شرایط کار ضمن تحصیل در استونی

شرایط کار ضمن تحصیل در استونی در هنگام مهاجرت به استونی 2018 از جمله مهاجرت تحصیلی به استونی پس از گرفتن وکیل مهاجرت و یا شرایط کار دانشجویی در استونی چگونه است ؟ امروزه افراد زیادی برای ادامه تحصیل در دانشگاه های استونی و در نهایت اخذ اقامت استونی را انتخاب می نمایند. اما سوال اینجاست که ایا می توان شرایط کار ضمن تحصیل در استونی را تضمین کرد. شرایط کار ضمن تحصیل در استونی چطور می باشد؟ همواره راه های زیادی برای ورود به دانشگاه های استونی وجود دارد اما در ابتدا افراد می خواهند بدانند شرایط شرایط کار ضمن تحصیل در استونی امکان پذیر است یا خیر ؟

کار ضمن تحصیل در استونی

برخی الزامات قانونی برای کار کردن دانشجویان خارجی در استونی وجود دارد.

دانشجویان اتحادیه اروپا

این دانشجویان می توانند هر زمان که کار مناسب خود را پیدا کنند، شروع به کار کنند. البته، تمام جوانب استاندارد مانند قرارداد استخدام، پرداخت مالیات، و غیره باید به درستی تنظیم شود.

دانشجویان غیر اتحادیه اروپا

شما به عنوان شهروند غیر اتحادیه اروپا برای اقامت در استونی به مدت طولانی تر از مدت مجاز، باید مجوز اقامت بگیرید. در صورتی که عضو خانواده یکی از شهروندان اتحادیه اروپا باشید، شرایط متفاوت خواهد بود.

برخی موارد دیگر وجود دارد که در زیر ارائه شده است

  1. کار ضمن تحصیل. اجازه اقامت موقت برای تحصیل به مدت یک سال است و باید هر سال برای این مجوز مجدداً درخواست دهید.
  2. شما به عنوان دانشجو، در طول تحصیلات خود مجاز به کار هستید، فقط در نظر داشته باشید که اشتغال شما نباید با زمان کلاس های دانشگاهی شما تداخل داشته باشد. دانشجویانی که اجازه اقامت موقت دارند باید تمام وقت مشغول تحصیل باشند.
  3. اقامت در استونی پس از فارغ التحصیلی. هنگام درخواست برای اجازه اقامت موقت در طول سال آخر تحصیل، می توانید برای مدت ۶ ماه اقامت بیشتر پس از فارغ التحصیلی درخواست دهید. این دوره برای انتقال به بازار کار در نظر گرفته شده است.
  4. پیدا کردن یک کارفرمای مناسب. شما می توانید در طول تحصیلات خود برای یافتن شغل مناسب خود اقدام کنید. دانشگاه ها معمولا در مورد فرصت های شغلی اطلاع رسانی می کنند و اطلاعات مربوط به پیشنهادات شغلی را از طریق ایمیل و روش های دیگر ارسال می کنند. قبل از پایان اعتبار مجوز اقامت فعلی شما، باید یک کارفرما پیدا کنید و برای دریافت اجازه اقامت درخواست دهید.
  5. مجوز اقامت جدید برای کار. پس از یافتن کارفرمای مناسب و توافق در مورد شرایط کاری، می توانید برای اجازه اقامت و استخدام درخواست دهید (توجه داشته باشید: معیارهای پرداخت حقوق در مورد افرادی که مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد یا دکترای خود را در استونی دریافت کرده اند، اعمال نمی شود.)

کار ضمن تحصیل در استونی امکان تحصیل در خارج از کشور

این شیوه معمول و قدیمی است که دانشجویان ضمن تحصیل شغل های پاره وقت پیدا می کنند و البته این روند در برخی از کشورها ساده تر و سریع تر است و در برخی کشورهای دیگر چنین نیست. قوانین محلی، ساختارهای آکادمیک، دوره های مجزا، وضعیت مالی، توانایی ذهنی دانشجو، توانایی های فیزیکی و مهارت های شغلی قبلی، برخی از عواملی هستند که عموماً در احتمال یافتن شغل ضمن تحصیل تاثیر می گذارند. با این حال، یک دانشجوی خارجی که در استونی مشغول تحصیل است، احتمالا جذب هوش الکترونیکی، آموزش عالی و شرایط یادگیری، هزینه تحصیل و زندگی دانشجویی یا جذابیت تحصیل در خارج از کشور و ماجراجویی و چالش های جدید آن می شوند و ممکن است لزوماً طی تحصیل کار نکنند.

در یک نظرسنجی معقول و جامع مشخص شد که اکثر دانشجویان خارجی که می خواهند در استونی تحصیل کنند، به منظور تامین هزینه های تحصیلی خود کار می کنند. با این که دانشجویان ممکن است مشاغل دلخواه خود را نداشته باشند، اما درآمد کافی برای تامین نیازهای خود را کسب می کنند.

در استونی اجازه اقامت دانشجویی و مجوز کار، انعطاف پذیری برنامه های کاری، کارکنان صمیمی و غیر نژاد پرست، دوره های تحصیلی انعطاف پذیر به دانشجویان کمک می کند تا رشته های مورد علاقه خود را از میان طیف وسیعی از گزینه ها انتخاب کنند، و مهمتر از همه، اطلاعات کافی در مورد مشاغل موجود به دانشجویان ارائه می شود. دانشجویان به اطلاعات روزانه در وب سایت های مختلف شغلی مانند www.tootukassa.ee دسترسی دارند. این وب سایت ها علاوه بر انتشار ظرفیت های شغلی در انواع مشاغل، در زمینه مشاوره، پیگیری و غیره به متقاضیان ثبت نام شده در صندوق بیکاری اطلاع رسانی می کنند. یکی دیگر از پورتال های شغلی برای مشاغل پاره وقت www.workabit.com است که مشاغل تمام وقت ارائه نمی دهد، اما فرصت های کاری به مدت چند ساعت در روز و در بعضی موارد چند روزه ارائه می کند. همچنین سایت http://too.pinu.ee به طور خاص، فرصت های شغلی مرتبط با IT را ارائه می دهد. در حالی که سایت های www.cvkeskus.ee و www.cvonline.ee هر دو در زمینه رزومه نویسی و شرایط کاری به شما کمک می کنند. سایر سایت های مفید عبارتند از: www.tood.ee، www.manpower.ee، www.ehitusportaal.ee، www.job.ee، و غیره است. همچنین بی تردید بهترین روش برای امنیت شغلی، از طریق کسب اطلاعات از دوستان و دانشجویان دیگری است که ضمن تحصیل مشغول کار هستند. متاسفانه شغل های پر طرفدار و جذاب و مخصوصا غیر IT در استونی نیاز به تسلط به زبان استونیایی دارند و بنابراین دانشجویانی که مایل به کار هستند، اگر بتواند به زبان استونیایی صحبت کند، شانس بهتری دارند. همچنین چالش دیگر برای کار در حین تحصیل می تواند ایجاد تعادل میان شغل و تحصیل باشد

به طور کلی استونی مقصد مناسبی برای کار حین تحصیل است و به همان اندازه یک انتخاب بی نظیر برای آموزش عالی، تفریح و گردشگری است. همچنین امکانات تحصیلی و کار برای دانشجویان خارجی با همتایان بومی خود یکسان است.

همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص راههای مهاجرت به استونی از جمله مهاجرت تحصیلی به استونی و یا تحصیل در استونی و یا کار دانشجویی در استونی و یا شرایط کار ضمن تحصیل در استونی و یا کار در استونی و در نهایت راههای اخذ اقامت استونی به صورت تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید .

4 پاسخ
  1. حجت گفته:

    سلام. من ليسانس شيمي كاربردي دارم و ٨سال در شركت ملي گاز به عنوان مهندس ناظر اجراي پروژه كار كردم. ٣٦ سالمه. و متاهل. همسرم هم فرق ليسانس شيمي آلي با سابقه تدريس ٨سال در دانشگاه رو داره. ميخواستم بدونم ايا شرايطي هست كه بتونم در استوني مشغول به كار بشم يا خير و هزينه اش در صورت مثبت بردن چقدره. ممنون

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار برای ویزای کار بهتر است که شما job offer یعنی دعوت نامه کاری داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید در غیر اینصورت شانسی نخواهید داشت. پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتر و بررسی روشهای دیگر مهاجرت با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. محسن زینلی گفته:

    درود! من در رشته نرم افزار و IT مشغول به کار هستم و بیش از ۱۲ سال هم سابقه کار در ایران را دارم. میخواستم بدونم پطور میشه یه کار خوب با حقوق مناسب در کشور استونی پیدا کرد؟ آیا شما میتونید کمک کنید و رابط بین من و کارفرمایان در استونی باشید؟ شنیدم برای رشته من کار در استونی خوبه. لطفا پاسخ خودتونو برام ایمیل نمایید و یا باهام تماس بگیرید. سپاس فراوان

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. مدرک تحصیلی و شرایط سنی شما باید مورد ارزیابی قرار گیرد. برای کار در این کشور به پیشنهاد کاری نیاز است و بهتر است که در این کشور حضور داشته باشید. در صورت داشتن پیشنهاد کاری می توانید برای اخذ ویزای کاری این کشور اقدام نمایید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفتر مرکزی ما در وین از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.