, ,

سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)

سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)

سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)

سرمایه گذاری در کانادا و روش سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا در سال ۲۰۱۸ ، مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا، سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا روشی جهت مهاجرت افراد متقاضی اخذ اقامت دائم کانادا می باشد ، موقعیت سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا گاهآ توسط دولت کانادا به تعداد محدود و در مدت زمان خاصی که عمومآ کوتاه می باشد اعلام و ارائه میگردد ، در این مقاله به شرایط سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، راههای ارائه درخواست جهت سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، پروسه کاری سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا و چگونگی انجام کارها توسط وکیل رسمی مهاجرت به کانادا جهت اخذ اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، و هزینه های جانبی جهت اخذ اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، و هزینه های اصلی و واقعی سرمایه گذاری ۲۱۰ هزاردلاری کانادا در راه اخذ اقامت دائم کانادا برای متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، بصورت کاملآ دقیق و واضح و روشن صحبت نموده ایم ، در صورت داشتن سوالی در زمینۀ سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا و مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا میتوانید با وکلا و مشاورین مجرب تماس حاصل فرموده و از امکان مشاوره رایگان تلفنی در زمینه سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا بهره مند گردید .

 

فایل تصویری آقای ملک پور ( دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین ) در باب سرمایه گذاری

video سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)
video سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)

توضیح درباره روش های مهاجرت به کانادا

video سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)
audio سرمایه گذاری در کانادا (سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا)

 

یکی از چندین راه مهاجرت به کانادا ، روش سرمایه گذاری در کانادا می باشد که این راه نیز طرق و مدل و روشهای متفاوتی دارد بطور مثال سرمایه گذاری در هر کدام از استان های کانادا با مبالغ متفاوتی امکانپذیر می باشد و طرق ارائه سرمایه و نشان دادن سرمایه نیز متفاوت خواهد بود ، همچنین قانون پرداخت وجوه جهت سرمایه گذاری در هر کدام از استانهای کانادا متفاوت می باشد و در مورد برخی از استانها نیز موسسات مالی اعتباری میتوانند به متقاضیان در این زمینه یاری رسانند و کار ایشان را کم ریسک تر و مطمئن تر انجام دهند ، متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری ابتدا باید مدل و نوع سرمایه گذاری در کانادا را انتخاب نموده و با تحقیق و کسب آگاهی در زمینۀ سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا ازاین طریق و پیدا نمودن وکلای رسمی با تجربه و خوشنام در این زمینه کار خود را با ریسک و خطر کمتری مواجه سازند . و همچنین مدل مناسب سرمایه گذاری و استان مناسب را با دید بازتری انتخاب نمایند تا کار خود را سهل تر نموده و خطر کمتری در راه انجام هدفشان باشد .

یکی از راههای سرمایه گذاری در کانادا ، سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا می باشد ، که البته به سرمایه گذاری ۲۲۰ هزار دلاری کبک کانادا معروف میباشد ، آن هم از این جهت است که موسسات مهاجرتی معتبر و غیر معتبر همگی به یک قانون نانوشته میان خود پایبند بوده و قیمت واقعی این نوع سرمایه گذاری را ۲۲۰ هزار دلار اعلام می نمایند ، و در این میان ده هزار دلار اضافه بر حق الوکاله کاری که انجام می دهند از متقاضیان سرمایه گذاری ۲۲۰ هزار دلاری کانادا اخذ می نمایند یعنی به جای ۲۱۰ هزار دلار ، ۲۲۰ هزار دلار از موکلین خود دریافت میکنند، و متاسفانه از بی اطلاعی و بیخبری موکلین خود و متقاضیان سرمایه گذاری در کانادا  در این مورد به گونه ای سواستفاده مینمایند . لیکن به امر و رویه کاری همیشگی شخص آقای  ملک پور ، موسس و صاحب موسسه حقوقی ملک پور مبنی بر صداقت در کار مشاوره حقوقی، دفاتر همکار ایشان و شاگردان ایشان در ایران نیز مبلغ اصلی را به شما متقاضیان عزیز که همان ۲۱۰ هزار دلار کانادا می باشد، اعلام میدارد .

سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا در استان کبک قابل انجام است و این فرصت از ماه آپریل سال ۲۰۱۶ آغاز خواهد شد . ارزان ترین مدل  سرمایه گذاری در کانادا و سریعترین و کم ریسک ترین نوع سرمایه گذاری در کانادا ، و رسیدن به اقامت دائم کانادا از طریق سرمایه گذاری ، سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا می باشد ، بطوریکه بجای اینکه شما متقاضی عزیز مبلغ یک میلیون و ششصد هزار دلار تهیه و به دولت کانادا با مدارک ارائه و نشان دهید و هشتصد هزار دلار آن را هم در اختیار دولت کانادا قرار دهید و پس از گذراندن پنج تا شش سال ، همان مقدار پولتان را از دولت کانادا پس بگیرید و قطعآ نیز ارزش پول شما آن هم با آن میزان بسیار پایینتر آمده در صورتیکه با محاسبۀ سر انگشتی میتوانید دریابید سود این مبلغ پول شما در طی این سالها به چه میزانی میتوانست باشد ، میتوانید اینکار را توسط وکلای رسمی مهاجرت کانادا انجام دهید ، این وکلا بدلیل اعتبارشان با موسسات مالی اعتباری کانادا در ارتباط هستند و میتوانند به شما کمک کنند تا این موسسات مالی و اعتباری معتبر کانادایی بصورت قانونی کار شما را سریعتر و راحت تر و کم ریسک تر انجام دهند ، بدین نحو که لازم نباشد پول شما قبل از شما به کشور کانادا رفته و سرمایه گذاری انجام پذیرد و بعد از آن جهت ویزای شما درخواست شود ، و این موسسات برای شما این مراحل را خود با اعتبار و پول خود انجام دهند ، و بجای شما سرمایه گذاری نموده و پس از اخذ موافقت کانادا و صدور دعوتنامۀ اقامت دائم کانادا برای شما و همراهانتان و حصول اطمینان از طرف سفارت و دولت کانادا ، شما هزینه های مرتبط به سرمایه گذاری در کانادا را بپردازید . بدین گونه پول شما در جایی امن پیش خود شما خواهد بود و با سرمایه ای دیگر برای شما سرمایه گذاری خواهد شد پس از آن پس از حصول اطمینان شما از اجرای درست روند کار پول را خواهید پرداخت ، آن هم نه تمام پولی که نیاز بود ، به جای هشتصد هزار دلار شما ۲۱۰ هزار دلار میپردازید و مابقی آن را موسسه مالی اعتباری کانادایی بجای شما در اختیار دولت قرار خواهد داد و خود نیز آن را پس از پنج تا شش سال بعد پس خواهد گرفت .

بدین گونه همانطور که توصیه همیشگی ما به دوستان علاقمند به سرمایه گذاری در کانادا این بود که هیچوقت پول خود را قبل از ورودتان بدان کشور نفرستید و ممکن است که خطر ویزا نشدن تهدیدتان نماید و ممکن است پول شما به شما بازنگردد ، با این پلن دیگر لازم نیست نگران برنگشتن پولتان باشید ، موسسه مالی اعتباری به اعتبار وکیل شما تمامی مراحل کاری شما را از ابتدا تا انتها انجام خواهد داد و پس از آن برای شما اقامت دائم کانادا صادر خواهد شد و در مرحلۀ نهایی شما مبلغ ۲۱۰ هزار دلار را به این موسسه مالی اعتباری کانادایی پرداخت خواهید کرد ، تنها لازم است از هزینه های جانبی این کار نیز آگاه باشید ، هزینه هایی همچون Application fee که مبلغ آن پانزده هزار دلار می باشد ، و خود شما باید آن را پرداخت نمایید ، و این مبلغ را به دلیل جلوگیری از سواستفاده از طرف کسانی که قصد واقعی سرمایه گذاری در کانادا را ندارند و قصدشان ایجاد بازار سیاه این پلن است، تعیین نموده اند ، همچنین در صورت شکست پرونده این مبلغ پرداختی بابت Application fee به هیچ وجهی از طرف دولت کانادا باز پس داده نخواهد شد . ولی باقی مبالغی که بصورت سرمایه ، حال چه از طرف خود شما و چه از طرف موسسه مالی اعتباری بجای شما به دولت جهت سرمایه گذاری سپرده شود ، در صورت عدم موافقت با صدور دعوتنامۀ اقامت دائم کانادا برای متقاضی سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، دولت کانادا تمامی مبلغ را به شما یا موسسه مالی اعتباری مستر خواهد نمود . لیکن مبلغی را به عنوان وثیقه نیز میبایست با اخذ رسید پیش وکیل خود در ایران بگذارید ، و وکیل با این اعتبار میتواند کار سرمایه گذاری شما را بدون اینکه پول شما به کانادا فرستاده شود انجام دهد . معمولآ این مبلغ در حدود پنجاه تا شصت هزار دلار بنا به توافق طرفین خواهد بود .

این نوع سرمایه گذاری در کانادا معروف به سرمایه گذاری ۲۲۰ هزار دلاری کانادا که هزینۀ ۲۱۰ هزار دلاری دارد ، اکنون در سال ۲۰۱۶ برای استان کبک قابلیت اجرا دارد ، و شما در صورت سرمایه گذاری و اخذ موافقت دولت کانادا میتوانید در هر استانی از کشور کانادا که تمایل داشته باشید زندگی ، کار و تحصیل نمایید ، خوبی این پلن آنست که در همان مرحلۀ ابتدایی و قبل از ورود شما به کشور کانادا ، از طرف دولت کانادا برای شما و همراهان شما دعوتنامۀ اقامت دائم کانادا صادر می گردد .در هیچ جایی از دنیا نمیتوان به این سرعت اقامت دائم را اخذ نمود ،  بدین جهت است که دولت کانادا برای این پلن محدودیت خاصی در نظر گرفته و به تعداد محدودی سرمایه گذار میپذیرد . برای سال ۲۰۱۶ تعداد ۱۷۵۰ پروندۀ سرمایه گذاری را خواهد پذیرفت که از این تعداد ، تعداد ۱۲۰۰ پرونده سهمیۀ چین خواهد بود، و از مابقی این پرونده ها تا به امروز نیز در عرض کمتر از یک ماه هشتاد پرونده را قبول نموده است ، به همین دلیل بنظر میرسد با این کثرت تقاضا بزودی تا دو سه ماه آینده این موقعیت کم نظیر پایان یابد .

مزیت دیگر پلن سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا آنست که پس از اخذ اقامت دائم کانادا، مقیم کشور کانادا میتواند تابعیت کانادا و پاسپورت کانادایی را نیز اخذ نماید ، با این شرط که حتمآ پس از اخذ اقامت دائم  کانادا و ورود به کشور کانادا در طی سه سال آینده اش حداقل به مدت سی ماه در کانادا حضور داشته باشد . پس از آن نیز میتواند جهت اخذ تابعیت کانادایی و کسب پاسپورت کانادایی خود نیز اقدامات لازم را مبذول دارد .

مدت زمان پروسۀ کاری سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا ، تقریبآ دو سال می باشد تا فرد متقاضی بتواند با داشتن اقامت دائم کانادا پا به کشور کانادا بگذارد . و تنها سه سال بعد نیز بعنوان یک فرد کانادایی قبول گشته و پاسپورت کانادایی خود را اخذ می نماید ، اگر این پلن را بخواهیم با پلن سرمایه گذاری در کشورهای دیگر مقایسه کنیم ، میتوان گفت از همۀ جهات ، چه از نظر مبلغ ، چه از نظر سرعت رسیدن به اقامت دائم ، چه از نظر سرعت امکان اخذ تابعیت و پاسپورت بی نظیر است .

از دیگر شرایط اولیه ای که متقاضی سرمایه گذاری ۲۱۰ هزار دلاری کانادا باید دارا باشد ، یا در حد یک میلیون و ششصد هزار دلار کانادا سرمایه و ملک قابل ارائه به دولت کانادا داشته باشد و یا همانگونه که خدمتتان عرض کردیم با موسسات مالی اعتباری کانادایی قرارداد داشته باشند جهت پیش بردن این پرونده ، داشتن سوابق مدیریتی در زمینه منابع مالی و یا منابع انسانی در هر نوع تجارتی از قبیل صنعتی یا کشاورزی و یا مشاغل دولتی و در پستی که حداقل دو نفر کارمند زیر نظر وی مشغول به کار بوده باشند ، و در صورتی که خود وی مالک بیزینس نبوده باشد میبایست حداقل پنج نفر زیر دست وی کار نموده باشند و این سابقه مدیریتی باید در پنج سال اخیر بوده باشد و حداقل به مدت دوسال به طول انجامیده باشد . از مزایای این پلن آنست که نیازی به مدرک زبان نیست ، لیکن اگر متقاضیان دارای مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی باشند در قوی تر کردن پروندۀ ایشان کمک بسزایی خواهد نمود .

در صورتیکه هنوز سوالات و ابهاماتی در ذهن خود در مورد سرمایه گذاری در کانادا و مهاجرت به کانادا دارید و یا اینکه احساس نیاز به مشاوره در امر سرمایه گذاری و راههای دیگر مهاجرت به کانادا و یا کشورهای دیگر را دارید ، بهتر است با مشاورین مجرب موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران  تماس گرفته و از امکان مشاوره رایگان تلفنی ما بهره مند گردید، و در صورت نیاز به مشاورۀ حرفه ای تر نیز بهتر است که وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اخذ بفرمایید ، قطعآ این مشاوره حضوری با کمک مشاوران مجرب در امر مهاجرت و حقوق بین الملل ،  کمک بسزایی در امر مهاجرت شما و تصمیم گیری صحیح تر و با احتیاط تر شما عزیزان خواهد نمود . از بذل توجه شما عزیزان همیشه همراه سپاسگزاریم .

 

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (۴۰ نظرات, میانگین: ۳.۶۰ از طریق ۵)
Loading...
12 پاسخ ها
  1. امیر حسین غیاثوند می گوید:

    درود
    اینجانب امیر حسین غیاثوند ۴۵ ساله و دارای همسر ویک فرزند ۷ ساله هستم و این امکان را دارم تا مبلغی حدودا ۸۰ میلیون یورو را از منابع خارج از ایران را به کانادا منتقل نمایم و برای مهاجرت سریع با امکان خرید مسکن و راه اندازی کسب و کار نیاز به مشاوره دارم و در صورت امکان راهنمایی فرمایید.

    پاسخ
  2. امید کریمی می گوید:

    سلام
    من دارای مدرک کارشناسی مهندسی دریا و کاپیتان شناورهای تجاری زیر۳۰۰۰ تن هستم. دارای یک شرکت ایمنی دریایی در زمینه سرویس قایق های نجات و شارژ کپسولهای اطفای حریق شناورها. امکان سرمایه گذاری و تاسیس شرکت مرتبط با فعالیت های یاد شده وجود دارد. لطفا راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • m.n می گوید:

      با سلام دوست گرامی
      مسئله ی سرمایه گذاری به صورت مفصل نیاز به بررسی دارد لذا خواهشمندیم از طریق تماس با موسسه با مشاوران راهنمایی دریافت نمایید.میتوانید با دفاتر ما از طریق شماره ۴۹۱۹۶۰۰۰ (۰۲۱) تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. على می گوید:

    با سلام بامبلغ دو ميلياردتومان ميشه اقدام كرد،سند١/٥٠٠،ونقد٥٠٠،البته اگه لازم باشه ميتونم دارايى غيرمنقول را به صورت نقد بيارم،يعنى كل دوميليارد را بيارم.با تشكر

    پاسخ
    • n hashemee می گوید:

      با سلام و عرض ادب پرونده شما بسیار مهم و حساس و تخصصی میباشد اتفاقا اینگونه پرونده ها می بایست با راهنمایی شخص اقای ملک پور مشاوره گردد جهت صحیح ترین نوع ویزای سرمایه گزاری پیشنهاد میکنیم در این باب با دفتر وین ما از طریق شماره 021.49196000 تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  4. میر حسینی می گوید:

    با درود
    در مورد مهاجرت سرمایه گزاری میخواستم بدانم که آیا مبلغ 210 هزار دلار کانادا بعد از اقامت مسترد خواهد شد یا اینکه مبلغ بعنوان هزینه مهاجرت توسط دولت کانادا ضبط خواهد شد.
    آیا این سرمایه گزاری هیچ سود مادی غیر از دریافت اقامت خواهد داشت. مثلا برای متقاضی اشتغال ایجاد خواهد کرد یا خیر؟
    با تشکر فراوان
    میر حسینی

    پاسخ
  5. mie editor2 می گوید:

    درود بی پایان.جناب ملک پور با سرمایه ی حدودا ۶۰۰ میلیون نقد و حدود۴۰۰میلیون ملک قصد ارائه ی پلان کسب و کار برای کانادا را برای احداث یک آشپزخانه دارم .تحصیلات خود و همسرم کارشناسی ارشده و میخوام بدونم پلان رو باید در چه سایتی و به چه زبان ارائه کنم.آیا این طرح مورد پذیرش واقع میشه در کانادا ؟ممنون

    پاسخ
    • mie editor2 می گوید:

      با سلام و عرض ادب. پروسه های سرمایه گذاری نیاز به بررسی جزئی و کامل دارد. برای این منظور پیشنهاد می کنیم با دفتر مرکزی ما در وین ارتباط بگیرید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.