,

شرایط مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸ را شاید بسیاری از افراد با مطالعه ی فراوان در زمینه مهاجرت به کانادا از طرق مختلف در وبسایتها و محیط های مجازی فرا گرفته باشند و بسی افراد هستند که در این زمینه صاحب نظرند ، و این قطعا بدان دلیل است که کانادا یکی از سه کشور برتر و پرچمدار در زمینۀ مهاجر پذیری میباشد ، و در حال حاضر به خوبی مهاجران را پذیراست، شرایط مهاجرت به کانادا برای هرکس ممکن است متفاوت باشد ، شرایط مهاجرت به کانادا برای شما چیست ، آیا میخواهید درمورد شرایط مهاجرت به کانادا برای خودتان یا شرایط مهاجرت به کانادا برای فرزندانتان اطلاعات کسب کنید ؟ پیشنهاد میگردد  که این مقاله که توسط مشاوران متبحر موسسه حقوقی ملک پور نگاشته شده را مطالعه و همچنین مقالات بیشتری را در این دسته از مقالات جهت مهاجرت به کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا در وبسایت ما مطالعه بفرمایید تا با تمامی راههای مهاجرت به کانادا آشنا گردید و بتوانید درک دقیقتری از مهاجرت به کانادا کسب نمایید.

درصورت تمایل به مهاجرت به کانادا و نیاز به دریافت اطلاعات شرایط مهاجرت به کانادا حتما با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.

video شرایط مهاجرت به کانادا
audio شرایط مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا را برای هر شخصی ممکن است متفاوت باشد ، به طوریکه حتی ممکن است در یک خانواده ی چهار یا پنج نفره ، هر عضوی از خانواده جهت مهاجرت به کانادا مجبور به استفاده از یک راه متفاوت با بقیه خانواده باشد . یعنی گاهی با شرایط خانواده هم ممکن است کل خانواده نتوانند مهاجرت خانوادگی به کانادا داشته باشند . ولی کانادا به جهت اینکه کشوری مهاجرپذیر است نباید نگران گرفتن ویزای دیدار آن هم با مدت طولانی بود ، و عموما هر کسی که خانواده اش در کانادا باشد با ویزای دیداری کانادا ی وی حتی تا ۵ سال نیز موافقت مینمایند .

جهت اینکه بیابید که هر کدام از اعضای خانواده تان از چه راهی میتوانند به کانادا مهاجرت نمایند حتما با وکلای زبده در این مورد مشورت نمایید. مشاوران متخصص موسسه ملک پور میتوانند در امر بررسی راههای مهاجرت به کانادا شما را یاری نمایند.

راههای مهاجرت به کانادا که در مقالات دیگر ما در این وبسایت  برای شما عزیزان بررسی شده اند به شرح ذیل میباشند:

  • مهاجرت به کانادا از طریق کاری یا مهاجرت کاری به کانادا
  • مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلی یا مهاجرت تحصیلی به کانادا
  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گزاری
  • مهاجرت به کانادا از طریق تولد فرزند
  • مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
  • مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی
  • ویزای توریستی کانادا یا ویزای دیدار بستگان کانادا

که جهت مهاجرت به کانادا از هر کدام از این طرق شما نیازمند داشتن چندین شرط از شرایط خاص و مورد نیاز مهاجرت از آن طریق خاص خواهید بود که مشاور و وکلای موسسه حقوقی ملک پور شما را در این زمینه راهنمای خواهند نمود.

یکی از راههای مهاجرت به کانادا ، مهاجرت تحصیلی به کانادا میباشد که تقریبآ میتوان گفت این راه از همه ی راهها کم هزینه تر و امن تر بوده و در نهایت میتواند به کار و اقامت دائمی نیز منجر گردد.

تقریبا می توان گفت کانادا پر استقبال ترین کشور برای مهاجرت به ویژه در میان ایرانیان است. شرایط استثنایی کار و زندگی و تحصیل، مهاجرت به این کشور پیشرفته را برای بسیاری از متخصصین و دانشجویان آسان کرده است. این استقبال بی دلیل نیست چرا که کانادا کشوری است که از نظر رفاه اجتماعی و آرامش کاری و امکانات تحصیلی ساکنین خود را بسیار راضی کرده است.

کانادا دارای آب و هوایی سرد است ولی بسته به منطقه ای که در آن زندگی می کنید ممکن است تابستان های بسیار گرم هم داشته باشد. ونکوور از نظر دما دارای آب و هوایی معتدل است. کانادا یکی از ثروت مندترین کشورهای جهان محسوب می شود واقتصاد آن از تنوع وگوناگونی فراوانی برخوردار است. صنایع گوناگونی اقتصاد کانادا را تشکیل می دهند که به سه گروه اصلی دسته بندی می شوند :

  1. صنایع متکی بر منابع طبیعی
  2. صنایع تولیدی
  3. صنایع خدماتی.

کانادا غنی ترین منابع طبیعی از نفت و گاز و مواد معدنی تا الوار و کشاورزی را داراست.

 

01 شرایط مهاجرت به کانادا

معمولاً سیستم آموزشی به آموزش ابتدایی، متوسطه (دبیرستان) وآموزش عالی (دانشگاه ها و کالج ها) تقسیم می شود.

سیستم مراقبت های بهداشتی کانادا یکی از بهترین برنامه های بیمه درمانی همگانی دنیا را فراهم کرده است که خدمات درمانی اصلی شهروندان و مقیمان دائم کانادا را تحت پوشش قرار می دهد.

درصورت نیاز به اطلاعات کاملتر در مورد مهاجرت به کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا ، شرایط مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل در کانادا ، شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کار در کانادا ، شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا میتوانید با شماره تلفن های دفاتر وین موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل بفرمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

 

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۲۸ نظرات, میانگین: ۴.۹۳ از طریق ۵)
Loading...
17 پاسخ ها
  1. a.mahmodi.943 می گوید:

    سلام وقت بخیر
    من کارشناسی ارشد روانشناسی هستم 29سال دارم و همسرم مهندسی برق 31سال چطور میتونم ویزای تحصیلی و یا کاری رو بگیرم لطفا راهنماییم کنید

    پاسخ
    • m.n می گوید:

      با عرض سلام
      برای اخذ ویزای تحصیلی شخصی بهتر است اقدام نماید که مدرک زبان خوبی دارد.
      برای ویزای کار از طریق اکسپرس انتری باید امتیازات لازم را کسب نمایید تا موفق شوید بررسی های لازم روی مدارک شما جهت اخذ ویزا انجام گیرد.

      پاسخ
  2. karimiaboutaleb می گوید:

    با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همگی شما دست اندرکاران این موسسه عالی و انرژی مثبتتون.
    بنده ۲۶ سالمه کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی (به فارسی)رو دارم.متاهل هستم و خانومم هم لیسانس حسابداری دارن.
    راستش اول زندگی هستم و اوضاع مالی آنچنان مناسبی ندارم.
    چطور میشه -اصلا آیا میشه-از طریق ویزای تحصیلی به کانادا مهاجرت کنم؟
    ضمنن بنده ایران نیستم در حال حاضر و قطر هستم.آیا میشه مثلاً ویزا و سایر کارهامو از طریق سفارت کانادا در دوحه یا اصلا کشوری دیگه مثل ترکیه انجام بدن؟
    و اینکه آیا راهی هست که امتحان آیلتس ندم؟جهانی سپاس

    پاسخ
  3. نوشین می گوید:

    سلام ، میشه لطفا بگید برای مهاجرت از طریق تحصیلی چه مقدار باید هزینه کرد؟ من یا مشاوره تلفنی صحبت کردم گفتن 300 میلیون لازم هستش ولی متوجه نشدم که از همون اول یعنی باید 300 میلیون و پرداخت کرد یا خیر ؟ و فقط باید در حستب بانکی باشه. و هزینه یک سال و باید از قبل پرداخت کرد یا خیر؟

    با تشکر

    پاسخ
  4. فرهاد می گوید:

    سلام دکتر عزیز بنده ۲۹ سالمه دیپلم کامپیوتر دارم و همسرم ۲۸ سال لیسانس روانشناسی عمومی داره میخواستیم مهاجرت کنیم کانادا بنده کارفرما پیدا کردم برای حرفه خودم ولی متاسفانه شرایط استخدام نیرو خارجی خیلی پیچیده س در کانادا و الان خواستیم از طریق مدرک همسرم میخوایم مهاجرت کنیم باید چه مراحلی رو طی کنیم ؟ آیا امکان داره

    پاسخ
    • m.n می گوید:

      با عرض سلام دوست گرامی
      کار در کانادا با سیستم اکسپرس انتذی است که امتیاز لازم را باید کسب نمایید و سپس وارد اتاق انتظار یا Pool شوید تا در صورا داشتن شرایط حداقل،مدارک سما برای ویزا بررسی گردد.
      لطفا جهت اطلاعات کامل از این لینک کمک بگیرید و برای اخذ مشاوره با شماره ی 02149196000 تماس بفرمایید.

      پاسخ
  5. الهام می گوید:

    سلام و خسته نباشید
    من ۲۵ سالمه ودیپلم انسانی دارم .۵سال در یک دفتر بیمه ای کار میکنم.یک کار از یک فرد کانادایی بعنوان caregiver دارم.لطفا برای نوشتن یک رزومه ساده کمکم کنید و اینکه من زبانم قوی نیست و ممکنه ویزای کاری بهم بدن.راهنمایی بفرمایید.مچکرم

    پاسخ
  6. fnice55 می گوید:

    سلام خدمت جناب آقای ملک پور از حضور شما مشاوره‌ای می خواستم ، من 42 سالم هست و معلم و 13 سال سابقه تدریس دارم کارشناسی دبیری زبان انگلیسی دارم و همسرم 46 و مهندسی محیط زیست دارند و 22سال سابقه کار در پالایش نفت دارند و رییس شیفت علمیات هستند … می خواستم بدونم ما می تونیم اقامت از طریق اسکیل ورک کشور کانادا بگیریم و یه دختر 13 ساله هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنیم …

    پاسخ
    • m.n می گوید:

      با عرض سلام و احترام
      دوست گرامی باید امتیاز لازم را در سیستم اکسپرس انتری دریافت نمایید تا بتوانید درخواست دهید.مدرک زبان نیز باید داشته باشید

      پاسخ
  7. فهیمه حیدری مهر می گوید:

    باسلام و خسته نباشید خدمت آقای ملکپور و مشاورین مجربتون
    من ۲۵ساله و کارشناسی رشته اتاق عمل هستم.
    درخال گذراندن دوره طذح هستم.که درپایان این دوره دوسال سابقه کار برای من منظور خواهد شد.تنها ۷ماه از این دوره باقی مونده.
    من مایلم برای رشته دندانپزشکی در کانادا اقدام کنم.ابتدای راه هستم و سرمایه چندانی ندارم.برای مدرک‌ آیلتس اقدام خواهم کرد.ولب هنوز مدرک زبانی ندارم.میخواستم بدونم ویرای کار برام مناستر هستش یا ویزای تحصیلی.و اینکه شرایط بورس تحصیلی برای کانادا چی هست؟آیا با توجه به وضعیت مالی معمولی میتونم امیدوار باشم.؟؟
    ممنون ار انرزی مثبت شما.من لایو دوشنبه چهارشنبه رو پیگیری میکنم و در کانال تلگرام هم هستم

    پاسخ
    • m.n می گوید:

      با عرض سلام دوست گرامی و ممنون از توجه شما
      لازم به ذکر است برای اخذ ویزای کاری کانادا با توجه به شرایط شما و امتیازی که کسب مینمایید میتوان اظهار نظر کرد.برای اخذ ویزای تحصیلی نیز در صورت اخذ مدرک زبان میتوانید اقدام نمایید. برای اخذ بورس تحصیلی باید نمرات شما، مدرک زبان، مقالات بین المللی و … مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات بیشتر می توانید ببا شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  8. Shamsaiigermany می گوید:

    با سلام من سیدعلی شمسایی هستم
    سوالی داشتم من ۱۹ سالم و رشته متالورژی رو می خونم درحال حاضر مدرک تحصیلی من دیپلم و بدلیل کمبود دانشجو در این رشته فقط در ایران یک دانشگاه کلاسهاش برگزار میشود میخواستم برای ادامه تحصیل به کشور کانادا بروم میشه مختصر راهنمایی کنید من رو

    پاسخ
    • elnaz qanavati می گوید:

      دوست عزیز تحصیل در دانشگاه های کاناذا شرایط خاص خودرا دارند شما میتوانید از سایت تحصیلی ما miestudy.com دیدن فرمایید.

      پاسخ
  9. Mohamad.moghadam.1547 می گوید:

    ممنون از کانال وسایت خوبتون راجب اطلاعات راجب کشورها واقعا ممنونم برای تصمیم گیری بهتر میشه تصمیم گرفت با اطلاعات خوبتون با تشکر محمد علی مقدم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.