شرایط ویزای همراه المان

شرایط ویزای همراه آلمان

شرایط ویزای همراه آلمان و نحوه اخذ ان برای عزیزانی که متقاضی تحصیل در المان هستند حتئز اهمیت می باشد. بخصوص برای کسانی که  متقاضی مهاجرت تحصیلی به  آلمان برای فرزندانشان هستند.  شرایط ویزای همراه آلمان بدین گونه است که وقتی فردی متاهل است و به کشور آلمان از راه های مختلف مانند تحصیلی،کاری،سرمایه گذاری و … مهاجرت می کند برای او امکان این موضوع وجود دارد که برای خانواده خود با رعایت شرایط ویزای همراه آلمان ،  ویزای همراه بگیرند و ویزای همرا شامل همسر و فرزند زیر ۱۸ سال می باشد و همچنین ویزای الحاق خانواده آلمان به فرد اجازه خواهد داد که در این کشور بتواند اجازه کار اخذ کند تا به اقامت برسد.

در صورت برآورده شدن شرایط خاص برای الحاق خانواده فرد می تواند با توجه به وضعیت همسر خود به کشور آلمان سفر نماید.

الحاق خانواده برای اعضای اتحادیه اروپا :

وقتی فردی به عنوان یک شهروند اتحادیا اروپا و یا سوییس است، فقط با داشتن یک گذرنامه معتبر یا کارت شناسایی برای ورود به آلمان، و فرد باید در دفتر ثبت نام ساکنان ظرف مدت ۳ماه  پس از ورود به کشور پبت نام نماید.

ویزای پیوست همراه برای اعضای غیر اتحادیه اروپا:

اگر فردی عضو خانواده اتحادیه اروپا و یا کشور سوییس نمی باشد و تابعیت او از دیگر کشورها می باشد باید قبل از سفرخود و الحاق به خانواده درخواست ویزا بسته به ملیت خود بدهند و پس از آن کارت اقامت خود را از از اداره بیگانه در منطقه ای ه در آلمان زندگی می کنند، دریافت خواهند کرد.

اگر شما همسر، پارتنر ثبت شده، فرزند زیر سن قانونی مجرد یک تبعه آلمانی یا پدر، مادر یا سرپرست قانونی یک تبعه زیر سن قانونی و مجرد آلمانی ( و نه تبعه یکی از کشورهای اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اتحادیه اروپا یا سوییس ) باشید، شما تا زمانیکه آن فردی که به واسطه رابطتان با وی ، می خواهید به او ملحق شوید، در آلمان زندگی می کند اجازه اقامت خواهید داشت.

هر فرد  دیگری که قصد  پیوستن به یکی از اعضای خانواده خود را  دارد، باید برای گرفتن  اجازه اقامت و به منظور و  هدف دورهم آوردن دوباره  خانواده در آلمان، درخواست دهد.

شرایطی که برای دور هم آوردن مجدد خانواده می بایست وجود داشته باشد

خویشاوندی که قصد پیوستن به او را دارید می بایست شرایط ذیل را داشته باشد:

  1. اجازه اقامت
  2. محل کافی زندگی برای شما ( و این مسيله توسط سفارت آلمان یا کنسولگری ای که درخواست شما را بررسی می کند، قضاوت خواهد شد. )
  3. منابع مالی کافی برای تامین هزینه هایتان ( این مورد نیز توسط مقامات آلمانی مورد ارزیابی قرار می گیرد. )

 

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای همسر آلمانی و پارتنرهای مدنی

اگر شما قصد الحاق به همسر خود را دارید ( چه با وی ازدواج کرده اید و چه پارتنر مدنی وی هستید )و می خواهید درخواست صدور ویزای ازدواج را بدهید، هر دوی شما می بایست بالای ۱۸ سال بوده و مهارت های اساسی زبان آلمانی را داشته باشید، مگر در حالتیکه همسرتان در یکی از دسته های ذیل قرار بگیرد:

کارت آبی اتحادیه اروپا را داشته باشد ( EU Blue Card)

بعنوان یک محقق در آلمان حضور داشته باشد

فرد فوق العاده شایسته ای باشد

خود-اشتغالی داشته باشد

اگر چنین است، هیچ محدویت سنی ای وجود نداشته و هیچ نیازی به صحبت کردن به زبان آلمانی جهت درخواست ویزای همسر، نیست.

اگر مجوز ویزای اقامت خویشاوند شما،بعنوان یک دانشجو، کارمند یا یک فردی که خود-اشتغال است تایید شده باشد، زمانیکه شما با یکدیگر ازدواج کرده یا پارتنر مدنی هم هستید، مادامی که سایر شرایط مورد نیاز برای ویزای همسر را داشته و قصد ماندن در آلمان را برای بیش از یک سال دارید، اجازه اقامت دارید.

اگر پس ازاینکه همسرتان مجوز اقامت را گرفت با هم ازدواج کردید، ممکن است نیاز باشد برای اپلای تا زمانیکه همسرتان اجازه اقامت دو ساله را اخذ نماید،صبر کنید.

توجه فرمایید که ویزای ازدواج آلمان بر مبنای ملحق شدن دوباره خانواده به یکدیگر در صورتیکه ازدواج اجباری باشد، صادر نمی

شود.

شرایط ویزای همراه المان برای  کودکان در کشور آلمان:

 کودکان زیر 16 سال می توانند بدون هیچ شرایطی زیر مجموعه والدین خود قرار بگیرند اما اگر کودک بین 16 تا 18 ساله باشد و ازدواج نکرده / طلاق گرفته یا بیوه باشد، باید به زبان آلمانی مسلط باشد یا بتواند به راحتی به آلمانی صحبت کند و با فرهنگ آلمانی عجین شده باشند  (که این وضعیت  توسط سفارت / کنسولگری آلمان مورد رسیدگی قرار می گیرد) به منظور دریافت مجوز اقامت برای الحاق خانواده در آلمان.

اما اگر والدین یک کارت آبی، یک مجوز اقامت یا مجوز اقامت برای اهداف انسانی داشته باشند، الزامات بالا  اعمال نمی شود.

مدت زمان ویزای روابط خانوادگی در  آلمان:

اگر شما فقط قصد دارید کوتاه مدت، حداکثر سه ماه در یک دوره شش ماهه در کشور آلمان سکونت داشته باشید، مدت زمان پروسه این نوع ویزا دو تا 10 روز طول می کشد.

اگر شما در حال برنامه ریزی برای الحاق خانواده در آلمان برای مدت بیش از سه ماه هستید، با این حال، زمان  پروسه این ویزا (ویزای بلند مدت) می تواند چند ماه طول بکشد. در بیشتر موارد، ابتدا باید یک قرار ملاقات داشته باشید که ممکن است چندین روز یا چند هفته نیز بسته به تعداد درخواست های سفارت محلی خود، داشته باشید. شما باید با سفارت محلی آلمان خود تماس بگیرید تا زمان ویزای مجدد خانواده همراه با اجازه کار خود را دریافت نمایید.

نحوه تقاضای ویزای خانوادگی در  آلمان:

شما باید فرم درخواست مجدد خانواده خود را به سفارت یا کنسولگری آلمان در کشور خود ارسال کنید.

عملا ، برای گرفتن  اجازه اقامت، همسر شخص متقاضی  باید قادر به  مهارت های زبان پایه آلمانی باشد و بنواند توانایی دانش زبان آلمانی خود را ارائه دهد.. یعنی  که توانا در  درک و استفاده از عبارات روزمره آلمانی و جملات آسان و  ساده – مثل  درخواست به عنوان ، معرفی خود، جواب دادن  به سوالات ساده – و نوشتن نام و آدرس در فرم باشند.

برای اثبات این موضوع ، ممکن است لازم باشد نشان دهید که امتحان زبان را گذرانده اید، مانند:

‘ شروع Deutsch 1 ‘ توسط موسسه گوته یا telc GmbH اداره می شود؛

” Grundstufe Deutsch 1 ” که بخشی از دیپلم زبان اتریش است (ÖSD )؛

‘TestDaF’ توسط TestDaF-Institut eV اجرا می شود.

در صورتی که فرد دارای شرایط زیر باشد نیازی به مدرک زبان ندارد:

شما یا همسرتان دارای  کارت آبی اتحادیه اروپا را هستید.

همسر شما یک کارمند بسیار محرک، یک محقق یا کارآفرین است و شما وقتی از آلمان نقل مکان کردید ازدواج کرده اید یا در حال اقدام به ازدواج هستید.

فرد  تبعه کشورهایی مانند کانادا، اسرائیل، استرالیا ، جمهوری کره، ژاپن نیوزیلند یا ایالات متحده باشد.

شما نمی توانید به خاطر یک مشکلات جسمی و روحی و روانی  آلمانی یاد بگیرند.

اگر همسرتان قبلا در یک کشور اتحادیه اروپا / EEA یا سوئیس زندگی کرده باشد، و دارای  معافیت های  مالی نیز هست، یا اینکه در خارج از کشور یا در طول یک سالی که  در آلمان زندگی کرده دارای سمت قضاوت در سفارتخانه / کنسولگری آلمان مشغعول به فعالیت بوده.

شرایط ویزای همراه المان پس از ورود به آلمان:

متقاضی باید هر عضو خانواده اش را که برای او درخواست ویزای همراه داده است  را در اداره اقامت  بیگانگان و اداره مهاجرت  ثبت نام کند. هنگام رفتن، فرد لازم است  گذرنامه و اسناد دیگر مربوط به موقعیت فعلی اش را ، مثل گواهینامه تولد، یک گواهی ازدواج یا مستندات مشارکت مدنی، اسناد حقوق و دستمزد، گواهی مالیات و قراردادهای اجاره ای را همراه داشته باشد.

شرایط ویزای همراه المان در این نوشتار بررسی گردید.امید است اگر قصد گرفتن ویزای همراه آلمان را دارید مطالب بالا تا حدودی شمارا با شرایط ویزای همراه آلمان آشنا کرده باشد.اگر فردی مراحل و شرایط ویزای همرا آلمان را رعایت کند به راحتی می تواند در کمترین زمان ممکن این ویزای همراه را دریافت کند.برای اطلاعات بیشتر در مورد شرایط ویزای همراه آلمان و همچنین شرایط ویزای همراه دیگر کشور ها می توانید با مراجعه به سایت های حقوقی ملکپور و یا تماس با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران اطلاعات جدید را کسب نمایید.

Rating: 5
35 پاسخ
  1. yousef گفته:

    با سلام و ادب
    نامزد بنده حدود ۱ ماه دیگه وقت تحصیلی سفارت دارند. با توجه به اینکه تا اون زمان امکان عقد برای ما میسر نیست آیا برای گرفتن ویزای همراه بعد از وقت سفارت به مشکل برخورد نمیکنیم؟ و چه تاثیری روی پروسه میتونه داشنه باشه؟ ممنون از پاسخگویی

    Rating: 5
    پاسخ
    • azadehnoory گفته:

      با سلام و عرض ادب. همسر شما می تواند ابتدا ویزای خود را دریافت کند و پس از اینکه مجوز اقامت در آلمان را به دست آورد می تواند برای الحاق شما اقدام کند. معمولا هم توصیه می شود که هر دو نفر همزمان درخواست ویزا ندهند تا شانس اخذ ویزا بالاتر رود.

      در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. nazanin گفته:

    سلام وقتتون بخیر جناب ملک پور.
    نامزد من قراره کارهای اقامت دائمشون را برای المان انجام بدن.اگر ایشون برن اونجا،آیا امکانش هست که من هم بعدا بتونم برم و اونجا زندگی کنیم؟؟باتوجه به اینکه الان شرایط عقد نداریم و بعد از رفتن ایشون میخوایم غیابی عقد کنیم.ممنون میشم جواب بدید.

    Rating: 4
    پاسخ
  3. سپیده گفته:

    سلام وقت بخیر
    من چهارشنبه وقت سفارت دارم برای گرفتن ویزای خانوادگی میخواستم بپرسم ویزای خانوادگی چندماهه میدن چقدر وقت دارم تا خودمو معرفی کنم به اداره مهاجرت المان؟؟
    چون همسرم از المان میان میخواستم منم با ایشون برم

    Rating: 4
    پاسخ
  4. پدرام گفته:

    سلام
    بنده همسرم ویزای دانشجویی آلمان رو داره . سوالم اینه که پس از فراغت از تحصیل اگر کار مناسب با تحصیلش پیدا نکرد .ولی من به عنوان همراه کار پیدا کردم (البته من دیپلم دارم و صرفا کار فنی حرفه ای بلدم) میتوانیم اقامت دایم آلمان بگیریم؟

    Rating: 5
    پاسخ
  5. محمد گفته:

    با سلام،
    من با ویزای تحصیلی پاراگراف ١٦، ب تو شهر دورتموند آلمان زندگی میکنم و خانمم امسال با ویزای پیوست بە همسر بە من ملحق شدند و تمایل بە تحصیل در مقطع کارشناسی دارند. تو کارت اقامتشون نوشتە شدە کە حق کار کردن رو دارند ولی هیچ اشارەای بە تحصیل نشدە. میخواستم بپرسم ایشون میتونند با این ویزا( پیوست بە همسر) تحصیلات خودشون رو ادامە بدن؟ لازم هست کە ما کاری انجام بدیم یا با همین ویزا میتونیم کارهای ثبت نام دانشگاهی رو انجام بدیم؟
    با تشکر

    Rating: 5
    پاسخ
  6. علی گفته:

    سلام خدمت شما بنده همسرم ویزای تحصیلی برا آلمان گرفته ولی من پایان خدمت ندارم ایا میتونم بدون پایان خدمت با گذاشتن وسیغه ویزای همراه بگیرم؟

    پاسخ
  7. Mahdi گفته:

    سلام
    خسته نباشید
    من امسال دیبلم میگیرم و برای ادامه تحصیل میخوام به المان مهاجرت کنم میتونم با خودم همراه ببرم

    پاسخ
  8. مینت گفته:

    سلام وقت به خیر من ویزای دانشجویی برای هانوفر رو دریافت کردم و الان آلمان هستم و مدارک ویزای همسرم برای اداره مهاجرت دورتموند ارسال شده از 2 ماه گذشته که من انیجا هستم به دلیل پیدانکردن خونه هنوز خودمو به شهردای بر ای کارهای اقامتی معرفی نکردم میخواستم بدونم این مسئله تاثیری روی صدور ویزای همسرم داره یا نه و آیا برای ویزای همراه مدارک اقامتی من از جمله خونه و افتتاح حساب بانکی مهمه یا تاثیری نداره ؟

    پاسخ
  9. خ گفته:

    با سلام
    من تنها یک فرزند پسر دارم که ۱۹ ساله است. خودم اقامت آلمان دارم و با قرارداد کار دائمی دارم به عنوان کنترل کیفیت تو یه کارخونه بزرگ کار میکنم. بخاطر پسرم نمیتونم خانومم رو هم به آلمان بیارم. چون اون بالای ۱۸ هست. میشه بفرمایید چطور میتونم فرزندم رو بیارم؟ و اگه راهی هست راهنمایی بفرمایید؟
    بینهایت ممنون.

    پاسخ
  10. مهسا گفته:

    با عرض سلام و احترام خدمت آقای دکتر ملکپور
    ممنون میشم اینجانب را راهنمایی فرمایید. آیا اگر برای دوره پستاک در آلمان اقدام نماییم. به همسر و فرزند هم ویزای همراه داده می شود؟ و آیا با این ویزا همسر اینجانب اجازه کار در آلمان را دارد؟

    ممنون از راهنماییتون. لطف دارید.

    پاسخ
  11. میثم گفته:

    جناب اقای دکتر ملک پور
    باسلام و احترام
    میخواستم در خصوص دریافت اقامت و تحصیل دو فرزندم در کشور المان در زمینه موسیقی که دخترم 14 ساله و پسرم 8 ساله است وحدود 4 سال در زمینه نوازندگی سازهای کلاسیک به ترتیب فلوت و گیتار در ایران مشغول به یادگیری هستند سوالاتی از حضورتان داشته باشم .
    ایا باتوجه به سن دو فرزندم فرایند مهاجرت برای این دو به چه گونه ای میباشد؟
    ایاازطریق ارتباط با مدارس اموزش موسیقی در کشور المان وارائه نمونه کار از نظر نوازندگی امکان دریافت اقامت امکان پذیر میباشد؟
    ایا باتوجه به سن کم ، وجود همراه بزرگسال با دو فرزندم نیاز میباشد و به چه گونه میتوان اقدام کرد؟
    ایا از طریق تحصیل دو فرزندم در این سنین امکان مهاجرت به کشور المان برای خانواده 5نفره ما امکان پذیر میباشد ؟
    سن بنده 32 سال است و سرمایه ای حدود 300 میلیون تومان دارم دیپلم و در زمینه انبار داروئی در ایران حدود پنج سال فعالیت دارم.
    باتشکر از شما

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  12. سحر گفته:

    سلام و عرض ادب خدمت شما ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    من قصد ازدواج با کسی و دارم که ۳ساله پناهنده ی آلمان شده اونجا الان شاغله ۳ساله تو اون کشور مالیات میده ولی هنوز پاسپورتش نیومده من چه مراحلی و باید طی کنم ؟

    پاسخ
    • P.Taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب پرونده شما نیاز به اخذ وکیل متخصص در این امر داشته بنابراین باید شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد. پیشنهاد میکنیم جهت اخذ مشاوره با دفتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  13. مسیح گفته:

    با سلام.اینجانب متاهل و دارای دو فرزند ( ۷ ساله )میباشم .با مدرک کارشناسی عمران.متولد ۱۳۵۸.آیا میتوانم از طریق قانونی وارد کشور آلمان شوم و تقاضای کار کنم.
    با تشکر.

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      

با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید

      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.


      پاسخ
  14. کاشانی گفته:

    سلام و عرض ارادت ویژه خدمت شما جناب ملکپور.
    سوالی که از خدمتتان دارم اینست که آیا همراه دانشجوی دکتری , برای دریافت ویزا پیوست یا همراه, نیز ملزم به ارائه مدرک زبان A1 آلمانی می باشد؟
    از آنجایی که تحصیل در مقطع دکتری شغل محسوب می شود و این افراد محقق هستند , آیا مشمول بندی که فرمودین می شوند یا خیر؟
    اساسا *کارمند محرک* یا *محقق* چه تعریفی دارد؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  15. سحر گفته:

    سلام و عرض ادب
    آیا همسر یک دانشجوی دکترا که با داشتن ویزای پیوست به خانواده در آلمان حضور دارد، اجازه کار تخصصی تمام وقت و بدون محدودیت دارد؟ یعنی در صورت یافتن شغل، نیازی به تبدیل ویزای پیوست به ویزای کار نیست؟
    و سوال بعد اینست که آیا این اجازه کار در ایالت های مختلف، به یک صورت است یا هر ایالت قوانین مجزا دارد؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  16. خان محمدی گفته:

    برای همزمان سفر کردن دانشجو و همسرش به کشور آلمان جز ویزای همراه ، چه راهکاری هست؟ اینروزها شانس دریافت ویزای دانشجویی هم کم شده چه برسه به همراه.
    خواهش میکنم راهنمایی کنید

    پاسخ
  17. Mari گفته:

    سلام
    من دختر یک سال و نیمه دارم آبا میشه بعد از دریافت پذیرش دانشگاه همزمان دخترمو با خودم ببرم؟چجوری باید اقدام کنم؟

    پاسخ
  18. نیلوفرصالحی گفته:

    سلام . ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
    من در مورد ویزای همراه آلمان با مراجع ذی ربط شخصا مکاتبه کردم از جمله سفارت و جواب دادند که اگر همزمان دانشجو و همسرش برای ویزای دانشجویی و همراه اپلای کنند میتوانند ویزا دریافت کنند و ‘باهم’ سفر کنند . اما برخی از همکاران شما نطرشون اینه که نه این اقدام همزمان شانس ویزا رو کم میکنه.من نمیدونم به چی استناد میکنند که همچین چیزی میگن وقتی خود سفارت به من اینو نمیگه.
    میخوام بدونم شما چه نظری دارید در این مورد؟ چون همزمان سفر کردن برای من تقریبا شرط اوله .اگر با ویزا همراه نتونم و نشه، دیگه چه کار میشه کرد؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.