شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در اتریش

شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در کشور اتریش 2018 و انتخاب مقصد برای ادامه تحصیلات از گزینه های مهم پیش روی کسانیست که متمایل به تحصیل در اروپا هستند. چنانچه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط تحصیل در رشته های پزشکی و دندان پزشکی اتریش و مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در اتریش را داریدمقاله پیش رو بطور کامل این موضوع را برای شما بررسی نموده است.

موسسه حقوقی ملک پور در فایل های تصویری و صوتی نیز سعی داشته تا اطلاعات جامعی درباره شرایط تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در کشور اتریش را در اختیار شما عزیزان بگذارد و به سوالات احتمالی شما در این خصوص پاسخ دهد.

فایل تصویری اقای ملک پور(دانشجوی دکترا حقوق در دانشگاه ملی وین اتریش ) در باب شرایط تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در اتریش

video شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در اتریش

کشور اتریش

اتریش که بطور رسمی جمهوری اتریش نامیده می شود، 83.871 کیلومتر مربع مساحت داشته و تقریبا از کشور پرتغال هم کوچکتر است. جمعیت آن حدودا 8.7 میلیون بوده و پایتخت و در واقع بزرگترین شهر آن وین، 1.8 میلیون نفر جمعیت دارد. زبان رسمی آن نیز آلمانی اتریشی است. اتریش هم چنین همسایه کشورهایی از جمله جمهوری چک، ایتالیا، لیختن اشتاین، سوییس و اسلواکی هستند.

اگر پس از مطالعه دقیق این مقاله تمایل این را داشتید تا از سایت های رسمی کشور اتریش ( به زبان آلمانی ) دیدن فرمایید، روی لینک های زیر کلیک نمایید.

  • سایت رییس جمهور فدرال اتریش

http://www.bundespraesident.at/

 

  • سایت جمهوری اتریش

https://www.bundeskanzleramt.gv.at/

 

  • سایت وزارت امور خارجه اتریش

http://www.bmaa.gv.at/

 

 

همانطور که مستحضر هستید، یکی از راه های مهاجرت، تحصیل در یک کشور خارجی می باشد. در ادامه مقاله توضیحاتی در خصوص تحصیل در کشور اتریش و بطور خاص در رشته های پزشکی و دندان پزشکی ارائه خواهد شد.

چرا تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش ؟

اتریش مقصد ایده آلی برای تحصیل است. این کشور در مرکز اروپا قرار دارد و دانشگاه های آن با 350 هزار دانشجو که 25 درصد آنها دانشجویان بین المللی هستند، جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند. زندگی در کشور اتریش برای شما:

  1. فرصت های تحصیلی گسترده
  2. برنامه ها و رشته های تحصیلی زیادی که به زبان انگلیسی تدریس می شوند
  3. امنیت اجتماعی فوق العاده بالا و ثبات اقتصادی

به ارمغان می آورد.

نکته دیگر این است که زبان اصلی تحصیل در این کشور آلمانی است و پول رایج آن یورو می باشد.

فایل صوتی آقای ملک پور در باب تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در اتریش و بورس دندان پزشکی 

audio شرایط تحصیل پزشکان و دندان پزشکان در اتریش

مدارک مورد نیاز تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در اتریش

مدارکی که برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش به آنها نیاز دارید

  • برای تحصیل در رشته مورد نظرتان می بایست جایگاهی خالی موجود باشد.
  • متقاضی باید مدرک سطحA ( A-level ) یا دیپلم دبیرستانی داشته باشد که معادل گواهینامه تحصیلی اتریشی در نظر گرفته شود. یا گواهی مبنی بر تکمیل یک دوره حداقل سه ساله در یکی دیگر از مدارس تایید شده در یک دوره متوسطه.
  • گواهینامه تحصیلی مذبور می بایست برای قبولی در رشته مورد نظر در دانشگاه های کشوری که در آن دریافت شده، معتبر و کافی باشد. همچنین هر چه که لازمه ادامه تحصیل در کشوری که فرد در آن دیپلم دبیرستان یا مدرک سطح-A را اخذ کرده، بوده ( به عنوان مثال قبولی در کنکور ) می بایست کسب شده باشد.
  • اگر رشته تحصیلی دانشگاهی که برای ادامه تحصیل در اتریش مد نظر فرد است، در کشوری که در آن تحصیل می کرده وجود ندارد، این گواهی می بایست با توجه به شبیه ترین رشته درآن کشور در نظر گرفته شود.
  • به علاوه متقاضی لازم است دانش آلمانی کافی داشته باشد. در صورت لزوم امتحانی نیز از فرد گرفته می شود.
لطفا توجه بفرمایید که تنها کسانیکه برای دوره کوتاه مدت برنامه آراسموس به این کشور می آیند و نتیجتا قصد تکمیل تمام تحصیلات خود را در اتریش ندارند، لازم نیست امتحان ورودی ( کنکور ) داده باشند.

 

سایر مدارک مورد نیاز جهت تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در اتریش

  • پاسپورت، کارت شناسایی یا گواهی تابعیت همراه با مدرک شناسایی رسمی عکسدار
  • مدرک سطحA، دیپلم دبیرستان یا گواهینامه معادل اینها
  • تعداد فرم تکمیل شده:
  1. فرم تقاضا برای گرفتن پذیرش
  2. فرم ثبت نام
  3. فرم آمار
  4. مدرک شناسایی دانش آموزی/دانشجویی با عکس ضمیمه شده
  5. فرمی برای ادامه
  • عکس دوم
  • رسید بانکی مبنی بر اینکه شهریه هر ترم پرداخت شده است، مگر در شرایطی که فرد معاف از پرداخت است ( بورس تحصیلی از سوی دانشگاه یا اساتید )

 

 

لطفا توجه داشته باشید که “اصل تمام مدارک” و ترجمه آلمانی آنها می بایست ارسال شوند بطوری که در کشور مبدا تایید شده و توسط نمایندگی اتریشی در آن کشور تایید شده باشند. آخرین احراز هویت در کشورهایی که به خاطر عهدنامه توسط کشور اتریش شناسایی شده اند، لازم نیست.

 

ویزا و اجازه اقامت برای دانشجویان بین المللی در اتریش

ملیت های اتحادیه اروپا

این گروه از افراد نیازی به اخذ ویزا یا اجازه اقامت ندارند. هر چند در صورتیکه بخواهند بیش از سه ماه در اتریش بمانند، می بایست درخواست یک “Lichtbildausweis für EWR-Bürger/innen” را بدهند که درواقع تاییدیه ثبت نام در اداره مهاجرت، در طول سه ماه ورود به اتریش است.

سایر ملیت ها

سایر بیگانگان، در صورتیکه بیش از 6 ماه قصد ماندن در اتریش را دارند، می بایست قبل از ورود به اتریش، درخواست یک مجوز اقامت به منظور اهداف تحصیلی بدهند. درخواستنامه به اتریش ارسال خواهد شد و فرد تا دریافت پاسخ آن می بایست در کشور خود بماند. در واقع به همین دلیل است که درخواستنامه مذکور می بایست سه ماه پیش از زمانیکه فرد قصد ورود به اتریش را دارد فرستاده شده باشد.

مدارکی که برای ثبت نام می بایست ارسال شود

  1. یک فرم تقاضانامه تکمیل و امضا شده ( که می توانید آنرا از اینترنت هم دانلود بفرمایید )
  2. پاسپورت معتبر که در واقع می بایست برای تمام دوران اقامت شما در اتریش اعتبار داشته باشد
  3. عکسی که سایز و رنگ آن متناسب با پاسپورت باشد ( بین 3.5 در 4.5 سانتی متر و 4 در 5 سانتی متر )
  4. گواهی ولادت
  5. گواهی حسن رفتار
  6. بیمه درمانی
  7. پذیرشنامه از موسسه آموزشی اتریش
  8. گواهی تمکن مالی که نشان دهنده قدرت شما از پرداخت هزینه های زندگی برای 12 ماه باشد
  9. گواهی ای مبنی بر اینکه شما محلی برای سکونت درکشور اتریش تهیه کرده اید

هزینه های زندگی در اتریش

میانگین ماهانه هزینه زندگی در اتریش برای دانشجویان ( به یورو ) در زیر تخمین شده است:

محل زندگی: 310 یورو ( این هزینه شامل هزینه های برق، گاز و وسایل گرمایشی نیز می شود. )
خوراک: 220 یورو
تحصیلات و نیازهای شخصی: 270 یورو ( کتاب، فرهنگ و تفریح )
مجموع هزینه ماهانه: 800 یورو

 

وضعیت همراه برای دانشجویان در کشور اتریش

کشور اتریش از مارس 2017 بر خلاف رویه پیشین خود، به اعضای خانواده دانشجویان ایرانی ویزای همراه همزمان نمی دهد ولی امکان استفاده از ویزای ازدواج هست هرچند لازم است به این نکته توجه داشته باشید که زمان دریافت آن بستگی به وقت سفارت دارد.

 

از جمله دانشگاه های پزشکی اتریش جهت تحصیلات پزشکان و دندانپزشکان در اتریش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • دانشگاه پزشکی وین
  • دانشگاه پزشکی اینسبروک
  • دانشگاه پزشکی گراز
  • دتنشگاه پزشکی سالزبرگ

اشاره کرد.

 

 

معرفی دانشگاه ها جهت تحصیل پزشکان و دندانپزشکان در اتریش

دانشگاه پزشکی وین، اتریش

دانشگاه پزشکی وین، در واقع سابقا یک دانشکده پزشکی بوده که در تاریخ 1 ژانویه سال 2004، تبدیل به یک دانشگاه مستقل شده است.

تاریخچه

دانشگاه پزشکی وین، بزرگترین موسسه تحقیقات پزشکی اتریش و عظیم ترین دانشگاه پزشکی در میان تمام کشورهای آلمانی زبان است.

برنامه ها

دانشگاه پزشکی وین، در رشته های پزشکی و دندان پزشکی برنامه هایی را ارائه می دهد.

مزایا

در چهار سال گذشته، پایتخت فدرال اتریش از نظر کیفیت زندگی، بهترین شهر دنیا شناخته شد.

طول دوران تحصیل

طول دوران تحصیل رشته پزشکی در دانشگاه پزشکی وین اتریش، 6 سال بوده است و تحصیل رایگان است.

ملزومات آزمون ورودی برای دانشگاه پزشکی وین

به منظور تحصیل در رشته پزشکی یا دندان پزشکی در اتریش، شما می بایست:

  1. مدرک C1 آلمانی
  2. آزمون ورودی را با موفقیت پشت سر گذاشته باشید که شامل درس های بیولوژی، شیمی، فیزیک، ریاضی، زبان آلمانی، و یک تست هوش ( IQ test ) است
  3. در صورتیکه شهروند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیستید، نیاز است که یک نامه پذیرش از دانشگاه پزشکی کشور خودتان داشته باشید

را ارائه دهید.

در صورتیکه مدرک C1 زبان آلمانی را ندارید، این دانشگاه برای شما محلی را در دانشگاه به منظور اینکه ابتدائا زبان آلمانی بخوانید فراهم می کند.

سال اول شما برای دستیابی به سطح B1 در دانشگاه مشغول به تحصیل خواهید بود. از دوشنبه تا جمعه در طول یک مدت 9 ماهه و 3 ساعت در روز به یادگیری زبان آلمانی مشغول خواهید بود.

همانطور که گفته شد این یک دوره 9 ماهه است و هزینه کلی برای برنامه زبان 5.700 یورو است که در دو قسط می بایست پرداخت شود.

سال دوم، شما برنامه زبان آلمانی خود را ادامه خواهید داد تا به سطح C1 برسید. و دانشگاه علاوه بر زبان آلمانی سه ساعت در روز برایتان کلاس درس برگزار می کند تا برای امتحان ورودی آماده شوید.

این هم یک برنامه 9 ماهه است و مجموع هزینه های برنامه زبان و آمادگی برای امتحان ورودی 5.700 یورو که قابل پرداخت در دو قسط است، می باشد.

محل زندگی برای دانشجویان

در دانشگاه پزشکی وین، خوابگاه ها کاملا مدرن، مجهز و در بهترین شرایط ممکن هستند و همچنین نزدیک دانشگاه قرار دارند.

 

دانشگاه دندانپزشکی وین

دپارتمان داندانپزشکی دانشگاه وین یکی از به روزترین دپارتمانهای دندانپزشکی اروپا می باشد که طیف گسترده ای درمان با کیفیت بالا در رشته های دندانپزشکی (dentistry ) ، پریودنتولوژی (periodontology) ، ارتودنسی (orthodontics) ، جراحی دهان (oral surgery ) ، مبحی اعضای مصنوعی (prosthetics) ، رادیولوژی (radiology) ، و  دندانپزشکی کودکان (pediatric dentistry) ارائه می دهد.

سالانه 70 دانشجو آموزش داده می شوند به منظور اینکه دندانپزشکان لایق و ماهری شوند. هر سال دپارتمان حدود 30 هزار نفر را درمان می کند.

شرایط ورود و ویژگی های آن عینا همانند دانشگاه پزشکی وین است.

 

مقاله را تا به اینجا کامل مطالعه کرده و اکنون تمایل به مقایسه شهریه بعضی دانشگاه های پزشکی مطرح اروپا را دارید ؟ در جدول ذیل به این مبحث پرداخته شده است. همچنین در صورت تمایل میتوانید با کلیک روی لینک های مربوطه هر دانشگاه، شرایط آنها را به طور دقیق تری بررسی نمایید. ( البته توجه داشته باشید دانشگاه های خصوصی هم در کشور اتریش وجود دارند که اکثرا انگلیسی زبان هستند اما مورد تایید وزارت علوم ایران نمی باشند. )

مقایسه شهریه بعضی دانشگاه های پزشکی اروپا
دانشگاه پزشکی کمنیوس در براتیسلاوا،اسلواکی :

http://europe-studies.com/medicine-university-bratislava-slovakia/

شهریه ( 6 ساله ) : سالیانه 9500 یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی جسنیوس در مارتین، اسلواکی :

http://europe-studies.com/medicine-university-martin-slovakia/

شهریه ( 6 ساله ) : سالیانه 9500 یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی کزیکه، اسلواکی :

http://europe-studies.com/medicine-university-kosice-slovakia/

شهریه ( 6 ساله ) :سالیانه 10500 یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی Gr.T. Popa در لاسی، رومانی :

http://europe-studies.com/medicine-university-iasi-romania/

شهریه ( 6 ساله ) : سالیانه 5.000 یورو

زبان : انگلیسی و فرانسوی

دانشگاه پزشکی اویدیوس در کنستانزا، رومانی :

http://europe-studies.com/ovidius-university-of-medicine-in-constanta-romania/

شهریه ( 6 ساله ) : سالیانه 5.000 یورو

زبان : انگلیسی و فرانسوی

دانشگاه پزشکی وین، اتریش :

http://europe-studies.com/university-medicine-vienna-austria/

شهریه ( 6 ساله ) : شهریه ندارد

زبان : فقط آلمانی

دانشگاه پزشکی سوفیا، بلغارستان :

http://europe-studies.com/university-of-medicine-in-sofia-bulgaria/

شهریه ( 6 ساله ) : سالیانه 8.000 یورو

زبان : انگلیسی

دانشگاه پزشکی وارنا، بلغارستان :

http://europe-studies.com/university-of-medicine-in-varna-bulgaria/

شهریه ( 6 ساله ) : سالیانه 8.000 یورو

زبان : انگلیسی

 

وضعیت کسانیکه در حال حاضر مدرک دانشگاهی دارند و می خواهند به اتریش بروند 

اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا و سوییس

این گروه که مدرکشان را از یکی از دانشگاه های اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا یا سوییس دریافت کرده اند، نیازی به معادل سازی مدارکشان در اتریش ندارند در عوض راه سریع تری برایشان وجود دارد که مدارکشان در اتریش به رسمیت شناخته شود.

این گروه می توانند لینک زیر را بررسی نمایند :

http://www.berufsanerkennung.at/en/

کشورهای ثالث

افرادیکه مدرکشان را از یک کشور ثالث دریافت نموده اند نیاز دارند تا مدرکشان مطابق سیستم اتریش معادل سازی شود. آنها می بایست در یک دانشگاه دولتی، موسسه فنی حرفه ای اتریشی (Fachhochschule) ،  یا دانشگاه تربیت مدرس (Pädagogische Hochschule) برای معادل سازی مدارکشان اپلای کنند.

فردی که در حال حاضر در کشور ثالثی پزشک است می بایست :

  1. از یک دانشگاه پذیرش بگیرد
  2. مدرک C1 زبان آلمانی بگیرد
  3. استادی پیدا کند تا به وی کار بدهد
  4. بیمارستانی پیدا کند تا او را آنجا استخدام کنند
  5. از سفارت آلمان برای کار اخذ مجوز کند
  6. بر مبنای این مجوز کار، ویزا بگیرد

این کار  به خصوص در کشور آلمان ریسک بسیار بالایی دارد اما در کشور اتریش راه حلی وجود دارد به این صورت که برای PHD فرد می بایست پذیرش بگیرد و سپس 1 تا 2 سال زمان دارد استاد پیدا کند. این فرد همچنین می بایست امتحان معادل سازی بدهد ولی  نکته بسیار مهمی که در خصوص این امتحان می بایست به آن توجه کنید، این است که فقط یکبار می توان در آن شرکت کرد.

 

مقاله بالا در خصوص شرایط تحصیل پزشکان و دندانپزشکان اتریش را بدقت مطالعه فرمودید که امید است مفید واقع شده باشد. چنانچه به اطلاعات بیشتری در باب شرایط تحصیل پزشکان و دندانپزشکان کشور اتریش و راههای دیگر مهاجرت به اتریش احتیاج دارید و اگر قصدتان برای ادامه تحصیل جدی است اما برای انتخاب مناسب ترین رشته، دانشگاه و کشور مردد هستید، همین حالا تلفن را برداشته و با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید و در باب شرایط تحصیل پزشکان و دندانپزشکان کشور اتریش رایگان مشاوره شوید.

 

Rating: 5
8 پاسخ
  1. ناشناس گفته:

    سلام خسته نباشید من ۱۸ سالمه و دیپلم تجربی دارم.مدرک زبان المانی b1 از موسسه ökf هم‌ دارم.میخواستم بپرسم من میتونم دندان پزشکی رو در کشور اتریش بخونم بدون اینکه اینجا کنکور بدم ؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      سلام و عرض ادب. به منظور تحصیل پزشکی در اتریش ابتدا می بایست از دانشگاه های سراسری در ایران قبولی کسب کنید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و ارزیابی شرایطتان با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و عرض ادب. شما می توانید برای کسب اطلاعات در زمینه تحصیل در رشته پزشکی و دندانپزشکی در اتریش از مقالات و ویدئوهای موسسه حقوقی ملکپور در این زمینه دیدن نمائید.

      پاسخ
  2. امیر گفته:

    سلام و عرض ارادت. ببخشید وقتتون رو میگیرم .میخواستم ببینم منظور آقای ملک پور درباره ی معادل سازی در آلمان و اتریش چیه؟!

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.