,

شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا

شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا

شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا :

شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا و کار در امریکا همانطور که میدانید بدلیل اینکه کشور آمریکا از نظر رونق وتوسعه اقتصادی در سطح جهان مطرح است بسیاری از افراد برای دریافت اقامت و گرین کارت آمریکا کار پس از تحصیل در کشورآمریکا را انتخاب میکنند. در بعضی از موارد ممکن است کار پس از تحصیل در آمریکا سبب اخذ گرین کارت وشهروندی می شود.شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا انواع مختلفی دارد.که در ادامه مقاله به بررسی شرایط کار پس از تحصیل وانواع کار پس از تحصیل در آمریکا خواهیم پرداخت.(این مقاله متعلق به موسسه حقوقی ملک پور می باشد) موسسه حقوقی ملک پور شما را در خصوص شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا راهنمایی های لازم را به شما عزیزان میکند.

شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا چگونه می باشد؟

متقاضیان تحصیل در کشور آمریکا می بایست از طریق یکی از ویزا های F1 ،M1،J1  برای ورود به کشور آمریکا اقدام کند.

ویزای F1 :

معروف ترین ویزای دانشجویی در کشور  امریکا ویزای F1 است .  دانشجویان متقاضی تحصیل در کالج و دانشگاه های امریکا بایدبرای در یافت این ویزا اقدام کنند. دانشجویان خارجی می توانند برای  همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود نیز درخواست ویزای(F2)دهند. این نوع ویزا اصولا برای دوره های تحصیلی طولانی مدت بیش از ۶ماه می باشد. دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی شامل ویزای B1 میشوند.  متقاضیان برای دریافت این ویزا میبایست پس از دریافت I-20 فرم DS-160 خود را تکمیل نمایند.

ویزای M1 :

شرایط کلی ویزای M1 مانند ویزای F1 است؛ اما تنها تفاوتی که با ویزای M1 دارد اینست که فقط برخی از رشته های خاص فنی حرفه ای را شامل میشود. دانشجویان متقاضی این ویزا نیز می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود رابا تقاضای ویزای M2 به همراه خود به کشور آمریکا بیاورند.برای این نوع ویزا نیز باید فرم DS-160 تکمیل شود.

ویزای J1 :

این نوع ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است، مخصوص متقاضیانی می باشد که برای تحقیق و یا تدریس در دانشگاه ها وارد امریکا میشوند.. مدت اعتبار این ویزا براساس طول مدت دوره در امریکا متغیر است اما طبق قانون آمریکا فرد متقاضی  باید پس از دو سال خاک امریکا را ترک کند ودوباره برای ورود به کشور آمریکا مجدد اقدام کند. فرد متقاضی میتواندهمسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را با درخواست ویزای  J2 وارد کشور آمریکا کند .برای این نوع ویزا نیز همانند تمامی ویزاهای غیر مهاجرتی امریکا، میباید فرم DS-160 پر شود. فرد متقاضی که با یکی از این ویزاهای فوق وارد کشور آمریکا شده است پس از فارغ التحصیلی اجازه کار در کشور آمریکا را دارد. البته لازم به ذکر است که فقط از طریق ویزای F1 میتوانند ضمن تحصیل وپس از فارغ التحصیلی در کشور آمریکا به کار مشغول میشوند.

دانشجویان خارجی که با ویزای تحصیلی F1  وارد کشور آمریکا شوند نمیتوانند در سال اول تحصیلشان به کار دانشجویی مشغول شوند اما ممکن است بتوانند در دانشگاه محل تحصیل خود به کار مشغول شوند. پس از یک سال این دانشجویان میتوانند درزمینه های ذیل به اشتغال بپردازند:

-آموزش عملی برنامه (cpt)

Optional Practical Training (OPT) (pre-completion or post-completion) آموزش عملی اختیاری (OPT) (قبل از تکمیل و یا پس از تکمیل)

کار در دانشگاه برای دانشجویان خارجی مجاز است و نیاز به تایید اداره مهاجرت کشورامریکا ندارد. با این حال درست است که ویزایF1 امکان کار در دانشگاه را فراهم میکند ،ولی این فرصت دربیشتر  دانشگاههای کشور آمریکا  محدود است. حتی اگر بتوان یک کار در محیط دانشگاه به دست آورد که بیشتر این کارها مربوط به حوزه ی مطالعاتی فرد متقاضی نمی شوند. بیشتر از ۲۰۰۰ مراکز خدمات اشتغال در ایالات متحده آمریکا وجود دارندکه برای فارغ التحصیلان دانشگاه های امریکا شرایط کار را فراهم میکند. متاسفانه بیشتر کارهایی که این مراکز ارائه میدهند برای کارگران ماهر ونیمه ماهر است. مشکل اصلی بیشتر کسانی که مایل به کار در کشور آمریکا هستند یافتن کار است. تبعه کشور آمریکا نبودن میتواند بزرگترین نقطه ضعف برای افراد خارجی که به دنبال کار ویافتن یک کارفرما در کشور آمریکا هستند باشد. یک راه خوب برای یافتن یک کار مناسب بعد از تحصیل در کشور آمریکا بازدید از نمای کلی نمایشگاه مشاغل در بازار کشور آمریکا است. این نمایشگاه ها معمولا طیف وسیعی از کارفرمایان میزبان را در بردارد که در یک بخش خاصی مترمکز هستند.برای برخی از این نمایشگاه ها افراد بایدCV  خود را ارسال کند.کارفرمایان نیز پس از مطالعه رزومه های ارسالی متقاضیان در باره استخدام آن ها تصمیم می گیرند.

مثل همیشه رزومه کاری خوب(تاریخچه مختصری از زندگی شخصی یا CV) برای یافتن کار در کشور امریکا ضروری می باشد. یکی از شرایطی که افراد خارجی برای اقدام برای ویزای کاری در کشور آمریکا مهم است داشتن Job offer یا پیشنهاد کارازسمت کارفرمای آمریکایی می باشد.همچنین میتوان برای کار درامریکا ابتدا از طریق ویزای تحصیلی وارد آمریکا شد سپس میتوان در ضمن تحصیل وپس از فارغ التحصیلی در ایالات متحده امریکا مشغول به کار شوند.

 شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا و بررسی روشهای کار پیدا کردن:

– پیدا کردن کار توسط دوستان وآشنایان

– حضور یافتن در دورهمی های ایرانی

– آژانس های کاریابی اینترنتی

– استفاده از آژانس های کاریابی

-نمایشگاه مشاغل(بازارچه کار)

ازجمله کارهایی که در کشور آمریکا میتوان به راحتی به آن ها دست یافت مشاغلی میباشد که معمولا ارتباط زیادی با ارباب رجوع دارند این مشاغل ممکن است از کلاس پایین تری برخوردارباشند مانند گارسون رستوران ،فروشنده مغازه ها، صندوق دار فروشگاه و..یاکارهای تخصصی تر که احتیاج به دانش زبان کافی دارد. همچنین از راه های دیگری که میتواند به یافتن کار در کشور آمریکا به متقاضیان جویای کار کمک کند گذراندن دوره های کارآموزی که پس از دریافت مدرک مربوطه میتوانند مشاغلی با درامد ۲۰ دلار در ساعت به بالا پیدا نمایند. بنابراین زمانی که متقاضیان فارغ التحصیل  دانشگاه ها وموسسات کشور امریکا باشند و یا اینکه  دوره های کارآموزی و تخصصی شان را در کشور آمریکا گذرانده باشند شانس بیشتری در مقایسه با سایر افراد برای یافتن کار خواهند داشت.

شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا و نحوه کار پیدا کردن در آمریکا

کار پیدا کردن درکشورآمریکا ممکن است در اوایل ورود به ایالات متحده آمریکا برای بسیاری از افراد مانند پروژه ای شود که باید مدت زیادی روی آن وقت بگذارند.  که ممکن است بعضی افراد سریع کار پیدا  کنند و بعضی دیگه  علیرغم داشتن تجربه زیاد در پیدا کردن کار موفق نمی شوند. اگر متقاضیان مدرکشان از دانشگاههای آمریکا دریافت نکرده باشند هم دلیلی بر رد شدن رزومه شان نیست اگرچه داشتن مدرک از دانشگاه ها وموسساتی که آژانس های کاریابی آنها را می شناسند به این موضوع خیلی کمک می کند. اما واقعیت  موضوع این ست که بعد از دریافت مدرک از دانشگاه تجربه کاری و توانایی های متقاضی حرف اول را در بررسیها می زند و دانشگاه محل تحصیل در مرحله بعد قرار دارد .

موسسه حقوق ملک پور با به کارگیری از بهترین مشاوران حقوقی ووکلای زبده به شما هموطنان عزیز اطلاعات لازم جهت یافتن کار درایالات متحده امریکا و شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا را میدهد.برای طلاع از شرایط کار پس از تحصیل در آمریکا با موسسه حقوقی ملک پور تماس ویا به وب سایت www.malekpour.com  مراجعه فرمایید. باتوجه به مطالب گفته شده میتوان گفت به دلیل نرخ بالای بیکاری در کشور آمریکا یافتن کار بسار سخت میشود.با توجه به اینکه برای کار در کشور آمریکا باید جاب آفر داشت وپیشنهاد کار از سمت یک کارفرمای آمریکایی داشت یلفتن کار مشکل میشود بنابراین میتوان گفت که میتوان از طریق تحصیل یا ویزای دیگری وارد آمریکا شد سپس از طریق آژانس های کاریابی شغل مورد نظرخود را پیدا کرد.که در بعضی از موارد داشتن مدرک دانشگاهی دلیل بر زود یافتن کار نمی باشد بلکه تجربه کاری کافی لازم داشتن در بسیاری از موارد به یافتن کاردر ایالات متحده آمریکا کمک کرده است.

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...
0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.