سرمایه گذاری در کانادا

سرمایه گذاری در کانادا

شرایط سرمایه گذاری در کانادا ۲۰۱۸ آخرین قوانین و جدیدترین شرایط ۲۰۱۸ مربوط به مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا  ،آیا علاقمند به سرمایه گذاری در کانادا و مهاجرت به کانادا هستید ؟ آیا شرایط سرمایه گذاری در کانادا را میدانید ؟ برای سرمایه گذاری در کانادا چه مدارکی مورد نیاز است ؟ آیا با مهاجرت به کانادا و سرمایه گذاری در کانادا و کمک وکیل مهاجرت میتوان اقامت کانادا را اخذ کرد ؟ کمترین هزینه برای مهاجرت به کانادا و سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کانادا چقدر است ؟ روشهای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در کانادا چیست ؟ این مقاله برای شما همراهان همیشگی سایت موسسه حقوقی ملکپور در باب سرمایه گذاری و ثبت شرکت کانادا نگارش شده و به کلیه سوالات شما در باب سرمایه گذاری و ثبت شرکت کانادا پاسخ می دهد .

 

توضیحات آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب سرمایه گذاری و مهاجرت به کانادا

audio سرمایه گذاری در کانادا

 

  • یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از هموطنان را در زمینه اخذ اقامت کشور های ‏مختلف مشغول کرده،این است که از چه طریقی می توان اقامت دائم کشور هایی که سطح ‏زندگی عمومی در آنها درسطح مطلوبی قرار دارد را کسب کرد؟ ارزانترین و سریع ترین راه های اخذ ‏اقامت بهترین کشور های دنیا چیست؟  آیا امکان مهاجرت برای افرادی که تحصیلات دانشگاهی یا ‏سابقه ی کاری چندانی ندارند وجود دارد؟
  • موسسه حقوقی ملک پور در راستای ارائه خدماتی نوین و به روز و به دلیل دسترسی هر چه ‏بهتر و سریع تر و موثق تر و استفاده از نیرو های متخصص در امر مهاجرت و مطلع از قوانین بین ‏المللی و ارائه ی آن به هموطنان آخرین اطلاعات خود در زمینه شرایط اخذ ویزاهای کشور های ‏مختلف را ارائه میکند.وکلای برترموسسه حقوقی ملک پورآماده ی ارائه ی مشاوره ای ‏تخصصی و رایگان در زمینه مهاجرت به کشور های مختلف به شما عزیزان میباشد.‏در امر مهاجرت افراد راه های مختلفی را در برابر خود دارند که با توجه به نظام حقوقی کشور ‏های مختلف هر یک شرایط خاص خود را دارا میباشند.بسته به سطح تحصیلات ، دانش زبان ، ‏میزان تمکن مالی و شرایط اجتمائی افراد راه های مختلفی برای مهاجرت هر فرد وجود دارد.در ‏ابتدا لازم است راه هایاصلی مهاجرت را بشناسیم.راه ها مهاجرت عبارتند از :‏
    • مهاجرت از طریق ویزای تولد
    • مهاجرت از طریق ویزای ازدواج
    • ‏ مهاجرت از طریق ویزای تحصیل
    • ‏  مهاجرت از طریق ویزای کار
    • ‏ مهاجرت از طریق پناهندگی
    • ‏ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کار آفرینی

دو ویدئوی زیبا از موقعیت های سرمایه گذاری کانادا

 

اگر به دلایل مختلف مانند بالا بودن سن ، وجود فاصله زمانی میان مقاطع مختلف تحصیلی و ‏نداشتن مدرک تحصیلی مناسب و … شرایط اقدام برای ویزاهای تحصیلی و ویزاهای کاری را ‏نداشتید میتوانید با به کار گیری سرمایه خود و استفاده ازطرح های سرمایه گذاری در کشور ‏های مختلف اقدام به اخذویزای سرمایه گذاری کنید. ویزای سرمایه گذاری در بیشتر ‏کشورهای دنیا به اشکال مختلف مانند ویزا های کار آفرینی ، ویزای ثبت شرکت ، خرید ملک و ‏‏… وجود دارد.در این سال ها کشورهای پیشرفته جهان معمولا برای جبران کمبود بودجه و ‏درآمد سالیانه خود طرح های مختلفی را مطرح میکنند که در پی آن ها افراد میتوانند در ازای ‏وارد کردن مقدار مشخصی از سرمایه به آن کشور اقدام به اخذ اقامت دائم آن کشور برای خود ‏و اعضای خانوادشان کنند.‏

موسسه حقوقی ملک پورارائه کننده برترین خدمات مشاوره ای در زمینه عنوان ویزاها در ‏بسیاری از کشور های جهان فعال بوده و دارای دفتر همکار و وکلای بین المللی است و آماده ‏خدمت رسانی به شما عزیزان است.‏

کشور کانادا، یکی از بهترین کشور هایی است، که درزمینه ویزا های سرمایه گذاری ،طرح های مختلفی را در ‏استان های گوناگون مطرح کرده است.‏

کانادا به لحاظ داشتن امکانات و شرایط رفاهی زندگی همچنین اوضاع اقتصادی و مالی مردم در ‏شمار بهترین کشورهای جهان قرار دارد. به لحاظ اقتصادی کشور کانادا با داشتن منابع غنی ‏طبیعی همچنین زمینه های مهمی مانند صنایع خودرو سازی، صنایع شیمیایی و نفت، صنایع ‏غذایی، صنایع چوب و کاغذ، شیلات و کشاورزی صنایع معدنی و فلزی و در میان قدرتمند ترین ‏اقتصاد های جهان قرار دارد به طوری که در رتبه بندی انجام شده در سال ۲۰۱۵ در مقام ۱۱ ام ‏اقتصاد های قوی جهانی قرار گرفت.‏

از این رو بر آن شدیم که جدید ترین اطلاعات مربوط به سرمایه گذاری در این کشور را به شما ‏عزیزان ارائه کنیم.‏

  • تورنتو – کانادااز ۱۹ ژوئن سال ۲۰۱۴ برنامه قدیمی سرمایه گذاری در ایالاتفدرال کشور کانادابا ‏نامFederal immigrant investor) program)‎‏  از درجه ی اعتبار ساقط گردید و ‏طرحی جدید با نام ‏IIP(immigrant investor program)‎مطرح شد و در حال حاضر ‏شرایط افراد برای اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا با شرایط این طرح سنجیده میشود ‏‎.‎هرچند در نظر داشته باشید افرادی که در گذشته اقدام به اخذ ویزای کار آفرینی در کبک ‏‎(Quebec entrepreneur program)‎یا ویزای سرمایه گذاری در کبک ‏‎(Quebec ‎investor program)‎کرده بودند مشمول این تغییر قانون نیستند.‏خبر مسرت بخش این است که افراد میتوانند از طریق این نوع ویزا در کوتاهترین مدت به اقامت ‏دائم کشور کانادابرای خود و خانوادشان دست یابند.‏شروط اخذ این ویزا اثبات وجود حداقل ۱,۶۰۰,۰۰۰دلار کانادا است که از طرق قانونی کسب ‏شده باشد و شخص باید۸۰۰,۰۰۰دلار را درکانادا سرمایه گذاری کند. این نوع ویزا تا قبل از ‏‏۱۹ ژوئن سال ۲۰۱۴ با ۴۰۰‏‎,‎‏۰۰۰  دلار قابل اقدام بود ولی طبق قوانین جدید و درطرحIIP ‎به ‏مبلغ ‏‎ ‎‏۸۰۰‏‎,‎‏۰۰۰دلار افزایش یافته است. از دیگر شروط این ویزا میتوان به داشتن تجربه کافی ‏در آن زمینه شغلی که شخص اقدام به راه اندازی   ‏ business  می کند، همچنین شخص باید جدا ‏از مبالغ سرمایه گذاری شده به اندازه هزینه های زندگی ۵ سال خود و خانواده را نیز داشته ‏باشد.‏

یکی از مهمترین نکاتی که افراد در این طرح ‏‎(IIP)‎باید مورد توجه قرار دهند این است که ‏سرمایه گذاری توسط خود اشخاص در کانادا انجام نمیشود بلکه این مبلغ توسط دولت کانادا در ‏ایالات و مناطقی که نیاز به سرمایه گذاری دارند یا پروژه های نیمه تمامی که به دلیل نبود ‏بودجه کافی متوقف شده اند صرف میشود و بعد از ۵ سال بدون این که هیچ سودی به آنها ‏اختصاص یابد مبلغ سرمایه گذاری شده عینا عودت داده میشود.‏

اولین گام در اخذ ویزای ‏IIP کانادا پر کردن صحیح فرم های درخواست ‏‎(Application ‎forms)‎است. متقاضیان میبایست درخواست خود را مبنی براخذ ویزای سرمایه گذاری در ‏کانادا طی این فرم ها و ارسال مدارک مربوطه به اداره مهاجرت کشور کانادا ‏CICاعلام کنند.‏

در مدت چند هفته شرایط شما در اداره مهاجرت کانادا بررسی میشود و در صورت وجود ‏شرایط لازم در پرونده شما در مرحله دوم طی ایمیلی نحوه پرداخت مبلغ لازم برای سرمایه ‏گذاری به شما اعلام میشود.معمولا افراد از زمانی که از سفارت برنامه سرمایه گذاری را دریافت ‏میکنند چیزی در حدود ۳۰ تا ۴۰ روز برای انتقال پول خود بهکانادا فرصت دارند.توجه داشته ‏باشید که در صورت وجود هر گونه نقصی در پرونده شما اعم از اشتباه در پر کردن فرم یا نبود ‏هر کدام از مدارک لازم درخواست شما بررسی نمیشود. از جمله مدارک لازم برای اقدام برای ‏گرفتن ویزا نتایج آزمایشات پزشکی و گواهی عدم سوء پیشینه برای تمام اعضای خانواده است.‏

نحوه پرداخت وجه مربوط به سرمایه گذاری در کانادا به دو طریق قابل انجام است :‏

استفاده از سیستم ‏wire transfer

استفاده از موسسات مالی و اعتباری مورد تایید ‏CIC

سیستم ‏wire transferسیستمی نوین برای انتقال پول میان افراد و شرکت ها و دولت ها در ‏کشور های مختلف است که در مدت زمانی میان یک تا هفت روز وجه مورد نظر را انتقال میدهد. ‏گیرنده پول حتما باید دارای حساب بانکی باشد و سقفی برای مبلغ انتقالی وجود ندارد.‏

در سایت اداره مهاجرت کشور کانادا لیستی از موسسات مالی و اعتباری معتبر آورده شده ‏است کهمتقاضیان ویزا های سرمایه گذاری در صورت عدم دسترسی به سیستمwire ‎transferبا بهره گیری از این موسسات امکان اخذ ویزای این کشور را برای خود فراهم ‏سازند.این موسسات از سرمایه شما بهعنوان تضمین ‏businessاستفاده میکند و به کار فرمایانی ‏که در کانادا نیاز به سرمایه دارند اعطاء وام میکنند.‏

 

در مرحله بعدی پس از ارسال مدارک شما، پر کردن فرم ها و انتقال وجه سرمایه ‏گذاری ۸۰۰٫۰۰۰ پرونده شمامجدد در ‏CICبرایاعطا ویزای سرمایه گذاری مورد بررسی ‏قرار میگیرد.‏

اگر بعد از تکمیل شدن پرونده و ارائه آن به اداره مهاجرت کانادا و پرداخت ۸۰۰۰۰۰ دلار٬ ‏مشخص شود که شما قادر به دریافت ویزا نیستید، وجه سرمایه گذاری شده شما بعد از گذشت ‏‏۹۰ روز به شما بازگردانده میشود و اگر موفق به گرفتن ویزا شوید بعد از طی این پروسه، اقامت ‏به شخص اصلی و اعضای خانواده او اعطا میشود و مبلغ سرمایه گذاری او بعد از ۵ سال و ۳ ماه ‏به او بازگردانده میشود.‏

یکی از نکاتی که در این طرح پیش بینی شده این است که در صورت منصرف شدن شخص ‏متقاضی برایسرمایه گذاری، فرد میتواند قبل از صدور اقامت دائم انصراف خود را به ‏ادارهمهاجرت کانادا اعلام کرده و ظرف همان مدت ۹۰ روز پول خود را باز پس گیرد.‏

بعد از تایید شدن پرونده و اخذ اقامت دائم توسط افراد هنگام ورود به کانادا در فرودگاه ‏مصاحبه ای از افراد به عمل میاید تا شرایط آنها مجدد بررسی شده و اجازه ورود نهایی آنها به ‏کانادا صادر شود. هر چند سوالاتی که در این مصاحبه مطرح میشوند تا حدود زیادی شبیه ‏سوالات مصاحبه انجام شده در سفارت هستند ولی در صورت پذیرفته نشدن افراد در این ‏مصاحبه نهایی به دلیل ارائه اطلاعات نادرست یا نداشتن اطلاعات راجع به سوالات پرسیده شده ‏با وجود داشتن اقامت دائم افسر ویزا حتی حق بازگرداندن این افراد به کشور را دارد.‏

بعد از انجام امور مربوط به ویزا و اخذ اقامت کانادا، برگه ای به عنوان تضمین پولِ افراد مانند ‏سفته‎(permission in note)‎ به آن ها داده میشود که تاریخ دقیق زمان بازگرداندن پول روی ‏آن ذکر شده است. افراد باید اصل این برگه را تا زمان سر رسید گرفتن پول نزد خود حفظ کنند ‏و ۲ تا ۳ ماه قبل از سپری شدن ۵ سال با مراجعه به اداره مهاجرت و ارائه این برگه درخواست ‏خود را مبنی بر باز پس گرفتن پول مطرح کنند. که در پی درخواست آنها دستورالعملی مجدد ‏برای بازگرداندن پول به آن ها ارائه میشود.‏

نوع دیگری از ویزاهای سرمایه گذاری در کانادا نیز وجود دارد که با وجود این که سرمایه شما ‏وارد این کشور می شود ولی این نوع ویزا منجر به گرفتن اقامت دائم شما در این کشور نمی شود. ‏تفاوت عمده ی این نوع ویزا با ویزا های سرمایه گذاری دیگر این است که شما باید مبلغ ‏‏۲۰۰۰۰۰۰ دلار کانادا را سرمایه گذاری کرده که البته ریسک از بین رفتن سرمایه هم موجود ‏است.‏

برای دریافت اطلاعات تکمیلی و همچنین حصول اطمینان خاطر برای شما در رابطه با مدارک ‏لازم برای انواع ویزا های سرمایه گذاری کانادا به وبسایت اداره مهاجرت این کشور مراجعه ‏فرمایید.‏

موسسه حقوقی ملک پور با بیش از ۱۲ سال تجربه در زمینه حقوق بین الملل و بهره گیری از ‏وکلای مجرب بین المللی راهنمای شما در امر مهاجرت است . برای دریافت اطلاعات تکمیلی در ‏زمینه مهاجرت به کانادا و اخذ ویزا های سرمایه گذاری در کانادا و انواع ویزا های سرمایه گذاری در کشور های ‏مختلف و اخذ مشاوره تلفنی رایگان با شماره تلفن موسسه در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل فرمایید.‏

2 پاسخ
  1. نازنین روزبهانی گفته:

    باسلام. بعد از اخذ اقامت کانادا یا استرالیا از طریق سرمایه گذاری ایا امکان اخذ پاسپورت هم هست؟ با چه شرایطی؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.