ازدواج در سوئیس

مهاجرت به سوئیس

شرایط مهاجرت به سوئیس ۲۰۱۸ چگونه می باشد؟ موسسه حقوقی ملک پور تمام خدمات در خصوص مهاجرت به کشور مورد نظر را ارائه می نماید لذا مشاورین ما آماده پاسخگویی به  سئوالات شما عزیزان می باشند.شرایط مهاجرت به سوئیس چیست؟ برای مهاجرت به سوئیس چگونه می توان اقدام کرد؟ آیا میتوان از طریق کاری اقامت سوئیس را اخذ نمود؟ چگونه می توان از طریق تولد اقامت سوئیس را دریافت نمود؟ برای مهاجرت دانشجویی سوئیس و مهاجرت تحصیلی به سوئیس از چه طریقی باید اقدام نمود و مشورت با وکیل مهاجرت الزامی است ؟

video مهاجرت به سوئیس

 

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور در باب اقامت در سوئیس

audio مهاجرت به سوئیس

هزینه ها و شرایط زندگی در سوئیس:

در این مقاله  به شرح هزینه های زندگی در سوئیس و شرایط زندگی در سوئیس می پردازیم:

کشور سوئیس در مرکز اروپا یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیاست . در این کشور به چهار زبان رومانش ،  فرانسوی ، آلمانی، ایتالیایی مکالمه می شود . و سوئیس تنها کشوری است که دارای سه زبان رسمی است و این کشور با لیختن اشتاین ، آلمان ، فرانسه ، ایتالیا ، اتریش  هم مرز می باشد .پایتخت این کشور شهر برن  می باشد و زوریخ  و ژنو از از شهرهای مهم اقتصادی آن محسوب می شوند .

سیستم اموزشی سوئیس قبل از دانشگاه سه مرحله می باشد که این مراحل از سنین ۶ تا ۸ سالگی اغاز می گردد . اولین  دوره که مشتمل بر ۱ تا ۲ سال تحصیلی می باشد و  مدت دوره مرحله دوم (دوره ابتدائی) ۴ تا ۶ سال می باشد و نهایتا  دوره ی دبیرستان  که مدت آن ۳ تا ۵ سال می باشد که دراین  مرحله شخص  رشته تحصیلی خود را  انتخاب نموده تا بتواند راهی به سوی دانشگاه یابد .

لازم به ذکر است که برای ورود به دانشگاه دارا بودن مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دانشجو الزامی می باشد . پس اشخاصی که قصد دارند برای مقطع لیسانس برای دانشگاه های سوئیس اقدام کنند ، این نکته را مد نظر داشته باشند که ارائه  اصل مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی آنها ضروری می باشد .

  • دوره لسیانس در سوئیس ۴ ساله می باشد که در این دانشگاه ها به زبانهای المانی و فرانسوی تدریس می شود . دارا بودن مدرک زبان آلمانی یا فرانسوی برای ورود به مقطع لیسانس الزامی می باشد . دانشجویان این مقطع از ۱۰ ساعت کار در هفته برخوردار می باشند و حقوق دریافتی آنها  تقریبا ۱۳ فرانک در ساعت می باشد . برای اشخاصی که قصد مهاجرت از ایران به  سوئیس دارند بایستی  مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی و  لیسانس خود را  به همراه ریز نمرات آنها ارائه نمایند.

 

  • تحصیل در سوئیس در کشوری که مقر سازمان های مهم جهانی از جمله سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی می باشد محل مناسبی برای رشد و توسعه تحصیلی و شغلی می باشد. ضمنا کشور سوسئیس از جمله کشورهای درجه یک اروپایی است .
  • از طرفی تحصیل در سوئیس به لحاظ هم مرز بودن با کشورهایی همچون اتریش ، فرانسه ، آلمان ، ایتالیا و رایج بودن به پنج زبان زنده ی دنیا نظر بسیاری از افراد را به سوی خود معطوف نموده است که با تحصیل در سوئیس شما می توانید از سطح زندگی مناسب بین المللی مطرح در اروپا و تمام دنیا و نیل به اهداف عالی خود برخوردار شوید زیرا کشور سوئیس دارای سطح فرهنگی و اجتماعی بالا در اروپا با دانشگاه ها و مراکز آموزشی عالی  می باشد همچنین سوئیس از سال ۲۰۱۰ به اتحادیه شنگن پیوست  و بیشتر مورد توجه علاقمندان  مهاجرت تحصیلی به اروپا قرار گرفت به همین خاطر اشخاص به سهولت می توانند بدون ویزا به کشورهای مجاور سفر کرده و از نحوه فرهنگ و آداب و رسوم کشورها شناخت پیدا کنند .

 

  • آب و هوای این کشور متعادل بوده و در زمستانهای سرد و سخت کمتر نمود می کند. شکوه و جلوه بی نظیر این کشور در دامنه کوه آلپ جلوه می نماید بطوریکه موجب پیدایش جذابیتهای فوق العاده ای در این کشور گردیده به همین دلیل تفاوت آب و هوا در شمال و جنوب این کشور کاملا محسوس است و به کشور سوئیس به کشور دریاچه ها نیز مشهور است و تعدد دریاچه ها در این کشور توجه هر بازدید کننده ای را به خود جلب کرده است .
  • هزینه زندگی در سوئیس بسیار بالا می باشد بطوریکه درآمد سالانه در سوئیس برای هرشخص ۳۹۰۰۰ دلار است که رقم بالایی است . بطوریکه در سال ۲۰۱۰ از لحاظ اقتصاد جهان دارای عنوان است. همچنین دو شهر بزرگ ژنو و زوریخ از جمله شهرهای اقتصادی مهم آم به شمار می آید.
  • از لحاظ اقتصادی کشور سوئیس نیز مورد توجه است . بطوریکه بعد از ایجاد پول واحد اروپایی ، کشور های این منطقه توسعه و رشد را تجربه کردند بطوریکه در آمد سرانه مردمان این کشور در حال حاضر ۴۳۰۰۰ دلار آمریکا در سال میباشد . حجم معاملات تجاری بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار در سال گذشته بوده است.
  • سوئیس از سال ۱۸۴۸ از سیستم فدرالی مشابه ۲۳ کشور جهان برخوردار است . سیستم قانونگذاری سوئیس فدرال می باشد که متشکل از یک قوه اجرائی بنام شورای فدرال و یک قوه قضائیه بنام دادگاه عالی فدرال می باشد. قانون اساسی این کشور از خودمختاری و آزادی قابل توجهی در زمینه اتخاذ تصمیمات سیاسی محسوب می شود.
  • مذاهب مردم این کشور مشتمل برکاتولیک، پروتستان و سایر مذاهب میباشند. و تعدادی نیز بدون دین هستند. پیروان تمامی مذاهب سوئیس از آزادی عمل در فرایض مذهبی برخوردارند. پس از کاتولیک و پروتستان  ، دین اسلام سومین دین بزرگ این کشور میباشد. مسلمانان ۴ درصد کل جمعیت سوئیس را تشکیل میدهند. واحد پول آن یک دلار آمریکا است و نصف پول رایج این کشور فرانک سوئیس می باشد.
  • خرید از فروشگاههای این کشور به سهولت و با رعایت احترام بر مبنای اصول مشتری مداری همراه است. اما قابل ذکر است که کلیه فروشگاههای بزرگ و سوپر مارکت های این کشور با دوربین های مدار بسته تحت کنترل شدید می باشد که به همین خاطر توصیه میشود که از گذاشتن اجناس و اقلام خرید در پاکت و یا گرفتن آنها در دست قبل از پرداخت وجه به صندوق جدا خودداری نمایید تا شائبه سرقت و دزدی به میان نیاید .هزینه های زندگی در سوئیس از جمله مسکن و خوراک و پوشاک  و حمل و نقل دارای بیشترین میزان نرخ در بین کشورهای اروپایی است.

این مقاله در باب مهاچرت به سوئیس جهت اطلاع شما عزیزان نگاشته شده است ، در صورت نیاز و تمایل به اخذ مشاوره تلفنی رایگان در باب مهاجرت به سوئیس و بررسی راههای آن همچون راههای مهاجرت تحصیلی به سوئیس و یا سرمایه گذاری در سوئیس و اخذ پذیرش از سوئیس میتوانید با دفتر ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران و بلاروس تماس حاصل نمایید.

27 پاسخ
  1. مهشید گفته:

    درود بر شما استاد بزرگوار.
    من دانشجوی ترم آخر حقوق هستم از دانشگاه پیام نور با میانگین معدل ۱۷.۲۰ و در حال آمادگی برای کنکور ارشد و آزمون وکالت
    سوالم این هستش که آیا کشور سوئیس مدرک قبولی وکالت ایران را قبول میکند یا خیر ؟ و برای مهاجرت به این کشور چه راهی برای بنده مناسب تر هستش ؟
    ممنون از شما

    پاسخ
  2. روح الله وفایی گفته:

    با عرض سلام و خسته نباشید بنده کارشناس برق از دانشگاه سراسری تبریز با معدل 15 سه سال سابقه کار دارم و سنم 26 هست نمره ایلتسم 7 هست خانومم کارشناس پرستاری از دانشگاه آزاد با معدل 16 هست
    ما برا اخذ ویزای کاری و اقامت برا کدام یک از کشورهای کانادا و سوئیس و سوئد میتونیم اقدام کنیم؟؟؟
    ممنونم از راهنماییتون

    پاسخ
    • pejman taghavi گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی کشور کانادا به دلیل اعطای اقامت دائم از بدو ورود می تواند گزینۀ مناسبی برای شما و خانوادتان باشد. البته امتیازات شما برای ویزای کاری و اقامت کانادا باید محاسبه گردد و شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری در این باب با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. سامی گفته:

    سلام وقت بخیر…
    من دانشجوی رادیولوژی هستم (radiation technologist)ترم اخر….معدلم بالای 17 و دارای 3 مقاله isi با ایمپکت خوب.(در زمینه رشته ی خودم) …سوالی که داشتم…من بعد از اتمام تحصیل بنظرتون برای مهاجرت به سوئیس کدوم راه رو پیشنهاد میکنید…ویزای کار یا تحصیل…قبل از اون ایا کشور سوئیس دانشگاه هاش فاند خوب میدن ،یا اصلا پذیرش دارن یا خیر؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار
      بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  4. سارا گفته:

    سلام و خسته نباشين
    قبل از هر چيز تشكر بابت مطالب و مشاوره
    سارا هستم ٣١ ساله ومجرد. كارشناسي ارشد در رشته شيمي محاسباتي دارم و دارم زبان ميخونم
    تمايل دارم براي گرفتن ويزاي تحصيلي كشور سوئيس در مقطع دكتري اقدام كنم. البته بايد بگم معدلم پايين هست ولي دانشگاه روزانه در تهران درس خوندم. ميشه كمي در مورد شرايطش توضيح بدين و اينكه چند درصد احتمال داره ك موفق بشم
    ممنون

    پاسخ
    • mie.editor2 گفته:

      با سلام و احترام. امکان تحصیل دکترا برای شما در این کشور وجود دارد اما توجه نمایید که اخذ پذیرش در این مقطع به مدرک زبان و داشتن استاد راهنما وابسته است. برای بررسی شرایط خود و اخذ اطلاعات در این خصوص پیشنهاد میکنیم با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  5. mie editor2 گفته:

    با سلام و عرض احترام. به طور کلی راه های مهاجرت به کشور سوئیس در این مقاله بیان شده است. با توجه به شرایط شما می توان برای ویزاهای تحصیلی کشورهای مخنلف اقدام کرد. برای ویزاهای کاری باید شرایط همسرتان مورد بررسی قرار گیرد. برای اخذ اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر ما تماس حاصل نمایید.

    پاسخ
  6. mie editor2 گفته:

    سلام اقای ملک پوروقت بخیرممنون از مشاوره های فوق العادتون..من خانمی ایرانی، کارشناسی رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه ازاد تهران و۳۳ساله با مردی متولد ایران ولی تبعه کشور افغانستان هستم ولی بخاطرنامعلوم بودن اینده ۶سالی بچه دار نشدم ک به خواست خدا ۲سالی هست ک صاحب فرزند دختری شدیم ک همون دغدغه اینده و ترس و دلهره نگرانی و..بدتر از قبل نگرانم کرده.به اتفاق همسرم تصمیم ب مهاجرت و اقامت ب کشور سوییس گرفتیم ولی نمیدونیم از چه راهی اقدام کنیم ک کاملا قانونی باشد و دچار مشکل دوچندان نشویم و همینطور همسرم از نظر موقعیت شغلی ثبات کاری ندارد چون هرجایی ب ایشون کار نمیدهند بخاطر خارجی بودنشون..از شما عاجزانه با اشک تقاضا میکنم راهنمایی کنید ک چطور میتونم ایندمون رو روشن کنم و دخترم رو ب تحصیلات و موقعیت اجتماعی عالی برسونم..قبل از پاسخگویی از صمیم قلبم از شما تشکر میکنم و ارزوی موفقیت روزافزون برای شما دارم

    پاسخ
  7. معتمدیان گفته:

    با درود و خدا قوت
    لطفا در رابطه با راههای کسب اجازه کار و اقامت در کشور سوییس و خدمات شما در این زمینه در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید.

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام. برای داشتن پیشنهاد شغلی از کشور سوئیس و اخذ ویزای کار باید در این کشور حضور داشته باشید. برای اطلاع از راه های ورود به کشور سوئیس می توانید با دفاتر ما تماس بگیرید.

      پاسخ
  8. فرانک حبیب پور گفته:

    با سلام خمت جناب اقای دکتر .همسرم لیسانس معماری تموم کرده با معدل ۱۴ از دانشگاه ازاد مهاباد .الانم دارن کورس تافل رو تموم میکنن .اقای دکتر ما نظرمون بیشتر رو کانادا یا جایی مثل کانادا هست که بشه کار پیدا کرد و اقامت گرفت به نظر شما ما باید چه مباغی در نظر بگیریم؟؟ من همیشه مطالب شما رو مطالعه میکنم

    پاسخ
  9. Ali گفته:

    با سلام و خسته نباشید،
    پیشاپیش از اینکه پیام های ما را با دقت خوانده و در صورت امکان جواب می دهید، کمال تشکر را دارم.
    علی هستم، ۳۰ ساله، متاهل و دارای ۲ فرزند خردسال، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی صنایع و مدت ۶ سال است که کارمند رسمی شرکت ملی نفت ایران در حوزه عملیات و تعمیرات می باشم. همسرم نیز دارای مدرک کارشناسی علوم کامپیوتر و فاقد سابقه کار هستند.
    حال به سبب علاقه فراوان متقاضی اخذ اقامت کشور سوئیس از طریق کار هستم، خواهشمند است در صورت امکان راهی را در این خصوص به ما پیشنهاد بدهید‌.
    لازم به ذکر است به جهت سابقه کاری که در حوزه نفت و گاز دارم، کشور نروژ را هم مد نظر دارم، اما همانگونه که قبلا عرض کردم، به سبب علاقه وافر ابتدا متقاضی کار در کشور سوئیس بوده و در آخر اگر امکان نداشته باشد، کشور نروژ را انتخاب می کنم.
    همچنین تاکنون برای مدرک زبان انگلیسی اقدام نکرده ام اما به احتمال زیاد بتوانم نمره بالای ۶ یا ۷ از آزمون آیلتس را اخذ کنم و با زبان های دیگر هیچگونه آشنایی ندارم،
    لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید، تشکر

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      دقت نمایید که ویزای کاری سوئیس امکان دریافت در خارج از کشور سوئیس ندارد و باید شخص داخل سوئیس حضور داشته باشد. کشور نروژ هم به همین صورت است و باید شخص داخل کشور حضور داشته باشد تا بتواند برای ویزای کاری اقدام نماید . راه های زیادی برای مهاجرت به سوئیس وجود دارد و باید شرایط با خود شما بررسی گردد . بهتر است با دفتر مرکزی MIE تماس حاصل نمایید تا شرایط را دقیقا با شما بررسی نماییم . با تشکر

      پاسخ
  10. سپیده گفته:

    سلام
    سپیده هستم و۴۰ سال دارم.فوق دیپلم رشته علوم آزمایشگاهی پزشکی هستم ودارای ۱۸ سال سابقه کار مرتبط می باشم.همسرم شغل آزاد دارندو دارای دوفرزند ۱۰ و۱۱ ساله هستم.در صورت امکان به دو سوال ذیل در ارتباط با مهاجرت پاسخ وراهنمایی لازم را عنایت فرمایید بینهایت سپاسگزارم.
    ۱- به نظر شما مهاجرت واقامت دایمی در کدام کشور برای من وخانواده ام مناسب تر می باشددانمارک یا سوییس؟
    ۲- پیشنهاد شما جهت مهاجرت کدام راه قانونی است؟شغلی؟ سرمایه گذاری؟ ثبت شرکت؟

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      با سلام
      شرایط شما باید کاملا بررسی گردد زیرا ممکن است بتوانید از طریق سرمایه گذاری مهاجرت نمایید یا از طریق کاری. آیا مدرک زبان دارید؟ میتوانید اطلاعات خود را در همین قسمت ارسال یا با دفتر مرکزی Mie اتریش تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  11. فخری اقبال گفته:

    باسلام و خسته نباشید
    من و همسرم تمایل داریم مقیم سوئیس بشیم همسرم نقشه بردارن میخواستم بدونم ایشون اونجا میتونن مشغول به کار بشن
    ممنون

    پاسخ
    • مشاور حقوقی گفته:

      مهاجرت به کشور سوئیس از طرق مختلف امکان پذیر است . ما باید از شرایط شما دقیقا مطلع باشیم . شما میتوانید شرایط خود را در اینجا ارسال یا با دفاتر ما تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  12. هادی موسوی گفته:

    سلام
    هادی موسوی هستم ۲۵ساله که قصد مهاجرت و ادامه تحصیل در مقطع ارشد در دانشگاه زوریخ
    فارغ التحصیل ۹۶/۰۱ کارشناسی که ۴ سال سابقه کاری دارم و عضویت در انجمن حسابداران ایران هم هستم ولی مدرک زبان ندارم و اینکه خدمت هم نرفتم

    ممنون میشم راهنمایی کامل بفرمائید

    پاسخ
  13. مشاور حقوقی گفته:

    سلام خسته نباشید.من میخوام برای مهاجرت به اتریش یاسویس که الیت من سویس هستش.خب اولین گزینه ای که بنظرم میرسه برای ویزادرخواست کنم که یه اژانس مسافتی گفت سی پنج میلیون میگیره بیلیط وویزاروظرف یه ماه برای اتریش برام اوکی میکنه.شماپیشنهادی برای من دارید من کارشناسی برق گرایش قدرت روخوندم الانم مشغول کارم یه دوسالی میشه من میخوام برای زندگی برم اصن شغلی که گیرم بیاد اونجامهم نیست چون ادم زرنگی هستم وقطعا میتونم خودموبکشم بااشماپکیجی دارید که بدردمن بخوره مرسی از سایت خوبتون

    پاسخ
  14. سینا گفته:

    با سلام و خسته نباشید. سینا هستم ۳۳ ساله و متاهل با یک فرزند دختر یکساله. لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه آزاد با حدود ۸ سال سابقه کار در صنایع مرتبط. میخواهم بدونم برای مهاجرت به کشور سوید شما چه پیشنهاد مناسبی برای بنده دارید؟
    پیشاپیش سپاسگزارم.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.