شرایط تحصیل در سوئد

شرایط تحصیل در سوئد

شرایط تحصیل در سوئد در سال 2018، قوانین و شرایط تحصیل در سوئد 2018، مهاجرت به سوئد همراه خانواده  ،  یکی از راه های مهاجرت به کشور سوئد از طریق تحصیلی می باشد. کشور سوئد دارای بهترین دانشگاه ها در سطح اروپا می باشد. شما می توانید برای زندگی در اروپا از طریق ورود به یکی از دانشگاه های کشور سوئد اقدام نمایید.  سوئد کشوری می باشد که تحصیل در آن تا سال ۲۰۱۱ به صورت رایگان بود اما از سال ۲۰۱۱ به بعد تحصیل در آن به صورت رایگان نمی باشد و تقریبا سالی ۱۰ تا ۱۲ هزار دلار هزینه تحصیل آن می باشد بنابراین از سال ۲۰۱۱ به بعد کشور سوئد به کشوری بسیار پر هزینه برای تحصیل تبدیل شده است .

تحصیل در کشور سوئد مانند کشور های دیگر اروپایی در مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر می باشد اما در مقطع لیسانس در دانشگاه های دولتی این کشور ، تدریس معمولا به صورت زبان سوئدی می باشد .بنابراین افراد برای تحصیل در این مقطع می بایست به زبان سوئدی مسلط باشند. اما از مقطع لیسانس به بالا ، اکثر رشته ها در دانشگاه های کشور سوئد به صورت زبان انگلیسی نیز تدریس می شود . بنابراین برای ورود به این مقاطع داشتن مدرک زبان انگلیسی نظیر IELTS حداقل الزامی می باشد.

هم چنین دوره های تحصیل در این کشور همانند سایر کشور های اروپایی می باشد بنابراین لیسانس در کشور سوئد چهار سال و فوق لیسانس دو سال و دکترا بین چهار تا پنج سال می باشد .

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور سوئد

کسانی تمایل به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی دریکی از دانشگا های  کشورهای اروپایی را دارند می توانند در کشور سوئد به ادامه تحصیل بپردازند.ترم های تحصیلی در دانشگا های کشور سوئد در ماه های ژانویه و سپتامبر شروع می شود.

در مقطع لیسانس پس از گذراندن ۱۸۰ واحد تحصیلی موفق به اخذ مدرک کارشناسی می شوید.مدرک زبان مورد نیاز در مقطع لیسانس ایلتس ۶ می باشدو مدت تحصیل در این مقطع ۳ سال به طول می انجامد.هزینه دانشگاه های کشور سوئد حدو ۸۰هزار تا ۱۶۰هزار کرون در هر سال می باشد که  این هزینه بستگی به رشته و دانشگاه انتخابی دارد. دولت سوئد به دانشجویان اجازه کار ۲۰ساعت در هفته را می دهد.

 

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور سوئد

فارغ التحصیلان دوره کارشناسی برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور سوئد می توانند از طریق موسسه حقوقی ملک پور اقدام نمایند.

ما با داشتن وکلایی مجرب و نمایندگی بهترین دانشگاه های کشور سوئد شرایط ورود به اتحادیه اروپا را برای شما فراهم می کنیم.

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور سوئد دوسال (۱۶۰ واحد تحصیلی)می باشد در بعضی از رشته ها یک سال (۶۰واحد تحصیلی)می باشد. مدرک زبان مورد نیاز در مقطع کارشناسی ارشد ایلتس ۶٫۵ می باشد و تحصیلات به زبان انگلیسی می باشد. دولت سوئد به دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد اجازه ۲۰ساعت کار در هفته را صادر می کند.

 

تحصیل درمقطع دکتری در کشور سوئد

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد می توانند برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری می توانند با داشتن شرایط ذیل اقدام نمایند:

  1. معدل Grade A
  2. مقاله ISI
  3. IELTS 7

در برخی رشته مانند رشته های مالی،علوم اقتصادی،رشته های حوزه مدیریت گذراندن   GRE ویا GMATالزامی است.

کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری را دارند باید پروپوزال کاملی ارائه دهند که شامل طرح، هزینه و مدت زمان آن می باشد.شروع مقطع دکتری در کشور سوئد زمان مشخصی ندارد این بستگی به استاد راهنما دارد.

لازم به ذکر است که امکان تعلق گرفتن بورس در دوره دکترا برای متقاضیانی که شرایط آن را دارا می باشند وجود دارد و شرایط آن بدین گونه است که استاد راهنما در دانشگاه مورد نظر می بایست شرایط شما را تایید کند و معیار هایی را مد نظر خواهد داشت همانند دانشگاهی که در آن فوق لیسانس را گذرانده اید ، معدل فوق لیسانس ، مدرک زبان و…و با توجه به درجه مدارک مورد نیاز می توانید برای اخذ بورس تحصیلی اقدام نمایید.

در کشور سوئد این امکان وجود دارد که فردی که برای تحصیل اقدام می نماید و ویزا نیز اخذ می کنید ، می تواند برای همراهان خود نیز برای اخذ ویزا اقدام نماید و در این مورد هیچ مانع قانونی وجود نخواهد داشت اما در کشور سوئد اخذ ویزای همراه صد در صد نخواهد بود.در ضمن مفهوم همراه از نظر حقوقی شامل همسر و فرزندان می باشد.

آن چه که ما در خصوص ویزای تحصیلی سوئد به مرور ایام آزموده ایم و امتحان کرده ایم ، معمولا به شخصی که ویزای تحصیلی می دهند ، به همراه او هم ویزا تعلق می گیرد هر چند که این ویزای همراه در سوئد به طور قطعی نیست.

در خصوص تحصیل در سوئد و مسائل مرتبط با آن معمولا نیاز به اطلاعی وسیع می باشداز جمله این که کدام شهرها جهت امکانات مناسب تر هستند یا هزینه کدام دانشگاه ها مناسب تر است. چنان چه مایلید در باب مهاجرت تحصیلی در سوئد اطلاعاتی کسب کنید، لطفا با ما مشورت کنید.

در ضمن از جمله مواردی که باید در باب مهاجرت تحصیلی در نظر داشته باشید ، ذکر این نکته است که برای فراگیری زبان سوئدی در کشور سوئد این امکان وجود دارد که برای کالج های زبان سوئدی اقدام نمایید و زبان سوئدی را در کشور سوئد فرا گیرید اما لازم به ذکر است که ویزای کالج زبان کشور سوئد صد در صد نخواهد بود و بهتر است متقاضی علاوه بر پذیرش کاج زبان ، پذیرش دانشگاه را نیز داشته باشد و همزمان با هم برای ویزا اقدام نماید.

همزمان با تحصیل در سوئد، افراد اجازه کارقانونی به صورت نیمه وقت را نیز خواهند داشت و این حق کار برای مثال در مقطع لیسانس ۱۰ ساعت در هفته ، در مقطع فوق لیسانس ۲۰ ساعت در هفته می باشد.

برای تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری و یا تبدیل هر نوع ویزایی ، اگر افراد در کشور سوئد باشند ، برای انجام این کار حتما باید به کشور خود بازگردند.

البته بدیهی است که پیدا کردن کار در سوئد بسیار آسان تر از خارج از سوئد می باشد لذا به دانشجویان توصیه می گردد پس از تحصیل قبل از مراجعت شغل مناسب خویش را جست و جو و عقد قرارداد کار کنند و پس از مراجعت تنها جهت ویزای کار اقدام مقتضی را به عمل رسانند.

موسسه حقوقی ملک پور با برخورداری از مشاورین، کارشناسان و وکلای خبره شما را یاری می دهد و هدفش ارتقاء سطح اموزشی ایرانیان عزیز می باشد. در صورت نیاز به مشاوره در باب شرایط تحصیل در سوئد با دفاتر وین موسسه حقوقی ملک پور و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.

 

16 پاسخ
  1. Abtin گفته:

    سلام دوست عزیز
    من 17 سالم هستش بنا به دلایلی نمیخوام داخل ایران کنکور بدم و دیپلم بگیرم .
    میخواستم بگم راهی هست بدون دیپلم از طریق موسسه شما میتونم بدون دیپلم برم کالج بخونم؟

    پاسخ
  2. Mahdiyeh گفته:

    سلام من مدرك كارشناسي حقوق از دانشگاه دولتي ايران دارم و داري مدرك ايلتس با نمره ٧.٥ هستم، سابقه ١ سال تدريس زبان انگليسي هم دارم.بممنون ميشم راهنماييم كنيم كه ايا شرايط ادامه تحصيل در كشور سوئد رو براي مستر گرايش حقوق بين الملل دارم يا خير
    ممنون

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام
      احترامآ ضمن تشکر فراوان از خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار بعرضتان میرسانیم که به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  3. نازنین گفته:

    باسلام.
    بنده امسال سال اخر رشته تجربیم وسال۹۸کنکور دارم برای ورود به دانشگاه های سوئد واقامت گرفتن در این کشورباید چه شرایطی داشت؟ضمنا من ازلحاظ مالی در وضعیت خوبی نیستم

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      
با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) ارتباط بگیرید
      و یا با شماره 021-49076 تماس بگیرید.


      پاسخ
  4. مهدی گفته:

    با درود خدمت شما .من یک پلانی برای خودم در نظر گرفتم .اون هم به این صورت هست که از یک کشور اروپایی پذیرش دکترا بگیرم و بعد ۱ سال و یا بیشتر بعنوان دانشجوی مهمان به دانشگاه های سوئد بیام .و هدف ام موندن و اقامت گرفتن هستش .در حال حاضر پذیرش دکترای خودم رو گرفتم .می خواستم راهنمایی بفرماید راجب این راهی که من پیش گرفتم .چون دوست دارم حتما برم سوئد بخاطر شرایط عالی که داره.
    با سپاس از شما و همه همکاران

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب و احترام به جهت آنکه توضیح مسائل حقوقی در این بخش امری دشوار میباشد و ممکن است باعث سوء تفاهم گردد و برای مشاوره بهتر ممکن است لازم باشد به سوالات مشاور پاسخ دهید و این بطور همزمان در مشاوره تلفنی امکانپذیر خواهد بود ، برای آنکه بتوانیم خدمت شما پاسخ درست ارائه نماییم و پاسخگوی تعداد کثیر ایمیل های ارسال شده از عزیزانی که به ما لطف دارند با سرعت بیشتری باشیم ، خواهشمندیم با دفاتر ما تماس گرفته و مشاوره رایگان تلفنی دریافت بفرمایید.

      پاسخ
  5. بهاره امين پارسا گفته:

    با سلام م خسته نباشيد
    من دختري ٢١ساله هستم كه در ايران در رشته مهندسي مكانيك در دانشگاه سراسري تحصيل ميكنم و دو ترم ديگه تا اتمام تحصيلم باقي مانده است
    و خيلي علاقه مند هستم كه براي معلم شدن در سوئد اقدام كنم
    ميخواستم در مورد يادگيري زبان در خود سوئد و بعد از اون تحصيل در رشته مرتبط با معلمي اطلاعاتي داشته باشم
    آيا من ميتونم درس هايي كه تا الان در رشته مهندسي مكانيك خوندم رو تطابق بدم يا خير؟؟

    پاسخ
    • n hashemee گفته:

      با سلام و عرض ادب اولین اقدام شما اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های سوئد است و سپس هر نوع فعالیتی در این کشور پس از حداقل گذراندن یک مقطع تحصیلی امکان پذیر خواهد بود . همچنین شرایط شما باید به صورت کاملتری بررسی گردد که در این بخش امکان پذیر نمیباشد . پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  6. علی گفته:

    با سلام.
    من فارق التحصیل رشته مکانیک از دانشگاه ازاد هستم ۳۵ سال سن دارم و میخوام برای فوق لیسانس برای سوئد اقدام کنم با توجه به شرایط سنی و داشتن همسر و فرزند آیا امکانش هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • mie editor2 گفته:

      با سلام و عرض ارادت. بله امکان اخذ پذیرش برای شما وجود دارد. سطح زبان خود را باید برای تحصیل در این کشور افزایش دهید. برای بررسی شرایط و اخذ اطلاعات در این خصوص با دفاتر ما ارتباط بگیرید.

      پاسخ
  7. Negin گفته:

    سلام و خسته نباشید
    آقای ملک پور من برای تحصیل در سوئد میخواهم اقدام کنم اما متاسفانه نمیتوانم با شماره های دفتر اصلی ارتباط برقرار کنم مدتی هست زنگ میزنم اما نمیتونم با شمارتون تماس بگیرم به شماره WhatsApp هم زنگ زدم و هم پیام دادم اما پاسخی دریافت نکردم
    ممکنه لطفا راهنماییم کنید

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.