شرایط ویزای مجارستان

 

شرایط ویزای مجارستان و طرق 2018 آنرا باهم بررسی مینماییم ، همان طور که می دانید طرق مهاجرت عبارتند از پناهندگی ، تولد ، ازدواج ، تحصیلی ، کاری و سرمایه گذاری که در این مقاله ما مفتخر می باشیم اطلاعاتی در باب شرایط ویزای مجارستان در اختیار شما قرار دهیم.همان طور که می دانید شرایط ویزا  در طرق مختلف در خصوص اخذ تابعیت و اقامت متغیر می باشد که با خواند این مقاله می توانید اطلاعاتی دقیق در خصوص راه های مهاجرت به مجارستان و اخذ تابعیت و اقامت اخذ نمائید .

مجارستان کشوری در اروپا غربی به پایتختی بوداپست می باشد که توانسته است با توجه به میزان سخت گیری اخذ روادید در کشورهای نظیر اتریش و آلمان و سایر کشور های مقصدی مناسب برای متقاضیان مهاجرت به اروپا در نظر گرفته شود که توصیه وکیل مهاجرت و کارشناسان ما به شما متقاضیان مهاجرت این می باشد که قبل از هر گونه اقدامی در باب مهاجرت با ما تماس حاصل بفرمائید و از آخرین قوانین مهاجرت و شرایط ویزای مجارستان به صورت تلفنی و حضوری برخوردار شوید.

شرایط ویزا مجارستان از طریق پناهندگی

یکی از طرقی که در خصوص مهاجرت و اخذ تابعیت و اقامت تواسنته است به دلیل اطلاعات نادرست مورد توجه متقاضیان قرار گیرد پناهندگی می باشد که در موسسات حقوقی معتبر هیچ گونه خدماتی در این زمینه به متقاضیان ارائه نمی گردد و پیشنهادی که در این خصوص به شما متقاضیان ارائه می گردد این است که قبل از این که به این طرق سوق پیدا کنید با وکلا و کارشناسان خبره مهاجرت مشاوره ای داشته باشید.در خصوص قوانین پناهندگی می توان گفت که به محض اینکه متقاضی توانست به خاک کشور مجارستان وارد شود با ارائه مدارکی دال بر پناهندگی از قبیل آزار و اذیت توسط دولت کشور مبدا می تواند با در دست داشتن مدارک هویتی در اداره پلیس آن کور اعلام پناهندگی نماید و منتظر جواب اداره مهاجرت در خصوص پرونده وی گردد که در صورتی که متقاضی قبلا در یکی از کشورهای عضو اتحادیه شنگن اعلام پناهندگی کرده باشد و در آن کشور انگشت نگاری شده باشد ،طبق قانون دوبلین به آن کشور برگردانده می شود.برای کسب اطلاعات بیش تر در این خصوص می توانید به مقاله مربوطه مراجعه نمائید.

شرایط ویزا مجارستان از طریق تولد

سیستم اخذ تابعیت و اقامت برای فرزندانی که در کشور مجارستان به دنیا می آیند بر اساس قوانین خون می باشد بدین صورت که تابعیت فرزندان به افرادی ارائه می گردد که پدر یا مادر آنها تبعه کشور مجارستان می باشند و از این طریق فرزندان می توانند به اقامت مجارستان دست پیدا کنند.

شرایط ویزا مجارستان از طریق ازدواج

سیستم اخذ اقامت مجارستان طبق ازدواج باید طبق قوانین مجارستان باشد.که به آن گواهی ازدواج گفته می شود. که در برخی از موارد نیازی به ارائه گواهی ازدواج نمی باشد و برخی از افراد از ارئه گواهی ازدواج معاف می باشند.بطور مثال می توان گفت که در زمانی که کشور در وضعیت جنگی قرار دارد متقاضی از نان دادن گواهی معاف می باشد.متقاضی برای معافیت از برنامه کاربری می بایست به میزان ۵۰۰۰ به  شکل باطل کردن تمبر پرداخت نماید که این معافیت تا ۶ ماه از تاریخ صدور تمبر می باشد .کشورهایی نظیر :کانادا – رومانی – اوکراین – اسلواکی از این مورد معاف می باشند.

متقاضی ازدواج بعد از ثبت ازدواج 30 روز مهلت دارند به دفتردار مراجعه نمایند که برای ثبت آن در دفتر لذا در برخی موارد مامور دفاتر اسناد رسمی می توانند محددیت زمانی را در نظر بگیرند.که ناگفته نماند که بررسی یکسری از مدارک برای پروسه ازدواج الزامی می باشد:
۱-هویت
۲-شهروندان
۳-وضعیت تاهل واقعی
۴-نشانی
۵-شماره شناسایی شخصی، و گواهی تولد وشرایط اساسی (حد سن ازدواج)

شرایط ویزا مجارستان از طریق کار

طبق قوانین ویزاهای کاری در کشور مجارستان بدین صورت می باشد که متقاضی کار می بایست دعوت نامه کاری (job offer)از کشور مجارستان که توسط کارفرما در این کشور ارائه می گردد داشته باشد که شرایط دعوت نامه کاری بدین صورت می باشد که job offer در ابتدا می بایست به مدت زمان 3 ماه در کشور مجارستان و 3 ماه دیگر در اتحادیه اروپا آگهی شود که در صورتی که شخصی با شرایط متقاضی پیدا نشد متقاضی جویای کار می تواند برای آن کار اقدام نماید که در این صورت می توان گفت متقاضیان می توانند برای کار در کشورهای اروپایی به سمت کشورهایی روی آورند که در آن کشور به متقاضی ویزاjob sekeer  جستجوی کار ارئه می گردد.که در کشورهایی نظیر اتریش و آلمان که شرایط کاری مناسبی دارد می توان اقدام نمود.

شرایط ویزا مجارستان از طریق تحصیل

یکی دیگر از ویزاهای مجارستان که راهی راحت در خصوص مهاجرت می باشد ویزا تحصیلی می باشد که با توجه شرایط حاکم بر مجارستان توانسته است مورد استقبال زیادی از متقاضیان قرار گیرد که این ویزا می توانند در خصوص دوره های زبان آلمانی و انگلیسی ، دوره های تحصیلی در مقاطع دانشگاهی ارئه گردد. که در خصوص دوره های زبان آلمانی و انگلیسی می توان گفت که متقاضیان با حداقل مدرک پیش دانشگاهی یا به عبارتی مدرک دیپلم 12 ساله متقاضیان می توانند برای این دوره های 1 ساله اقدام نمایند و بتوانند راهی ورودی مطمئن و کم هزینه داشته باشند.که متقاضیان با ارائه ابزاری مناسب می توانند برای این دوره های اقدام نمایند.برای مقاطع داشنگاهی می توان گفت که برای مقطع لیسانس مسلتزم ارائه مدرک دیپلم و برای مقاطع فوق لیسانس مستلزم ارائه مدرک لیسانس می باشد.

تحصیل در مجارستان به دو زبان رایج مجاری می باشد که دارای چند دانشگاه انگلیسی زبان هم می باشد. که میزان هزینه ها در رشته های فنی و مهندسی به میزان 6 تا 8 هزار یوروو در رشته های پزشکی به میزان 10 تا 12 هزار یورو می باشد که با توجه به میزان رشته تحصیلی متغیر می باشد.

شرایط ویزا مجارستان از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از ویزاهای مطرح برای مهاجرت به کشور مجارستان سرمایه گذاری می باشد که در کشور مجارستان به دو طریق ثبت شرکت و اوراق قرضه ارائه می گردد.

برای پروسه ثبت شرکت مستلزم ارائه بیزینس پلن می باشد که می بایست یک طرح تجاری ارائه شود که در آن کشور به سود برسد.که این بیزینس پلن می بایست توسط یک وکیل خبره اروپایی که آشنایی کامل به کسب و کار در اروپا دارد برای متقاضیان به 3 طریق:

  • شرکت نوپا
  • شعبه دوم شرکت مستقل
  • خرید یک تجارت

ارائه گردد.

در خصوص اوراق قرضه در مجارستان می بایست گفت که میزان سرمایه ای بالغ برسیصد و شصت هزار یورو می بایست به مدت زمان 5 سال به بانک های دولتی کشور مجارستان قرض داده شود که این میزان هزینه save می باشد و پس از 5 سال مبلغ  سیصد هزار یورو به متقاضی عودت داده می شود. یعنی در اصل می توان گفت که متقاضی با پرداخت هزینه ها به میزان 60 هزار تا توانسته است از اقامت دائم مجارستان برخودار شود.که این فرایند برای فرد متقاضی و افراد وابسته به متقاضی به مدت زمان 30 روزه انجام می شود.

هدف از نگرش این مقاله اطلاعاتی در باب شرایط ویزای مجارستان می باشد که امید بر این است که با به اتمام رسیدن این مقاله توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در قبال شرایط ویزای مجارستان در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.در خصوص تحصیل در مجارستان یکی از موارد برتر تحصیل در دوره های زبان می باشد که توانسته است به یک راهی مطمئن برای اتحادیه اروپا محسوب شود.بخصوص در کشور مجارستان که به عنوان قطب جدید اقتصادی اروپا در  حال معرفی می باشد.ما در موسسه _mie_ اتریش به خود می بالیم که با بیش ترین میزان روادید در سال های متوالی توانسته ایم روزمه ای قوی را به خود اختصاص دهیم.

درصورت تمایل به اخذ مشاوره با ما در  دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.