روش های سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان یکی از راه های مهاجرت به انگلستان می باشد. امروزه بسیاری از افراد به دنبال فرصت های مناسب سرمایه گذاری در کشورهای مختلف و اخذ اقامت و تابعیت از طریق سرمایه گذاری می باشند. اگر شما سروران گرامی یکی از کسانی هستید که کشور انگلستان را برای مهاجرت برگزیده اید، روش های سرمایه گذاری در انگلستان می تواند شما را در اخذ اقامت و اخذ تابعیت انگلستان یاری نماید. استفاده از وکیل مهاجرت با توجه به ریسک های موجود در امر سرمایه گذاری، می تواند راهگشای مناسبی در تسهیل سرمایه گذاری و به طور کلی در امر مهاجرت باشد، موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره MIE مفتخر است تا شما را در مسیر اخذ بهترین تصمیمات و شناخت مزایای فراوان سرمایه گذاری در انگلستان یاری نماید. در مقاله پیش رو با همراه باشید تا با شرایط سرمایه گذاری در انگلستان و راه های اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان نیز بیشتر آشنا شوید. شما می توانید جهت دریافت اطلاعات هر چه بیشتر در زمینه شیوه سرمایه گذاری، نحوه سرمایه گذاری و میزان سرمایه گذاری مورد نیاز در انگلستان و مقایسه آن با سایر کشورها با دفاتر رسمی ما تماس حاصل نموده و از مشاوره رایگان در این زمینه بهره مند شوید.

فایل های موسسه mie در باب سرمایه گذاری در انگلستان و اروپا

video روش های سرمایه گذاری در انگلستان

 

video روش های سرمایه گذاری در انگلستان
audio روش های سرمایه گذاری در انگلستان
audio روش های سرمایه گذاری در انگلستان

 

انواع ویزاهای سرمایه گذاری در انگلستان:

ویزاهای کشور انگلستان به طور کلی به 5 دسته تقسیم می شوند و به صورت point-based-system یعنی سیستم مبتنی بر امتیاز تنظیم شده اند. ویزای سرمایه گذاری در انگلستان با نام ویزای tier 1 شناخته می شود که خود به چهار دسته کلی زیر تقسیم می شود:

ویزای کارآفرین برای افرادی است که تمایل دارند حداقل 50،000 پوند برای سرمایه گذاری در انگلستان و ایجاد یک کسب و کار هزینه پرداخت کنند. در عمل سرمایه گذاری 50،000 پوندی بسیاری از متقاضیانی که درخواست دریافت این نوع ویزا را دارند سخت است و باید جهت سهولت دریافت این نوع ویزا حداقل 200000 پوند سرمایه گذاری گردد.

برای افرادی که حداقل 2،000،000 پوند به سرمایه گذاری در انگلستان اختصاص می دهند و این مبلغ را در اوراق قرضه دولتی یا شرکت های ثبت شده فعال و تجاری انگلیس سرمایه گذاری می کنند.

این نوع ویزا مربوط به افرادی که به عنوان یک رهبر شناخته شده یا رهبر در حال ظهور در حوزه علوم، علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، فن آوری دیجیتال، مد و هنر، تایید شده اند. تعداد این نوع ویزا محدود به 2000 سهمیه در سال است.

ویزای کارآفرین برای فارغ التحصیلان دانشگاه های انگلیس است که توسط دانشگاه خود و یا اداره بازرگانی و سرمایه گذاری در انگلستان تایید شده است.

ویزای کارآفرینی

شما با داشتن موارد زیر برای اخذ این نوع ویزا که از ویزاهای سرمایه گذاری در انگلستان می باشد واجد شرایط می شوید اگر:

  • شما می خواهید یک کسب و کار را در انگلستان راه اندازی و یا آن را اجرا کنید
  • شما از خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستید.
  • شما دیگر الزامات واجد شرایط(eligibility) بودن را رعایت کرده باشید.(در ادامه به آن خواهیم پرداخت)
  • شما باید به حداقل 50،000 پوند سرمایه برای سرمایه گذاری دسترسی داشته باشید.

چه مدت زمانی برای اخذ این نوع ویزا طی می شود؟

زودترین و کمترین زمان احتمالی ممکن برای ارائه درخواست، 3 ماه قبل از سفر است. مثال: اگر شما قصد سفر در تاریخ 15 ژوئن را داشته باشید، می توانید از 16 مارس درخواست کنید.

هزینه ها

اینکه چقدر شما برای ویزای Tier 1 (کارآفرین) پرداخت می کنید بستگی به وضعیت شما، جایی که هستید و نحوه درخواست شما دارد.

کیست که برای اعمال آنلاین یا پست درخواست می کنید شخصا در بیرون از انگلستان درخواست کنید

برای چه کسی درخواست می کنید؟ درخواست آنلاین یا به صورت پستی درخواست کسی که خارج از انگلستان است
شما £1,277 £1,021

 

شما (اگر از ترکیه یا مقدونیه هستید) £1,222 £966
همه افراد وابسته £1,277 برای هر نفر £1,021 برای هرنفر

 

شما همچنین باید به عنوان بخشی از درخواست خود جهت کارآفرینی و سرمایه گذاری در انگلستان هزینه اضافی در مورد مراقبت های درمانی و بهداشتی پرداخت کنید.

پس از اخذ این نوع ویزا و سرمایه گذاری در انگلستان چه مدت می توانید در این کشور باقی بمانید؟

شما می توانید حداکثر 3 سال و 4 ماه با ویزای Tier 1 (کارآفرین) به انگلستان حضور داشته باشید. ضمنا می توانید این ویزا را تا 2 سال دیگر تمدید نمایید و اگر یک نوع ویزای دیگر را به این ویزا تغییر می دهید می توانید ویزا را 3 ساله اخذ نمایید. شما می توانید پس از سرمایه گذاری در انگلستان و اخذ ویزا و با گذشت 5 سال از اقامت موقت ، اقامت دائم را درخواست نمایید.

با اخذ این ویزا چه چیزی می توانید و چه چیزی را نمی توانید انجام دهید؟

کارها و فعالیت های مجاز با سرمایه گذاری در انگلستان:

  • راه اندازی یک کسب و کار یا بیشتر را انجام دهید
  • برای کسب و کارتان کار کنید، از جمله خودکفایی، اما باید کار خود را مطابق شرایط کارآفرینی خود بررسی کنید
  • اعضای خانواده را با شما همراهی کنید

کارها و فعالیت های غیرمجاز با سرمایه گذاری در انگلستان:

  • کارهایی را که در خارج از کسب و کار اعلام شده شما باشد مجاز نیست، مثلا کاری که در آن برای کسب و کار دیگری استخدام شده باشید مجاز نمی باشد.
  • دریافت وجه عمومی

شایستگی(eligibility)

برای درخواست ویزای Tier 1 (کارآفرین)، باید حداقل 50،000 پوند وجه نقد برای سرمایه گذاری در انگلستان صرف نمایید.

بودجه شما باید باشد:

با توجه به اینکه آیا شما به 50،000 پوند یا 200،000 پوند برای سرمایه گذاری در انگلستان دسترسی دارید، شرایط و شایستگی های متفاوتی وجود دارد.

شما همچنین باید:

  • نیاز زبان انگلیسی را برآورده نمایید
  • قادر به حمایت از خود در طول اقامت خود در انگلستان است
  • حداقل 16 سال سن داشته باشد

اشتراک صندوق های سرمایه گذاری در انگلستان

شما می توانید یک تیم کارآفرینی را با یکی دیگر از متقاضیان tier 1 (کارآفرین) تشکیل دهید و سهم مشترکی برای سرمایه گذاری در انگلستان مشابه داشته باشید.

شما و اعضای تیم خود باید تمام الزامات برنامه را رعایت کنید:

  • با یک تیم کارآفرینی متفاوت از بودجه مشابهی در برنامه دیگری استفاده نکنید
  • تمام اسناد مورد نیاز برای شواهدی مربوط به وجوه را با درخواست های خود ارائه دهید

دانش انگلیسی

در هنگام درخواست ویزا کارآفرینی سرمایه گذاری در انگلستان، ممکن است نیاز به اثبات دانش زبان انگلیسی خود داشته باشید.

شما می توانید دانش خود از زبان انگلیسی را به دو صورت ثابت کنید:

  • گذراندن آزمون زبان انگلیسی معتبر با حداقل CEFR سطح B1 در خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن
  • داشتن یک مدرک تحصیلی که به زبان انگلیسی تدریس شده است و توسط NARIC بریتانیا معادل با درجه کارشناسی انگلستان، مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری شناخته شده است.

استثنا در سرمایه گذاری در انگلستان

اگر دارای ملیت یکی از کشورهای زیر هستید، لازم نیست که دانش خود را به زبان انگلیسی اثبات کنید:

آنتیگوا و باربودا، استرالیا، باهاما، باربادوس، بلیز، کانادا، دومینیکا، گرانادا، گایانا، جامائیکا، نیوزلند، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادا، ترینیداد و توباگو، ایالات متحده آمریکا

همچنین ممکن است مجبور نباشید دانش زبان انگلیسی خود را در برخی شرایط ثابت کنید.

دسترسی به صندوق های سرمایه گذاری در انگلستان ( 50،000 پوند)

اگر امکان سرمایه گذاری در انگلستان و به مبلغ 50،000 پوند در صندوق های سرمایه گذاری را داشته باشید شما می توانید در یک یا چند مورد زیر درخواست کنید:

  • یک رقابت سرمایه گذاری کارآفرینی بریتانیا که توسط وزارت تجارت بین الملل (DIT) تأیید شده باشد
  • یک اداره دولتی انگلیس که برای تأسیس یا گسترش یک کسب و کار در بریتانیا سرمایه گذاری می کند
  • یک شرکت سرمایه گذاری ثبت شده در اداره (FCA)

اگر قبلا 50،000 پوند در یک کسب و کار در بریتانیا سرمایه گذاری کرده اید، شما می توانید مجدد درخواست سرمایه گذاری در انگلستان از این روش را داشته باشید.

اگر شما در حال تغییر ویزا از ویزای دیگر و یا دارای یک ویزای انگلستان از قبل بوده باشید، قوانین بودجه می توانند متفاوت باشند.

درخواست tier 1   به عنوان دارنده ویزای کارآفرین فارغ التحصیل:

  • شما می توانید درخواست کنید اگر شما tier 1 (کارآفرین فارغ التحصیل) دارید و می خواهید ویزای خود را تغییر دهید.
  • بودجه شما می تواند از هر منبعی باشد.
  • شما می توانید به سرمایه گذاری تا 24 ماه قبل از tier 1 (کارآفرین) خود تکیه کنید.

درخواست به عنوان یک دارنده ویزای tier 1  (عمومی):

اگر شما ویزای درجه 1 (عمومی) دارید و می خواهید ویزا را تغییر دهید (سوئیچ کنید)

شما می توانید برای سرمایه گذاری در انگلستان در موارد زیر درخواست خود را ارائه کنید:

  • یک رقابت سرمایه گذاری در بنیاد کارآفرینی بریتانیا که توسط DIT تایید شده است
  • یک بخش دولتی در انگلیس برای ایجاد یا گسترش یک کسب و کار در بریتانیا

شما همچنین می توانید با استفاده از پول یک شرکت سرمایه گذاری جهت سرمایه گذاری در انگلستان اقدام نمایید و درخواست خود را ارائه دهید اگر آن شرکت:

  • از زمان قبل از 6 آوریل 2015، در حال فعالیت در یک یا چند شرکت انگلیسی است
  • مشغول به کار در لیست مشاغل در سطح RQF 4 یا بالاتر از قبل از 6 آوریل 2015 می باشد

شما نمیتوانید به استفاده از پول از هر منبع دیگری جز پول خودتان، درخواست بدهید.

درخواست به عنوان یک دانشجوی سابق:

اگر از قبل در انگلستان هستید و دارنده ویزا Tier4(دانشجویی) هستید، ممکن است بتوانید درخواست یک ویزای Tier1 (کارآفرین) کنید.

شما می توانید برای سرمایه گذاری در انگلستان درخواست کنید با پشتیبانی مالی از:

  • یک رقابت سرمایه گذاری در بنیاد کارآفرینی بریتانیا که توسط DIT تایید شده است
  • یک اداره دولتی انگلیس که برای تأسیس یا گسترش یک کسب و کار در بریتانیا سرمایه گذاری می کند

صندوق های سرمایه گذاری در انگلستان شما نمی تواند شامل موارد زیر باشد:

  • پول خود
  • پول از طرف هر شخص ثالث دیگر
  • پول از شرکت سرمایه گذاری بریتانیا

در صورت درخواست برای اقامت در این کشور، وجوه باید به انگلستان منتقل شود.

اگر شما حمایت مالی داشته باشید

اگر هزینه تحصیلی و هزینه های زندگی شما توسط یک سازمان دولتی یا بین المللی بورس تحصیلی پرداخت شده باشد، باید از آنها رضایت نامه ای دریافت کنید تا بدون هیچ گونه شرایط دوباره وارد یا در انگلستان باقی بمانید.

شما می توانید از طریق کلیک بر فرم اپلای ،درخواست خود را جهت سرمایه گذاری در انگلستان به صورت آنلاین پر نمایید.

دسترسی به صندوق های سرمایه گذاری در انگلستان (200،000پوند)

شما می توانید برای یک tier 1 (کارآفرین) درخواست کنید اگر شما در صندوق های سرمایه گذاری به 200،000 پوند دسترسی داشته باشید و می توانید ثابت کنید که این پول هم است:

  • متعل به خودتان است
  • توسط افراد دیگری (اشخاص ثالث) مانند همسر، شریک و یا سرمایه گذار در دسترس شما قرار می گیرد

می توانید در یک حساب مشترک با همسر یا شریک زندگی خود جهت سرمایه گذاری در انگلستان اقدام نمایید، اما مشروط به اینکه برای یک tier 1 (کارآفرین) درخواست نمی کنند در صورت درخواست برای اقامت در این کشور، وجوه باید در انگلستان پرداخت شود.

سرمایه گذاری قبلی

شما همچنین اگر 200،000 پوند در یک کسب و کار در بریتانیا سرمایه گذاری کرده اید، می توانید درخواست بدهید. مشروط به اینکه شما قبل کمتر از 12 ماه گذشته سرمایه گذاری کرده باشید.

درخواست به عنوان یک دانش آموز tier 4

اگر شما در انگلستان هستید و ویزای دانشجویی tier 4 را دارید، باید قوانین برای اعطای کمک مالی با 50،000 پوند را دنبال کنید.

اگر در انگلستان هستید tier1 (عمومی)

اگر در ویزای tier1 (عمومی) انگلستان هستید، می توانید تنها با 200000 پوند از وجوه خود درخواست کنید اگر:

  • از قبل از 6 آوریل 2015، در حال اجرای یک یا چند شرکت انگلیس بوده است (مثلا شما به عنوان مدیر شرکت)
  • از قبل از 6 آوریل سال 2015، در لیست مشاغل در چارچوب مقررات قانونی سطح 4 و بالاتر مشغول به کار بوده است

 

مدارکی که باید ارائه دهید

از موارد مهم دیگری که باید در پروسه سرمایه گذاری در انگلستان به آن توجه نمود این است که هنگامی که برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در انگلستان درخواست می کنید، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  • گذرنامه فعلی یا سایر مدارک شناسایی معتبر در سفر
  • شواهد و مدارکی از صندوق های سرمایه گذاری در انگلستان و موجود برای شما
  • یک طرح کسب و کار (بیرنس پلن)
  • شواهدی که اثبات کند شما می توانید بعد از سرمایه گذاری در انگلستان و در طول اقامت از خود حمایت کنید
  • اثبات اینکه شما نیاز کافی به زبان انگلیسی را برآورده می کنید
  • اگر شما از کشورهایی هستید که باید تست را انجام دهید، نتایج آزمایش سل شما باید نشان داده شود
  • یک گواهینامه ثبت احوال از هر کشوری که در طی 10 سال گذشته در مجموع 12 ماه یا بیشتر اقامت داشته اید

شما در گذرنامه نیاز به صفحه ای خواهید داشت که در هر دو طرف یک برگ آن خالی باشد.

 

شواهدی وجود دارد که بتوانید از خودتان حمایت کنید:

شما باید ثابت کنید که پس انداز کافی برای حمایت از خود را در انگلستان دارا هستید. این یکی از الزامات سرمایه گذاری در انگلستان می باشد.

چگونگی این اثبات بستگی به جایی دارد که شما درخواست خود را ارائه می دهید:

  • خارج از انگلیس – شما 3،310 پوند نیاز خواهید داشت
  • در انگلستان – شما 945 پوند نیاز دارید
  • پس انداز شخصی شما باید در حساب بانکی شما برای 90 روز متوالی قبل از درخواست شما باشد.

شما میتوانید از یکی از موارد زیر برای پشتیبانی خود استفاده کنید:

  • پول از صندوق های سرمایه گذاری شما
  • پول به دست آورده شده حاصل کار غیر قانونی در انگلستان باشد

سیستم امتیاز بندی ویزا کارآفرینی Tier1

درخواست های ویزا کارآفرینی  Tier1با استفاده از یک سیستم امتیازبندی، مورد ارزیابی قرار می گیرد.

متقاضیان باید 95 امتیاز کامل را برای گرفتن ویزا دریافت کنند. جدول زیر نشان می دهد که چگونه امتیازات اهدا می شود.

وضعیت امتیازات
دسترسی به حداقل 200000 پوند صندوق های سرمایه گذاری یکباره

یا داشتن حداقل 50،000 پوند از یکی از موارد زیر:

1.   در یک یا چند شرکت سرمایه گذاری ثبت شده

2.   یک یا چند شرکت کارآفرینی دانش بنیاد رقابتی در انگلستان

3.   یک یا چند اداره دولتی انگلیس

25
داشتن صندوق های سرمایه گذاری که در یک موسسه مالی تنظیم شده اند 25
داشتن صندوق های سرمایه گذاری که می توانند آزاد باشند 25
داشتن دسترسی به بودجه نگهداری مورد نیاز 10
رعایت سطح مورد نیاز مهارت زبان انگلیسی 10

 

شما می توانید از طریق کلیک بر فرم اپلای ،درخواست خود را جهت سرمایه گذاری در انگلستان به صورت آنلاین پر نمایید.

 

ویزای سرمایه گذار (Tier 1 investor)

دریافت ویزای سرمایه گذار Tier1 اگر شما حداقل دو میلیون پوند (£ 2،000،000) در بودجه خود برای سرمایه گذاری در انگلستان و در عرصه کسب و کار در انگلستان داشته باشید، امکان پذیر می گردد. این وجوه باید توسط یک موسسه نظارتی مانند یک بانک یا شرکت سرمایه گذاری پرداخت شود و نمی تواند بخشی از سهام در اوراق بهادار و یا قراردادهای مشابه آن باشد.

امتیازات

متقاضیان ویزای Tier 1 investor باید برای گرفتن ویزا 75 امتیاز اخذ کنند. جدول زیر نشان می دهد که چگونه امتیاز برای این ویزا اعطا می شود. متقاضیان نیازی به ارائه مدارک زبان انگلیسی خود و یا دسترسی آنها به بودجه نگهداری ندارند.

 

وضعیت امتیازات
داشتن حداقل 2،000،000 پوند از پول خود را برای سرمایه گذاری در انگلستان و:

ü      مدارک اثبات کننده اینکه چقدر پول دارید

ü      شواهد کافی در مورد پول در کجا قرار دارد

ü      اثبات اینکه شما پول بیش از 3 ماه این پول را در حساب داشته اید؛

ü      اثبات اینکه چگونه پول را به دست آورده ید

ü      اثبات این که پول آماده هزینه شدن در انگلستان است

75
داشتن حداقل 2،000،000 پوند از پول شریک شما و:

ü      اثبات اینکه شما ازدواج کرده اید یا در یک مشاغل مدنی مشغولید

ü      اثبات اینکه شما بیش از 2 سال در رابطه بوده اید

ü      بیانیه ای از مجوز شریک شما برای شما جهت سرمایه گذاری در انگلستان؛

ü      بیانیه ای از یک وکیل که بیانیه شریک شما از نظر قانونی معتبر است و جعلی نیست

75

 

مدت اقامت

تا 3 سال و 4 ماه و حداکثر 5 سال و 4 ماه با اضافات.

 

اسناد و مدارک

متقاضیان  tier1 investorباید جهت سرمایه گذاری در انگلستان اسناد متعددی از خود را ارائه دهند،که شامل موارد زیر است:

  • گذرنامه فعلی و یا سایر اسناد مسافرتی
  • یک عکس گذرنامه جداگانه
  • اگر یک متقاضی از یکی از کشورهای موجود در فهرست تست TB در خانه باشد، یک پیام واضح برای آزمایش سل (TB)
  • یک گواهینامه ثبت احوال از هر کشوری که بیش از یک سال در ده سال گذشته زندگی کرده است
  • مدارکی که در جدول امتیازات  tier1 investor ذکر شده است
  • سایر فعالیت ها و محدودیت ها

دارندگان  tier1 investorمی توانند در انگلستان در کنار سرمایه گذاری در شرکت های تجاری فعال انگلستان کار و تحصیل کنند و می توانند پس از یک دوره زمانی تعیین شده برای دریافت اقامت دائم اقامت قانونی در انگلستان درخواست بدهند که بستگی به میزان سرمایه گذاری آنها در انگلستان دارد . افرادی که 5،000،000 پوند یا بیشتر را سرمایه گذاری می کنند پس از 3 سال می توانند درخواست کنند، در حالی که کسانی که 10،000،000 پوند یا بیشتر سرمایه گذاری می کنند می توانند پس از 2 سال درخواست خود را جهت دریافت اقامت دائم.

سرمایه گذاران در این نوع ویزا نمی توانند در هر شرکتی سرمایه گذاری کنند که فعالیت های اصلی آن شامل مدیریت، توسعه یا سرمایه گذاری در املاک است.

شما می توانید از طریق کلیک بر فرم اپلای ،درخواست خود را جهت سرمایه گذاری در انگلستان به صورت آنلاین پر نمایید.

امید است با خواندن این مقاله با انواع روش های سرمایه گذاری در انگلستان آشنا شده باشید، همان طور که گفته شد در روش 50 هزار پوندی شما نیاز به داشتن حداقل یک مدرک کارشناسی در انگلستان از طریق ویزای Tier 4 هستید و اخذ ویزای 2میلیون پوندی نیز نیاز به صرف هزینه های بالایی دارد. بنابراین سرمایه گذاری 200هزار پوندی یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری در انگلستان می باشد. موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره MIE و با به کارگیری مشاورین توانمند و صدیق مفتخر است تا شما را در مسیر انتخاب بهترین فرصت های سرمایه گذاری در کشورهای مختلف و انواع سرمایه گذاری در انگلستان راهنمایی نماید. در صورت تمایل به اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه سرمایه گذاری در انگلستان می تواند با دفاتر رسمی با تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.