیروی متخصص در کانادا شروع به فعالیت نمایید و مطلب مهم اینکه اگر joboffer بگیرید باید حتما در شغلی که دولت مشخص میکند تا ۶ ماه فعالیت داشته باشید و اگر نمیتوانید طرح خود را ادامه دهید و اگر طرح ایالتی دارید باید حتما در آن ایالت ۲ سالی را که فعالیت میکند و امتیازاتش را گرفتید زندگی کنید .

موسسه حقوقی ملک پور  خوشنام ترین و مورد وثوق ترین موسسه خاورمیانه در خصوص Skilled  worker  کانادا و چگونگی و شرایط آن میتواند به شما کمک کند اگر سوالی در مورد   Skilled  workerکانادا  و پیدا کردن job offer در ایالت های مختلف کانادا و راههای دیگر مهاجرت به کانادا دارید موسسه ما  از طریق وکلای بنام و مشاورین کارورزیده و حقوقدانان متخصص در کنار شما خواهد بود . شما میتوانید از طریق تلفنی به صورت رایگان از دفتر وین ما و یا دفاتر همکار ما در یران مشاوره تخصصی دریافت نمایید . این موسسه شما را مشاوره و راهنمایی میکند تا این  پروسه را طی کرده  و به اقامت کانادا برسید .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۶ نظرات, میانگین: ۴.۷۷ از طریق ۵)
Loading...
22 پاسخ ها
  1. وحید می گوید:

    سلام
    بنده35 ساله مجرد با نمره ایلتس6دوسال سابقه کار بالینی در روانشناسی بالینی ام و فوق لییسانس بالینی دارم.استاد گرامی بنده شانس اقامت دائم دارم؟

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب
      امتیازات شما برای برای ویزای Skilled worker باید محاسبه گردد و در صورت داشتن امتیاز کافی بله برای این امر میتوانید اقدام فرمایید. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. الهه می گوید:

    باسلام و خسته نباشید، کسی که ویزای مالتی پل داشته باشه، اگر برای اسکیل ورکر اقدام کنه تو دورانی که پرونده ش درجریان هستش، امکان رفت و آمد به کانادا رو داره؟ یعنی من اگر اسکیل ورکر اقدام کنم بعدن مشکلی نداره از نظر آفیسر تو فرودگاه بهم اجازه ورود میدن ؟

    پاسخ
  3. mie.editor2 می گوید:

    با درود بیکران خدمت دکتر ملک پور ; بهترین ها را برای شما آرزومندم بخاطر داشتن انرژی مثبتی که دارید ; من هنوز موفق نشدم با دفتر وین صحبت کنم اما چند باری با دفاتر تهران صحبت کردم و قصد دارم حضوری نیز به آنجا بروم انشاالله ; بنده قصد دارم از طریق ویزای کار اقدام به مهاجرت کنم شرایطم رو خدمتتان بیان میکنم تا راهنمایی بیشتری فرمایید. بنده دارای مهندسی بهره برداری نیروگاه از دانشگاه علمی کاربردی صنعت آب و برق اهواز و کارمند رسمی وزارت نفت هستم که 5 سال است رسمی نفت شده ام و حدود 6 سال در صنایع پتروشیمی بصورت قراردادی با بیمه تامین اجتماعی مرتبط با رشته تحصیلیم مشغول بکار بودم یعنی در کل حدود 11 سال سابقه با پرداخت بیمه دارم من 32 سال دارم و همسرم فوق دیپلم تربیت بدنی از دانشگاه علمی و کاربردی استقلال اهواز است و حدود 27 سال سن دارد و ما یک دختر 2 ساله داریم الان مدت 2 ماه است بصورت فشرده استارت کلاس زبان انگلیسی رو زدیم و داریم پیش میریم عنایت بفرمایید راهنمایی بیشتر در این خصوص بفرمایید تا انشاالله مقدمات این کار را با شما استارت بزنم. جناب دکتر ترجیحا مایل هستم بخاطر زبان به کشورهایی مهاجرت کنیم که انگلیسی زبان باشند که در چالش زبان دیگری قرار نگیریم همچنین شرایط کامل ویزای کار رو بفرمایید بحثهایی مانندحقوق; بیمه درمانی; مالیات; تحصیل برای دخترم و همسرم و در آینده برای خودم و شرایط رفت و آمد ما قبل از اقامت گرفتن به ایران و…. جا دارد بازم هم بخاطر صبر و حوصله شما برای پاسخگویی کامل کمال تشکر را داریم.

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و احترام. برای کار در کشورهای انگلیسی زبان نظیر کانادا، استرالیا، نیوزلند و … امتیازات شما باید مورد بررسی قرار گیرد. کشوری نظیر انگلیس نیز به پیشنهاد شغلی نیاز دارد. کشورهایی چون المان یا اتریش یا روش های دیگر متناسب با شرایط می تواند برای شما مورد نظر قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در خصوص کشورهای متناسب با شرایط خود پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  4. mie.editor2 می گوید:

    سلام در خصوص لیسانس کتابداری با سابقه کاری 8 ساله و سن 31 آیا امکان اقدام مهاجرت برای استرالیا و یا کانادا امکان پذیره و یا خیر؟لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. فاصله تحصیلی، مدرک زبان و رزومه شما باید به صورت جزئی تر مورد بررسی قرار گیرد. برای بررسی شرایط خود و اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. اخذ ویزای کاری کشور کانادا امتیازبندی بوده و باید امتیازات شما مورد محاسبه قرار گیرد. در صورت داشتن امتیازات لازم می توانید برای کار به این کشور وارد شوید. برای بررسی امتیازات و اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. فایزه می گوید:

    با سلام..همسر بنده لیسانس پرستاری با10 سال سابقه کار بیمارستانی هستن و 33 ساله هستن..خودم هم 31 ساله لیسانس مامایی و 7سال سابقه کار دارم..در حال گرفتن مدرک آیلتس هستیم..اما مدرک زبان فرانسه نداریم..ممنون میشم که در مورد شانس موفقیت در مهاجرت به کانادا راهنمایی بفرمایین
    و سوال دوم اینکه حتما برای ورود باید برای کبک اقدام کنیم؟دیگر ایالت ها که انگیلسی زبان هستن برای مهاجرت گزینه مناسبی نیستن؟
    ممنون از شما

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. امکان اقدام برای کشور کانادا برای شما وجود دارد و نیازی نیست که تنها برای کبک اقدام نمایید. ویزای کار این کشور امتیازبندی بوده و باید امتیازات شما مورد بررسی قرار گیرد. مدرک زبان از گزینه های مهم برای امتیازبندی محسوب می شود. برای بررسی امتیازات و اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  6. یاسین می گوید:

    سلام من پزشک عمومی خوندم ومیخوام برای تخصص برم کانادا وسیتیزن بشم میخواستم بدونم ازطریق skill workerمیتونم درخواست بدم؟؟یاپیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. این امکان برای شما وجود دارد اما امتیازات شما باید مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. بهرام بخشیان می گوید:

    درود
    ۴۰ سالم هستش و دیپلم تجربی دارم و راننده تریلی هستم و زبان هم زیاد آشنایی ندارم میشه بفرمایید آیا شانسی واسه کانادا دارم یا خیر ؟ در ضمن حدود ۲۵۰ میلیون تومان هم پس انداز دارم.سپاسگذارم

    پاسخ
    • mie.editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ارادت. اخذ ویزای کاری کشور کانادا امتیازبندی بوده و باید امتیازات شما مورد محاسبه قرار گیرد. با شرایط شما شانس اخذ این ویزا برای کشور کانادا اندک می باشد. برای بررسی شرایط متناسب با رزومه خود پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  8. mie editor2 می گوید:

    با سلام و عرض ادب. این ویزا دارای امتیازبندی بوده و باید امتیازات شما مورد محاسبه قرار گیرد. برای محاسبه امتیازات خود پیشنهاد می کنیم با دفاتر ما تماس بگیرید.

    پاسخ
  9. mie editor2 می گوید:

    با سلام من ۲۳سالمه و مدرک فنی کاردانی دارم سابقه کاری بدون بیمه دارم کلاس زبان میرم ولی فعلا مدرکی نگرفتم میتونم از ویزای ۱۹۰ اسکیل ورکر استفاده کنم شما چه کمکی میتونید به من کنید؟چه پیشنهادی برای من دارید؟ممنون

    پاسخ
  10. مريم حبيبي می گوید:

    سلام روزتون بخیر
    من دکترای داروسازی دارم از دانشگاه فردوسی مشهد و سه سال سابقه کاری دارم، و ٢٧ سال دارم ،، آیلتس ۶.۵ دارم .قصد دارم که سیتیزن کانادا بشم و فکر میکنم باید از طریق skill worker اقدام کنم، شهر تورنتو مد نظر من هست .میشه لطفا راهنماییم کنین که باید چکار کنم و چقدر شانس دارم؟ من اگه وارد کانادا بشم باید سه سال پیوسته باشم برای گرفتن شهروندی؟ و اینکه میتونم مدرک رو معادل کنم ممنونم

    پاسخ
    • مشاور حقوقی می گوید:

      با سلام باید در ابتدا تمامی امتیازات خود را محاسبه نمایید و اگر وارد استخر شدید برای مراحل بعدی اقدام نمایید همچنین میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر برای مراحل بعدی ما دفتر مرکزی MIE اتریش تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  11. مشاور حقوقی می گوید:

    با سلام خدمت کارشناس محترم اینجانب ۲۵ سال دارم و دارای لیسانس مهندسی مکانیک و فوق لیسانس MBA از دانشگاه سراسزی تهران هستم همچنین به زبان انگلیسی تسلط کامل دارم (TOEFL iBT 113) و تا کنون ۲ سال از همکاری من با شرکت ملی پتروشیمی میگذرد هم اکنون نیز در بخش مهندسی مشغول کار میباشم. شانس من برای اخذ پیشنهاد کاری از شرکتهای کانادایی و همچنین ویزای Skill Worker را چگونه ارزیابی میفرمایید؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.