سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و بررسی شرایط آن

  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و شرایط عمومی آن
  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و سیستم امتیاز بندی
  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش
  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و استانداردهای سرمایه گذاری
  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و شاخص های اقتصادی تأثیر گذار
  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و مدارک مورد نیاز
  • سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و مزایای آن
سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش

شما می توانید شرایط خود و اطلاعات تماس را از طریق فرم ارزیابی وارد کرده تا مشاوران ما شرایط شما را بررسی کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و مقدمه ای بر آن

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و شرایط اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری با هزینه اندک در این مقاله به صورت تخصصی بررسی می شود. ممکن است شما هم از آن دست افرادی باشید که به این فکر می کنید که آیا امکان سرمایه گذاری با هزینه اندک در کشورهای برتر دنیا همانند اتریش وجود دارد؟ و آیا این گونه سرمایه گذاری منجر به اخذ اقامت و تابعیت این کشور ها می گردد؟ خوشبختانه جواب این سوالات مثبت می باشد. از آنجا که سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به اتریش قرار گرفته است، بر آن شدیم مقاله ای در این باره تهیه نماییم. شما می توانید جهت اخذ مشاوره تخصصی در خصوص سرمایه گذاری خارجی و کسب اقامت می توانید با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه مشاوره MIE اتریش تماس حاصل نمایید.

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و شرایط عمومی آن

کشور اتریش تقریبا 8.8 میلیون نفر جمعیت دارد و نرخ اشتغال در این کشور در حدود 77.3 درصد است که بالاتر از میانگین متوسط ​​اتحادیه اروپا با نرخ 76.2 درصد می باشد. زبان رسمی این کشور آلمانی می باشد. با این حال، اتریشیان دانش عالی از زبان های خارجی نیز دارند. بیشتر جمعیت ساکن اتریش انگلیسی صحبت می کنند، اما تعداد زیادی با دانش زبان های اروپای شرقی نیز وجود دارد.

شهروندان غیر اروپایی می توانند در قالب طرح نوآورانه یا ابتکاری کارت قرمز سفید قرمز اتریش، یا ویزای کاری اتریش را اخذ نمایند. از آنجایی که این سرمایه گذاری با مبلغی کمتر از روش های دیگر سرمایه گذاری امکان پذیر می باشد و می تواند منجر به اخذ اقامت و تابعیت گردد، مورد توجه بسیاری از افراد واقع شده است. در این روش شخص باید یک Business Plan  یا طرح تجاری ارائه دهد که در آن Innovation یا نوآوری داشته باشد.

 برای تحقق این امر شرایط زیر باید برآورده شود.

  • ایجاد یک شرکت برای توسعه و راه اندازی تجارت در زمینه محصولات، خدمات و یا فن آوری های نوآورانه.
  • برای تحقق این امر شخص باید یک طرح تجاری قوی برای تأسیس و اداره این شرکت ارائه دهد.
  • شخصاً برای اداره شرکت تازه تأسیس شده برنامه داشته باشد.
  • اثبات فراهم بودن حداقل 50،000 یورو سرمایه اولیه جهت راه اندازی شرکت
  • شخص باید از جدول امتیاز بندی حداقل 50 امتیاز اخذ نماید.

شما باید درخواست خود را شخصاً به سفارت اتریش در تهران ارائه نمایید تا پروسه بررسی پرونده شما آغاز شود. در صورتی که طرح شما مورد پذیرش واقع شود، امکان دریافت وام جهت راه اندازی کسب و کار خلاقانه شما وجود دارد.

فایل تصویری موسسه ملک پور در رابطه با سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش

video سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش

مقاله مرتبط

سرمایه گذاری در اتریش

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و سیستم امتیاز بندی

برای سرمایه گذاری در اتریش با سرمایه کم، علاوه بر ارائه طرح تجاری نو آورانه یا استارت آپ، شخص باید امتیازات لازم را نیز کسب نماید. سیستم امتیاز بندی برای سرمایه گذاری در اتریش در جدول زیر شرح داده شده است.

معیار های مورد سنجش برای بنیان گذار استارت آپ امتیاز
شایستگی ها حداکثر امتیازات مجاز: 30
تحصیلات، آموزش تخصصی یا مهارت در زمینه کاری مورد نظر 20
حداقل سه سال تحصیل دانشگاهی 20
مدرک تحصیلی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی در اتریش 30
سابقه کار مرتبط با تحصیلات حداکثر امتیازات مجاز: 10
هر 1 سال سابقه کار 2
مهارت های زبان حداکثر امتیازات مجاز: 15
آلمانی: آشنایی ابتدایی (سطح A2) 5
آلمانی: سطح B1-B2 10
انگلیسی: سطح B2 10
آلمانی: سطح C1-C2 15
سایر امتیازات حداکثر امتیازات مجاز: 30
اثبات تأمین سرمایه اضافی حداقل 50،000 یورو 10
حمایت مالی یک مؤسسه راه اندازی استارت آپ در اتریش 10
سن کمتر از 36 سال 10
جمع حداکثر امتیازات مجاز 85
حداقل امتیاز مورد نیاز 50

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

پس از آماده سازی مدارک جهت سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و ارسال آن به اداره اقامت اتریش، این اداره مدارک شما را به اداره خدمات عمومی استخدام یا AMS ارسال می کند. AMS در ظرف سه هفته یک متخصص را مسئول بررسی پرونده شما قرار می دهد تا طرح اقتصادی شما را از لحاظ منافع کلان اقتصادی در انتقال سرمایه و ایجاد شغل در زمینه اقتصادی مورد نظر تحلیل نماید. در صورتی که شرایط مورد نظر برآورده شده باشد AMS نظر مثبت خود را به اداره مهاجرت اعلام می کند. سپس در صورتی که سایر شرایط عمومی برای اخذ کارت قرمز سفید قرمز برآورده شده باشد، اداره مهاجرت کارت اقامت شما را صادر می کند. این شرایط عمومی شامل مواردی همچون تهیه محل مناسبی برای زندگی در اتریش، بیمه درمانی و مواردی از این قبیل می باشد.

در صورتی که درخواست مورد قبول واقع شود، مقامات اتریشی متقاضی را در جریان قرار خواهند داد. سپس شما به یک ویزای نوع D نیاز دارید که وارد کشور اتریش شوید و با مراجعه به اداره اقامت مجوز اقامت اتریش را دریافت نمایید.

به عنوان یک بنیان گذار استارت آپ برای شما کارت قرمز سفید قرمز برای حداکثر مدت 2 سال صادر می گردد. این کارت به شما امکان اقامت در اتریش و خوداشتغالی را می دهد. پس از پایان 2 سال در صورت برآورده شدن الزامات قانونی کارت قرمز سفید قرمز پلاس برای شما صادر خواهد شد. کارت قرمز سفید قرمز پلاس امکان دسترسی آزاد به بازار کار را برای شما فراهم می کند و نیازی نیست حتما به عنوان یک فرد خوداشتغال به کار در اتریش بپردازید. پس از پایان این دروه سه ساله نیز امکان اخذ اقامت دائم اتریش وجود دارد و متعاقباً پس از 7 سال اقامت در اتریش، تابعیت اتریش قابل دستیابی می باشد.

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و استانداردهای سرمایه گذاری

بررسی استانداردهای سرمایه گذاری از این جهت حائز اهمیت می باشد که این موارد می توانند نشان دهنده امنیت سرمایه گذاری در یک کشور باشند. مهم ترین عاملی که در زمان سرمایه گذاری باید به آن توجه کرد، این می باشد که علاوه بر حفظ سرمایه اولیه، با افزایش سرمایه و کسب سود نیز همراه باشد. از این جهت بررسی میزان امنیت سرمایه گذاری در اتریش برخی از این استانداردها را بررسی می کنیم.

برای بررسی امنیت سرمایه گذاری در یک کشور توجه به میزان فساد قضایی در آن کشور بسیار مهم می باشد. سیستم قضایی کشور باید از فساد به دور باشد تا قضاوت ناعادلانه و رفتار نامناسب نسبت به سرمایه گذاران خارجی صورت نگیرد. بر اساس آخرین گزارش سازمان جهانی رقابت ریسک فساد در قوه قضاییه اتریش بسیار کم می باشد. رشوه و پرداخت های غیر قانونی برای خرید قضاوت مطلوب، نادر هستند. شرکت ها اطمینان و اعتماد کافی نسبت به استقلال قوه قضاییه دارند. تقریبا دو سوم کسب و کار ها، استقلال قضات را نسبتا خوب یا بسیار خوب می دانند و شرکت ها اعتماد متقابلی را در کارایی چارچوب قانونی برای حل اختلافات گزارش می دهند.

در نمودار زیر می توانید میزان دوری از فساد را در کشور اتریش در قالب آمار و اعداد مشاهده نمایید. میزان 100 نشان دهنده عدم وجود فساد می باشد. همان طور که مشاهده می کنید کشور اتریش در زمینه دوری از فساد در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و شاخص های اقتصادی تأثیر گذار

زمان انتخاب یک کشور برای امر سرمایه گذاری بررسی شاخص های اقتصادی تأثیر گذار دارای اهمیت می باشد. از این رو در جدول زیر به بررسی برخی از شاخص های اقتصادی در اتریش که می تواند در سرمایه گذاری شما تأثیر گذار باشد می پردازیم.

2015 2016 2017 
نرخ رشد واقعی تولید ناخالص داخلی (درصد تغییر در سال قبل) 1،0٪   1،5٪   2،4٪
تولید ناخالص داخلی (در قیمت های فعلی بازار) 339،90 میلیارد یورو     349،49 میلیارد یورو     360،34 میلیارد یورو
تولید ناخالص داخلی سرانه جمعیت (در قیمت بازار فعلی) 36.910 €        36.540 €        37.110 €
شکل گیری سرمایه ثابت ناخالص (تشکیل سرمایه ثابت ناخالص) 22،6٪ 22،9٪ 23،0٪
نرخ استخدام (نسبت جمعیت ساکن در اشتغال مشاغل) 77،0٪ 77،2% 77،3٪
نرخ بیکاری     5،7٪   6،0٪   5،7٪
نرخ تورم         0،8٪   1،0٪   2،0٪
هزینه های تحقیق و توسعه (درصد تولید ناخالص داخلی)   3.12٪ 3.12٪ 3،14٪
نرخ صادرات (به عنوان درصد از تولید ناخالص داخلی) 38.7٪ 37.5٪

اخذ نمایندگی و سرمایه گذاری در SUBWAY
کارت قرمز سفید قرمز
سرمایه گذاری و خرید مک دونالد

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و مدارک مورد نیاز

زمان ارائه درخواست برای سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش، مدارک و اسنادی می بایست ارائه شود. مدارک مورد نیاز در لیست زیر عنوان شده است.

  • اسناد مسافرتی معتبر (مانند پاسپورت)
  • گواهی تولد یا سند مشابهی که توسط مقامات اتریش مورد تایید باشد
  • عکس (ابعاد: 4535x میلی متر) که بیش از شش ماه از زمان تهیه آن نگذشته باشد
  • شواهد اقامت موقت محلی (به عنوان مثال قرارداد اجاره، توافق اولیه در مورد اجاره یا شواهد مالکیت در اتریش)
  • شواهد بیمه درمانی که تمام خطرات را پوشش می دهد (بیمه درمانی اجباری یا سیاست درمانی معادل)
  • شواهد تمکن مالی کافی (سرمایه یا دارایی های شخصی، گواهی مزایای بیمه، مدارک مزایای بازنشستگی یا سایر درآمدها)
  • مدرک تحصیلی یا گواهینامه پایان دوره
  • به عنوان شواهدی از تجربه کاری:
    • گواهی نامه و
    • گواهی کار
  • مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی
  • شواهد دارا بودن سرمایه لازم
  • یک طرح تجاری و اسناد که نشان دهنده نوآوری محصولات، خدمات یا فن آوری می باشد.
  • مدارک تحصیلی لازم برای فعالیت حرفه ای به عنوان یک فرد خود اشتغال

توجه داشته باشید که اصل و کپی همه مدارک باید ارائه شود. همچنین ممکن است ترجمه انگلیسی یا آلمانی از شما درخواست شود.

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و مزایای آن

سرمایه گذاری در اتریش مزایایی را برای شما به همراه که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

محیط تجاری جذاب

اتریش چهارمین کشور ثروتمند در اتحادیه اروپا است

قدرت خرید بالاتر از حد متوسط برای ​​مصرف کنندگان اتریشی

زیرساخت عالی

مدیریت دولتی مدرن و کارآمد

بالاترین کیفیت زندگی

ثبات و امنیت

ثبات سیاسی و سیستم حقوقی معتبر

امنیت شخصی بالا

روابط خوب بین کارفرمایان و کارکنان

نرخ اعتصاب کم و سطح بالای رفاه اجتماعی

سطح چشمگیر امنیت انرژی

نرخ مالیات بر شرکت ها پایین است

بهره وری کار بالا و هزینه های پایین نیروی کار

کارکنان با انگیزه بالا و بسیار واجد شرایط

مرکز تجارت ایده آل شرق و غرب

محل 380 مرکز CEE شرکت های چند ملیتی

مرکز هماهنگی برای حدود 1000 شرکت خارجی

مشاوران صالح با دانش گسترده CEE

مراکز تدارکات پرواز و حمل و نقل به شرق اروپا

سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی دراتریش و سخن پایانی

در این مقاله به شرایط مورد نیاز جهت سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش پرداخته شد. همان گونه که اشاره شد، در این روش با سرمایه گذاری اندک می توان به اخذ اقامت اتریش دست یافت. مهم ترین لازمه برای واجد شرایط بودن جهت اقدام از روش سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش، ارائه یک طرح تجاری نوآورانه و یا اصطلاحاً استارت آپ می باشد. سایر شرایط مورد نیاز و تمامی جنبه های مهم و اصلی در رابطه با این سرمایه گذاری شرح داده شده است. از آنجا که سرمایه گذاری در یک کشور خارجی امری حقوقی می باشد و مستلزم آشنایی با تمامی جنبه های قانونی کشور مقصد می باشد، توصیه می شود پیش از تصمیم گیری با کارشناسان و وکلای مجرب موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه مشاوره MIE اتریش مشورت نمایید. امید است این مقاله راه گشای شما در مسیر سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش بوده باشد. شما می توانید سؤالات خود را در رابطه با سرمایه گذاری در اتریش در بخش دیدگاه ها مطرح نموده و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ بگیرید.

The last comment needs to be approved.
law سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش
16 پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      سلام و عرض ادب. با کارشناسان ما تماس حاصل کنید تا شما را در این زمینه راهنمایی نموده و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  1. یوسف نژاد گفته:

    بنده یه فرهنگی هستم که باخانواده از طرح 50000 یورویی استقبال میکنیم . میخواستم بدونم که باتوجه به ایام هفته معلم ، شامل چقدر تخفیفات میشویم ؟

    Rating: 4
    پاسخ
    • shahram shahidi گفته:

      با سلام و احترام. خیر، این تخفیفات شامل سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش نمی شود. به منظور اخذ اطلاعات تکمیلی در زمینه سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و اطلاع از شرایط آن با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      شما همچنین می توانید فرم ارزیابی را از لینک زیر تکمیل کنید تا کارشناسان ما از طریق واتس اپ با شما تماس بگیرند.

      https://malekpour.ir/contact-us/

      پاسخ
  2. محمد گفته:

    سلام وقت بخیر … اقای ملک پور عزیز … این چندین روز هست هم با تهران تماس میگیرم هم با اتریش … تو وقت اداری و ساعات مشخص هم تماس میگیرم … اما نه جواب درستی میدن والله و نه پاسخگو هستن بعد تلفن اتوماتیک قطع میشه… میگن مدرکتون چیه منم گفتم دانشجو انصرافی بعلت اینکه من تاجر هستم و گردش مالی حسابهام بالای ۶۰ میلیارد هست اما دارایی بنده تا این لحظه بالای ۱.۵ میلیارد هست … میگن نه نمیشه شما شرایط سرمایه گذاری رو نداری یا میگن به هیچ وجه نمیشه مهاجرت کنی !!! … پس اینهمه ویدیو که کذاشتین برادر چطور هست و این جوابهای دوستانتان چگونه است … درضمن بنده ۲۶ سالمه و از ۲۰ سالگی وارد بازار صادرات شدم .

    Rating: 4
    پاسخ
    • M.heidari گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز برای سرمایه گذاری نیازی نیست که شما مدرک تحصیلی ارائه دهید اما به طور قطع باید طرح تجاری خوبی داشته باشید و کسب و کار خود را در کشور مقصد راه اندازی نمایید. شما با سرمایه ای که عنوان کردید می توانید برای سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش اقدام نمایید. اما مطمئنن برای رسیدن به نتیجه مطلوب و به ثمر نشستن سرمایه گذاری شما سرمایه شما بالاتر برود قطعا سرمایه گذاری مطمئن تری خواهید داشت. هدف ما داشتن یک سرمایه گذاری موفق برای شما است. شما جهت رسیدن به نتیجه مطلوب می توانید با کارشناسان ارشد موسسه و یا جناب دکتر ملک پور مشاوره داشته باشید زیرا با توجه به سن شما از راه های زیادی می توانید مهاجرت داشته باشید. برای بررسی بیشتر شرایط خود و دریافت مشاوره با موسسه و شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. مریم گفته:

    سلام آیا به دنیا آوردن فرزند در اتریش راهی برای اقامت در این کشور میتونه باشه؟ اگر با دعوتنامه و ویزای توریستی به اتریش سفر کنیم؟

    Rating: 5
    پاسخ
    • M.heidari گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز برای سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش شرط سنی وجود ندارد. مدرک زبان نیز نیازی ندارید. نیاز است که بیزینس پلنی که ارائه می دهید برای موفقیت این پروژه اهمیت دارد. موسسه ملک پور در این زمینه شما را همراهی می نماید. با شماره 02149196000 تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
    • mostafaostovar77 گفته:

      سلام و عرض ادب
      دوست عزیز کسب اطلاعات کافی در این زمینه با بررسی شرایط متقاضی امکان پذیر است. لطفا برای ارزیابی دقیق شرایط خود جهت انجام سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش و شناخت سایر راه های مهاجرت به اتریش با دفاتر ما تماس گرفته و از مشاوره رایگان در این زمینه بهره مند شوید. شماره تماس ما: 02149196000

      پاسخ
    • Marzieh.heidari گفته:

      سلام و عرض ادب
      درست است دوست عزیز شما امکان سرمایه گذاری در سوییس نیز دارید. موسسه روش هایی را برای سرمایه گذاری در سوییس ارائه می دهد. اما برای سرمایه گذاری در سوییس شما به سرمایه بیشتری نسبت به سرمایه گذاری پنجاه هزار یورویی در اتریش نیاز دارید. برای اطلاع از جزییات این سرمایه گذاری با موسسه تماس حاصل نمایید تا مشاوران ما کلیه پروسه را برای شما شرح دهند. شماره موسسه 02149196000

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Rating: 4