سرمایه گذاری در آمریکا

سرمایه گذاری در  آمریکا ،شرایط سرمایه گذاری در کشور آمریکا 2017 ، انواع ویزای سرمایه گذاری در کشور آمریکا، مهاجرت به آمریکا از طریق سرکایه گذاری ، هزینه های جانبی سرمایه گذاری در آمریکا ، هزینه هایبدون بازگشت سرمایه گذاری در آمریکا ، ریسک های سرمایه گذاری در آمریکا ، راههای سرمایه گذاری در آمریکا از موضوعات مهاجرتی داغ روز میباشند که بدانها خواهیم پرداخت .

سرمایه گذاری در آمریکا چگونه است؟

شرایط سرمایه گذاری در  آمریکا به چه صورت میباشد؟

آیا ویزای سرمایه گذاری در آمریکا به گرین کارت ( اقامت دائم) تبدیل میشود؟

ویزای های سرمایه گذاری در آمریکا چند نوع هستند؟

آیا میتوان از طریق ویزای سرمایه گذاری به کشور آمریکا مهاجرت کرد؟

ویدئو های توضیحات آثای دکتر ملک پور در باب سرمایه گذاری در آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری

همانطور که میدانید کشور امریکا از نظر اقتصاد قوی  وثروت  بالا برترین  اولین  کشور در جهان محسوب میشود سرمایه گذاری در امریکا مورد استقبال بسیاری از افراد  در سراسر جهان میباشد. سرمایه گذاری در امریکا به دلیل اقتصاد پیشرفته وزیرساخت های قوی اقتصادی محل مناسبی برای سرمایه گذاری  میباشد.اخذ اقامت دائم (گرین کارت ) امریکا از طریق سرمایه گذاری در آمریکا مراحل مختلف  وویزاهای متفاوتی دارد.سرمایه گذاری در کشور آمریکا به دلیل سیستم حقوقی شفاف ومالیات پایین مورد توجه بساری ازسرمایه گذاران خارجی میباشد.سرمایه گذاری در امریکا به نسبت کشور کنادا بسبار کم ریسک تر میباشد وهمین دلیل باعث محبوبیت سرمایه گذاری در کشور امریکا شده است. ما در این مقاله انواع سرمایه گذاری در امریکا، را ههای سرمای گذاری در امریکا را برای شما به تفصیل بررسی خواهیم کرد. برای اطلاعات بیشتر در زمینه سرمایه گذاری در امریکا، مراحل تشکیل پرونده برای مهاجرت به کشور امریکا از طریق سرمایه گذاری به موسسه حقوقی ملک پور ودفاتر همکار مراجعه بفرمایید.

سرمایه گذاری مستقیم خارجی نقش عمده ای در اقتصاد ایالت متحده امریکا را بازی میکند. ایالت متحده امریکا همواره از سرمایه گذاران خارجی باثبات در بازار استقبال میکند. ایالت متحده آمریکا به عنوان مکانی برای انجام کسب وکار یک سیستم قابل پیش بینی وشفاف حقوقی مالیات پایین وزیر ساخت های برجسته ودسترسی  ب هبازار مصرف  پرسودی را در جهان ارائه می دهد. ایالت متحده امریکا بزرگترین اقتصلد جهان با تولید ناخالص داخلی بیش از ۱۵ تریلیون  وبیش از ۳۱۰ ملیون نفر جمعیت ومصرف کننده دارد.

 ویزای سرمایه گذاری EB5 :

ویزای سرمایه EB5 یکی از برترین وسریعترین وبزای مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری میباشد. باتوجه به اینکه سرمایه گذاری در کشور کانادا برای افراد محدودیت هایی  را در پی دارد سرمایه گذاری از طریق ویزای EB5 بهترین جایگزین این روش میباشد به طوری که سرعت  دریافت گرین کارت آمریکا از طریق ویزای EB5 بسیار بالاست  وحدود ۱۲ تا ۱۸ ماه طول میکشد وهمینطورشرایط کم وآسان این روش آن را به بهترین روش سرمایه گذاریتبدیل کرده است. فرد متقاضی با سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار دلاری  در مناطق خاص تعیین شده (مناطق محروم وپرریسک) در کشور آمریکا ویا اینکه با سرمایه گذاری ۱ملیون دلاری دریک کسب وکار وتجارتی که ۱۰ شغل فول تایم (تمام وقت) برای ۱۰ کارمند واجد شرایط ایجاد ایجاد کند میتواند ویزای EB5 را دریافت کند.

ضوابط دولت آمریکا برای دریافت ویزای سرمایه گذاری EB5 :

-فرد متقاضی باید در یک کسب وکار فعال سرمایه گذاری کند وسرمایه گذاری بورس اوراق بهادار یا خرید ملک به علت داشتن حاشیه امن بدون فعالیت مورد نظر نمی باشد

-مبلغ سرمایه گذاری شده باید توسط شخص متقاضی تامین شود اما اگر این مبلغ  هدیه از طرف شریک متقاضی و یا افراد دیگر باشد مشمول مالیات میشود.

-از نظر زمانی کسب وکار مورد نظر باید بعد از ۲۹نوامبر۱۹۹۰ تاسیس شده باشد یا سرمایه گذاری به صورتی باشدکه کسب وکارقدیمی را تغییر دهد.

-مبلغ سرمایه در صورتی میتواند ۵۰۰ هزار دلاری باشد که کسب وکار در یک منطقه روستایی محروم که نرخ بیکاری بالایی دارد وجزء مناطق مورد قبول اداره مهاجرت امریکا باشد.

-ایجاد ۱۰ شغل تمام وقت دربرنامه مرکز منطقه ای سرمایه گذار ملزم نیست که شخصا” ۱۰ نفر کارمند استخدام کند فقط کافیست از طریق سرمایه گذاری وی به طور غیر مستقیم ۱۰ فرصت شغلی ایجاد شود. وحداقل سرمایه گذاری درمراکز منطقه ای ۵۰۰ دلار است از مزایای روش سرمایه گذاری  ویزای EB5  اجازه کار ،اجازه تحصیل وزندگی در هریک از ایالت های امریکا وایجاد کسب وکار مجاز میباشد.

براساس آمار وزارت امور خارجه کشور امریکا ایران جزو پنج کشور برتر دریافت کنندگان اقامت دائمی از طریق ویزای سرمایه گذاری در طی ۳سال گذشته میباشد که تعداد متقاضیان ایران هرساله دو برابر میشود.

فایل صوتی توضیحات آقای دکتر ملک پور در باب سرمایه گذاری در آمریکا

شرایط لازم برای دزیافت ویزای EB5 :

برای اخذ اقامت دائم کشور آمریکا از طریق ویزای EB5  متقاضی احتیاج به نشان دادن  ۱ملیون دلار سرمایه که این سرمایه را از طریق قانونی به دست آورده باشد. وهمین طور تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ۵۰۰ هزار دلاری  دریک پروژه عمرانی یا تجاری در یکی از شهرهای آمریکا میباشد. این مبلغ ۵۰۰ هزار دلاری پس از ۵ سال باسود به سرمایه گذار خارجی برگردانده میشود.

مزیت های روش سرمایه گذاری از طریق ویزای سرمایه گذاری EB5:

_ عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی

_عدم نیاز به تحصیلات عالیه

_عدم نیاز به سابقه مدیریتی

_بازگشت سرمایه پس از ۵ سال

مراحل اقدام برای مهاجرت به آمریکا  واخذ گرین کارت امریکا (اقامت دائم) از طریق ویزای سرمایه گذاری EB5 ابتدا بررسی پروژه های موجود برای سرمایه گذاری وانتخاب سرمایه گذاری کم ریسک تر وپربازده از نظر مالی وسرمایه گذاری ۵۰۰ هزاردلاری در پروژه ای که انتخاب شده سپس تشکیل پرونده مهاجرتی از طریق سرمایه گذاری EB5 آمریکا وانجام آزمایشات پزشکی ،مصاحبه ، ورود به آمریکا، اخذ گرین کارت آمریکا پس از ۲سال سرانجام پس از ۵ سال میتوان درخواست پاسپورت آمریکا را نمود.

فایل تصویری در باب سرمایه گذاری در آمریکا

ویزای سرمایه گذاری E2 :

ویزای E2  اصلی ترین ویزای سرمایه گذاری است. ویزای سرمایه گذاری  E2  به تعداد نامحدود در دسترس هستند. ویزای E2  به طور معمول برای دوتا پنج سال صادرمیشود. از طریق ویزای سرمایه گذاری E2  فرد متقاضی میتواند همسر وفرزندان زیر ۲۱ سال خود را نیز همراه خود به کشورآمریکا وارد کند. مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری E2   ارزانترین وآسان ترین راه  برای ورد به امریکا میباشد. در این روش با خرید یک بیزینس موفق  وارائه یک بیزینس پلن قوی میتوان برای مهاجرت به امریکا از طریق ویزای E2 در خواست داد.

این ویزا بزای خانواده هایی که سرمایه کافی برای سرمایه گذاری از طریق ویزای EB5  را ندارند بسیار مناسب میباشد.ویا اینکه ترجیح میدهند ابتدا با سرمایه کمتری وارد کشور امریکا شوند وبعد از کسب تجربه بیشتر برای سرمایه گذاری EB5 اقدام کنند. اگر در زمان اقامت خود در کشورامریکا ۵۰۰ هزار دلار سرمایه داشته باشند میتوانند ازطریق ویزای Eb5  برای خود وخانواده شان اقدام کنند. ویزاE2  میتواند یک ویزای فوق العاده باشد.هرچند که یک ویزای غیر مهاجرتی است به این معنی که ویزای  موقت است تا زمان که شرکت وجود دارد معتبر است.  ویزای E2 به سرمایه گذارانی  داده میشود که ایالت متحده امریکا معاهده دوستی ، تجاری  داشته باشند که کشور ایران  در سال ۱۹۵۷ دارای پیمانی با آمریکا است . مزیت ها ویزای E2  برای سرمایه گذار خارجی اینست که اجازه زندگی ،کاروتحصیل در کشور آمریکا به او وهمسر وفرزندان زیر ۲۱ سال او اعطا میشود.

در این نوع ویزا سرمایه گذار فقط میتواند در بیزینس خود به اشتغال بپردازد.همسر او میتواند در خواست اجازه کار کند ودر صورت موافقت برای هرکارفرمایی کار کند. این ویزا معمولا  برای یک بازه ۲ ساله اعطا میشود وتا زمانی که تضادی در بیزینس مطرح شده با قانون  درحال کار آمریکا نباشد قاعدتا مشکلی در تمدید  یا اخذ مجدد این ویزا نخواهد بود. نکته قابل توجه در خصوص ویزای E2  این است که مستقیم موجب دریافت گرین کارت ایالت متحده امریکا نمیشود. اما اگرسرمایه گدار بیزینس خود را گسترش دهد وتوانایی خود را برای کسب درآمد ومنفعت رساندن  به اقتصاد آمریکا ( ایجاد شغل) اثبات کند میتواند از طریق ویزای EB5  برای گرین کارت آمریکا اقدام کند.

در این ویزا سرمایه گذار باید ۵۰ در صد از سهام بنگاه را داشته باشد.سهام کمتر از ۵۰ درصد به این معنی میباشد که متقاضی  میزان کنترل مورد نظر را در اختیار ندارد. در این ویزا باید اثبات کرد که منبع  مبلغ سرمایه گذاری مطابق قانون کشورامریکا  قاونی باشد مثلا از طریق حساب پس انداز،ارث و…به دست آمده باشد.

شرایط کلی ویزای سرمایه گذاری E2 :

حداقل سرمایه  برای در خواست ویزای سرمایه گذاری E2 200 هزار دلار می باشد. ، در صورت خرید بیزینس باید حداقل ۵۰ درصد سهام برای شخص متقاضی باشد.اثبات توانایی برای مدیریت بیزینس وهمین طور داشتن سابقه کار مدیریتی  بسیار تاثیر گذار میباشد.

ویژگی های ویزای سرمایه گذاری E2 :

مبلغ سرمایه گذاری در این ویزا در مقایسه با سایر روش ها بسیار پایین تر است . امکان دریافت ویزای سرمایه گذاری E2 در ۶ماه  وهمینطور دریافت ویزا برای همسر وفرزتدان زیر ۲۱ سال در این ویزا احتیاجی به ارائه مدرک زبان وتحصیلات نمیباشد. تبدیل ویزای سرمایه گذاری E2 به گرین کارت امریکا وهمچنن امکان تحصیل فرزتدان  واشتغال به کار همسر در کشور آمریکا را نیز فراهم میکند. موسسه حقوقی دکتر ملک پور با بهره گیری از وکلا ومشاوران مجرب شما را در زمینه سرمایه گذاری ومهاجرت از طریق سرمایه گذاری به  کشور آمریکا راهنمایی میکند.

در نهایت با توجه به مطالبی که گفته شد کشور آمریکا به دلیل اقتصاد پیشرفته و مطرح در سطح جهان مورد استقبال سرمایه گذاران در سراسر دنیا شده است. کشور آمریکا به دلیل مالیلت پایینی که نسبت به سایر کشورهای دیگر دارد مکان مناسبی برای سرمایه گذاری میباشد. و گاها شنیده میشود که نسبت به کشور کانادا از ریسک کمتری در سرمایه گذاری برخوردار است که البته بطور قطعی پذیرفته نیست ، و برخی از افرادی که قصد سرمایه گذاری ومهاجرت از این طریق را دارند کشور آمریکا را برای سرمایه گذاری انتخاب میکنند.

موسسه حقوقی ملک پور معتبرترین موسسه حقوقی در خاورمیانه در زمینه ی انواع روش های مهاجرتی از جمله سرمایه گذاری در آمریکا از طریق وکلای رسمی و مشاورین مجرب و مسلط در زمینه ی امور حقوق بین الملل در تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور ، آماده ی هرگونه مشاوره و کمک به شما عزیزان خواهد بود . شما همواره می توانید از طریق تلفن و به صورت رایگان با این دفاتر و یا دفتر مرکزی وین تماس حاصل فرموده و مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

سرمایه گذاری در آمریکا
5 (100%) 1 vote