شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

  • ویزای کار المان
  • معرفی کشور المان و تحلیل نرخ بیکاری
  • مهاجرت کاری به المان
  • ویزای نیروی کار یا Skilled worker
  • کارت ابی یا blue card
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کشور آلمان
  • ویزای جست و جوی کار یا job seeker
  • ارزشیابی مدرک تحصیلی شما
شرایط ویزای کار آلمان 273x300 شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای کار المان

بررسی ویزای کار المان و شرایط و طرق مختلف ان همیشه جز مباحث پرطرفدار مهاجرتی بوده است چراکه المان بعنوان یک کشور بزرگ و پیشرفته ی اروپایی همواره علاقمندان زیادی جهت مهاجرت به المان را دارد. در این نوشتار سعی شده است به بررسی شرایط اخذ ویزای کار المان و پاسخ دادن به سوالاتی از قبیل زیر بپردازیم:

Skilled worker چیست ؟

Job offer چیست ؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان چیست و شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان چیست ؟

کارت آبی یا بلوکارت آلمان چیست ؟

شرایط اخذ کارت آبی آلمان چیست ؟

مزایای کارت آبی آلمان چیست ؟

کارت آبی از زمان صدور تا چه مدت معتبر است ؟

ارزشیابی مدارک متقاضی از طرف دولت آلمان به چه معناست ؟

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کاری المان- پارت اول

audio شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کاری المان- پارت دوم

audio شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

معرفی کشور المان و تحلیل نرخ بیکاری در المان

آلمان یکی از کشورهای حوزه اتحادیه اروپا و هم پیمان شینگن است .

اتحادیه اروپا شامل ۲۸کشور اروپایی است که واحد پول یورو€ دارند و شرایط اقتصادی آنها از یکدیگر تبعیت می کند.

اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا بصورت یکپارچه درآمده و حتی قوانین کار در کشورهای این اتحادیه تقریبأ مشابه است.

نرخ بیکاری در کشور المان 3/4 درصد است که نرخ بسیار پایینی می باشد و فرصت های شغلی در این کشور بسیار زیاد است.بخصوص در سالهای اخیر در جذب مهندسان بسیار خوب عمل کرده است و حتی بسیاری از مهندسین ایرانی موفق به اخذ ویزای کاری المان شده اند.

این کشورها همچنین در اعطای اجازه اقامت و تابعیت اکثرأ مشابه عمل می کنند.

جمهوری فدرال آلمان با وسعت سی و پنج میلیون و هفتصدودوازده هزارو صدو چهل و یک کیلومتر است.

همسایگانش از شمال دانمارک، در غرب بلژیک و هلند و در جنوب لوکزامبورگ، سویس اتریش و فرانسه است و در شرق لهستان و جمهوری چک قرار دارد.

دریای شمال و دریای بالتیک راه های آلمان به آب های آزاداند. جمعیت آلمان ۸۲میلیون نفر جمعیت ، پر جمعیت ترین کشور اروپاست . آلمان پس از آمریکا و ژاپن سومین قدرت بزرگ صنعتی جهان است.

صنایع مهم آلمان در زمینه های تکنولوژی پیشرفته الکترونیکی ، مکانیکی، منسوجات ، مواد شیمیایی و وسایل نقلیه است.

کشور آلمان در داشتن نیروی کار با کمبود و پیری روبروست.

آلمان بعد از آمریکا و انگلیس سومین رتبه جذب دانشجویان خارجی را دارد.

انواع راه های مهاجرت به آلمان

مهاجرت کاری به المان

کار در آلمان پیش از هر چیز به این بستگی دارد که:

عضو اتحادیه اروپا EUباشید

عضو مناطق اقتصادی اروپا سویسEEAباشید،

یا از شهروندان کشورهای ثالث هستید.

البته مورد بحث ما در این مقاله شهروندان کشورهای ثالث هستند.متقاضیان اقامت در آلمان  می توانند با مهاجرت کاری به آلمان این امکان را برای خود و خانواده خود ایجاد می کنند تا با اخذ ویزای کار آلمان به صنعتی ترین کشور اتحادیه شینگن مهاجرت کرده و مشغول کار شوند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کار المان

video شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان
گرفتن ویزای کار آلمان

ویزای نیروی کار یا Skilled worker

ویزای نیروی کار یا Skilled worker،،متقاضی اجازه دارد با این ویزا مدت محدودی (سه تا شش ماه–۹۰روزه تا۱۸۰روز) در آلمان بدنبال کار بگردد.سپس به کشورش باز می گرددودر صورت یافتن کار ویزای سه ماهه میگیرد که حکم ورود شما به آلمان برای کاراست.

بعد از ورود به آلمان تقاضای کارت آبی میدهد که بعد از یک ماه صادر میشود.پس از آنکه مشغول بکار شد با پرداخت مالیات موفق به اخذ مجوز اقامت دایم می گردد.
ویزا برای دریافت پیشنهاد کاری Job offer،، ابتدا باید کار موردنظر به مدت سه ماه درآلمان و سه ماه در سایت کاریابی اتحادیه اروپا(جمعأ شش ماه،گاهی کمتر) آگهی شود.
 سپس تعداد اشخاصی که اعلام آمادگی کرده اند* ذکر شده وبه همراه درخواست کارفرما و کارگر تقدیم سفارت  و بعد در آژانس اشتغال فدرال آلمان بررسی شود.
*اولویت شغل ابتدا برای اتباع آلمانی داخل و خارج کشور آلمان  و سپس اتباع اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا و اتباع سویس در اکثر موارد اتباع ممتاز شامل استرالیا،ژاپن،کانادا،کره جنوبی، نیوزلند، اسراییل و شهروندان آمریکا(بدون ویزا) و سوم اتباع کشورهای ثالث می باشد.

اقامت المان از طریق کار

کارت ابی یا bluecard

کارت آبی اتحادیه اروپا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کشور آلمان

تکمیل فرم تقاضا
دو قطعه عکس ۶*۴
کپی صفحات ۲و۳پاسپورت متقاضی
شناسنامه متقاضی به همراه کپی
بیمه نامه
ترجمه مدارک به زبان انگلیسی یا آلمانی
مدارک تحصیلی و ترجمه انگلیسی یا آلمانی آنها
سوابق کار در صورت وجود،عدم نیاز به سابقه کار بلند مدت
رزومه کامل شخص متقاضی
پرینت موجودی حساب شخص متقاضی

ویزای جست و جوی کار یا job seeker

ویزای جستجوی کار( job seeker ) و یا ویزای کاریابی آلمان یک مجوز اقامت طولانی مدتمیباشدکه به فرد اجازه می دهد تا در طول شش ماه اقامت در کشور آلمان به دنبال شغلی باشد. اگر در پایان شش ماه محل اشتغال خود را پیدا کرد، به متقاضی یک ویزای کاری آلمان یا همان اجازه کار آلمان داده می شود و مجاز به کار و زندگی در آنجا خواهد بود. داشتن ویزای کاریابی اجازه نمی دهد که در آلمان بلافاصله شروع به کار شود. این فقط به این معنی است که فرد متقاضی می تواند از کشور دیدن کند و در طول اقامت خود به دنبال یک شغل باشد.

برای اخذ ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان ، به موارد زیر نیاز دارید:

۱ _ واجد شرایط درخواست ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان باشید
۲ _ تمام اسناد لازمه را کپی کنید
۳ _ فرم درخواست ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان را تکمیل و قرار ملاقات ویزا را رزرو کنید

ما در موسسه حقوقی ملک پور در دو مرحله یاری رسان شما عزیزان خواهیم بود

هم در ابتدای کار و اخذ پذیرش در کنار شما خواهیم بود و هم پس از رفتن در صورت تمایل متقاضی در تکمیل فرم های مریوطه و فرستادن ان به نقاط مختلف و کاریابی در کشور مورد نظر به شما خدمت رسانی خواهیم داشت.ما در زمینه ی کاریابی بصورت تضمینی به شما مشاوره خواهیم داد که چگونه کار مناسب بیابید.

ویزای جست و جوی کار

ارزشیابی مدرک تحصیلی شما

مدرک تحصیلی فرد متقاضی ابتدا بعد از اتمام موفقیت آمیز مصاحبه ها در آخرین مرحله ارزشیابی می شود شما باید قرارداد کاری به همراه سایر مدارک تحویل سفارت دهید، مدت رمان صدور ویزای موقت کاری بین ۶تا۸ هفته زمان خواهد برد.

در این مدت مدارک شما جهت بررسی به آلمان ارسال خواهد شد.این بررسی شامل مدرک تحصیلی ، سابقه سفر بین المللی ، اعتبار کارفرمایی که از شما دعوت به کار کرده  می باشد.

بعد از موفقیت آمیز بودن نتیجه  سفارت تلفنی با شما تماس خواهد گرفت و اطلاع می دهد که در روز مشخصی جهت دریافت ویزا به سفارت مراجعه کنید.ویزا صادر شده سه ماه اعتبار دارد و حکم ورود شما به آلمان است بعد از ورود به آلمان درخواست بلو کارت را به اداره اتباع خارجه Ausländerbehördeشهر محل اقامت خود ارائه کند

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد مهاجرت به المان

audio شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان
موسسات کاریابی در المان

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

سخن آخر

شرایط اخذ ویزای کاری المان بطور جامع در این مقاله مورد بحث واقع شد.برای کسب اطلاعات کامل تر در باب شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان ، امکان مهاجرت به آلمان و شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان میتوانید با موسسه حقوقی ملکپور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و مشاوره رایگان در باب شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان به دست آورید.همانطور که عرض شد ما در زمینه ی اخذ پذیرش کاری و کاریابی بصورت تضمینی خدمات حرفه ای به شما عزیزان ارائه خواهیم داد.

Rating: 5