شرایط ویزای همراه انگلستان

  • معرفی کشور انگلستان
  • شرایط ویزای همراه کارافرینی
  • شرایط ویزای همراه سرمایه گذاری
  • شرایط ویزای همراه از طریق ثبت شرکت
  • شرایط ویزای همراه از طریق ازدواج
  • شرایط ویزای همراه از طریق تولد
  • شرایط ویزای همراه دانشجویی
  • شرایط ویزای همراه برای کسانیکه تابعیت انگلستان را کسب کرده اند
photo 2018 11 28 02 36 21 273x300 شرایط ویزای همراه انگلستان

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

معرفی کشور انگلستان

انگلستان کشوری است که در شمال غربی اروپا واقع شده پایتخت ان لندن ودارای حکومت سلطنت مشروطه مبتنی برنظام پارلمانی است ،و دارای اب وهوای معتدل ومرطوب است این کشور مهد حقوق کامن لو وباتوجه به زبان وامنیت واقتصاد پویا وفعال ومناسب سرمایه گذاری وهمچنین درصد بالای کالج ها ودانشگاههای طراز اول جهان دارای جذابیت های فراوانی برای همه مردم جهان بویژه جوانان وسرمایه گذاران ایرانی میباشد.این کشور نام نیمه جنوبی جزیره بریتانیای کبیر ویکی ازچهاربخش کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر وایرلند شمالی است ،این منطقه از شمال با اسکاتلند واز غرب با ولز هم مرز است ومهمترین وعمده ترین جزءتشگیل دهنده کشور بریتانیا است مرزهای ابی این کشور در شمال غرب دریای ایرلند ودر جنوب غرب دریای سلتی ودر شرق دریای شمالی هستندودر جنوب نیز کانال مانش انرااز اروپای قاره ای وکشور فرانسه جدا میکند .انگلستان دارای بیش ازیکصد جزیره کوچک وبزرگ است که از جمله انها میتوان به جزایروایت ومن اشاره کرد پر اب ترین رود انگلستان رود تیمز است که از میان شهر لندن میگذردوبه دریای شمال میریزد مساحت این کشور 130395کیلومتر مربع وجمعیت ان در اخرین سرشماری که در سال 2014انجام شده 54316600نفر بوده است.
قبلا به موارد دیگری از ویژه گیهای انگلستان پرداخته ایم حال با توجه به اینکه اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری مورد توجه بسیاری از هم وطنان عزیزمان قرار گرفته و این استقبال متاسفانه مواجه با سو استفاده بعضی از افراد سوذ جو گردیده است لذا تصمیم گرفتیم اطلاعاتی ذر خصوص شرایط اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری تقدیم شما عزیزان نمائیم .
موسسه مشاوره MIE(همکار موسسه حقوقی ملک پور )افتخار دارد با 15سال سابقه بی نظیردر امر مهاجرت که دارای دفتر اصلی در کشور اتریش ودفاتر همکار در بلاروس وچندین شهر ایران میباشداماده ارایه انواع خدمات مشاوره ای بصورت رایگان به هموطنان عزیزباشد

شرایط ویزای همراه انگلستان در ویزای کارافرینی انگلستان

اعضای خانواده محترم شما میتوانند هنگام ورود به انگلستان در ویزای کارافرینی شما را همراهی کنندچنانچه انها خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) یا سوئیس هستند، باید ویزا داشته باشندیعنی شما بایستی برای انان نیز درخواست ویزای همراه ارائه داده باشید البته لازم نیست همزمان بادرخواست خودتان برای انان نیز تقاضای ویزا کنیدمیتوانیدبعداز اخذ ویزاوجاگیر شدن خودتان برای انان نیز درخواست دهید. خانواده عبارتند از فرزندان زیر 18 سال وهمسر تان البته اگر فرزند بالای 18سال دارید که درزمان ورود شما به انگلستان از قبل در ان کشور بوده میتواند با استناد به شما درخواست دهد ودر انگلستان بماند .
دولت انگلستان در ازای این سرویسی که به شما داده است انتظار دارد اعضای بزرگسال خانواده در هر کشوری که دریک سال اخر 10سال گذشته ساکن بوده اند گواهینامه ای از ثبت احوال ارائه دهند ،برای اخذ ویزای همراه باید به عنوان بخشی از درخواست خود هزینه اضافی درمانی همراهان را نیز پرداخت کنید ،شما می توانید از خدمات حق بیمه استفاده کنید لازمه این استفاده پرداخت حق بیمه افرادی است که به شما وابسته اند ودر واقع شما سرپرست انان محسوب میگردید،یکی دیگر از شرایط صدور ویزای همراه این است که شما باید پس انداز داشته باشید ومیتوانید با ان از خانواده وکسانی که محتاج حمایت مالی شما هستند حمایت کنیدباید برای هر وابستگی (همسر وفرزندان)£ 1890داشته باشیداین مقدار پول علاوه بر945 پوند ی است که بایدبرای شخص خودتان داشته باشیداگر از خارج از انگلستان درخواست می کنید یا کمتر از 12 ماه در انگلیس بوده اید. اگر بیش از 12 ماه در بریتانیا بوده اید، باید 630 پوند برای هر وابسته داشته باشید.شما باید مدرکی ارائه دهید که پول مشخص شده را دارید و در حساب بانکی شما یا حساب بانکی وابستگان خود حداقل 90 روز قبل از درخواست در حساب بوده است شاید بتوانیم با ذکر یک مثال موضوع را روشن تر کنیم اگر میخواهید شریک زندگی خود و یک کودک را به انگلستان ببرید (945 پوند برای حمایت ومخارج خود به همراه 1890 پوند برای همسر و 1890 پوند برای فرزندتان)، باید 4،725 پوند داشته باشید.اگر اعضای خانواده شما خارج از انگلستان درخواست میدهندباید درخواست بصورت انلاین باشد.

شرایط ویزای همراه انگلستان در ویزای سرمایه گذاری انگلستان

ویزای سرمایه گذاری شما از نوع ویزای درجه 1 است اگر شما از ابتدا ویزای سرمایه گذاری اخذ کنید یا ویزای قبلی خود را به این ویزا گسترش داده باشید قادر خواهید بود کودکان زیر 18سال یا کودکانی که قبل از 18سالگی در طول اقامتتان در انگلیس با شما بوذه اندرا نیز در درخواستتان ذکر کنیدوبرای انان نیز در خواست ارائه دهید تا ان عزیزان نیز در طول اقامت شما در انگلستان با شما در زیر یک سقف باشند اگر بخواهیم در خصوص نحوه اخذ ویزای سرمایه گذاری بحث کنیم از حوزه این مقاله خارج میشویم شما باید برای خانواده درخواست ویزای همراه کنید این کاررا میتوانید همزمان وتوامان با درخواست ویزای خودتان انجام دهید اگر بنااست بجز خودتان ودیگر همراهان برای همسر وفرزندان زیر 18 سال درخواست دهیدباید برای هزینه یکبار 10،500پوند به اضافه 2030پوند برای هر درخواست کننده پرداخت کنید،شما میتوانید ازاین سرویس برای 4متقاضی اصلی وبرای حداکثر 10نفردر هر بازدید ازانگلستان استفاده کنید توجه داشته باشید منظور از4متقاضی اصلی افرادی هستند که دسترسی به صندوق سرمایه گذاری که 2000000پوند دران واریز شده را دارند .اگر مایل هستید بدانید که جه مدت با ویزای درجه یک (ویزای سرمایه گذاری)قادر خواهید بود شما وخانواده محترمتان در انگلستان بمانید ؟باید عرض کنیم شما میتوانید حداکثر 3سال و4ماه با ویزای درجه 1(ویزای سرمایه گذاری)در انگلستان بمانید البته شما میتوانید پس از خاتمه این مدت تقاضای افزایش این ویزا را برای 2سال دیگر ارائه دهید وپس از طی این دو سال دیگر نیز شاید بتوان از اثار بسر بردن این 5سال 4ماه در انگلستان استفاده کنیدخانواده شما هم باید مثل شما درخواست دهند وگذرنامه معتبر داشته باشند ونتیجه ازمایش پزشگی برای کشورهایی که مواجه با اپیدمی بیماری های خطرناک وواگیردار مثل سل هستندنیز ارائه دهند ،شما باید اثبات کنید وجوه لازم برای زندگی افراد تحت تکفل در حساب واریز کرده اید این مبلغ را 3ماه پس از تاریخ شروع اخذویزای سرمایه گذاری باید تامین کرده باشیدشما باید هزینه بیمه ومراقبت های درمانی خانواده رانیز پرداخت کنیدباید علاوه بر هزینه های اصلی در طی ارائه درخواست هزینه های اضافی شامل حق بیمه ومراقبت های پزشگی را پرداخت کنید هر شخصی باید اطلاعات بیومتریک خودوهمراهان خود (خانواده) را ارائه دهد انها نیزباید مجوز اقامت بیومتریک خود راظرف 10روز قبل از اینکه به انگلستان بروند ارسال کنند هزینه ارسال اطلاعات بیومتریک از طریق پست خاص 19.20پوند است که به عنوان بخشی از سرویس فوق العاده یاpremiumکه در قسمت هزینه نرم افزار قید شده است باید پرداخت شود.

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب سرمایه گذاری در انگلستان

audio شرایط ویزای همراه انگلستان

شرایط ویزای همراه انگلستان در ویزای تمکن مالی یا خود حمایتی انگلستان

همراهان که در ویزای تمکن مالی نیز شامل همسر وفرزندان زیر 18 سال میگردند میتوانند پس از پذیرش درخواست فردی که ویزای خود حمایتی یا تمکن مالی اخذ کرده درخواست ویزا دهند البته این امکان وجود دارد که خانواده متقاضی نیز همزمان با او درخواست دهند در این ویزا نیز متقاضی میتواند همسر وفرزندان زیر 18سال را با خود به انگلستان ببرد برای این باید بصورت انلاین در خواست دهندالبته فرزندان بالای 18سال نیز میتوانند به صورت مستقل درخواست خود راارائه دهند یا چنانچه درزمانی که ویزای خود حمایتی شما مورد تائید قرار گرفت وویزا گرفتید وایشان از قبل در انگلستان ساکن بوده است میتواند با استناد به ویزای شما درخواست دهد ودر انگلستان باقی بماند وبا اتمام مدت ویزای قبلی بازگشت خود به ایران را کنسل کند برای موفقیت در این امر باید حداقل 2ماه قبل از اتمام مهلت ویزای قبلی اقدام کند همراهان شما که با استفاده از ویزای شما به انگلستان می ایند میتوانند در انگلستان تحصیل کنند داشتن سن زیر 16سال برای انان یک امتیاز خوب محسوب میشود ونیازی به اینکه به زبان انگلیسی مسلط باشند نیست (ایلس اکادمیک نمیخواهند)ومیتوانندزبان انگلیسی را در همان جا بخوانند

شرایط ویزای همراه انگلستان از طریق ثبت شرکت درانگلستان

در این ویزا نیز میتوانید چنانچه قصد دارید بخاطر اخذ اقامت وانجام امور مربوط به شرکتی که ثبت کرده اید ومهمتر ترازهمه شما توانسته اید مبلغ 200000پوند به عنوان سرمایه شرکت در حساب بانکی ان شرکت درانگلستان اندوخته وارائه نموده باشید میتوانید خانواده خودرا با خود همراه کنید لذا بعد از طی کردن شرایط ثبت شرکت وارائه 200000پوندی که گفتیم باید قبل از هر چیز برای انان درخواست ویزای همراه کنید درهمین راستا شما باید با ارائه موجودی بانکی اثبات کنیداز پس مخارج خانواده خودیعنی همسر وفرزندان زیر 18 سال،(افراد تحت تکفلتان)برمیائیدالبته چنانچه فرزند بالای 18 سالی داریدکه از قبل در انگلستان بوده میتواند قبل از اتمام مدت ویزای قبلی در خواست دهد ودر انگلستان باقی بماند واگر فرزندان بالای 18سال شما در ایران یا هر جای دیگر دنیا بسر میبرند انان باید بطور مستقل درخواست ویزا دهند در نتیجه توجه داشته باشید ثبت شرکت به خودی خود منجر به ارائه اخذاقامت به کسی نمیگردد وباید با سرمایه گذاری 200000پوندی همراه باشد بعد از طی این مراحل شما باید برای همراهانتان درخواست ویزا همراه ارائه دهید این کاررا میتوانید همزمان با درخواست خودتان انجام دهید داشتن پاسپورت وارائه ازمایشهای پزشگی لازم برای ساکنین کشورهایی که بیماری خاصی درانجا شیوع داشته است وپرداخت هزینه های حق بیمه ومراقبت های بهداشتی نیز الزامی است نیاز به اثر انگشت و عکس همراهان برای دریافت اجازه اقامت بیومتریک به عنوان بخشی از درخواست است مجوز اقامت بیومتریک همراهان بایدظرف 10 روز از زمانی که باقی مانده تا در انگلستان به شما بپیوندندارائه شود ،اطلاعات از ثبت احوال محل مبنی بر اقامت یک ساله شما دران محل به عنوان اخرین سال 10سال گذشته نیز باید ارائه شود مبلغی که برای هزینه زندگی به ان نیاز دارید وباید اثبات کنید مبلغ مذکور برای هزینه خود وافراد خانواده موجود ودر دسترس شماست از این قرار است که (945 پوند برای حمایت از خود به همراه 1890 پوند برای همسر و 1890 پوند برای فرزندتان)، باید 4،725 پوند داشته باشید.

ثبت شرکت در انگلستان

شرایط ویزای همراه انگلستان از طریق ازدواج با یک انگلیسی

یکی شرایط صدور ویزای همراه از طریق ازدواج ،تمکن مالی کسی است که با او در انگلستان ازدواج میکنید یعنی به صرف اینکه شما با مردی انگلیسی ازدواج میکنید نمیتوانید ایران را بمقصد انگلستان ترک کنید ،نه فقط در انگلستان در اکثر نظامهای حقوقی دنیا شوهر باید درامد داشته باشد ومشغول کار وکسبی باشد ودرامد به اندازه تامین زندگی خودش وشما که با اوازدواج کرده اید داشته باشد تا بتواند شما را به انگلستان ببرد دولت انگلیس جدولی دارد که با ان چک ومحاسبه میکند وبر طبق ان اعلام میکند ایا شوهرتان میتواند شما را به انگلستان ببرد یا خیر ؟اگر شوهر شما شرطی را که مهمترین شرط در این نوع ویزا است را داشت که خواهید رفت در غیر این صورت حتی برای ملاقات نیز باید به کشور ثالثی مثلا ترکیه بروید اما اگر شوهرتان از نظر مالی مشگلی نداشت واحتمالا شما افراد تحت تکفلی مثل فرزندی از ازدواج اول داشته اید میتوانید اورا نیز با خود به انگلستان ببرید دولت انگلیس ابتدا یک ویزای 2ساله به شما بانوی ایرانی میدهد که اگر در طی این دو سال شمابا همسر انگلیسی خودتان مشگلی پیدا کردید که منجر به جدایی شد اقامت شما باطل میشود البته عکس این هم صادق است اگر مرد ایرانی همسر انگلیسی اختیار کرد وبه واسطه این ازدواج اقامت انگلستان را اخذ کرد وهمسرش را طلاق داد اقامت او باطل میشود وهر انچه در فوق به ان پرداختیم بین زن ومرد هیچ تفاوتی وجود ندارد ممکن است شما بانو یا اقای گرامی بگوئید خوب این 2سال را تحمل میکنیم لیکن باید عرض کنیم پس از طی شدن این 2سال ویزای شما برای 3سال دیگر تمدید میگردد که این 3سال نیز دقیقا همان اثار 2سال اول را دارد البته قانونی هست که بعد از طی شدن 5سال اقامت میتوان اقامت دائم گرفت که شما هم از این قانون بهرمند خواهید شد وبعد از 5سال اقامت در انگلستان این اقامت موقت ومتزلزل تبدیل به یک اقامت دائم خواهد گردیدیک نکته دیگر اینکه افرادی که میخواهند از طریق ازدواج تابعیت بگیرند موافقت وزیر در انگلستان شرط است باید دارای اجازه اقامت حداقل 3ساله در انگلستان را داشته باشد فاقد سوپیشینه کیفری باشد به زبان انگلیسی نیز تسلط داشته باشد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در باب ازدواج با فرد خارجی

video شرایط ویزای همراه انگلستان
ازدواج در انگلستان

شرایط ویزای همراه انگلستان از طریق تولد در انگلستان

شهروندی انگلیسی نوزادان متولد شده در انگلستان برای والدین غیر بریتانیایی به طور خودکار اعطا نمی شود. افراد متولد در انگلستان وقتی شهروندان بریتانیایی محسوب میگردند که پدر یا مادرشان نیز بریتانیایی باشندافرادی که غیر بریتانیایی هستند ودر انگلستان صاحب فرزند شده اند اگر بخواهند با استناد به فرزندمتولد شده در ان دیار به عنوان همراه یا هر عنوان دیگری در انگلستان به عنوان شهروندزندگی کنند لازم است به عنوان یک شهروند انگلیسی بتوانند ثبت نام کنند،اگر هر یک از والدین فرد انگلیسی باشد با رعایت ترتیب هایی هردو تابیعت انگلستان را خواهند داشت علت این امتیاز برای طفلی که در انگلستان به دنیا امده این است که اگرچه انگلستان از سال 1970ملاک را از خاک به خون تغییر داد لیکن همچنان خاک را هم محترم شمرد ه است یعنی میگوید اگر پدر ومادر طفلی انگلیسی نیستند ولی در خاک انگلستان به دنیا امده ،برایم محترم است ولی پدر ومادرش که اهل بریتانیا نیستند باید درخواست دهند تا به این وسیله انگلستان پس از طی مراحلی ،شهروندی انگلستان را به انها اعطا کند یا اینکه اگر کودک در ده سال اول زندگی در بریتانیا زندگی می کرد ه و تنها اقامت محدود در خارج از کشور داشته است والدین او میتوانند برای اخذشهروندی درخواست دهند.

فایل صوتی موسسه ملک پور در باب تولد

audio شرایط ویزای همراه انگلستان
تولد در انگلستان

شرایط ویزای همراه دانشجویی وتحصیلی انگلستان

سابقا کودکان زیر 12سال میتوانستند وقتی جهت تحصیل به انگلستان می ایند با خودشان همراه نیز داشته داشته باشند که به این ویزای دانش اموزی guardian visa یا ویزای سرپرست میگفتند لیکن الان با این ویزا همراه اوردن سخت ودشوار شده است دلیل این سختی این است که دولت انگلستان در مدارس شبانه روزی امنیت کودکان را به بهترین شکل ممکن تامین کرده است ومراقبت جدی از کودکان به عمل می اورد دولت از سن 3سالگی برای امنیت واموزش کودکان پیش بینی واقدامات قابل تحسینی به عمل اورده است این احتمال وجود دارد که به مادر ویزا بدهند البته ممکن است ویزای اعطایی ویزای سرپرست یا guardian visa نباشد لیکن یک ویزای 6ماهه میدهند تا مادر با فرزندش همراه شود در ویزای دانشجویی هم ویزایی 6ماهه به پدر ومادر خواهند داد انان خواهند توانست با این ویزای 6ماهه به نوبت به انگستان سفر کنند ویزای همراه توریستی از جمله ویزاهایی است که میتوان با درد سر خیلی کمتری دریافت کرد این ویزا نیز 6ماهه است حتی به همراهان بالای 18سال نیز با شانس 70تا80درصد ممکن است تعلق گیرد کسانی که میتوانند از این ویزای همراه توریستی استفاده کنند عبارتند از پدر ومادر وخواهر وبرادر که اگر مدارک مالی قوی داشته باشند میتوانند به نوبت به عنوان همراه به انگلستان سفر کنند یعنی یکی از این افراد به انگلستان رفته پس از یک اقامت 6ماهه بازمیگردد وپس از بازگشت میتواند مجددا یک ویزای 6ماهه دیگر بگیرد پس از اتمام این دوره این بار اقامتی 1ساله دریافت خواهد کرد وپس از این 1سال مجددا ویزایی که به ایشان تعلق خواهد گرفت یک ویزای 1ساله دیگر است در کل با طی شدن این یک سال فرد 2سال در انگلستان بوده ودفعه بعد یک ویزای 3ساله دریافت خواهد کرد بعد از این 3سال یک ویزای 5ساله وپس از این 5سال که حاصل جمع سکونت در انگلستان 10سال شده است ایشان یک ویزای 10ساله خواهد گرفت یا اساسا به او پاسپورت انگلستان اعطا خواهد گردید شرط گرفتن این ویزا ها تقدیم درخواست ویزا وارائه مدارک مالی خوب وعدم ارتکاب جرائمی مثل نقض قوانین مهاجرتی ورعایت دیگر شرایط است .
ویزای همراه دیگر ویزای ALEVELانگلستان است در این ویزا که کودک شما باید دو دبیرستان راخوانده باشد میتواند درخواست دهد وبا ارائه مدارک لازم ویزا شود اگر شما قصد دارید با اوهمراه شوید بهتر است صبر کنید تا فرزندتان ابتدا به انگلستان برود سپس شما درخواست دهید نکته قابل توجه اینکه برای این همراهی حتما باید یکی از اعضای خانواده در ایران بماند این موضوع اثبات خواهد کرد که شما قصد بازگشت به کشور را دارید ودر واقع خیال دولت از این که شما در انجا پناهنده نخواهید شد ویا اقامت غیر قانونی نخواهید داشت وتعلق خاطر شما به بستگان نزدیکتان اهرمی خواهد بود تابا اتمام ویزا به ایران بازخواهید گشت.
انگلستان ویزای همراه در مقطع لیسانس نمیدهد ولی این عیب برای همراه کسی که در مقطع فوق لیسانس تحصیل میکند برطرف شده است که توضیح دادیم با وصف عدم ارائه ویزای همراه دانشجویی ،این امکان وجود دارد که بتوانیم با استفاده از شیوه دیگری ویزا بگیریم.

موارد دیگر شرایط ویزای همراه در انگلستان

موارد دیگری نیز هست که ممکن است برای شما عزیزان ابهام داشته باشد شما قادر خواهید بود با استفاده از این مقاله با تفسیری موسع به سوالات خودتان پاسخ دهید از جمله اینکه اگر بستگان شما به انحا مختلف مثلا با رعایت اصل خون ویا خاک ویا اقامت ببش از 5سال در انگلستان به نوعی تابعیت انگلستان را کسب کرده اند وشما حال میخواهید به عنوان همراه به انگلستان سفر کنید چه باید بکنید؟توجه داشته باشید ممکن است شرایط خاص شما برایتان مزیت وبرتری نسبت به دیگران ایجاد کند مثلا زودتر به پرونده شما رسیدگی کنند ولی در کلیه شرایط اخذ ویزای همراه باید گذرنامه معتبر داشته باشید باید بصورت انلاین درخواست دهید اثبات کنیددرانگلستان از پس هزینه های زندگی برمیائید،محلی را که درطول اقامتتان میخواهید درانجابسر برید را معرفی کنید یا کسی را درانجا داشته باشید که شما را از نظر مالی حمایت کند متعهد به رعایت مقررات وقوانین کشور میزبان باشیدشما میتوانید از 3روش برای ارائه درخواست بر حسب شرایطتان استفادکنید که غبارتند از 1-میتوانید بصورت شخصی درخواست دهید 2-میتوانید جهت در خواست از سرویس برسی ملیتNCSاستفاده کنید 3-درخواست خود را میتوانید توسط نماینده تان ارائه دهید .برای ویزاهای همراه به عنوان مدارک لازم که ارائه انها عمومیت دارد ارائه گواهی ثبت احوال مبنی بر اینکه در کشوری که ظرف 10سال گذشته بوده اید 12ماه اخیر را درانجا ساکن بوده اید به انضمام ارسال مدارک توسط پست های خاص یا شرکت خدمات بیمه ای که حق بیمه خودرا توسط اوپرداخت میکرده اید یا مرکز وموسسه خدماتی حقوقی وهمچنین چنانچه طفلی دارید که در بریتانیا متولد شده است گواهینامه ای باید ارائه کنید که نام والدین در ان قید شده باشد ،پرداخت هزینه های اضافی مراقبتهای درمانی وبهداشتی از اموری است که باید انجام شودوهمچنین شخصی که شما میخواهید به عنوان همراه اوبه انگلستان بروید باید برای هرنفر مبلغ 1890پوند البته اگر از خارج از انگلستان درخواست میدهید داشته باشد واگر شخص مذکور بیش از 12ماه در انگلستان حضور داشته مبلغ 1890پوند به مبلغ 630پوند کاهش خواهد یافت هزینه اجازه اقامت بیومتریک هر نفر همراه 19/20پوند است که باید پرداخت شود.

سخن آخر

در پایان لازم است به عرض برسانیم موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره MIEاتریش ودفاتر همکار در ایران اماده اند بصورت تلفنی و رایگان شما را چه در اخذ ویزای همراه انگلستان و چه در انواع مهاجرتهای قانونی وسرمایه گذاری وتحصیلی راهنمایی کنند راهنمایی ما حاصل بیش از 15سال حضور فعال در عرصه مشاوره حقوقی مهاجرت چه در سطح کشور عزیزمان ایران وچه بیش از 60کشور جهان است شما قادر خواهید بود فقط با تایپ کلمه مهاجرت در اینترنت با ما باشیدافتخار ما خدمت رسانی به هموطنان خوبمان وسابقه درخشانی که حاصل تلاش جمعی همکاران ما در سراسر ایران ودفتر مرکزی ما در وین اتریش و دفاتر همکار ما در ایران و دیگر کشورهای دنیا است میباشد . شما عزیزان نیز در صورت تمایل میتوانید با تماس با ما در دفتر مرکزی وین و یا دفاتر همکار ما در ایران از امکان مشاوره رایگان تلفنی در باب شرایط ویزای همراه در انگلستان و بررسی راههای مهاجرت به انگلستان بهره مند گردید.

4 پاسخ ها
  1. Samirsayan می گوید:

    سلام خوبین میخواستم یک سیاحت به کشور انگلستان بروم میشه کمک کنید و چگونه ویزا بگیرم و میخواهم در آنجا تحصیل خود را ادامه بدهم از کشور افغانستان هستم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.