, ,

شرایط ویزای کار کره جنوبی

شرایط ویزای کار کره جنوبی

شرایط ویزای کار کره جنوبی

شرایط ویزای کار کره جنوبی 2018 برای مهاجران ایرانی چیست ؟ آیا اتباع ایرانی می توانند با ویزای کار به کره جنوبی مهاجرت کنند ؟ شرایط ویزای کار کره جنوبی را می دانید ؟ آیا از سوی اداره مهاجرت برای اتباع خارجی شرایطی برای ورود و اجازه کار تعریف شده است ؟ شرایط ویزای کار کره جنوبی برای رشته ها و مهارت ها متفاوت خواهد بود ؟ چه رشته هایی می توانند بهترین را برای شرایط ویزای کار کره جنوبی فراهم سازند ؟

برای گرفتن ویزای کار در کره جنوبی باید ابتدا به قوانین حاکم برای دریافت ویزای کار و قوانین اداره مهاجرت برای ورود و اجازه کار برای اتباع خارجی اشراف داشت .

ویزاهای کار در کره جنوبی تیپ بندی های متفاوتی دارد که برای هرکدام باید با توجه به حرفه و تخصص مدارک و شرایط ویزای کار کره جنوبی را فراهم ساخت .

انواع ویزای کار برای کره جنوبی

C-4 :  ویزایی برای استخدام کوتاه مدت

افرادی که مایل به انجام کار موقت کمتر از 90 روز هستند ، این ویزا را دریافت می کنند.  نوع کار می تواند مربوط به موسیقی ، نقاشی یا هنر باشد .

E2 : ویزا برای مدرس زبان خارجی

این ویزا به مدرسان زبان های خارجی در سازمان ها ، شرکت های پخش ، موسسات آموزشی و سایر موسسات اعطا می شود.  زبان ویژه باید زبان مادری مربی باشد و حداقل باید یک مدرک لیسانس برای تحصیل در آنجا داشته باشد .

E-5  : ویزا برای حرفه ای ها

کاندیدایی که دارای مدرک بین المللی در حرفه خود است و توسط دولت کره تایید شده می تواند با این ویزا در کره کار کند.  برای مثال کسانی که مایل به انجام کار پزشکی ، قانون یا معماری هستند نیاز به این ویزا برای انجام این کار دارند.

E-1  : ویزا برای دوره های آکادمیک

برای انجام تحقیق در حوزه تحصیل در موسسه فراتر از سطح کالج یا برای سخنرانی در یک آکادمی نیاز به این ویزا دارد.

: E-3ویزا برای انجام تحقیق

این ویزا به افرادی که مایل به انجام تحقیقات در علوم طبیعی یا تکنولوژی پیشرفته هستند اعطا می شود.  حداقل کاندیداها باید دارای مدرک لیسانس باشند و از آنها درخواست می شود که برای تدریس به زبان مادری و یا زبان اول خود تدریس کنند.

E-6 : ویزا برای هنر و اجرا

کاندیدانی که مایل به انجام هنر ، موسیقی ، ورزش ، ادبیات و مد برای کارهستند به این ویزا نیاز دارند.

E-4  : ویزا برای انتقال تکنولوژی

این ویزا برای افرادی است که به کره جنوبی دعوت شده اند تا تخصص فنی خود را در زمینه فناوری یا علوم طبیعی و یا در زمینه های خاصی که تخصص آنها در این کشور وجود ندارد ارائه دهند.

E-10 : ویزا برای خدمه کشتی

نامزدانی که مایل به کار در یک کشتی در کره جنوبی هستند نیاز به این ویزا دارند.

E-7  : ویزا برای مشاغل خاص

کاندیدانی که مایل به انجام انواع خاصی از کار هستند نیاز به این ویزا برای انجام این کار دارند.

H-1 : ویزای کار تعطیلات

“توافق در تعطیلات کاری” توافق میان کره جنوبی و برخی کشورهای خاص است که ویزای خاصی را برای نامزدها از این کشورها ارائه می دهد.  این ویزای کار برای کره جنوبی به مردم اجازه می دهد تا کار کوتاه مدت را انجام دهند تا پول کافی برای پوشش هزینه های سفر خود در کره جنوبی به دست آورند . نامزدان استرالیایی و ژاپنی باید بین دوازده سالگی باشند و کانادایی ها و نیوزلندی ها باید بین 18 تا 30 ساله باشند تا این ویزا را دریافت کنند. این ویزا به شما اجازه می دهد حداکثر یک سال اقامت داشته باشید .

: D-7ویزا برای انتقال درون شرکت (وظیفه شرکت) / ساکن شرکت /

D-9 : ویزا برای مدیریت تجارت

D-8 : ویزا برای سرمایه گذاری خارجی

تمام ویزاهای فوق الذکر باید توسط کنسولگری کره ای یا سفارت کره ای که صلاحیت آن در محل اقامت نامزد است  اعطا شود. کارفرما که کاندیدای کره جنوبی را حمایت می کند باید در مراحل ابتدایی درخواست مجوز کار در بخش بازرسی ورودی اداره مهاجرت و وزارت دادگستری را تأیید کند.  سپس وزارت دادگستری با نماینده سازمان همکاری می کند و تصمیم می گیرد که آیا ویزا باید اعطا شود یا نه.

پس از تصویب یک CCVI (گواهی تأیید صدور ویزا) توسط وزارت دادگستری صادر می شود که باید توسط متقاضی در کشور خود در کنسولگری یا سفارت کره ای ارائه شود.

شرایط ویزای کار کره جنوبی

اسناد مهم مورد نیاز :

یک پاسپورت معتبر برای حداقل یک دوره 6 ماه از تاریخ ارائه درخواست ویزا

یک فرم درخواست ویزای کاری کامل و امضا شده و هزینه درخواست

عکسهای پاسپورت

نرم افزار CCVI اصلی

کارفرما یا شرکتی در کره جنوبی که از متقاضی حمایت می کند

کپی از:

گواهی ثبت

گواهی ثبت نام تحت قانون سرمایه گذاری سرمایه گذاری خارجی یا گزارش شرکت

سال های قبل گواهی پرداخت مالیات

بیانیه مالی برای سال قبل

جزئیات کارکنان خارجی که در حال حاضر در شرکت کار می کنند

نامه دعوت نامه به کاندید

نامه تضمین مالی از شرکت

متقاضی

رزومه دقیق

کپی مدارک تحصیلی

2 عکس که دارای اندازه پاسپورت هستند

کپی صفحه ID در گذرنامه

شرح شغل پیشنهادی

قرارداد اصلی صادر شده توسط شرکت

گواهی بهداشت (نامزد باید از بیماری های مسری آزاد باشد)

خانواده متقاضی (در صورت لزوم)

کپی گواهی ازدواج

کپی گواهی تولد کودکان

2 عکس های پاسپورت

کپی صفحات ID در هر گذرنامه

ارسال درخواست ویزا: مراحل پیگیری

مرحله 1: دریافت گواهی تاییدیه ویزا (CCVI)

قبل از ارسال درخواست برای ویزای کاری برای کره جنوبی، کاندید باید CCVI را از وزارت دادگستری در کره جنوبی دریافت کند. زمان برای پردازش درخواست CCVI حدود 1 تا 4 هفته است.

مرحله 2: درخواست ویزا را ارائه کنید

هنگامی که CCVI به دست می آید، متقاضی باید فرم درخواست ویزا را تکمیل و امضا کند و فرم تکمیل شده را در کنسولگری یا سفارت کره جنوبی همراه با تمام اسناد حمایتی ارائه دهد.

مرحله 3: هزینه درخواست ویزا را ارائه دهید

اطمینان حاصل کنید که شما تمام هزینه های قابل پرداخت را پرداخت می کنید

مرحله 4:   جمع آوری مدارک و اخذ ویزا

پس از درخواست ویزا پردازش شده و ویزا صادر می شود .

اگر شما در حال برنامه ریزی برای رفتن به کره جنوبی همراه با خانواده خود هستید همسر و فرزندان متقاضی باید برای ویزای خود ثبت نام و اجازه نامه همراه با متقاضی اصلی درخواست بدهید.  همه اعضای خانواده که بیش از 16 سال سن دارند در زمان ارسال درخواست ویزا انگشت نگاری می شوند . مجوز اشتغال همچنین باید توسط همسر به دست آید اگر او قصد دارد در آنجا کار کند.

سیستم تأمین اجتماعی

کارکنانی که برای مدت پنج سال یا بیشتر در کره کار می کنند ، باید با سیستم تأمین اجتماعی کشور ثبت نام کنند.  در حالی که این اقدام برای افرادی که برای مدت کمتر از پنج سال استخدام شده اند ، لازم نیست.

شما عزیزان می توانید با داشتن یک وکیل مهاجرت معتبر و مطمئن از شرایط ویزای کار کره جنوبی آگاه شده و با توجه به طی کردن این مسیر حقوقی با همراهی یک وکیل این مسیر سخت را برای خود آسان نموده و با داشتن یک کدام از شرایط ویزای کار کره جنوبی که تایپ های مختلفی هم دارد با ارائه مدارک درست و کامل به سفارت کره مراجعه نموده و ویزای کار خود را دریافت نمائید .

 

در این زمینه توصیه ما این است که تمام تلاش خود را برای اخذ اطلاعات دقیق و صحیح به کار گیرید و قبل از هرگونه صرف هزینه ی گزاف با داشتن اطلاعات صحیح به نتیجه مطلوب برسید . همچنین می توانید با مشاوران ارشد حقوق بین الملل موسسه حقوقی ملکپور با همکاری MIE اتریش در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس داشته باشید و از قوانین مهاجرت به کره جنوبی و شرایط ویزای کار کره جنوبی دست پیدا کنید .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۷ نظرات, میانگین: ۴.۷۱ از طریق ۵)
Loading...
6 پاسخ ها
  1. maziar samiei می گوید:

    سلام من تکنسین پزشکی هسته ای هستم میخوام برای کار برم کره جنوبی راهی هست که قبل از رفتن مطمئن شم بیمارستان اونجا منو قبول میکنه؟واینکه حتما بایدزبان کره ای را در سفارت امتحان بدم یا فقط انگلیسی بلدباشم کافیه؟

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. خدیجه دغاغله می گوید:

    کاربرای رشته پرستاری واتاق عمل درکره امکانپذیرهست تاچه حدمدرک دانشگاه های ایران قبول دارند ؟
    چه مدرک زبانی برای مهاجرت به کره نیازهست؟

    پاسخ
    • maziar samiei می گوید:

      سلام و عرض ادب دوست بزرگوار شما باید برای کار در کشور مقصد باید job offer یعنی پیشنهاد شغلی داشته باشید تا بتوانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید . در صورت داشتن این مورد شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.