شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا  ۲۰۱۸ و قوانین جدید شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا ، در این نوشتار سعی شده راجع به شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا که یکی از راههای مهاجرت به کانادا میباشد  اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیرد . شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا به چند صورت است و شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا چیست ؟ نوا اسکوشیا در کجا واقع شده و شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا چیست؟ طرح جدید نیروی کار برای شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا چیست ؟ شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا به صورت سرمایه گذاری چگونه است  ؟

شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا و نقش کارآفرینی در آن دارد ؟ شرایط اسکیل ورکر کانادا چگونه است ؟ با مطالعه مقالات موسسه حقوقی ملک پور در سایت موسسه حقوقی ملک پور میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به سرمایه گذاری در کشور بلاروس را بدست بیاورید  مشاوران موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات کافی راجع به شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا را در اختیار شما قرار میدهند.

 

توضیحات آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب ویزای کار کانادا

audio شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا

 

موقعیت جغرافیای 

نوا اِسکوشیا به انگلیسی Nova Scotia) (به فرانسویNouvelle-Écosse) (به زبان گِیلیکِ اسکاتلندی( Alba Nuadh) از استان‌های کشور کانادا و واقع در ساحل جنوب‌شرقی این کشور است.

مرکز نوا اسکوشیا شهر هالیفاکس است که بزرگ‌ترین شهر این استان نیز به حساب می‌آید و از مراکز اقتصادی منطقه است.

این استان از شبه‌جزیره‌ای متصل به سرزمین اصلی کانادا و جزیرهٔ کیپ برتون و چندین و چند جزیرهٔ کوچک‌تر تشکیل شده‌است.

 

بخش شبه‌جزیره‌ایِ نوا اسکوشیا با باریکه‌ای به نام «تنگه چیگ نکتو» به سرزمین اصلی کانادا متصل شده‌است و جزیرهٔ کیپ برتون توسط «تنگه کانسو» از شبه‌جزیره جدا شده‌است.

نوا اسکوشیا، به همراه جزیره پرنس ادوارد و نیوبرانزویک از استان‌های ساحلی کاناداست.

این استان، همچنین از استان‌های آتلانتیکی (یعنی واقع بر اقیانوس اطلس) به‌شمار می‌آید.

استان نوا اسکوشیا با جمعیت ۹۳۰٬۰۰۰ نفر جزء کم جمعیت‌ترین استانهای کانادا می‌باشد.

 

طراحی جدید نیروی کار برای ویزای کار 

نوا اسکوشیا جذب مهاجر به عنوان نیروی کار برای بخش های سرمایه گذاری و موقعیت های شغلی را ز طریق نیروی کار متخصص اسکیلد وورکر را به نام طرح (Nova    Scotia Provincial Nominee Program (NS PNP کاری نوا اسکوشیا اعلام کرده است .

نوا اسکوشیا در حال راه اندازی دو جریان جدید مهاجرت تجاری برای جلب کارآفرینان بین المللی و جذب فارغ التحصیلان بین المللی دانشگاه ها و کالج های استانی میباشد.

نوا اسکوشیا نیاز دارد به بیشتر مردم برای رشد به عنوان یک استان با ساخت خوب برای کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید از طرق آسانتر، ، سرمایه گذاری بیشتر و بیشتر کارآفرینان،  به گفته :” رابرت Batherson، رئیس هیئت مدیره اتاق بازرگانی هالیفاکس. “این تغییرات تحت پوشش برنامه مهاجرت  برای کسب و کار را فرصتی برای رشد با کمک کانادایی جدید میداند .”

لنا Metlege دیاب، وزیر مهاجرت میگوید : این دو جریان کسب و کار جدید را به دقت با استفاده از بهترین شیوه های از سراسر جهان برای اطمینان و  حداکثر سود اقتصادی برای نوا اسکوشیا طراحی شده است.”

سرمایه گذاری از طریق مالکیت و مزرعه داری:

بر اساس برنامه مهاجرت سرمایه گذاری به ایالت نوااسکوشیا، افراد با داشتن تجربه مالکیت و یا اداره مزرعه داری میتوانند  که اقامت دائم کانادا را طریق این ایالت بدست آورند. علاوه بر آن متقاضیان لازم است که شرایط زیر را نیز داشته باشند:

۳ سال تجربه مدیریت و یا مالکیت مزرعه

سرمایه گذاری حد اقل ۱۰۰ هزار دلاری در این ایالت

پرداخت ۷۵ هزار دلار به عنوان سپرده سرمایه گذاری (قابل برگشت پس از انجام سرمایه گذاری)

 

مهاجرت به استان نوااسکوشیا از طریق خانوادگی:

متقاضیان مهاجرت از این روش به کانادا از طریق استان نوااسکوشیا باید دارای شرایط زیر باشند:

پیشنهاد کار دائم از یکی از اقوام نزدیک ساکن نوااسکوشیا که صاحب کار باشد

دارای مهارت کاری ، سابقه کاری و گواهی مورد نیاز برای کار مربوطه

شرایط حداقل سنی، تحصیلی و زبان

 

الف) شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا از طریق سرمایه گذاری به دو طریق زیر است

۱-کارآفرینی بین المللی تحصیلات تکمیلی

۲-کارآفرینی

 

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی در استان نوا اسکوشیا برای کسانی در نظر گرفته شده است که سابقه داشتن کسب و کار و یا مدیریت یک کسب و کار را در خارج از کانادا داشته باشند. این برنامه به این صورت طراحی شده است که به متقاضیان اجازه دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ایجاد کسب و کار جدید و یا سرمایه گذاری در کسب و کار موجود در کانادا را می دهد، متقاضیان پس از ایجاد کسب و کار به مدت ۱ سال می توانند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایند.

 

۱برنامه سرمایه گذاری به صورت کارآفرین بین المللی تحصیلات تکمیلی :

International Graduate Entrepreneur Stream:

این برنامه باید در ۴ مرحله برای گرفتن اقامت دایم تکمیل شود . اول، او باید اظهار نامه آنلاین (EOI) ارسال کنید نشانه به علاقه مندی به سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا یا  یک ابراز تمایل به انجام این کار در نوا اسکوشیا است. اگر EOI انتخاب شود به ایمیل شخص تاییدیه میفرستند ، متقاضی دعوت به اعمال می شود. علاوه بر این، در صورتی که متقاضی معیارهای داشته باشد ، آنها به انجام  در یک مصاحبه حضوری که همچنین شامل یک بازدید از سایت کسب و کار شرکت خواهد بود میپردازند و در صورت موفقیت، داوطلب ممکن است برای اقامت دائم در کانادا دعوت شود

الزامات مورد نیاز برای NSNP کارآفرینی بین المللی تحصیلات تکمیلی :

» ۱ سال مداوم از تجربه کاری در مدیریت و مالکیت کسب و کار (مالکیت ۱۰۰٪) قبل از ارسال  EIOداشته باشد ؛

»  تکمیل ۲ ساله مدرک تحصیلی تمام وقت از دانشگاه نوا اسکوشیا و یا کالج در حالی که ساکن در استان نوا اسکوشیا هستین ؛

»  یک مجوز کار معتبر به دست آمده پس از فارغ التحصیلی..

ثابت کنیم که کسب و کار و سود کافی از لحاظ اقتصادی در نوا اسکوشیا است؛

» حداقل سطح زبان CLB 7 در آزمون عمومی IELTS یا TEF آ در هر ۴ توانایی (بند اسکور)؛

»  ارسال یک اظهار نامه بین آنلاین مبتنی بر علاقه مندی به کسب و کار (EOI)؛

» دریافت دعوت نامه درخواست از اداره مهاجرت نوا اسکوشیا

حداقل ۲۱ سال سن.

» حداقل $۶۰۰,۰۰۰ CAD دارایی اولیه

» داشتن حداقل سه سال تجربه مالکیت کسب و کار از جمله مالکیت ۳۳٫۳۳ درصد و یا تجربه بیشتر از پنج سال در نقش مدیر ارشد کسب و کار در ۱۰ سال گذشته؛

» قادربه سرمایه گذاری حداقل $۱۵۰,۰۰۰CAD از پول خود برای ایجاد یک کسب و کار؛؛

» نشان دادن توانایی های زبانی کافی در زبان انگلیسی یا فرانسه تایید شده توسط یک آژانس تست زبان

آزمون زبان باید در دو سال قبل از تاریخ تسلیم EOI گرفته شده است.

 

حداقل دیپلم دبیرستان از کانادا و یا گواهی  نامه معادل  خارجی که توسط (ECA) ارزیابی میشود، که پنج سال قبل از تاریخ تسلیم EOI گرفته شود؛ یعنی شخص ۵ سال قبل از درخواست این کار فارغ التحصیل شده باشد

یک طرح کسب و کار که نشان دهنده  دانش عمیق فرد است

عامل انتخاب نکته ها
توانایی Languabe حداکثر ۳۵ امتیاز
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
تجربه کاری حداکثر ۱۵ امتیاز
سن حداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری حداکثر ۱۰ امتیاز
اولویت های اقتصادی نوا اسکوشیا حداکثر ۱۰ امتیاز
جمع حداکثر ۱۰۵ امتیاز

 

۲برنامه سرمایه گذاری به صورت کارآفرینی :

: Entrepreneur Stream

این برنامه باید در۶ مرحله برای گرفتن اقامت دایم تکمیل شود. نخست، متقاضی باید اظهار نامه آنلاین (EOI) ارسال کند که نشانه به علاقه مندی به سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا است. اگر EOI انتخاب شود فرد ایمیل تاییدیه دریافت میکند، متقاضی دعوت به اعمال می شود. اگر متقاضی معیارهایی داشته باشد، او در یک مصاحبه حضوری در نوا اسکوشیا شرکت خواهد کرد واگر منجر به  امضای توافقنامه عملکرد کسب و کار شود  به او اجازه دریافت مجوز کار در نوا اسکوشیا میدهند. پس از آن، اگر اجازه کار مورد تایید است، داوطلب باید ظرف مدت ۱۲ ماه از تصویب به نوا اسکوشیا بیاید و آغاز به کار کسب و کار در ۶ ماه اول ورود خود بکند  و پس از جلب رضایت توافقنامه و تمامی شرایط خا و راضی کردن تمام عوامل سرمایه گذاری   و  او میتواند درخواست اقامت دایم میدهد .

 

ازاما رات مورد نیاز در این راستا :

 

» سن۲۱ سال یا بالاتر از ۲۱ سال.

آیا می خواهید به اقامت  به طور دائم در نوا اسکوشیا داشته باشید؛

»۳ سال سابقه کار در مدیریت و مالکیت کسب و کار و یا حداقل ۵ سال سابقه کار به عنوان یک مدیر ارشد کسب و کار؛

» مدیریت و هدایت کسب و کار به صورت  روز به روز (day to day)از محل کسب و کار در نوا اسکوشیا (نه خارج از نوا اسکوشیا )

» قادربه سرمایه گذاری حداقل $۱۵۰,۰۰۰CAD از پول خود برای ایجاد یک کسب و کار؛

» حداقل $۶۰۰,۰۰۰ CAD دارایی اولیه

» حداقل سطح CLB 5 در آزمون عمومی IELTS یا TEF آ در هر ۴ توانایی (بند اسکور)؛

» حداقل دیپلم دبیرستان در کانادا یا معادل که باید توسط یک ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA) تأیید شود. تایید باید حداقل ۵ سال قبل از ارسال از EOI انجام شود.

» دریافت دعوت نامه درخواست از اداره مهاجرت نوا اسکوشیا

همچنین موارد در کار آفرینی زیر رعایت شود :

دیدار با تمام الزامات قانونی؛

در درجه اول کسب سود با فروش کالاها و / یا خدمات؛

کارآفرینی به طور دائم در نوا اسکوشیا واقع شود؛

پرداخت مالیات بر درآمد

 

ایجاد سود قابل توجخ در این استان .

عامل انتخاب نکته ها
توانایی زبان حداکثر ۳۵ امتیاز
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
مالکیت کسب و کار و یا سابقه مدیریت ارشد حداکثر ۳۵ امتیاز
ارزش خالص حداکثر ۱۰ امتیاز
سن حداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری حداکثر ۱۰ امتیاز
اولویت های اقتصادی نوا اسکوشیا حداکثر ۱۰ امتیاز
سرمایه گذاری حداکثر ۱۵ امتیاز
جمع حداکثر ۱۵۰ امتیاز

 

برنامه نیروی متخصص و شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا :

بر طبق اعلام ایالت نوا اسک.شیا از ابتدای ماه ژانویه ۲۰۱۵ مصادف با ۱۰ دی ۱۳۹۳ پذیرش متقاضی خارجی در برنامه نیروی کار متخصص این ایالت با توجه به بازار کار و نیازمندی ها نیروی متخصص که باعث میشود وی بتواند کارت اقامت دائم بگیرد شروع شده که دارای دو بخش است : نیروی متخصص نوا اسکوشیا و اکسپرس اینتری نوا اسکوشیا

جریان اسکیل ورکر کمک می کند تا کارفرمایان نوا اسکوشیا جذب و استخدام کارگران خارجی و فارغ التحصیلان بین المللی که مهارت های خوبی برای کار دارند به ویژه جذب دانشجویان بین المللی بپردازد . اسکیل ورگر از سه دسته های مختلف تشکیل شده است.

 

SKILLED WORKES :

این دسته است برای افراد با تجربه کاری در طبقه بندی شغلی  به عنوان سطح NOC 0، A یا B، همچنین به عنوان مشاغل ماهر شناخته شده اند. اولویت را به این متقاضیان بسیار ماهر داده میشود.

 

SEMI- SKILLED WORKES:

این رده است برای کارگرانی که مشاغل به عنوان سطح NOC C، همچنین به عنوان مشاغل نیمه ماهر شناخته شده است. برنامه های کاربردی در این دسته معیارهای واجد شرایط بودن را برآورده و متقاضی برای حداقل شش ماه با یک کارفرمای نوا اسکوشیا است که حمایت از برنامه های خود را برای اقامت دائم آماده کرده است میسپارد .

LOW-SKILLED WORKER

این رده بندی برای افرادی که مشاغل به عنوان سطح NOC D، همچنین به عنوان مشاغل غیر ماهر شناخته شده است. برنامه های کاربردی در این دسته همه معیارهای واجد شرایط بودن را برآورده و متقاضی برای حداقل شش ماه با یک کارفرمای نوا اسکوشیا است که حمایت از برنامه های خود را برای اقامت آماده کرده است میسپارد.

 

شرایط نیروی متخصص (اسکیل ورکر)

اگر در کانادا زندگی می کنند، ارائه مدرک وضعیت حقوقی خود؛

اگر در خارج از کانادا زندگی میکنند، ارائه مدرک وضعیت حقوقی در کشور محل اقامتکه در حال حاضر زندگی میکنند.

بین سنین ۲۱ و ۵۵ ؛

داشتن مدرک زبان ClB  سطح ۵

داشتن مدرک زبان CLB  سطح ۴ برای SEMI- SKILLED WORKES و LOW-SKILLED WORKER

دریافت ، پیشنهاد کار دائم تمام وقت  از یک کارفرما در نوا اسکوشیا؛

حداقل سطح تحصبل دبیرستان (۱۲ سال تمام) را به پایان رسانده باشند.

صدور مجوز / صدور گواهینامه مورد نیاز برای انجام شغل در کانادا توسط آموزش و پرورش ، در صورت نیاز

حداقل ۱۲ ماه سابقه کار مرتبط

 

نشان دادن تمایل و توانایی به سرمایه گذاری  در استان نوا اسکوشیا

نشان دادن منابع کافی مالی برای پوشش هزینه های مهاجرت و هزینه های سفر (در صورت وجود) در پروسه کسب و کار

اکسپرس اینتری:

دسته های اکسپرس اینتری:

دو دسته :

رده ۱: استخدام در نوا اسکوشیا

شما باید پیشنهاد کار تمام وقت دائم از یک کارفرمای نوا اسکوشیا داشته باشید .

 

رده ۲: سابقه کار در یک فرصت شغل

 

نامزد را نشان دهد حداقل یک سال به طور پارت تایم  (یا ۱۵۶۰ ساعت یا بیشتر) و یا  مقدار مساوی تجربه کاری از یکی از لیست مشاغل هارا  در ده سال گذشته داشته  است.

شرایط اکسپرس اینتری

    ١ سال سابقه کار تمام وقت در۵ سال گذشته در یکی از شغلهای لیست مشاغل اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کانادا استان نوا اسکوشیا.

مدرک تحصیلی دیپلم یا بیشتر قابل تطبیق با مدرک تحصیلی کانادایی به همراه مدرک تطبیق تحصیلی ارزیابی شده توسط موسسات کانادایی  یا موسسات مربوطه در نوا اسکوشیا

داشتن مدرک زبان بالاتر از CLB 7 منظور آیلس ۶ که از اعتبار آن بیشتر از ۲ سال نگذشته باشد

سن بین ۲۱ تا ۵۵

حداقل مدرک فوق دیپلم

نشان دادن وجوه حل و فصل کافی اگر استفاده بدون پیشنهاد کار تایید شده است.

گرفتن حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز

 

 

داشتن ساپورت مالی کافی با توجه به جدول زیر:

حداقل پس انداز      تعداد نفرات خانواده

$۱۱,۸۲۴   یک نفر

$۱۴,۷۲۰   یک نفر و همسر

$۱۸,۰۹۷   زوج و یک فرزند

$۲۱,۹۷۱    زوج و دو فرزند

$۲۴,۹۲۰    زوج و سه فرزند

$۲۸,۱۰۵     زوج و چهار فرزند

$۳۱,۲۹۱    زوج و پنج فرزند یا بیشتر

 

لیست مشاغل اکسپرس اینتری

عنوان شغل کمیته ملی المپیک
۱ حسابرسان مالی و حسابداری
۲ مدیر مالی
۳ مدیر منابع انسانی
۴ مسئول خرید و تدارکات
۵ علوم زمین و اقیانوس شناسی
۶ مهندس عمران
۷ مهندس مکانیک
۸ مهندس برق و الکترونیک
۹ مهندسی تولید صنایع
۱۰ مهندس کامپیوتر
۱۱ سیستم های اطلاعات تحلیلگران و مشاوران
۱۲ تحلیلگران و مدیران پایگاه داده
۱۳ مهندسین نرم افزار
۱۴ برنامه نویسان کامپیوتر و رسانه های تعاملی توسعه دهندگان
۱۵ طراحی سایت
۱۶ مهندس عمران و تکنولوژی ساخت
۱۷ تکنسین مکانیک فناوری مهندسی
۱۸ مهندسی برق و الکترونیک تکنولوژی ساخت
۱۹ تکنسین طراحی
۲۰ مهندس بازرسی
۲۱ تکنسین خدمات کامپیوتر
۲۲ پرستاران
۲۳ فیزیوتراپیست
۲۴ متخصص کاردرمانی
۲۵ آزمایشگاه و پاتواوژیست
۲۶ پرستار و بهیار
۲۷ روانشناس
۲۸ مشاور خانواده، ازدواج و دیگر مشاوران مرتبط
۲۹ مسئول فروش

 

بعد از پذیرفته شدن فرد اقامت دائم میگیرد و بعد از اثبات شهروندی میتواند همسر و فرزند خود را ببرد. ارائه اطلاعات شخصی به اداره مهاجرت نوا اسکوشیا و پس از اقامت دائم باید ظرف مدت ۳۰ روز از ورود خود با NSOI تماس بگیرید

حداقل سیستم مورد نیاز برای کارفرمایان

کارفرمایان برای حمایت متقاضیان از طریق این برنامه باید شرایط زیر را داشته  باشند:

 

به طور دائم در نوا اسکوشیا کسب و کار انجام داده باشد ؛

تجربه مدیریت، حداقل به مدت دو سال.

صدور تمام وقت، پیشنهاد کار دائم به متقاضی که این کار باید:

در نوا اسکوشیا واقع شود؛

حقوق و مزایا  و دستمزد مطابق با استانداردهای اشتغال استانی و غالب نرخ دستمزد باشد؛

نشان دادن تلاش های استخدام برای پر کردن موقعیت شغلی با یک شهروند کانادایی واجد شرایط یا مقیم دائم ،

دارای سابقه کار خوب در کسب و کار و همچنین رعایت قوانین و مقررات قانون کار

عامل انتخاب نکته ها
تحصیلات حداکثر ۲۵ امتیاز
توانایی در زبان انگلیسی و / یا فرانسه حداکثر ۲۸ امتیاز
تجربه کاری حداکثر ۱۵ امتیاز
سن حداکثر ۱۲ امتیاز
قرارداد کاری در نوا اسکوشیا حداکثر ۱۰ امتیاز
سازگاری حداکثر ۱۰ امتیاز
جمع حداکثر ۱۰۰ امتیاز
رمز عبور علامت: ۶۷ امتیاز
 

 

 

روش اسکیل ورکر در مرحله ورود به استخر به این صورت است که فرد باید حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را بیاورد تا وارد استخر شود سپس برای خروج از استخر فرد باید ۱۲۰۰ امتیاز بیاورد که ۶۰۰ تای آن بسته به فاکتور هایی چون سن/تحصیلات/مدرک زبان/تجربه کاری در کانادا/ سابقه کتر در کشور محل زندگی میباشد و ۶۰۰ امتیاز باقی مانده بسته به این است که فرد کارفرمایی در یکی از ایالت های کانادا داشته باشد. و امتیاز مرحله خروج از استخر هر ۱۵ روز بسته به بیشترین امتیاز افراد دیگر سنجیده میشود .

 

مزایای سرمایه گذاری در نوا اسکوشیا

نوا اسکوشیا یک مکان ایده آل در آمریکای شمالی است. نوا اسکوشیا مزایای رقابتی برای صادرکنندگان و سرمایه گذاران را فراهم می کند و یکی از متنوع ترین اقتصاد را در کانادا دارد. نوا اسکوشیا به دنبال ایجاد قدرت و ظرفیت در رهبری بخش تأمین انرژی و نوآوری جهانی است.

با تصمیم گیری برای انجام کسب و کار در نوا اسکوشیا ما  متعهد به موفقیت شما هستیم ،تیم متخصصان توسعه کسب و کار تمرکز خود را در پشتیبانی بی نظیر شما برای توسعه کسب و کار و سرمایه گذاری گذاشته اند.

با توجه به گزارش KMPG ، نوا اسکوشیا برخی از پایین ترین هزینه را ارائه می دهد  از جمله  اجاره تاسیسات، آب و برق و در مقایسه با حوزه قضایی آمریکای شمالی و اروپا.

صادرات را  از طریق خدمات حمل و نقل راه آهن CN و از طریق بندر هالیفاکس، دسترسی به عمیق ترین، پورت آزاد-یخ در سواحل شرقی را آسان ساخته است.

شما می توانید به انجام  کسب و کار با غرب اروپا و در سراسر شمال امریکا از نوا اسکوشیا  بپردازید و پول خود را ذخیره کنید و کسب و کاری آسانتر داشته باشید.

اعتبار مالیاتی    R & D و  رسیدن به درجه بالا

یک فرصت خوب برای برای پتانسیل تولید برق در خلیج فاندی که بیش از ۱۶۰ میلیارد تن آب از همه رودخانه ها آب شیرین و رودخانه ها در جهان ترکیب شده است.

۱۰دانشگاه و ۱۳ کالج در سراسر استان

است  هالیفاکس دارای بالاترین نسبت امکانات آموزشی نسبت به جمعیت در شمال امریکا

در ۲۰۱۴/۲۰۱۵، ۷۴۹۶ دانشجوی بین المللی به دانشگاه نوا اسکوشیا جذب شدند

۱ از ۳ نفر در Halifax بیش از ۲۵ سال سن  دارند دارای مدرک دانشگاه هستند.

مشوق استانی

حقوق و دستمزد NSBI

اعتبار مالیاتی R & D

رسانه دیجیتال اعتبار مالیاتی

انیمیشن دیجیتال اعتبار مالیاتی (یک اعتبار مالیاتی قابل استرداد برای هزینه هایی که به طور مستقیم به پیشرفت انیمیشن دیجیتال در نوا اسکوشیا مربوط است).

امید است که مطالب بالا تا حدودی به شما در شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا کمک کرده باشد.

اگر شما هم خواهان اقامت از طریق ویزای کار در خارج از کشور هستین پیشنهاد میکنم دیگر مقالات مربوط به ویزای کار در دیگر کشور ها از جمله آلمان و اتریش را بخوانید موسسه حقوقی ملک پور یک راه کار عالی و پیشنهاد ویژه در مورد ویزای کار برای شما دارد .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به کانادا و شرایط گرفتن ویزای کار در ایالت نوا اسکوشیا می توانید از مشاوره رایگان با وکلای حاذق حقوق بین الملل موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران بهره مند شوید.

2 پاسخ
  1. سپیده گفته:

    سلام خسته نباشید
    در شرایط workskill من دارای مدرک لیسانس کامپیوتر با سابقه ۱۵ سال و همسرم فوق لیسانس مکانیک با ۱۵ سال سابقه کاری هستیم همسرم دارای ielts6 می باشد از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم . آیا میتوانیم با شرط workskill به این ایالت مهاجرت کنیم؟؟

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام. شرایط و امتیازات شما باید توسط وکیل بررسی و محاسبه گردد. برای اخذ اطلاعات در این زمینه می توانید با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.