شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند 2018 شامل چه مواردی است ؟ اخذ ویزای کار در هلند یکی از مواردی است که عده ی کثیری به دنبال آن هستند . کار در هلند یکی از مواردی است که جزو مهاجرت به هلند شمرده میگردد که البته راه های بسیار زیادی برای مهاجرت به هلند وجود دارد و شرایط هر شخص با شرایط شخص دیگری متفاوت است و باید بهترین راه را برای خود انتخاب نمایید .

پیشنهاد میگردد در ابتدای امر ویدیو موجود در این صفحه را که توسط آقای ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین مطالب ارزنده ای در باب کار در هلند است را به صورت رایگان مشاهده نمایید تا اطلاعات تکمیل تری در باب کار در هلند و ویزای کار در هلند کسب نمایید.

فایل تصویری آقای ملک پور (فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین)در باب کار در هلند

video شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند

دریافت ویزای کار برای مهاجرت به سایر کشورها از بهترین طرق مهاجرت می باشد زیرا علاوه بر مهاجرت فرد به کشور متقاضی میتواند از طریق کار به تامین نیازهای مالی خود بپردازد . کشور هلند به دلایل شرایط مطلوب اقتصادی توجه افراد بسیاری راجهت کاربه خود معطوف می کند .

افراد مجاز به کار در کشور هلند

افراد ی که در یکی از گروه های زیر قرار بگیرند می توانند در کشور هلند صرفا ویزای  کار دریافت نمایند :

کارگر و یا کارمند متخصص و ماهر ،کار آفرینان ،کارجفت طلا ،کارگران فصلی ، اشخاصی که بلو کارت اتحادیه اروپا دارند .

شرایط کلی فرد برای ویزای کار :

-دارا بودن داقل مدرک کارشناسی

-شرایط سنی ۱۸ تا ۴۵ سال

-تجربه کافی

-دانستن زبان انگلیسی

البته دانایی زبان هلندی کمک شایانی درجستجوی کارورواابط کاری دارد  .

 

افراد خارجی که مایل به کار در کشور هلند هستند باید مدارک لازم را آماده نمایند که این مساله وابسته به ملیت آنها است . ازجمله این مدارک مجوز کار می باشد . شهروندان کشورهای بلژیک، آلمان، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، لهستان، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی، اسپانیا، جمهوری چک، بریتانیا، سوئد، بلغارستان، رومانی، لیختن اشتاین، نروژ، ایسلند، سوئیس، قبرس، جبل الطارق می توانند بدون مجوز کار به راحتی در کشور هلند به کار بپردازند.سایر کشورها حتما باید مجوز کار برایشان صادر شود .

 

اولویت اول برای اعطای کار به شهروندان اتحادیه اروپا است ویک کارفرما تنها باشرایط زیر میتواند نیروی خارج از اتحادیه اروپا جذب نماید :

_کارفرما هیچ کارگر و یا کارمندی در لیست افراد در جستجوی کار اتحادیه اروپا برای کار مورد نظر خود پیدا نکرده باشد .

_به مدت ۵ هفته برای کار مورد نظر خالی مانده باشد و به تشخیص مقامات مورد نظر جایگزینی شخص دیگری مشکلاتی به همراه داشته باشد .

_ کارفرما شغل مورد نظر را ۳ ماه در کشور هلند و ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی کرده باشد .

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت وزای کار در کشور هلند :

_گذرنامه ای که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد .

_کپی از صفحات ۱ تا ۵ و ویزاهای اخذ شده گذر نامه

_۲ قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ با پشت زمینه سفید

_تکمیل فرم های مربوط به اطلاعات شخصی متقاضی

_فرم تکمیل شده مربوط به ویزای کاری کشور هلند توسط شخص متقاضی

_گواهی عدم سوء سابقه شخص متقاضی

_کپی از از بلیط رزرو شده

_بیمه سفرو تاییدیه به میزان حداقل ۳۰۰۰۰ یورو

_گواهی مبنی بر اثبات محل اقامت شخص متقاضی

_تمکن مالی

_ترجمه رسمی ۲ صفحه اول شناسنامه شخص متقاضی

_ترجمه از روزنامه رسمی ، گواهی مبنب بر اشتغال به کار شخص متقاضی ، اجازه کسب از اتحادیه مربوطه ، گوای مربوط به اشتغال بر تحصیل متقاضی و یا فارغ التحصیلی آن، گواهی مبتنی بر بازنشستگی فرد متقاضی و….

_در گواهی مربوط به اشتغال به کار ویا گواهی اشتغال به تحصیل دقیقا باید نام شخص متقاضی و مدت گواهی در آن قید گردیده باشد .

_لیست بیمه در ۶  ماه اخیر به صورت مهر و امضاشده برای اشخاصی که گواهی اشتغال به کار میدهند الزامی می باشد .

_اشخاصی که بازنشسته شده اند ملزم هستند حکم بازنشستگی خود را به همراه آخرین فیش حقوقی ارائه دهند .

_پرینت بانک از حساب شخصی متقاضی برای مدت ۶ ماه اخیرکه توسط بانک مورد تایید سفارت مهر و امضا شده باشد .این نکته مهم است که  که گردش مالی خوبی داشته باشد .

_سند مالکیت به نام شخص متقاضی که تمام صفحات آن ترجمه رسمی شده باشد .

company شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند

درنهایت میتوان گفت قبل کشور زیبای هلند که وضعیت مطلوبی از نظر اقتصادی برخوردار است و افراد زیادی خواهان کار در این کشور هستند .بنابراین قبل ازهر تصمیمی برای مهاجرت کاری به کشورهای دیگر از جمله کشور هلند به مطالعه شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند بپردازید و در صورت دارا بودن شرایط خواسته شده توسط دولت آن کشور اقدام برای مهاجرت بفرمایید .

مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند را باید به صورتی تهیه نمایید که در صد گرفتن ویزای کاری هلند بالاتر رود . باز هم پیشنهاد میگردد که ویدیو موجود در این بخش را به صورت رایگان ملاحظه نمایید تا اطلاعات تکمیل تری در باب این موضوع کسب نمایید .

Rating: 4
6 پاسخ
  1. Seyed mohsen Babaei گفته:

    سلام. من 37 ساله هستم و فوق لیسانس عمران از دانشگاه آزاد و 8 سال سابقه کار بدون بیمه و تقریبا 3 سال سابقه بیمه دارم. همسرم 34 ساله و ارشد فیزیک گرایش کیهان شناسی از دانشگاه آزاد. مدرک زبان نداریم. آیا برای ویزای کار در اتحادیه اروپا میتوان اقدام کرد؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب
      شما می توانید برای ویزای جستجوی کار آلمان و اتریش اقدام نمایید.
      البته ممکن است شرایط تحصیل در هلند را نیز داشته باشید.
      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس: 02149196000

      پاسخ
  2. طیبه فرهانی نژادمقدم گفته:

    باسلام من ۴۰سال دارم لیسانس مدیریت ۱۷سال سابقه بانک ملت به چنددلیل هلندروبرای ادامه زندگی دوست دارم.دوفرزنددارم ۶و۹ساله.چطوربتونم همسرم وبچه هامو بفرستم اونجا تحصیل کنن.همسرم فوق دیپلم روابط عمومی داره.

    پاسخ
  3. مرتضی گفته:

    سلام بنده لیسانس حسابداری دارم وخانومم لیسانس روانشناسی بالینی داره ودانشجوی کارشناس ارشد روانشناسی هستند2تا دختر 2ساله و8ساله دارم 40سالمه وکارمند بیمارستانم چطوری میتونم با خانواده به کانادا مهاجرت کنم قبلا از راهنماییتون کمال تشکرودارم.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب راه های مهاجرت متفاوت هستند مقالات کانادا را مطالعه بفرمایید تا مشخص گردد از چه روشی میخواهید اقدام نمایید . میتوانید از روش اسکیل ورکر اقدام نمایید و یا تحصیل . جهت مشاوره تکمیلی و تخصصی در این مورد با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.