شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

  • ویزای کار المان
  • معرفی کشور المان و تحلیل نرخ بیکاری
  • مهاجرت کاری به المان
  • ویزای نیروی کار یا Skilled worker
  • کارت ابی یا blue card
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کشور آلمان
  • ویزای جست و جوی کار یا job seeker
  • ارزشیابی مدرک تحصیلی شما
شرایط ویزای کار آلمان 273x300 شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

ویزای کار المان

بررسی ویزای کار المان و شرایط و طرق مختلف ان همیشه جز مباحث پرطرفدار مهاجرتی بوده است چراکه المان بعنوان یک کشور بزرگ و پیشرفته ی اروپایی همواره علاقمندان زیادی جهت مهاجرت به المان را دارد. در این نوشتار سعی شده است به بررسی شرایط اخذ ویزای کار المان و پاسخ دادن به سوالاتی از قبیل زیر بپردازیم:

Skilled worker چیست ؟

Job offer چیست ؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در کشور آلمان چیست و شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان چیست ؟

کارت آبی یا بلوکارت آلمان چیست ؟

شرایط اخذ کارت آبی آلمان چیست ؟

مزایای کارت آبی آلمان چیست ؟

کارت آبی از زمان صدور تا چه مدت معتبر است ؟

ارزشیابی مدارک متقاضی از طرف دولت آلمان به چه معناست ؟

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کاری المان- پارت اول

audio شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کاری المان- پارت دوم

audio شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان

معرفی کشور المان و تحلیل نرخ بیکاری در المان

آلمان یکی از کشورهای حوزه اتحادیه اروپا و هم پیمان شینگن است .

اتحادیه اروپا شامل ۲۸کشور اروپایی است که واحد پول یورو€ دارند و شرایط اقتصادی آنها از یکدیگر تبعیت می کند.

اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا بصورت یکپارچه درآمده و حتی قوانین کار در کشورهای این اتحادیه تقریبأ مشابه است.

نرخ بیکاری در کشور المان 3/4 درصد است که نرخ بسیار پایینی می باشد و فرصت های شغلی در این کشور بسیار زیاد است.بخصوص در سالهای اخیر در جذب مهندسان بسیار خوب عمل کرده است و حتی بسیاری از مهندسین ایرانی موفق به اخذ ویزای کاری المان شده اند.

این کشورها همچنین در اعطای اجازه اقامت و تابعیت اکثرأ مشابه عمل می کنند.

جمهوری فدرال آلمان با وسعت سی و پنج میلیون و هفتصدودوازده هزارو صدو چهل و یک کیلومتر است.

همسایگانش از شمال دانمارک، در غرب بلژیک و هلند و در جنوب لوکزامبورگ، سویس اتریش و فرانسه است و در شرق لهستان و جمهوری چک قرار دارد.

دریای شمال و دریای بالتیک راه های آلمان به آب های آزاداند. جمعیت آلمان ۸۲میلیون نفر جمعیت ، پر جمعیت ترین کشور اروپاست . آلمان پس از آمریکا و ژاپن سومین قدرت بزرگ صنعتی جهان است.

صنایع مهم آلمان در زمینه های تکنولوژی پیشرفته الکترونیکی ، مکانیکی، منسوجات ، مواد شیمیایی و وسایل نقلیه است.

کشور آلمان در داشتن نیروی کار با کمبود و پیری روبروست.

آلمان بعد از آمریکا و انگلیس سومین رتبه جذب دانشجویان خارجی را دارد.

انواع راه های مهاجرت به آلمان

مهاجرت کاری به المان

کار در آلمان پیش از هر چیز به این بستگی دارد که:

عضو اتحادیه اروپا EUباشید

عضو مناطق اقتصادی اروپا سویسEEAباشید،

یا از شهروندان کشورهای ثالث هستید.

البته مورد بحث ما در این مقاله شهروندان کشورهای ثالث هستند.متقاضیان اقامت در آلمان  می توانند با مهاجرت کاری به آلمان این امکان را برای خود و خانواده خود ایجاد می کنند تا با اخذ ویزای کار آلمان به صنعتی ترین کشور اتحادیه شینگن مهاجرت کرده و مشغول کار شوند.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ویزای کار المان

video شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان
گرفتن ویزای کار آلمان

ویزای نیروی کار یا Skilled worker

ویزای نیروی کار یا Skilled worker،،متقاضی اجازه دارد با این ویزا مدت محدودی (سه تا شش ماه–۹۰روزه تا۱۸۰روز) در آلمان بدنبال کار بگردد.سپس به کشورش باز می گرددودر صورت یافتن کار ویزای سه ماهه میگیرد که حکم ورود شما به آلمان برای کاراست.

بعد از ورود به آلمان تقاضای کارت آبی میدهد که بعد از یک ماه صادر میشود.پس از آنکه مشغول بکار شد با پرداخت مالیات موفق به اخذ مجوز اقامت دایم می گردد.
ویزا برای دریافت پیشنهاد کاری Job offer،، ابتدا باید کار موردنظر به مدت سه ماه درآلمان و سه ماه در سایت کاریابی اتحادیه اروپا(جمعأ شش ماه،گاهی کمتر) آگهی شود.
 سپس تعداد اشخاصی که اعلام آمادگی کرده اند* ذکر شده وبه همراه درخواست کارفرما و کارگر تقدیم سفارت  و بعد در آژانس اشتغال فدرال آلمان بررسی شود.
*اولویت شغل ابتدا برای اتباع آلمانی داخل و خارج کشور آلمان  و سپس اتباع اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا و اتباع سویس در اکثر موارد اتباع ممتاز شامل استرالیا،ژاپن،کانادا،کره جنوبی، نیوزلند، اسراییل و شهروندان آمریکا(بدون ویزا) و سوم اتباع کشورهای ثالث می باشد.

اقامت المان از طریق کار

کارت ابی یا bluecard

کارت آبی اتحادیه اروپا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کشور آلمان

تکمیل فرم تقاضا
دو قطعه عکس ۶*۴
کپی صفحات ۲و۳پاسپورت متقاضی
شناسنامه متقاضی به همراه کپی
بیمه نامه
ترجمه مدارک به زبان انگلیسی یا آلمانی
مدارک تحصیلی و ترجمه انگلیسی یا آلمانی آنها
سوابق کار در صورت وجود،عدم نیاز به سابقه کار بلند مدت
رزومه کامل شخص متقاضی
پرینت موجودی حساب شخص متقاضی

ویزای جست و جوی کار یا job seeker

ویزای جستجوی کار( job seeker ) و یا ویزای کاریابی آلمان یک مجوز اقامت طولانی مدتمیباشدکه به فرد اجازه می دهد تا در طول شش ماه اقامت در کشور آلمان به دنبال شغلی باشد. اگر در پایان شش ماه محل اشتغال خود را پیدا کرد، به متقاضی یک ویزای کاری آلمان یا همان اجازه کار آلمان داده می شود و مجاز به کار و زندگی در آنجا خواهد بود. داشتن ویزای کاریابی اجازه نمی دهد که در آلمان بلافاصله شروع به کار شود. این فقط به این معنی است که فرد متقاضی می تواند از کشور دیدن کند و در طول اقامت خود به دنبال یک شغل باشد.

برای اخذ ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان ، به موارد زیر نیاز دارید:

۱ _ واجد شرایط درخواست ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان باشید
۲ _ تمام اسناد لازمه را کپی کنید
۳ _ فرم درخواست ویزای جستجوی کار( job seeker ) آلمان را تکمیل و قرار ملاقات ویزا را رزرو کنید

ما در موسسه حقوقی ملک پور در دو مرحله یاری رسان شما عزیزان خواهیم بود

هم در ابتدای کار و اخذ پذیرش در کنار شما خواهیم بود و هم پس از رفتن در صورت تمایل متقاضی در تکمیل فرم های مریوطه و فرستادن ان به نقاط مختلف و کاریابی در کشور مورد نظر به شما خدمت رسانی خواهیم داشت.ما در زمینه ی کاریابی بصورت تضمینی به شما مشاوره خواهیم داد که چگونه کار مناسب بیابید.

ویزای جست و جوی کار

ارزشیابی مدرک تحصیلی شما

مدرک تحصیلی فرد متقاضی ابتدا بعد از اتمام موفقیت آمیز مصاحبه ها در آخرین مرحله ارزشیابی می شود شما باید قرارداد کاری به همراه سایر مدارک تحویل سفارت دهید، مدت رمان صدور ویزای موقت کاری بین ۶تا۸ هفته زمان خواهد برد.

در این مدت مدارک شما جهت بررسی به آلمان ارسال خواهد شد.این بررسی شامل مدرک تحصیلی ، سابقه سفر بین المللی ، اعتبار کارفرمایی که از شما دعوت به کار کرده  می باشد.

بعد از موفقیت آمیز بودن نتیجه  سفارت تلفنی با شما تماس خواهد گرفت و اطلاع می دهد که در روز مشخصی جهت دریافت ویزا به سفارت مراجعه کنید.ویزا صادر شده سه ماه اعتبار دارد و حکم ورود شما به آلمان است بعد از ورود به آلمان درخواست بلو کارت را به اداره اتباع خارجه Ausländerbehördeشهر محل اقامت خود ارائه کند

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد مهاجرت به المان

audio شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان
موسسات کاریابی در المان

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

سخن آخر

شرایط اخذ ویزای کاری المان بطور جامع در این مقاله مورد بحث واقع شد.برای کسب اطلاعات کامل تر در باب شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان ، امکان مهاجرت به آلمان و شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان میتوانید با موسسه حقوقی ملکپور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس گرفته و مشاوره رایگان در باب شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان به دست آورید.همانطور که عرض شد ما در زمینه ی اخذ پذیرش کاری و کاریابی بصورت تضمینی خدمات حرفه ای به شما عزیزان ارائه خواهیم داد.

law شرایط اخذ ویزای کار کشور آلمان
824 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر
  1. حسام گفته:

    با سلام
    من مدرک معماری دانشگاه دولتی دارم. 27 ساله. سابقه کاری ثبت شده ندارم ولی در زمینه رشتم طراحی و نصب دکوراسیون و غیره انجام دادم. امکان دریافت ویزای کاری را دارم؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان داشتن بیمه الزامی نیست فقط کافیست با نامه کاری اثبات نمایید که سابقه کار دارید

      پاسخ
  2. مسعود هلاکویی گفته:

    سلام
    من ۴۳ ساله هستم و دارای مدرک مهندسی بازرسی فنی جوش از دانشگاه علمی کاربردی انتخاب اصفهان
    همچنین مدارک آموزش حرفه ای مربوط به بازرسی جوش LEVEL ll NDT را دریافت کردم
    و در حال حاضر با ۲۰ سال سابقه کار و ارائه بیمه در ساخت و توسعه پروژه های ( نفت . گاز . پالایشگاه . فولاد سازی ) به عنوان کارشناس و سرپرست QC جوش فعالیت دارم.
    دارای همسر و یک فرزند پسر ۱۲ ساله هستم.
    آیا شرایط دریافت ویزای کار در کشور آلمان را دارم.
    متشکرم

    Rating: 5
    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      دوست گرامی شرایط سنی شما جهت اخذ ویزای جستجوی کار آلمان بالا می باشد و با توجه به دیر وقت دادن سفارت این کشور بهتر است به بهانه تحصیل دوره زبان وارد کشورهای عضو شنگن شوید و با توجه به سابقه کار خوبی که دارید بتوانید در کشور مورد نظر خود در جستجوی کار باشید

      پاسخ
  3. Yegi گفته:

    سلام
    با مدرک کارشناسی رادیولوژی، ۱۹ ماه سابقه کار مرتبط با بیمه ، ۲۵سال سن، مدرک ۶.۵آیلتس آکادمیک و B1 آلمانی امکان دریافت ویزای جاب سیکر یا ویزای کار آلمان وجود داره؟
    ممنون

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      کار در آلمان ویژه دارندگان مدارک لیسانس رشته های فنی و مدیریتی مورد تایید آنابین به همراه سایر مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد و به مدرک زبان آلمانی B1 و سرمایه مورد نیاز برای یکسال زندگی در آلمان به همراه هزینه های وکالتی و سن زیر 40 سال نیاز خواهد داشت. این پروسه با توجه به وقت سفارت 1.5 تا 2 ساله این کشور زمان بر نیز می باشد.

      پاسخ
  4. حمید گفته:

    با سلام
    مدرک کارشناسی برق قدرت هستم ۳۱ سالمه ۵ سال سابقه کاری در حوضه نفت و گاز عسلویه هستم مدرکم مورد تایید انابین هست میخاستم بدونم برای ویزای کاری المان یا اتریش چقد سرمایه لازم دارم ؟چقد زمان میبره برای صادر کردن ویزا ؟امیدی برای کار پیدا کردن هس ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      کار در آلمان ویژه دارندگان مدارک لیسانس رشته های فنی و مدیریتی مورد تایید آنابین به همراه سایر مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد و به مدرک زبان آلمانی B1 و سرمایه مورد نیاز برای یکسال زندگی در آلمان به همراه هزینه های وکالتی و سن زیر 40 سال نیاز خواهد داشت. این پروسه با توجه به وقت سفارت 1.5 تا 2 ساله این کشور زمان بر نیز می باشد.

      اخذ ویزای کار اتریش از طریق امتیاز بندی بوده و فاکتورهای بسیاری از جمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار مرتبط، مدرک زبان و … در آن تاثیرگذار است. جهت اطلاع از شرایط کامل کار در اتریش از جمله امتیازات مورد نیاز آن می توانید لینک زیر را مطالعه کنید.
      https://malekpour.ir/کار-در-کشور-اتریش/

      پاسخ
  5. pouya.yavarinia گفته:

    سلام و خسته نباشید. فوق لیسانس معماری هستم با 3 سال سابقه کار بدون بیمه – اکثر برنامه های مرتبط با معماری (3dsmax- revit -cad – photoshop ) رو در سطح حرفه ای بلدم . اگر از طریق دوره زبان مجارستان اقدام کنم ، آیا می تونم تو مدت اقامت در مجارستان، تو آلمان کار پیدا کنم ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      امکان رفت و آمد به آلمان و جستجوی کار وجود دارد اما شما باید ابتدا مدرک تحصیلی خود را نیز معادل سازی کنید.

      پاسخ
  6. Ali گفته:

    سلام خسته نباشید
    ۲۶ سالمه و لیسانس مهندسی نفت گرایش بهره برداری دارم از دانشگاه آزاد گچساران،دارای کارت پایان خدمت،بدون سابقه کار
    میخواستم بپرسم از نظر شما من برای ویزای کار در کدوم کشور میتونم اقدام کنم و چه پیشنهادی دارید! البته مدرک زبان ندارم ولی اگر بدونم واقعا امکانش هست شغلی در خارج از کشور بدست بیارم مدرک زبان رو میگیرم!
    خیلی ممنون

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. دوست عزیز به عنوان مثال شرایط کار در بسیاری از کشورهای اروپایی به شرح زیر است:
      کار در اروپا نیازمند پیشنهاد شغلی از کارفرمای کشور موردنظر و سن زیر 40 به همراه مدرک زبان مورد نیاز آن کشور و سایر مدارک و شراط مورد نیاز برای اخذ ویزای کاری می باشد. شما می توانید در موسسات کاریابی کشور مورد نظر خود جست و جو نموده و در صورت موفقیت و اخذ پیشنهاد کاری از کارفرمای آن کشورها مشغول به کار شوید.

      پاسخ
  7. میلاد گفته:

    سلام
    من ۳۴ ساله هستم . کارشناسی متالورژی دارم و ۹ سال سابقه کار در شرکت های فولادی دارم . مشکلی که دارم اینه که اسم شهر دانشگاه آزادی که لیسانس گرفتم در سایت Anabin نیست چیکار باید بکنم . میشه از طریق وزارت علوم اقدام کنم ؟ راهنمایی کنید

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام. نبود دانشگاه آزاد شهر محل تحصیل شما در سایت آنابین ارتباطی به وزارت علوم ندارد و دلیل آن عدم داشتن اعتبار لازم از نظر سایت آنابین می باشد. سازمان دیگری نیز در آلمان برای ارزشیابی مدارک وجود دارد که البته بیشتر برای اخذ ویزای تحصیلی کاربرد دارد تا ویزای کاری.

      پاسخ
  8. ali گفته:

    سلام من ۲۷ سالمه .مدرک دسترسی با طناب سطح ۲(ایراتا) رو دارم .مدرک زبان المانی سطح A2 رو هم دارم و مدرک فنی و حرفه ای جوشکاری با قابلیت ترجمه و ۲ سال سابقه کار دارم ایا تو المان میتونم کار پیدا کنم.
    مدرک تحصیلی دیپلم دارم

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      باتوجه به مدرک تحصیلی تان اخذ ویزای جستجوی کار المان برای شما فراهم نمی باشدمی باشد اما اگر یک پیشنهاد شغلی داشته باشید امکان اخذ ویزای کاری این کشور برای شما فراهم است البته کمی دشوار است. شما می توانید به بهانه دوره زبان وارد کشور دیگری که عضو شنگن باشد شوید و از آنجا اقدام برای کاریابی در آلمان نمایید

      پاسخ
  9. قاسمی گفته:

    با سلام. من دندانپزشکی هستم با 6سال سابقه کار قابل اثبات که در ارتباط با بلوکارت سوال دارم.
    آیا معادلسازی سوابق تحصیلی ما در این روش قبل از دریافت جاب آفر انجام میشود یا بعد از آن ؟
    چگونه کارفرمایان مدرک ایرانی ما را میشناسند و قبول میکنند ؟
    در ارتباط با مسایل اقتصادی ، حداقل مبلغ مورد نیاز در حساب برای مهاجرت چقدر است؟
    با توجه به اینکه من مدرک c1 انگلیسی را دارم آیا نیاز به زبان آلمانی هم دارم؟
    و در پایان شما بهترین روش برای من را چه میدانید؟

    پاسخ
    • miemalekpour30 گفته:

      باسلام و عرض ادب
      جهت کار در آلمان در ابتدا بایستی مدرک دندانپزشکی خود را معادلسازی نمایید و با توجه به اینکه با مردم عادی در آلمان برخورد دارید باید مدرک زبان آلمانی داشته باشید. بهترین راه برای مهاجرت برای شما به این ترتیب است که به بهانه آموزش زبان آلمانی وارد کشور دیگری که زمان وقت سفارت کوتاه تر باشد شوید هم زمان که زبان آلمانی را تقویت می نمایید در کشور آلمان مدرک خود را معادلسازی نمایید و بتوانید مشغول به کار شوید

      پاسخ
  10. مينا كريمي گفته:

    سلام من ٣٨ سالمه و ليسانس حسابداري با ١٠ سال سايقه كار دارم متاهل و يك فرزند دارم ايا ميتوانم براي ويزاي كار المان اقدام كنم؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام . کار در آلمان ویژه دارندگان مدارک لیسانس رشته های فنی و مدیریتی مورد تایید آنابین به همراه سایر مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد و به مدرک زبان آلمانی B1 و سرمایه مورد نیاز برای یکسال زندگی در آلمان به همراه هزینه های وکالتی و سن زیر 40 سال نیاز خواهد داشت. این پروسه با توجه به وقت سفارت 1.5 تا 2 ساله این کشور زمان بر نیز می باشد.

      پاسخ
  11. بهزاد گفته:

    باسلام
    با مدرک ایلتس هم میشه برای ویزای جستجوی کار اقدام کرد؟
    ۳۱ساله
    ارشد عمران + ایلتس ۶ + سابقه کار

    Rating: 4
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      بله با مدرک آیلتس هم می تونید اقدام کنید اما اگر زبان آلمانی هم یاد بگیرید فرصت های شغلی بیشتری خواهید داشت.
      البته به این نکته هم توجه داشته باشید که مدرک تحصیلی شما نیاز به معادل سازی دارید و فرصت 6 ماهه برای معادل سازی و جستجوی کار کافی نمی باشد. شاید بهتر باشد که از روش تحصیل وارد شوید.

      پاسخ
  12. M.q گفته:

    با سلام ‌. من کارگر هستم . در رشته مکانیک
    مدرک دانشگاهی ندارم و سطح زبانم رو هم میتونم بالا ببرم لطفا راهنمایی کنید که چجور میتونم در آلمان کار کنم؟ درضمن سابقه کاری ۱۵ ساله دارم

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام . کار در آلمان ویژه دارندگان مدارک لیسانس رشته های فنی و مدیریتی مورد تایید آنابین به همراه سایر مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد و به مدرک زبان آلمانی B1 و سرمایه مورد نیاز برای یکسال زندگی در آلمان به همراه هزینه های وکالتی و سن زیر 40 سال نیاز خواهد داشت. این پروسه با توجه به وقت سفارت 1.5 تا 2 ساله این کشور زمان بر نیز می باشد.

      پاسخ
  13. M.qanbari گفته:

    سلام. من ۳۳ سالمه کارگر هستم مدرک تحصیلی دانشگاهی ندارم.ولی فنی کار هستم در رشته مکانیک چجور میتونم به آلمان مهاجرت کنم؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      برای کار در آلمان باید حداقل مدرک لیسانس داشته باشید. شرایط شما باید بررسی شود ممکن است از طریق تحصیلی بتوانید وارد شوید و اگر در کار خود تخصص داشته باشید می توانید در حین تحصیل کار پیدا کنید.

      پاسخ
  14. mf گفته:

    با سلام و احترام
    من دکترای علوم و مهندسی آب دارم با 38 سال سن. از چه طریق می‌توانم برای کار در آلمان اقدام کنم؟ آیا با گرفتن ویزای کار همسر و فرزندانم هم می توانند بیایند؟
    تشکر

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour2 گفته:

      با سلام . کار در آلمان ویژه دارندگان مدارک لیسانس رشته های فنی و مدیریتی مورد تایید آنابین به همراه سایر مشاغل مورد نیاز این کشور می باشد و به مدرک زبان آلمانی B1 و سرمایه مورد نیاز برای یکسال زندگی در آلمان به همراه هزینه های وکالتی و سن زیر 40 سال نیاز خواهد داشت. این پروسه با توجه به وقت سفارت 1.5 تا 2 ساله این کشور زمان بر نیز می باشد.
      همسر و فرزندان زیر 18 سال شما پس از گذشت چند ماه از حضور شما در آلمان می توانند به شما بپیوندند.

      پاسخ
  15. Alireza گفته:

    با سلام
    من لیسانس معماری دارم با پنج سال سابقه کار مرتبط..30 سالمه و سطح زبان انگلیسیم در حد نمره 7 آیلتسه…پروانه نظارت نظام مهندسی هم دارم و الان ناظر 16 ساختمونم…شرایط کار در آلمان برای منم مهیا هست؟
    ممنون

    Rating: 5
    پاسخ
    • MIE.Malekpour1 گفته:

      با سلام
      برای کار در آلمان باید مدرک تحصیلی خود را معادل سازی کنید و فرصت 6 ماهه برای جستجوی کار برای این امر کوتاه می باشد. شما می توانید از طریق تحصیل اقدام کنید.

      پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تر

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 5